Kevään takki-inspiraatiot

by Kerttu
Kevään takki-inspiraatiot

Kaupallinen yhteistyö: Cellbes

Kevään takki-inspiraatiot

Pitkästä aikaa tyylijuttuja tällä kanavalla. Talvi on usein vähän sellaista ”low-seasonia” pukeutumisinspiraation suhteen, jos ei lasketa toppahousuja ja villakerrastoja. Kevätauringon muistutellessa olemassa olostaan  tulee tunne, että haluaa vihdoin vetää päälleen muutakin kuin vain koti- ja urheiluvaatteita.

Kevääseen kuuluvat kevyet takit, joita voi toki kerrospukeutumalla tuunata lämpimämmiksi. Keräsin Cellbesin mallistosta muutamia suosikkeja.

Trenssi on vaatekaapin klassikko. Sen paras puoli on ehdottomasti rentouden ja tyylikkyyden yhdistelmä. Tämä takki näyttää hyvältä sekä tennareiden että korkkareiden kera.

Farkkutakki kuuluu myös klassikkokategoriaan. Käytän farkkutakkia paljon etenkin mekkojen kanssa, se tekee lookista rennomman.

Pörrötakki on trendinosto. On hauska nähdä, kuinka sisustuksen ja pukeutumisen hitit kulkevat käsikädessä, sillä ns. pörrömateriaaleja nähdään paljon niin sohvissa, tyynyissä kuin nojatuoleissakin. Tämä takki on turkisjäljitelmää ja malli sopii sekä talveen että alkukevääseen.

Nahkatakki, vaatekaapin kulmakiviä. Se on aina muotia, vaikka malli hieman vaihtelee. Täydellinen vaatekappale tuomaan särmää vaikka hempeään mekkoasuun.

Tämä beige trenssi on suosikkini ja ilmeisesti myös monen muun, sillä se ehdittiin jo myydä loppuun Cellbesin valikoimasta. Vinkkaan, jos / kun näitä tulee lisää. Takin juju on materiaalissa, tämä on nimittäin unelmanpehmeää, mutta paksua trikoota. Näyttää skarpilta ja tyylikkäältä, tuntuu verkkatakilta. Sellainen meininkin sopii meikäläisen vaatekaappiin.

Odotan jo kelejä, jolloin tarkenee farkkutakilla.  Tämä malli on nyt todella kovassa tarjouksessa ja voin tätä suositella ilolla, etenkin jos kaipaat pehmeää ja joustavaa mallia. Farkkutakki on monikäyttöinen ja myös helppo, sen voi kääräistä vaikka laukkuun rullalle, jos keli lämpiää päivän mittaan.

Nämä takit ovat Cellbesiltä, jonka tavoite on vahvistaa naisten itseluottamusta. Tämän he tekevät tarjoamalla vaatteita koossa 34-65 eli jokainen löytää itselleen sopivaa puettavaa.  Ehkä pieneltä tuntuva juttu, mutta jokainen joka on lähtenyt kaupasta pois siksi, että ei ole löytänyt itselleen sopivaa ja istuvaa vaatetta, ymmärtää mistä on kysymys. Oma kokoni näissä on 38-40 ja koot ovat mielummin hieman reiluja kuin pieniä, jos mietit valintaa kahden koon välillä.

TÄSTÄ CELLBESILLE

Kevättä odotellessa!

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Mari 20 maaliskuun, 2021 - 8:08 am

Eipä muuta, kuin että ihan hehkut näissä kuvissa! 🙂

Reply

Jätä kommentti