Tasapainoilua

by Kerttu

Meillä on eteisessä iso paketti, joka pitää sisällään sen  taulun, joka vei jokin aika sitten yöuneni. Nyt seinällä oleva valokuvateos on myös tärkeä ja se löytää uuuden paikan kodistamme. Hauskaa on, miten yksi uudistus kodissa aiheuttaa positiivisen sisustusketjureaktion.

Uuden taulun nimi on ”Tasapainoilua”. Sitä tämän elämä on, varsinkin näiden pienten ja rakkaiden kanssa. Tasapainoilua ilon ja pettymyksen, virkeyden ja väsymyksen, vauhdin ja hidastamisen kanssa.

Tasapainoa haetaan myös työn ja vapaa-ajan ja  liikkumisen ja rentoutumisen välillä. Tällä viikolla tämä suhde on hyvässä kunnossa, sillä kahden työpäivän jälkeen koittaa viiden päivän vapaa 🙂

Joskus kamera on hollilla juuri oikeana hetkenä, sellaisena jolloin voisi kellot ja kalenterit seisauttaa. Täydelliset auringonsäteet ja pienen tytön lukuhetki tallentui kameran salamannopeasti, sillä sellaista se elämä on. Parhaat hetket menevät ohi nopeaan, niin kuin nyt esimerkiksi lapsuus, nuoruus tai ruuhkavuodet 😉 Voi kun osaisikin nauttia arjesta ja siitä, että kaikki on hyvin. Muistaa, että tasapainoilu on oikeastaan ihan parasta!
Lempeitä ajatuksia maanantai-iltaan!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Saija 6 toukokuun, 2013 - 6:39 pm

Niinpä, sitähän se on. Blogin nimeä oli äärettömän vaikea päättää ja tässä elämäntilanteessa tuo tasapainoa tavoitellen tuntuu kyllä edelleen hyvältä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 9:22 pm

Hei Saija!
Sinulla onkin oiva blogin nimi 🙂

Reply
Riikka Sisustus-Inredning 6 toukokuun, 2013 - 6:42 pm

Kauniisti kirjoitettu, Kerttu! Iloisia ruuhkavuosia ja maanantai-iltaa sinnekin 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 9:23 pm

Kiitoksia Riikka ja sitä samaa sinne!

Reply
SikeH 6 toukokuun, 2013 - 7:54 pm

Niin totta joka sana ja osuvasti kuvasit. Lapsista ajan kulun huomaa erityisesti. Välillä tuntuu että kun aika vaan pysähtyisi ja olisi aina näin, mutta eihän sekään toki loppuviimeksi kivaa olisi. Saija osuvasti kerroit että blogin nimeä oli vaikea keksiä ja näimmä minulla vaihtuu vielä lahjakkaasti myös käyttäjänimikin :)? Keksittekö te heti kaikki ja mikään ei muuttunut ensimmäisen avauksen jälkeen?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 9:24 pm

Aika kuluu, mutta hyvä niin. Sehän tarkoittaa, että on elossa 😉 Minulla on ollut blogin nimi ja oma nimi koko ajan käytössä ja ihan hyviltä valinnoilta tuntuu edelleen. Blogin nimen valinta on vaihea, itse halusin suomenkielisen ja sisustusta kuvaavan nimen. 🙂

Reply
Vilimarika 6 toukokuun, 2013 - 8:50 pm

Kamera on itsellänikin aina hollilla, vaikken taidokas kuvaaja ja huippukameraa olekkaan. toisinaan vaan törmää hetkeen, mikä on ikuistettava, tai se on sekunneissa ohi. Täydellinen kuva todellakin tuo alin. Ihana!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 9:26 pm

Yleensä kamera ei ole mailla halmeilla, kun täydellinen hetki koittaa. Ja jos kyse on lapsista tai eläimistä, hetki kiitää ohi supernopeaan. Kuva ei ole valokuvauksellisesti täydellinen, mutta tunnelma ratkaisee 🙂

Reply
Vekarus 6 toukokuun, 2013 - 9:06 pm

Ihana postaus!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 9:26 pm

Voi kiitos Vekarus!

Reply
IMAGE black and white 6 toukokuun, 2013 - 9:49 pm

Osui ja upposi. <3
Upea foto mini-mimmistä. 🙂

Reply
Melina / Minishow 6 toukokuun, 2013 - 10:34 pm

Kaunis olohuone ja kaunis hetki!

Sinulle olisi tunnustus blogissani:

http://www.mineamarissa.blogspot.fi

Reply
JuttaEmilia 7 toukokuun, 2013 - 4:28 pm

Totta jokaikinen sana <3 Blogiasi on aina yhtä miellyttävä lukea, sillä hyväntuulisuus ja elämänarvosi huokuvat ruudun tällekin puolen.

Oikein aurinkoisia vapaapäiviä sinulle ja perheellesi!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 toukokuun, 2013 - 7:36 am

Kiitos JuttaEmilia! Ihana kommentti, sait tällä annettua juuri bloggaajalle extra-annoksen enrgiaa uuteen päivään 🙂

Reply

Jätä kommentti