Se on kesämekkokausi nyt

by Kerttu
Se on kesämekkokausi nyt
Se on kesämekkokausi nyt

kaupallinen yhteistyö: Cellbes


Kesä lähenee ja vaatekerrokset vähenee. Kesämekkokausi on ehdottomasti suosikkiaikani pukeutumisessa, vaikka toki rakastan mekkoja ympäri vuoden.  Viikonloppuna saimme seurata mökillä jäiden lähtöä ja lumen sulamista, keli helli niin, että kesämekoilla alkoi jo paahteisissa paikoissa pärjäilemään.

Kesämekkojen kriteeri on helppous ja mukavuus. Parhaat kesämekot voi heittää vaikka uikkarien päälle, mutta ne toimivat puuhastellessa ja toki myös ihmisten ilmoilla.

Musta kreppimekko on juuri se helppo, rento ja huoleton valinta. Vyötäröllä olevan kiristysnauhan ansioista siitä voi muokata oman mielen mukaan joko istuvamman tai väljemmän.

Kokosin muutamia muitakin mieleisiä kesämekkoja sekä toimistolle että biitsille. Valkoinen paitamekko olisi täydellinen hellepäivänä, uikkarit korikassiin ja päähän hellehattu ja aurinkolasit. Tässä muutamia suosikkeja: 

  1. Musta kreppimekko helmiäisnapeilla (sama kuin minulla kuvassa)
  2. Luomupuuvillainen röyhelömekko, jossa v-kaulus
  3. Beige kaulusmekko, kauniisti laskeutuva ja tyylikkään rento
  4. Pehmeä farkkumekko, jossa kaulukset tuovat ryhtiä

Farkku ovat suosikkimateriaalejani, etenkin kun kangas on riittävän pehmeää ja joustavaa. Tässä  pitkässä farkkkumekossa on kaunis, laskeutuva leikkaus, napit edessä koko matkalta. Usein suosin mekkoja, joissa on vyö, jotta saan istuvuuden kohdalleen. Tämä mekko on myös toimistokelpoinen, toimii tosi nätisti vaikka neuletakin kanssa.

Cellbes tarjoaa vaatteita koossa 34-65 eli aina löytyy sopiva vaate. Tämä on Cellbesin tapa vahvistaa itseluottamustamme. Tässä kaupassa olet aina oikean kokoinen ja se on minusta tärkeä viesti. Jos emmit kahden eri koon välillä, voit yleensä valita pienemmän.

Cellbesillä olet aina oikean kokoinen ja se on minusta tärkeä viesti.

Pääset Cellbesille tästä. Sivuilla on ale, jossa aleprosenttisi kasvaa ostoksen myötä ja yli 80 euron ostoksesta saat 25 % alennusta.

Aurinko tuntui pitkän talven jälkeen taivaalliselta iholla. Jotenkin viikonloppunä mökillä vasta iskostui tajuntaan, että kesä on ihan kohta täällä.

Helmat heilumaan ja nautitaan!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti