Juhlakausi ja kannustavat sanat

by Kerttu
Juhlakausi ja kannustavat sanat
Juhlakausi ja kannustavat sanat

kaupallinen yhteistyö: Cellbes


Ihanaa lomaa koululaiset! ♥

Juhlakausi lähestyy ja toivon sydämestäni, että tänä kesänä voi paremmin mielin juhlia häitä, rippijuhlia ja valmistujaisia. Onhan se niin, että ihminen tarvitsee myös juhlaa, rytmitystä arkeen ja kohokohtia, joita voi painaa lämpimänä sydämeen.

Odotan myös suurella innolla sitä, että kotivaatteet voi vaihtaa mekkoon ja korkkareihin. Koska edes viimeksi on tullut käytettyä korkokenkiä! Tässä postauksessa esittelen pari kesämekkoa Cellbesin valikoimasta, jossa kokoja aina 34-62.

Kesämekot veivät minut myös toisen ajankohtaisen aiheen äärelle.

Muistatko sen tunteen, kun todistus kädessä astelit kohti pitkää kesälomaa? Niissä muistoissa paistoi aina aurinko, askel oli kepeä ja tuntui, että koko maailma hymyili. Plussaa, jos kädessäsi puristamasi todistus oli mukava vielä kotiin. Aina ei kaikilla välttämättä ollut. Onnekkaimmilla / taitavimmilla / tsemppaajilla oli mukanaan vielä jotain erityistä.

Stipendi.

Joka vuosi sitä jännitettuun, kuka tai ketkä stidendit saivat. Omassa kouluajassa ne jaettiin lähes poikkeuksetta koulumenestyksen perustella, onneksi nykyään kriteereitä on laajennettu. Hyvä ystävä, yhteishengen luoja, omalla mittarillaan parantanut tai vaikkapa yritteliäin tyyppi saattaa kohdata tähtihetkensä kevätjuhlassa ja se on aivan ihanaa.

Instagramissa virisi hyvä keskustelu stipendeistä, niiden jakoperiaatteista ja tasapuolisuudesta. Ilo oli kuulla, että monessa koulussa jaetaan monipuolisesti kannustimia, mutta on myös kouluja, joissa resurssit ovat näihin vähäiset. Mukava juttu on, että kuka vain voi antaa stipidendirahan koululle ja sitä kautta olla mukana tuomassa hyvää mieltä ja kannustusta sen ansainneelle lapselle tai nuorelle.

Tuli sellainen fiilis, että haluan myös olla osaltani mukana. Kohteeksi valitsin erityisen tuen tarpeessa olevat oppilaat ja tutun opettajan kautta vein asiaa eteenpäin. Kerroin, että annan kolme stipendiä ja koulu saa päättää kenelle ja miksi, kunhan olisi sellaisille oppilaille, jotka eivät ole aikaisemmin saanut. Nimeäni en halunnut mainittavan, riittää että koulu on stipendin antajana.

Nyt kolme peruskoulun päättävää nuorta saavat kevätjuhlapäivänä pienen kannustuksen ja se tuntuu tosi hyvältä ja merkitykselliseltä.

Hyvä ajatus nousi myös Instagramin keskusteluissa. Jokainen vanhempi, kummi, isovanhempi tai muu läheinen aikuinen voi myös itse palkita lapsen tai nuoren. Kukka ja vaikka lahjakortti jäätelökioskille voi olla tosi iso juttu ja uskon, että ihan jokaisella lapsella / nuorella on jokin juttu / näkökulma, josta hänet voi palkita.

Oma mekkoni on Cellbesin ihana kietaisumekko, joka sopii täydellisesti kesän juhliin. Siinä on mukava leikkaus ja pidän erityisesti hihoista, jotka ovat ilmavat ja laskeutuvat. Rusetti vyötätöllä tuo ryhtiä ja antaa myös muuntelun mahdollisuuksia ja joustavuutta. Minulla on koko 38-40.

Muutama muu mekkopoiminta:

Kuviollinen maksimekko

Kauluksellinen kukkamekko

Sininen kietaisumekko 

Lyhyempi kukkamekko

Päälläni oleva kietaisumekko

Olkoon kesä täynnä iloa, liehuvia helmoja, juhlittavia hetkiä ja fiilistä siitä, että jokainen riittää juuri näin. Hyvää lomaa kaikille koulunsa päättäneille ja muille lomansa aloittaville ♥


Tästä pääset Cellbes-nettikauppaan.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti