Jennin hemmottelupäivä Sokkarilla

by Kerttu
Jennin hemmottelupäivä Sokkarilla

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Sokkari


Milloin viimeksi olet hemmotellut itseäsi? Siis ihan itseäsi, ei lapsia, lemmikkiä tai muita läheisiä? Koska viimeksi olet tehnyt jotain sellaista, josta on iloa vain ja ainoastaan sinulle?

Meistä jokainen tarvitsee tervettä itsekkyyttä: vastuunottoa omasta hyvinvoinnista, omista tarpeista huolehtimisesta sekä empatiaa ja kauniita sanoja.  Aika usein, varsinkin ruuhkavuosien tiimellyksessä sitä asettaa muiden tarpeet omiensa edelle. Täysin ymmärrettävää ja luonnollista, mutta toisaalta myös tarpeetonta.

Vanha klassikko nostaa esiin sen, kuinka lentokoneessakin toimitaan: hätätilanteessa maski ensin omille kasvoille. Väsynyt ja turhautunut ihminen ei jaksa auttaa ja kannatella muita. Siksi tärkeää on, että omia akkuja muistetaan myös ladata, mielummin liian aikaisin kuin myöhään,

Koska viimeksi olet tehnyt jotain sellaista, josta on iloa vain ja ainoastaan sinulle?

Jennin hemmottelupäivä Sokkarilla

Joulu  on erityisesti aikaa, jolloin hyvä ja ilo saavat kiertää. Instagramissani oli arvonta, jossa pääpalkintona oli hemmottelupäivä Kauppakeskus Sokkarilla Jyväskylässä. Voi kunpa olisin voinut arpoa useamman voittajan, niin moni olisi ollut tämän hemmottelun tarpeessa.

Mutta olen kyllä erityisen iloinen myös siitä, että arpa osui juuri Jenniin. Hän on neljän pojan äiti ja arki on luonnollisesti heidän kanssaan vauhdikasta. Hän työskentelee vaikeasti vammaisten lasten avustajana koulussa ja työ on henkisesti ja fyysisesti hyvin raskasta, toki myös erittäin rakasta ja palkitsevaa.

Hemmottelupäivä alkoi Sokokselta, kun Jenni pääsi Hennan käsittelyyn ja hänelle luotiin raikas päivämeikki. Jenni kertoi, että arjessa meikkaaminen usein jää ja siksi oli iloinen kaikista vinkeistä, joita sai. Kaunis meikki luotiin kotimaisen Lumenen tuotteilla.

Sokoksen kosmetiikkaosasto on suosikkipaikkani kauneusostoksille, koska sieltä saa aina niin hyvin apua ammattitaitoisilta myyjiltä. Kuuntelin korvat hehkuen vinkkejä.

-En olisi koskaan laittanut itse vihreää rajausta, mutta pidän todella paljon, Jenni kommentoi.

Meikin ja kosmetiikkavinkkien jälkeen päivän päähenkilö sai valita mieleisen ravintolan. Kauppakeskus Sokkarilla onkin valinnanvaraa ruokapaikoista, mutta pohdinnan päätteeksi Jenni valitsi Itsudemo Sushin. Emme olleet kumpikaan käyneet siellä aikaisemmin syömässä, joten valinta oli molemmille todella mieluinen.

Ai elämä, mitkä valikoimat! Pöydät notkuivat erilaisia susheja, salaatteja ja kasvis- ja liharuokia kastikkeineen. Nautimme alkupalat, pääruuan ja lopulta vielä jälkkärit, onneksi ne menevät eri mahaan.

Tänne täytyy tulla ehdottomasti syömään uudelleen!

Hemmotelupäivään kuului 200 euron Sokos-lahjakortti, jonka sai käyttää ainoastaan itseensä. Nyt ei shoppailtu lapsille!  Saimme avuksi Satu-pukeutumisneuvojan, joka auttoi sovittamaan ja valitsemaan erilaisia asukokonaisuuksia.

Jennin arkityyli on hyvin käytännöllinen ja hän suosii töissä tunikoita ja legginssejä. Onhan työ myös fyysistä ja sisältää paljon nostelua. Nyt hän päätti, että uusi asu saisi olla sellainen, jossa voisi mennä juhliin tai mukaviin iltamenoihin, kunhan tilanne sellaiset taas sallii.

Sokoksella muodin ammattilaiset auttavat ja opastavat  kaikissa vaatevalinnoissa ja ehdottomasti kannattaa pyytää apua. He usein näkevät, mitkä vaatteet sopivat vartalollesi tai mitkä värit saavat näyttämään erityisen säihkyvältä.

Jenni sovitteli urheasti (on muuten kovaa hommaa, kun oikein urakalla sovittelee) erilaisia ja erityylisiä asuja. Jaamme saman lempivärin, se on utuinen vaalea roosa.

Pitkän sovittelun ja arvioinin jälkeen Jenni päätyi mustaan Esprit-mekkoon, jossa on upea leikkaus. Mekko näytti hänen yllään kauniilta, vaikka olimmekin ennen shoppailua jutelleet, että tavoitteena olisi löytää muuta kuin mustaa. Mutta olihan se vain todella tyylikäs ja moneen käyttöön sopiva.

Utuista roosaa ja keveyttä asuun tuli laukulla, jota voi käyttää crossbody-mallina tai kirjekuorilaukkuna. Jenni mietti, voiko hän todella ostaa näin arvokasta laukkua vain itselleen ja kannustin, että todellakin voit! Hemmottelupäivänä oli -25% S-mobiililale naisten pukeutumisesta, joten lahjakorttiin saatiin sitä kautta mukavasti lisää poweria.

Asun löydyttyä kipaisimme vielä kauppakeskuksen katutasoon ja täydensimme lookin meikkaajan suosittelemalla huulikiillolla ja kauniilla nappikorviksilla.

Sydämessäni tuntui lämmin ilo, kun katselin Jenniä hemmottelupäivän jälkeen. Meillä vierähti viisi tuntia kuin siivillä. Hän oli todellakin niin tämän päivän ansainnut.

Universumi harvemmin lähettelee hemmottelupäiviä, paitsi superonnekkaille arvontavoittajille. Niinpä loppujen meistä on vain otettava ohjat omiin käsiin.  Jospa jokainen meistä antaisi itse itselleen ihanan joululahjan; oman hetken.

 

Kauppakeskus Sokkari sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa ja siellä on lähes 30 palvelevaa liikettä. Me jatkamme hyvän mielen jakamista vielä joulukuussa, kun saan tehdä tonttukierroksen liikkeissä. Silloin kerätään paketteja Pelastakaa Lapset ry:lle.

Kiitos Jenni ja Sokkari ihanasta hemmottelupäivästä ♥ Tämä oli ilo järjestää!

Saatat pitää myös

3 Kommentit

mildE marraskuu 26, 2020 - 8:19 am

Kiva juttu 😀

Reply
Tiina marraskuu 26, 2020 - 4:37 pm

Ihana, hyvän mielen juttu. Tällaisia nyt tarvitaan.

Reply
Viivi marraskuu 26, 2020 - 4:56 pm

Kaunis mekko sinullakin. Ihana väri!

Reply

Jätä kommentti