Suunnitelmia ja suuruudenhulluja hortensioita

by Kerttu
Ihanaa, se on perjantai! 
Työviikko paketissa ja luvassa on mainio viikonloppu. Huomenna juhlitaan tyttösen kaverisynttäreitä ja voitte uskoa, millaiset vaaleanpunaiset prinsessatunnelmat täällä alkaa olla valloillaan. Illan ratoksi pitäisi vielä piirtää aasi ilman häntää, rakentaa ongintapiste, valmistella korupajaa ja tehdä kaikkea muutakin oleellista ja tärkeää. 

Halusin kotiin valkoisia kukkia. Koska viimeksi ostin liljoja, päätin valita  tällä kertaa jotain muuta. Päätös osui hortensioihin, jotka ovat pitkän varren ja suurten kukintonsa ansioita näyttävän näköisiä. Kukat ovat todella kauniit ja niin virheettömät, että ne näyttävät hämäävästi muovikukilta. Luultavasti tämän kirjoitettuani hortensia haluaa osoittaa eloisuutensa pudottamalla kaikki lehdet 😉

Minulle on kasautunut tänne kotiin liuta iLaitteita, jotka pitäisi asentaa käyttökuntoon. Muut liittyvät työhöni, mutta blogiharrastus pakotti (joo, ei ollut enää vaihtoehtoja!) investoimaan Applen Time Capsuleen, joka pistää tästä lähtien kaiken tietoni ja kuvani automaattisesti talteen jonnekin pilven reunalle. Tällä hetkellä MacBook Airin kovalevy huutaa hoosiannaa, eikä suostu enää iPhoton osalta yhteistyöhön. Luvassa siis pari uutta harmaata hiusta ja huipputeknologiaa-tyylinen ilta. Siis niiden vaalenpunaisten prinsessaunelmien vastapainoksi, tietysti. 

Nämä kuvat ovat täysin käsittelemättömiä. En yleensäkään tee suurta kuvankäsittelyä, ainoastaan säädän valotusta, suoristan horisontin ja tarvittaessa rajaan. Mehän olemme käyneet rikastavaa keskustelua bloggaamisen rentoudesta kommenttiboksissa. Ajatuksenne ovat todellista bensaa tähän bloggaajaan, kiitos että jaksatte kommentoida ja kertoa ajatuksianne!

Hortensioilla on kokoa ja olin kukkakaupassa aivan varma, että kimppu näyttää suuruudenhullun sisustajan pähkähullulta päähänpistolta. Olohuoneen sisustus on nyt riisutuimmillaan ja siksi tavallista suurempi kukkapuska ei aiheuta ihmetyksiä, vaan näyttää aika tavalliselta. Syksyä kohti suunnitelmissani on lisätä murrettuja sävyjä sekä hitusen lämpöä ja runsautta sisustukseen. Mikähän siinä on, että mielikuvissa siintävä visio on niin vaikeaa toteuttaa omaan kotiin? 

Leppoisaa perjantai-iltaa!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Henna 16 elokuun, 2013 - 7:47 pm

Enpä olekaan koskaan aiemmin blogiisi törmännyt, nyt tulin selailemaan kun kommentoit. Aivan ihana sisustus teillä! Tuo olohuone on niin kutsuvan näköinen 🙂 Mistä nuo tyynyt ovat? Seuraan sisustusblogeja melko vähän, toivottavasti ei ole kauhean suosittu tuote kyseessä niin en ihan nolaa itseäni kysymällä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:14 am

Kiva kun tulit vierailulle, Henna! Ja kiitoksia kauniista sanoista. Tyynyt ovat Ikeasta ja et todellakaan nolaa, tyhmiä kysymyksiä ei olekaan 🙂

Reply
nieinda 16 elokuun, 2013 - 8:34 pm

Hortensiat ovat kyllä kovin kauniita. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:15 am

Kiitos, minäkin pidän niistä.

Reply
J / Casa b l a n c o 16 elokuun, 2013 - 8:34 pm

Ihania hortensioita! Eikä näytä yhtään suuruuden hulluilta 🙂
Tosi kauniita kuvia ilman käsittelyäkin, sulla on huippukamera tai oot vain luonnonlahjakkuus 🙂
Mulla meni puolet ohi tosta tekniikkapuolesta, vaaleanpunaiset prinsessaunelmat ja hännättömän aasin sentään ymmärsin 😀
Ihania synttäreitä <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:16 am

Kiitos J! En ainakaan luonnonlahjakkuus ole, valokuvaamisessa on aivan mielettömästi opeteltavaa. Ehkä mun kamera on vain hyvä 😉 Ja prinsessapuoli minullakin on paremmin hallussa, joskus on vain pakko vähän venyä 😀

Reply
Syhi / Syhinä-blogi 16 elokuun, 2013 - 8:37 pm

Oi voi miten ihanat Hortensiat! Ja täydelliset teidän olohuoneessa 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:16 am

Kiitoksia Syhi! <3

Reply
Adalmiinan Helmi 16 elokuun, 2013 - 9:14 pm

Hortensiat ovat kauniita, maljakossa, ruukussa tai pensaassa. Hortensiaa on monta lajia, ja pidän niistä puutarhassa, sillä olen aina saanut ne kukkimaan! Kaunis kimppu myös siellä teidän olohuoneessa, eikä näytä ollenkaan liian suurelta. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:17 am

Minullakin oli mielikuva hortensioista juuri puutarhassa, mutta nämä leikkokukkaversiot miellyttivät silmääni erityisesti 🙂

Reply
H 16 elokuun, 2013 - 9:20 pm

Hortensiat ovat aina yhtä kauniita! 🙂 Ja hyviä synttärijuhlia huomiselle!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:17 am

Kiitos paljon H!

Reply
Anonymous 16 elokuun, 2013 - 10:11 pm

Voi miten kaunis ja näyttävä kimppu! Eikä yhtään liian suuri… Vaan ihan täydellinen! 🙂 Hortensia on yksi minunkin lempikukistani juuri sen vuoksi että se on niin näyttävä! Mukavia prinsessa juhlia huomiselle! :)))

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:18 am

Kiitos Heli! Juuri näyttävyytensa vuosi näihin ihastuin. Liljat ovat upeita, mutta tuoksu on niissä liian voimakas makuuni. Ihanaa lauantaita sinne!

Reply
Anonymous 16 elokuun, 2013 - 11:09 pm

Ihanat hortensiat. Tiesitkö Kerttu, että ne ovat myrkyllisiä? Eli jos joukossa on aivan pieniä juhlijoita huomenna, kannattaa kukat siirtää ylemmäksi. Hauskaa juhlapäivää!

– Kati

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 9:19 am

Hei Kati ja kiitos! Hyvä kun sanoit, täytyy tämä ottaa huomioon. Ihan pieniä vieraita ei tule, mutta pitää olla tarkkana, ettei nämä neljävuotiaatkaan keksi mitään. Onneksi on useampi aikuinen juhlahumussa mukana, joten valvovia silmiä riittää.

Reply
Anonymous 17 elokuun, 2013 - 2:11 pm

Ihania kuvia! Hortensia on niin kaunis yksinään ja kimpussakin.
Tuosta teidän matosta tuli mieleen meidän neidin uusi ihastus eli Ikean Huset -nukkekodin olohuoneen kalustus. Se on aikas hauska ;-).

Sari

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 11:15 pm

Kiitos Sari! Pitääpäs muuten tutustua tuohon Ikean nukkekotikalustoon 🙂

Reply
Perla / Lumon Valkama 17 elokuun, 2013 - 11:09 pm

Oi, rakastan hortensioita! Näyttävät kyllä tosi hyvältä teidän olohuoneessa. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2013 - 11:18 pm

Kiitos Perla! Nämä ovat kyllä kauniit ja kestävät kukat 🙂

Reply

Jätä kommentti