Riva Clothing kokemuksia – vaatekaapin vastuullisia kulmakiviä

by Kerttu
Riva Clothing

kaupallinen yhteistyö & alekoodi RIVA Clothing 


On aina kiva kuulla käyttökokemuksia ja nähdä, miltä vaatteet näyttävät päällä. Mukavuus, laadukkuus ja tyylikkyys – näillä sanoilla kuvailen sekä omaa tyyliä että RIVA Clothingin vaatteita. Vaikka syntytarinassa minulla ei ole ollutkaan osaa tai arpaa, niin sanoisin että olen erityisen ylpeä siitä, että tällä brändillä ja minulla on sama kotikaupunki, Jyväskylä.  Ja idea toimii, kun se on yksinkertainen: RIVA Clothing-vaatteet ovat  mahdollisimman kohtuuhintaisia ja ne valmistetaan vastuullisesti ja läpinäkyvästi.

√ erittäin laaja kokovalikoima XS-3XL
√ vaatteiden suunnittelu tehdään Suomessa ja valmistus EU-alueella Portugalissa
√ materiaalit laadukkaita ja ympäristölle lempeitä 

Vaatejuttuja toivotaan ja täältä nyt joulun kunniaksi tulee sellainen. Kokosin RIVA Clothingin vaatteista kolme asukokonaisuutta, joissa viihdyin mainiosti. Sain myös tälle kotimaiselle merkille alekoodin KERTTU20, jolla saat koko valikoimasta 20 % alennuksen sunnuntaihin 17.12. saakka.

 

ASU 1: Aalto-housut & Aava-paita 

Ykkösasun katseenvangitsijana toimii Aalto-housut, jotka ovat paitsi todella skarpit ja tyylikkäät päällä, myös erittäin mukavat. Siis oikeasti tuntuu verkkareilta, näyttää juhlahousuilta. Voiko olla täydellisempää komboa!  Aalto-neuloshousuissa on leveät lahkeet,  taskut ja korkea vyötärö.  Lahkeet ovat täysimittaiset eli pitkät, housut levenevät lahkeita kohden.

Pitkähihainen Aava-paita on niitä vaatekaapin peruskulmakiviä. Materiaali on 100% lyocellia, joten vaate on ihana ilmava ja kauniisti laskeutuva.

 

Usva-merinovilla-neule

Näin talviaikaan lookin täydentää vielä superpehmeä Usva-merinovillaneule. Minulla on tästä tummanharmaa, mutta se on loppu, onneksi tämä vaaleampi on vähintään yhtä ihana! Pooloneule on 100% merinovillaa ja rennosti mitoitettu, juuri sellainen johon haluaa piiloutua pakkaspäivänä. Ei pistele!

Asu 2: Valkoinen laadukas t-paita ja mustat Mukava-housut

Ihanan rento, laadukas ja istuva valkoinen t-paita on vaatekaapin klassikkoja, joka ratkoo asukriisit ennen kuin ne pääsevät edes alkamaan. RIVA Clothingin t-paita näyttää upelta niin farkkujen, hameiden ja shortsien kanssa.

Jalassa on nimensä mukaiset housut, Mukavat! Nämä ovat kapealahkeiset, interlock- neuloksesta valmistetut täyspitkät housut. Vyötäröllä vyö sekä laskokset, jotka tekevät housuista särmän näköiset.  Kädet voi sujauttaa taskuun ja sävy täysin musta. Huikea uutinen on se, että Mukava-housuista  saa vaihtoehdon myös lyhyemmällä lahkeella. Alemmissa kuvissa näet, miltä housut näyttävät korkkareilla.

Asu 3: Musta poolo ja Mukava-housut

RIVA Clothingin ribbituotteet nousivat heti suosiksi ja tämä  ribbi poolo on saanut paljon käyttökertoja eri alaosien kaverina.  Istuvuus hyvä, voit valita normaalia suuremman koon, jos haluat reiluutta. Ribbipoolossa koot ovat vähissä, mutta vinkkaan tästä mustasta poolosta. 

Olen tosi minimalistinen korujen käyttäjä, mutta tähänkin asuun saisi helposti säihkettä koruilla ja laukulla. Parasta on, kun vaate istuu hyvin, tuntuu mukavalta ja myös toimii, näiden kanssa ei tarvitse hermoilla ryppyyntymisestä.

Mukava-housut toimii mainiosti sekä lenkkereilla että korkkareilla.

Alekoodilla KERTTU20 saat koko valikoimasta 20 % alennuksen sunnuntaihin 17.12. saakka.

Riva Clothing on juuri lanseerannut myös myös suloiset yöasut, jotka ovat mainio lahjaidea itselle tai rakkalle. Uutuudet löydät täältä.

RIVAn yrittäjät Eeva ja Riku valittiin muuten Keski-Suomen Nuoriksi Yrittäjiksi tänä vuonna, onnea vielä kerran! Toivon teille paljon lämmintä myötätuulta ihanan brändinne kanssa!  Minusta on tullut fani ja tiedän, että läheltä löytyy todellinen luottovaatemerkki.

Mikä oli sinun suosikkiasusi? 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti