Pikkuneidin kevätgarderobi

by Kerttu

Päivän pidentyessä ajatukset kääntyvät kevätvaatetuksen puolelle. Omat kevätvaatteet luultavimmin löytyvät jo kaapista, mutta tyttö kasvaa niin että kohina käy. Elän toivossa, että jotkun viime syksyn välikausivaatteista vielä mahtuvat päälle. Todennäköisesti hankintoja on kuitenkin tehtävä. Lähipiirin lapsiperheiden kanssa meillä toimii aika mukavasti kierrätysketju, joten kaikkea ei tarvitse ostaa uutena. Totuus on se, että kolmevuotias jo kuluttaa vaatteitaan sen verran, että kaikkea ei enää voi kierrättää. Lisäksi pienten tyttöjen vaatteet ovat monesti niin ihania, että jotain tekee mieli hankkia ihan siksi uutena.

Uutuuksista meiltä löytyy kaksi Papu-malliston rusettipipoa. Yksi syy tuplamäärään voisi olla se, että pipo on yksinkertaisesti supersuloinen ja tyylikäs yhtä aikaa. Tytär odottaa innolla kevättä, jotta saa pukea rusettipiponsa päähän.

”Papu-Mallisto on syntynyt vaatesuunnittelijan ja taiteilijan yhteistyönä. Ensin oli inspiraatio, inspiraatiosta syntyi tarina.”

Todellisuudessa joulupukki oli tänä vuonna hieman yliaktiivinen. Olin puhunut siskolleni eli tytön kummille tästä rusettipipoihastuksesta. Hän tietysti heti nappasi vinkin ja sujautti pipon pukinkonttiin. Miten ihana ja huomaavainen ele, ainoa vain että olin itse ehtinyt tehdä saman liikkeen 🙂

Kevättakiksi olen kaavaillut tytölle jotain värikästä. Esimerkiksi tämä Mini Rodinin hupputakki olisi rusettipipon kanssa suloisen raikas yhdistelmä.

Kevätasfaltille jalkaan voi sujauttaa mustavalkoiset Convercen-tennarit. Pitääpä tässä joku päivä sovitella, vieläkö syksyllä ostetut kengät mahtuvat jalkaan.

Nyt vaan ajatukset tiukasti tähän päivään ja vielä nauttimaan vuoden parhaista talvikeleistä. En silti taida olla ainoa, joka vähän jo odottaa sitä maagista hetkeä, kun asfaltti alkaa pilkistää lumen alta. Ensimmäiset hiirenkorvat ilmestyvät koivuun ja aurinko lämmittää… Nipistän itseäni ja muistutan, että ”carpe diem!”.

Joko siellä on tehty kevätvaatesuunnittelmia tai jopa ostoksia?

Ps. Vielä keskiviikkoon saakka aikaa osallistua arvontaan. Ja edellisessä postauksessa mainitsemani tulokasblogiäänestys on täällä.

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Venkku 28 tammikuun, 2013 - 4:48 pm

Kauniita kevätvaatteita! 🙂 Täytyykin käydä lasten kevätvaatteet läpi ja katsoa mitkä vielä sopii ja mitkä ei.

Minulla kun on vaan poikia, niin oli ostettava tuo Papu-pipo itselle. 🙂 Kokona m/l on jopa hieman reilun kokoinen.. 🙂 Täytyy kyllä myöntää, että itsekkin kevättä jo kovasti odottelen! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 tammikuun, 2013 - 10:42 pm

Enpä muistanutkaan, että noita pipoja on myös aikuisten koossa! Siinäpä olisi oiva tiimipipo 😉

Reply
Satu 28 tammikuun, 2013 - 6:10 pm

Täällä välillä tuskaillaan noiden vaatteiden kanssa. En ole vielä päättänyt, että panostanko vai pihistänkö lasten vk-vaatteiden osalta tänä vuonna, mutta kovasti olen tutkaillut netin aleja. Minulla on poika ja kaksi tyttöä, ja harmaita hiuksia aiheuttaa kaksosille vaatteiden ostaminen: esikoisen vaatteet ovat olleet väritykseltään niin poikavoittoisia, että niiden hyödyntäminen ei onnistu. Joten jos jotain kivaa löydän, niitä täytyy ostaa aina kaksi. Ihanan kallista.. -elämä on ;D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 tammikuun, 2013 - 10:44 pm

Voin uskoa, että tuplana kaiken hankkiminen ei ole mitenkään edullista! Ja kun tosiaan tuntuu, että kasvutahti on sellainen, että samaa pukua/takkia ei voi käyttää edes peräkkäisinä syksynä ja keväänä. Välillä on käynyt niin, että ostaa oikein kasvunvaralla, jolloin vaate on keväällä tosi reilu ja siitä huolimatta syksyllä se on jo pieni. Ei ole helppoa, ei! 😀

Reply

Jätä kommentti