Työhuoneen muutos: ennen ja jälkeen

by Kerttu
Voihan työhuone! Se on ollut sisustuksellinen murheenkryynini siitä päivästä lähtien, kun muutimme tähän taloon yli vuosi sitten. Nyt minulla oli ilo päästä mukaan Indiedaysin ja Finlaysonin yhteistyökampanjaan Indiedays Inspiration-bloggaajana. Kodin muutokset -teemaisia postauksia tulee kaikkiaan kuudelta Indiedays ja Indiedays Inspiration -bloggaajalta. Kampanjaan osallistuvat esittelevät kotinsa muutoksia Finlaysonin tuotteilla toteutettuna ja Korulipas-sarjan tuotetta mukana käyttäen. 
Tämä mahdollisuus ei olisi voinut tulla parempaan saumaan. Olen pohtinut, kääntänyt ja vääntänyt sisustusta siihen suuntaan, että vanhasta kodistamme seurannut beessi vuodesohva toimisi kokonaisuudessa. Olen yrittänyt luoda työhuoneesta luonnollisen jatkumon muun talomme moderniin ilmeeseen. 
Ennen: 
Olen yrittänyt änkeä sohvan vasemmalle seinälle, jolloin se oli ahdistuksissa työpöydän takana eikä mahtunut edes aukeamaan. Ikkunassa on raskaan näköiset raitaverhot ja lattialla muuten ihan kaunis, mutta liian suuri ja tilaan tunkkaisen värinen nukkamatto. Ei näin. 

Sitten olen kääntänyt sohvan ikkunan alle, jolloin möhkäle oli ensimmäinen näky huoneeseen tullessa. Kaunis Muuramen pöytä ja Eamesin DSW-tuoli ovat täysin sivuosassa ruskean mammuttisohvan varastaessa päärooliin. Yritin epätoivoisesti häivyttää sohvaa lisäämällä rusketa elementtejä tilaan, jotta se sopetuisi paremmin ympäristöönsä. Ei näinkään.

Jälkeen:
Kampanjan innoittamana tein sen yhden ja ainoan oikean valinnan ja myin vuodesohvan uuteen kotiin. Sohvan tilalle ikkunan alle siirsimme makuuhuoneessa aikaisemmin olleen Ikean Malm-lipaston ja koko huone heräsi kuin uuteen eloon! Tässä huoneessa neliöitä on 11 ja se on lähinnä työnteko -ja bloggailukäytössä. Ikkunaan päätyi Finlaysonin klassikkokuosi eli mustavalkoisesta Coronna – kankaasta ommellut verhot. Lyhyemmät verhot ovat reippaamman näköiset ja graafisen moderni kuosi sopii hyvin talomme kokonaisilmeeseen. Yki Nummen Modern art-valaisin löysi paikkansa lipaston päältä. 

idtyo

Tauluhyllylle pääsi Taimi-tarjotin, joka toimii mainiosti myös tauluna. Uutta on myös punoskori sekä puhtaanvalkoinen puuvillamatto. Vitran Uten Silo-lokerikko pitää pikkusälän kurissa.

Vuodesohvan myyminen aiheutti pohdinnan satunnaisten yövieraiden nukkumispaikoista. Tein kattavaa vertailua ja etsintää vuodetuolien ja vuoderahien osalta. Kävi ilmi aika nopeasti, että niitä on kahdenlaisia: kalliita tai rumia 😉 Kumpaakaan en oikein mielelläni tällä kertaa kotiini halunnut. Kodin Ykkösen löytöpisteessä pötkötteli yksinäinen vuoderahi, joka on verhoiltu kauniilla tummanharmaalla huonekalukankaalla. Hintaa oli jäljellä enää kolmasosa alkuperäisestä ja ostopäätös oli nopea! Rahin saa avattua normaalikokoiseksi yhden hengen vuoteeksi, johon ostoslistalla on vielä laadukas petauspatja. 

Työhuoneen katossa ollut valaisin oli kotoisin lapsuudenkodistani ja ehkäpä noin 80-luvulta. Kiitokset pitkistä palvelusvuosista, mutta nyt oli aika saada kattoon vähän jotain särmempää. Ihailemani tanskalaisen Muuton Under the bell-valaisimen hengessä kattoon päätyi Kodin Ykkösen musta kupuvalaisin, jonka sisäpuoli on puhtaan valkoinen. 

Jotain yksinkertaista, mutta katsetta vangitsevaa halusin laittaa myös rahin päälle jäävälle puhtaalle seinälle. Askossa vastaan tuli tämä kaunis Mantra Wall decor – koriste, joka kiinnitetään seinään pienten nastojen avulla.

Teksti jää hauskasti kolmeulotteiseksi ja lause sopii mitä parhaiten työhuoneeseen:
Tee mitä rakastat, rakasta mitä teet. 

Huoneen sydämen muodostavat vuoderahin päällä olevat Finlaysonin tekstiilit. Takimmainen musta koristetyyny on nimeltään Aika. Se on suurempi kuin muut tyynyt ja antaa sohvamaista ryhtiä rahille. Etualalla on kaunis Kaulaketju -koristetyynynpäällinen, jonka kuosi on leikittelevän tyylikäs ja sopii moneen tilaan. Tästä kuosista on poimittu tehosteväriksi uutuusvärinen oranssi  Joki-tyynynpäällinen.  Pehmeyttä tilaan antaa valkoinen Lempi-torkkuhuopa

Kokonaisilme huoneessa on selkeä ja raikas. Nyt tuntuu, että työhuone on samaa sarjaa muun kotimme kanssa. Yllättävän vaikeaa on luopua jostain ja nyt jälkeenpäin ihmettelen, miksi ihmeessä pidin meille täysin sopimatonta sohvaa niin kauan. Nyt huone on paitsi visuaalisesti toimivampi, siellä on myös parempi työskennellä.

Säilytystilaa on runsaasti seinään integroidun liukuovikaapiston takana, kirjat mahtuvat oven vieressä sijaitsevaan kirjakaappiin. Muuramen työpöydän laatikot ja Malm-lipasto kätkee sisäänsä kodin tärkeät paperit ja työhon liittyvän materiaalin. 

Mitä sinä pidät muutoksesta? 

Jos sinullakin jokin tila kaipaa uudistusta, niin käyhän osallistumassa Kodin muutokset -kilpailuun!  Palkintona on 200€ lahjakortti Finlaysonin myymälään. Kampanjasivulle myös kootaan materiaalia postauksista sekä Finlaysonilta, joten ideoita uudistuksiin on luvassa usemman bloggaajan voimin toukokuun aikana. 

Lämmin kiitos yhteistyöstä Indiedays ja Finlayson!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Saija 5 toukokuun, 2013 - 9:57 am

Todella onnistunut muutos! Vierasmajoitus on kyllä yksi päänvaiva aina. Meidän tulevaa rakennusprojektia varten olen antanut arkkitehdille ohjeeksi vierasmajoituksen ns. isossa viihdehuoneessa ja sinne pitää sitten hankkia tuollaisia rahisänkyjä muutama kappale.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:25 pm

Kiitoksia Saija! Joo, vierasmajoitus on vähän hankalampi homma. Meilläkin se tulee joskus tulevaisuudessa mahdollisesti tapahtumaan elokuvahuoneessa, mutta sitä ennen sinne pitää ostaa uusi sohva. Harmi vain, että vuodesohvat ovat harvoin visuaalisesti ja käytönnöllisesti toimivia yhtäaikaa 🙂

Reply
Meiju / Valkoisen talon arkea 5 toukokuun, 2013 - 10:10 am

Huone on nyt niin paljon viihtyisämmän näköinen, muutos on todella onnistunut ja sopii hyvin yhteen muun kodin kanssa! Aivan ihana huone, taidan muuttaa teille asumaan 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:25 pm

Kiitos paljon ja tervetuloa Meiju ;D

Reply
zubi 5 toukokuun, 2013 - 10:13 am

Tosi kivannäköinen muutos! Nuo verhot ovat tosi raikkaat, meillä on itse asiassa tuosta Coronnasta kans jotain kaapissa, pitääpä kaivella… Ja oranssi + mustavalkoinen on kyllä tosi ihana yhdistelmä. Niin ja valkoinen matto kirkasti tilan ihanasti.

Tuo on jännä, miten vaikeaa on luopua joistakin asioista. Meilläkin on varastossa kaikkea sisustustavaraa, joista aika varmaksi tiedän, etten enää tule koskaan laittamaan esille kun maku on muuttunut. Pitäisi pistää myyntiin.

Vierasmajoitus on aina sellainen murheenkryyni… Kun haluaisi tarjota vieraille kunnon yöpymistilat, mutta toisaalta joku iso vierassänky/vuodesohva on vähän ”tilatehoton” kun on suurimman osan arkiajasta kuitenkin poissa käytöstä. Meillä oli ennen toisessa makkarissa vierassänky, mutta nykyään pinnasänky yms lapsen kamat ovat vallanneet tuon tilan. Niinpä meillä on kaksi sellaista Hobbyhallista hankittua taittopatjaa, jotka levitetään lattialle tarpeen mukaan vieraita varten. Kyllä niiden päällä ihan kohtuuhyvin nukkuu, mutta toki jos hankkisi vielä kunnon petarit, niin varmasti vielä paremmin. Tulevaisuudessa haluaisin kyllä kunnon vuodesohvan!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:27 pm

Kiitos zubi! Coronna on tosi kiva kuosi, sen halusin heti ja valinta oli helppo 🙂 Meilläkin on lisäksi varapatjamajoitus, mutta aina se on vähän säätämistä sen kanssa. Onneksi asumme lähellä mummoloita, joten sellaista majoittamista ei ole. Petareilla saa kyllä ihmeitä aikaan, niihin kannattaa panostaa 🙂

Reply
Mustavalkeaa 5 toukokuun, 2013 - 10:16 am

Huikee muutos, tyylikkäältä näyttää! Paljon selkeämmän ja tilavammanki näköistä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:28 pm

Lämmin kiitos Mustavalkeaa!

Reply
Kähmäräpälä 5 toukokuun, 2013 - 10:18 am

Hieno muutos :)! Huone näyttää paljon tilavammalta ilman sohvaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:28 pm

Kiitos! Joo, ihan kuin olisi tullut pari neliötä lisää 🙂

Reply
Johanna / Taloja ja Toiveita 5 toukokuun, 2013 - 10:30 am

Onpas tuo seinäkoristeteksti hauska tuon kolmiulotteisuuden vuoksi! Onnistunut muutos.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:29 pm

Siihen itsekin ihastuin, ihan tavallista seinätarraa en olisi laittanut. Kiitos Johanna!

Reply
Nanna S 5 toukokuun, 2013 - 10:43 am

Onnistunut muutos! Pitäisi vain rohkeammin hävittää juttuja, mitkä eivät toimi, niin saa just sellaista kun haluaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:29 pm

Kiitos Nanna S! Olet oikeassa, kiertoon vain mikä ei tunnu omalta. Ja uusi omistaja oli todella onnellinen ja tyytyväinen sohvakauposta, siitä tuli itsellekin hyvä mieli!

Reply
Muonamiehen mökin Matleena 5 toukokuun, 2013 - 10:52 am

Olen samaa mieltä, muutos on oikein onnistunut! Hyvä oivallus, ettei vierasvuoteen tarvitse olla raskas vuodesohva. Patjaratkaisu riittää mainiosti. Tuo Eamesin tuoli on todella kaunis ja saa näin paremmin ansaitsemansa huomion.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:31 pm

Kiitos paljon! Vierasmajoituksen toteuttamiseen ratkaisee varmasti se, kuinka usein ja paljon yövieraita käy. On hullua varata liikaa tilaa esim. vuodesohvalle, jota käytetään vuodessa vaikka viisi yötä. Eames on kyllä mielituolini 🙂

Reply
Anonymous 5 toukokuun, 2013 - 10:57 am

Mikä muutos!! Niin paljon raikkaampi ja selkeämpi, mahtavuutta! 🙂 Toi rahi on niin kätevä, sopii sisustukseen ja vie vielä pienen tilan!

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:31 pm

Kiitos Heli! Nyt on taas tilaa hengittää 🙂 Ja rahi on tosiaan ihan kätevä, kun se toimii noin istuinalusenakin.

Reply
Anonymous 5 toukokuun, 2013 - 11:01 am

Hieno muutos! Epäonnistuneet hankinnat eivät tuo rahaa takaisin, vaikka niiden kanssa eläis kymmenen vuotta. Yritän toitottaa sitä itselleni. Taikka kuten sinun tapauksessa aiemmin tehty ostos ei enää palvellut tarkoitustaan myöhemmin. Pitää vian osata luopua.

Huoneeseen vaihtaisin ehkä vielä jämäkämmän maton sitomaan huonekaluja yhteen. Seinät toimivat hyvin, mutta lattia jää kaipaamaan jotain.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:33 pm

Kiitoksia kommentista ja ajatuksistasi! Mattoa pohdin pitkään ja päädyin tähän valkoiseen eleettömään versioon. Tekstiilejä on onneksi helppo vaihtaa ja palvelevissa liikkeissä myös mattojen sovitusmahdollisuus. Ainakin kesällä valoisa ja vaalea matto toimii mainiosti mielestäni 🙂

Reply
Petra 5 toukokuun, 2013 - 11:02 am

Oikein kiva muutos!! 🙂 Ehdottomasti raikkaampi ja tilavampi sohvan poiston myötä! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:34 pm

Niinpa, kiitos Petra! Sohva oli kyllä aikamoinen järkäle huoneessa, vaikka ei kovin iso fyysisesti ollutkaan.

Reply
Vekarus 5 toukokuun, 2013 - 11:16 am

Kaunis muutos! Voi kun meidänkin Utensilot näyttäisivät yhtä kauniilta, niihin kerääntyy ihan liikaa tavaraa…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:34 pm

Kiitos Vekarus! Meillä on pysynyt Uten silo yllättävän siistinä -ainakin toistaiseksi 🙂

Reply
Riikka - Hunajaista 5 toukokuun, 2013 - 11:52 am

Pöytäseinä näyttää kivalle :9 en ite välitä yhtään noista teksteistä seinillä mutta onnistuneen muutoksen olet tehnyt 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:36 pm

Pöytäseinään olen erityisen tyytyväinen! Tekstitarra olisi jäänyt laittamatta, mutta tuossa kolmiulotteisessa tekstissä oli sitä jotain. Tosi edullisesti pyrin tämän muutoksen tekemään ja jos olisi ollut muutama tuhatlappunen käytössä, olisi lopputuloskin ollut vähän erilainen 🙂 Mutta hyvä näin!

Reply
Anna Kotikolmio 5 toukokuun, 2013 - 11:55 am

Hyvältä näyttää. Erityisesti ihastuin tuohon seinätekstiin. Onkohan tekstivaihtoehtoja muitakin?

Myös verhokangas miellyttää silmää ja sopisi meille myös. Onnistunut muutos.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:37 pm

Hei Anna! Ainakaan Askossa en nähnyt muita, mutta voihan olla että niitä olisi jossain muualla tarjolla. Finlaysonin Coronna on todella kaunis kuosi, suosittelen! Sitä on myös harmaa-valkoisenakin. Kiitos kommentista!

Reply
Rouva Jii 5 toukokuun, 2013 - 12:01 pm

Tosi onnistunut muutos! Näyttää ihanan raikkaalta, tykkään tarjottimesta! Tuo teksti on kiva, kun se leijuu tavallaan seinän päällä. Olisipa jossain samanlaisia suomenkielisillä teksteillä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:38 pm

Kiitoksia Rouva Jii! Tarjotin oli niin söpö, että se piti kotiuttaa. Ja toimii taulunakin hauskasti! En ole nähnyt suomenkielistä versiota, vaikka sellainenkin olisi kyllä hauska.

Reply
Irina - White & Fresh 5 toukokuun, 2013 - 12:16 pm

Siis aivan mieletön muutos, tykkään todella paljon ja kuvia oli upeaa ihailla! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:38 pm

Suuri kiitos Irina 🙂

Reply
Melina / Minishow 5 toukokuun, 2013 - 12:37 pm

Tosi upea muutos! Kyllä joitain on siunattu hyvällä sisustussilmällä 😀 Huoneesta tuli paljon paljon raikkaampi. Täytyy vain todeta että valkoinen toimii aina.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:38 pm

Hei Melina ja kiitos kauniista sanoistasi! Valkoinen toimii, olet oikeassa 🙂

Reply
Anonymous 5 toukokuun, 2013 - 12:43 pm

Oikein onnistunut ja raikas muutos! Meillä on jo vuosia ollut vieraspatjana Jyskin pumpattava patja. Käytössä se on 120cm leveä eli kahdelle tilaa, koottuna ei juuri koulureppua isompi, vie siis tosi vähän tilaa kaapissa. Otamme sen yleensä mukaan myös, jos itse yövymme jonkun luona.

Olisin kysynyt vielä, että koetko Myy-valaisimen riittäväksi lastenhuoneen yleisvalaisimeksi? Itse harkitsen ko. valaisinta lastenhuoneeseen (12m2), mutta mietin, onko se riittävän tehokas.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:40 pm

Heippa ja kiitos kommentista! Myyn valoteho ei ole mikään häikäisevä, mutta ihan riittävä 11 m2 huoneessa. Meillä on siinä 40 w vastaava energiansäästölamppu. Lisäksi on suht tehokas Kartellin Take valaisin, yhdessä ne antavat jo tosi hyvän valon.

Reply
Tiia 5 toukokuun, 2013 - 2:53 pm

Todella onnistunut muutos kaikin puolin! Huoneen neliömäärä vaikuttaa paljon suuremmalta kuin aiemmin, mutta sitähän se valkoinen raikkaus teettää :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 4:40 pm

Kiitos Tiia! Kyllä, nyt on tilantuntua paljon entistä versiota enemmän 🙂

Reply
By J 5 toukokuun, 2013 - 4:42 pm

Hieno muutos, tuo Vitran lokerikko pisti heti silmään ja pääsee varmasti toivomuslistalle. Upea kokonaisuus!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 5:46 pm

Kiitoksia By J! Lokerikko on kyllä mieleinen, itse raaskin ostaa kun se oli alkuvuodesta Stokan kantisalessa 🙂

Reply
Mari 5 toukokuun, 2013 - 5:43 pm

Hyvä muutos. Mistä tuo teidän vuoderahi on? Onko sellainen että se levittyy lattialle patjaksi, vaiko tuleeko siihen jalat? Meidän tarvisi hankkia jonkinlainan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 5:47 pm

Hei Mari! Vuoderahi on Kodin ykkösiltä, tosin löytöpisteestä joten en ole varma kuuluuko se vielä valikoimaan. Siitä tulee siis ihan metallirunkoinen sänky, tosin kunnollisen petarin haluan ostaa ennen kuin laitan siihen ketään nukkumaan 🙂

Reply
Matkalla mAMALIAan 5 toukokuun, 2013 - 7:59 pm

Mahtava muutos! Matto on minusta tosi ihana – mistä se on hankittu? Luin pääpiirteittäin kommentit läpi mutta en huomannut että asiasta olisi mainintaa. Sitä aikaa odotellessa kun uskaltaa itse ostaa valkoisen maton 😉 Tykkään yksinkertaisista puuvillamatoista, karvalankamatot ovat ihania paljaille varpaille mutta vievät helposti liikaa huomiota!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 10:24 pm

Kiitos paljon! Matto on ostettu Mattokympistä Jyväskylästä. Tuo oli tosi hyvä löytö, sillä se oli poistopuolella, juuri oikean kokoinen sekä puhtaan valkoinen. Uskon, että tuo on myös helppo pestä vaikka kylpyhuoneen lattialla, kun tarve tulee 🙂

Reply
Anonymous 5 toukokuun, 2013 - 9:07 pm

Raikas kokoanaisuus ja tuo vuoderahi oli ihan uusi tuttavuus. Vuodesohvat ovat kyllä pieniä ongelmatapauksia. Meiltäkin sellainen rehvakkaan kokoinen löytyy ajalta, jolloin sille oli enemmän käyttöä. Jatkossa korvaan sen kyllä jollain muulla ratkaisulla. Itse nukun reissussa hyvin JYSKin riittävän paksulla ja leveällä ilmapatjalla. Vie minimaalisesti tilaa säilytettäessä ja kätevä kuljettaa autossakin mukana. Vieraatkaan eivät ole kehdanneet valittaa : )

Kaneli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 10:27 pm

Hei Kaneli! Ilmapatjat sopivat toisille, mutta esim. selkävaivaisella ovat aika epämukavia. Hyvää niissä on säilytyksen ja kuljetuksen helppous. Patjoja on todella laadukkaita, mutta niille voi olla vaikeaa löytää säilytyspaikkaa. Aina tuo varavuodehomma on vähän hankala ja harvalla on niin monta huonetta, että voisi olla ylimääräinen makkari pelkästään vierashuoneena 🙂

Reply
IMAGE black and white 5 toukokuun, 2013 - 9:47 pm

Tosta työhuoneesta tuli UPEA! Mähän sanoin, että sä saat siitä mielettömän. 🙂
Toi rahi on hyvä vaihtoehto vierasmajoitukseen. Ja kivasti toi oranssi tuo ilmettä mustavalkoiseen huoneeseen, tykkään.
Hyvä Kerttu. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 5 toukokuun, 2013 - 10:27 pm

Kiitos paljon! Olen tyytyväinen lopputulokseen ja siihen, että sohva lähti uuteen kotiin 🙂

Reply
Outi-Hyypiön elämää 5 toukokuun, 2013 - 10:30 pm

Jep toimii tosiaan noin. Vitsi kun mulla olis rohkeutta ja RAHAA pistää soffa myyntiin ja ostaa uusi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 7:32 am

Hei Outi! Sitä minäkin odottelin aikani, kun tuntui hassulta myydä toimivaa. Sitten kun mahdollisuus tulee, niin vaihtoon vaan 🙂

Reply
Anonymous 5 toukokuun, 2013 - 11:00 pm

En kestä miten ihana tuo huone nyt on, nappisuoritus kyllä 🙂 Coronna on yksi mun lempparikuoseista ja tuo musta väri ryhdittää ihanasti muuten vaaleaa huonetta. Tykkään 🙂

-sats-

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 7:33 am

Kiitos, kiitos Sats! Coronna on kyllä ihan lempparikuosi ja antaa mukavasti ryhtiä vaaleaan huoneeseen 🙂

Reply
Anonymous 5 toukokuun, 2013 - 11:01 pm

Todella onnistunut uudistus! Vau.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 7:33 am

Iso kiitos!

Reply
Anonymous 6 toukokuun, 2013 - 12:13 am

Aivan ihanalta näyttää, ei uskoisi samaksi huoneeksi ja nyt talon muu tyyli todellakin jatkuu myös täällä. Kyllä tuossa huoneessa kelpaa bloggailla :0)

Arvaappa keneltä löytyy sama teksti kotoa, tosin se on vielä paketissa…

Johanna

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 7:34 am

Hei Johanna ja suuri kiitos! Ai olet löytänyt saman seinäkoristeen, hauskaa! Sitten vaan naputtelemaan (meillä ainakin vesivaa´an kanssa) seinään 🙂

Reply
Anonymous 6 toukokuun, 2013 - 2:17 pm

Tuosta pitikin kysästä, että naputtelitteko koristeen seinään kumivasaralla? Myyjä suositteli näin tehtävän, no eihän meillä mitään kumivasaraa ole ;( Pitääkö ny lähteä vielä vasaraostoksille :0) Siihen meni sitten se alennus, jonka koristeesta sai….

Johanna

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 5:49 pm

Jep, kumivasaralla naputtelimme sen seinään 🙂

Reply
Meeri H 6 toukokuun, 2013 - 9:36 am

Huone näyttää nyt todella hyvältä, nappi suoritus!
Ja miten voikaan sattua, nimittäin viikko takaperin Askossa käydessä suunnitelin että tuon tekstin hankin uuteen työhuoneeseen 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 5:49 pm

Suuri kiitos Meeri H! Sehän tarkoittaa vain sitä, että meillä on samanlainen maku 🙂

Reply
lanttuleikkuri 6 toukokuun, 2013 - 11:29 am

Musta on ihanaa kun Finlayson on jotenkin pessut kätensä. Mallisto on muutamassa vuodessa muuttunut paljon ja sieltä tekee loistavia löytöjä nykyään.
Poikani on nyt 4 ja sai vauvalahjaksi pari muumi-pyyhettä, jotka ovat olleet joka viikkoisessa käytössä siitä asti ja vieläkin ovat hyvässä kuosissa.
Tämä Coronna on eräs lemppareistani, ehkä kivoin Finlaysonin kuoseista elefantin kanssa. Itse sain samaa kuosia olevan pussukan, kun päivitin yhteystietoni Finlaysonin nettisivuilla. Kerrankin olin oikeaan aikaan netissä.
Nyt ostoslistalla on elefanttikuosiset pussilakanat ja meidän aluslakanat ovat todella huonossa kuosissa, niitä aion kesän aikana ostaa.
Harmikseni heillä oli tosi kiva kuosi, joka kuvasi asunnon pohjapiirustusta. Tuote on jo lopetettu. Olin taas liian hidas.

Lisäksi lempparit ovat nämä mustavalkoiset muumi-tyynyliinat. Niitä onkin meillä joka huoneessa :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 5:51 pm

Finlaysonilla on vaikka mitä kivaa ja kaunista! Elefantti on tosi hauska, mutta tässä tilassa se ei olisi toiminut. Muumityynyliinoja on meilläkin, laadukkaita ja söpöjä 🙂

Reply
Sanna InspiredByLove 6 toukokuun, 2013 - 5:26 pm

Vau mikä muutos!! 🙂 Ihan tosi hienosti onnituit!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 6 toukokuun, 2013 - 5:53 pm

Kiitos Sanna 🙂 🙂

Reply
Marit 6 toukokuun, 2013 - 10:17 pm

Upea muutos! Sinulla on kyllä sitä sisustussilmää 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 toukokuun, 2013 - 10:32 am

Iso kiitos Marit! 🙂

Reply
Heidi 6 toukokuun, 2013 - 10:52 pm

Raikkaampaa ja tilavampaa! Erittäin onnistunut muutos siis! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 toukokuun, 2013 - 10:33 am

Kiitos Heidi, tilaa tosiaan tuntuu olevan enemmän 🙂

Reply
Mapsi 7 toukokuun, 2013 - 10:41 pm

Eksyin tänne toisen blogin kautta ja taas tuli tämä työhuonepostaus itslleni tosi sopivaan saumaan! Kiitos tästä! Minä meinaan yllättää miehen hänen ulkomaanreissun aikana ja tehdä nykyisestä ”äijähuoneesta”toimivan työhuoneen ja toki säilyttää siellä myös av-laitteet. Tässä oli hyviä vinkkejä. Taidan käydä muutenkin lukemassa blogiasi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 toukokuun, 2013 - 10:33 am

Hei Mapsi ja tosi kivaa kun löysit blogiini! Kiitos kommentista 🙂

Reply
Henna - Pakkomielteitä. Minullako? 9 toukokuun, 2013 - 8:33 am

Ihana ihana!
Ja se sisustustekstikin. Valkoinen toimii. Ripauksella mustaa 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 toukokuun, 2013 - 10:34 am

Kiitoksia Henna! Valkoisella ja mustalla ei voi mennä mönkään 😉

Reply
Cherry 10 toukokuun, 2013 - 12:44 am

Tykkäsin tosi paljon tuosta miten teksti on seinällä! Jotenkin vierastan niitä tarroja, mutta tuo on tyylikäs 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 toukokuun, 2013 - 10:34 am

Samaa mieltä, Cherry! Tarrat on jo vähän menneen talven lumia, mutta tämä kohoteksti oli mielistäni niin hauska, että se piti kotiuttaa 🙂

Reply
Anonymous 14 toukokuun, 2013 - 12:10 am

Piti hieraista silmiä… miksi ihmeessä verhot on tuommoiset jämät? Verhojen tulisi ehdottomasti laskeutua lattiaan asti. Nipsuilla ne saisi lisäksi laskeutumaan kauniimmin. Muuten jees.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 toukokuun, 2013 - 10:36 am

Hei Anonyymi! On vähän hassua sanoa ”ehdottomasti” silloin kun kyse on makuasioista ja vielä toisen ihmisen kodista 😉 Itse halusin juuri napakat lyhyet verhot entisten pitkien sijaan. Verhotangot olivat valmiina ja siksi valittiin tuollainen kiinnitys.

Reply

Jätä kommentti