Kuuntele Designtarinoita: Maija Lukkari-Nyman

by Kerttu

Tunnustan heti alkuun, olin utelias tutustumaan Maija Lukkari-Nymaniin ja siksi kutsuin hänet mukaan Designtarinoita-podcastiin.

Hän kiinnitti huomioni jo vuonna 2011 esiinnyttään Diili-ohjelmassa Hjalliksen neuvonantajana, napakkana ja tyylikkäänä juristina. Sitten aloin törmäämään Maijan Maailmaan sosiaalisessa mediassa ja kesti hetken hoksata, että kyseessä on saman naisen blogi. Asiantuntevalta varatuomarilta löytyy siis luova puoli, joka näkyy sisustus- ja lifestylejulkaisun sisustus,- muoti- ja lifestylekuvissa ja -artikkeleissa, mutta ennen kaikkea hänen työssään sisustussuunnittelijana. Kiinnostava koulutuskombo, sanoisin!

Eikä mielenkiintoni himmentänyt se fakta, että hänen miehensä on pitkän linjan tv-ammattilainen Peter Nyman, joka ihastutti ensin täydellisen hauskana Uutisvuodossa ja sittemmin vakavastiotettavana uutisankkurina.

Tuli sellainen olo, että pakko ottaa selvää, millainen Maija on. Minä kutsuin ja hän vastasi kyllä. Onneksi!

KUUNTELE JAKSO TÄSTÄ (27 min): Maija Lukkari-Nyman, luova juristi vai analyyttinen sisustussuunnittelija

Designtarinoita podcast-päivittyy joka torstai ja vieraana on erilaisia, mielenkiintoisia sisustusalan vaikuttajia. Jaksot löytyvät Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista, josta voit tilata jaksot ja saat aina ilmoituksen, kun uutta kuultavaa on saatavilla.

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Miin 5 lokakuun, 2017 - 3:56 pm

Hei,
käytän sovellusta PodcastAddict, ja kyllä sinun podcastisi päivittyvät myös sinne! Onneksi, sillä ensin ajattelin että en jaksa ladata Acastin omaa sovellusta, joten jääköön kuuntelematta… 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 lokakuun, 2017 - 7:12 pm

Hei, ihan mahtava juttu, kiitos kun kerroit! Tässä oppii itsekin uutta 🙂

Reply
Jonna 6 lokakuun, 2017 - 2:04 pm

Tarina kolahti ja tunnistin paljon itseäni Maijan tavassa tehdä ja elää. Itse toimin vain hiukan eri viitekehyksessä. Viikoittainen kysymyksesi ruuhkavuosista, hyvinvoinnin säilyttämisestä avaa myös mahtavan tason keskusteluun. Kiitos!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 lokakuun, 2017 - 7:12 pm

Kiitos Jonna, ilo kuulla että tykkäsit! <3

Reply

Jätä kommentti