Hugo loves Neroko

by Kerttu
Yhteistyössä Neroko -postaus sisältää alennuskoodin
Lemmikit ovat osa elämäntapaa. Rotukoirat ovat kalliita ja eläinlääkärikustannukset pitää huomioida jo eläimen ostovaiheessa. Monet omistajat kouluttavat koiriaan koirakouluissa ja ostavat monenlaista tarviketta lemmikkinsä hyvinvointinsa edistämiseksi. Eläin ei tarvitse ympärilleen hulppeita puitteita, hyvä huolenpito riittää. Joka tapauksessa lemmikit vaativat panostusta: aikaa, rahaa ja koulutusta.  Sisustusharrastajan näkökulmasta olen useamman vuoden ihmetellyt, miksei koirien tarvikkeiden visuaalisuteen kiinnitetä juuri huomiota. Ja sitten törmäsin Nerokoon niin sisustuslehdissä kuin  -messuillakin. Vihdoin katseenkestäviä tuotteita lemmikille. 

Rakastuin Nerokoon kahdesta syystä. Sen tuotteet ovat laadukkaita ja esteettisiä, ne ovat suunniteltu sopimaan saumattomasti osaksi sisustusta. Toinen syy on sen tarina. Olen kertonut blogissani arvostavani kotimaista designia.  Neroko on saanut alkunsa vuonna 2002, kun erääseen perheeseen tuli koiranpentu nimeltä Nero. Lemmikki toi mukanaan valtavan määrän onnea ja iloa. Koiranomistajat halusivat, että pennun tavarat sopivat kotinsa raikkaaseen ja nykyaikaiseen sisustukseen. Syntyi Neroko-brändi, jossa tuotteet tunnustavat kestävät muotoilua ja vallalla olevaa kertakäyttökulttuuria vastaan. 

Tuskailu rumien lemmikkipetien kanssa on meidän osaltamme päättynyt. Hugolla on  Hide-peti S-koossa, joka on turvallinen pesämäinen nukkumispaikka pienelle koiralle. Se toimii samalla jakkarana tai sohvapöytänä, jos vain itse pesänvaltias sellaiseen yhteistyöhön suostuu 😉 Valkoinen suomalaisesta koivusta tehty puukehys ja graffitinharmaa tyyny sopivat olohuoneen sisustukseen. 

Nerokon kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. On takuuvarma juttu, että halvempiakin petejä, ruokakuppeja ja muita koirantarvikkeita löytyy. Tiedän, että blogini lukijoista moni on laatutietoisia designin rakastajia. Me olemme valmiita maksamaan kauniista valaisimesta ja hyvin suunnitellusta tuolista moninkertaisen määrän marketti- ja massatuotteisiin verrattuna. Teemme sen siksi, että tiedämme saavamme laatua ja sen mukana arjen kauneuden lisäarvoa. Kotonamme olevat haaveillut design-tuotteet tuottavat iloa vuosikymmentenkin päästä. Nerokon kohdalla tilanne on se, että  joudumme luopumaan aikaisemmin rakkaasta lemmikistämme kuin tästä huonekalusta. Se nimittäin kestää ja säilyttää arvonsa. 

Olen iloinen yhteistyöstä Nerokon kanssa, sillä saan nostaa esille itselleni tärkeitä yrittäjyyden arvoja. Moni uusi yritys ja brändi ovat syntyneet unelmasta. Siitä, että ihminen kokee jonkin asian itselleen tärkeäksi. Ajatelkaa, mikä lähtökohta se on työn tekemiseen ja uuden kehittämiseen! Ostamalla täysin kotimaisen tuotteen, tuemme samalla monipolvista hyvinvoinnin ketjua. Uusien tuotteiden kehittämisprosessi lähtee pitkästä tuotekehitys- ja testausvaiheesta, joka useimmiten tehdään unelman kannattelemana omasta selkänahasta. Sen jälkeen alkaa prototyyppivaihe, jossa etsitään uudelle tuotteelle markkinoita, jälleenmyyjiä ja ostajia. Jokainen Neroko-tuote tuottaa matkalla tilauksesta toimitukseen Suomeen hyvinvointia suoraan työllistämällä ja välillisesti verotuloina. Yhteistä hyvää ja ennen kaikkea kotiin jotain kaunista, kotimaista ja kestävää. 
Kuten huomaatte, voisin kirjoittaa aiheesta romaanin. Haluan myös korostaa, että vaikka tämä on yhteistyöpostaus,  en ole saanut Hugon petiä kokonaan ilmaiseksi. Maksamalla siitä olen tuonut korteni kekoon ja kattanut yrityksen kuluja. Lisäksi koen yhteistyön olevan syvällä blogini hengessä. Paasauksellani toivon välttäväni ”ompas kallista”-kommentteja. Arvokasta on, mutta niin on kaikki huolellinen, laadukas, eettinen ja varsinkin kotimainen design. Elämä ja myös sisustus on täynnä arvovalintoja. 
Mallistoon kuuluu avomallisia koiransänkyjä, luolamallisia sänkyjä, ruokakuppeja ja leluja kaiken värisinä ja kokoisina. Voit tutustua Nerokon tuotteisin heidän nettisivuillaan.  Alennuskoodilla MODERNISTI saat -10 % koko valikoimasta lokakuun loppuun saakka. 

Hugon peti on ollut vajaa parisen viikkoa käytössä. Siirsin vanhasta pedistä uuteen tyynyliinan tuomaan tuttua tuoksua ja auttamaan koiraa hoksaamaan, että kyseessä on sen oma paikka. Nyt päivätorkut jo otetaan sujuvasti uudessa turvallisessa pedissä. Tytär oli niin ihastunut piilopaikkaan, että olisi halunnut samanlaisen 😉 

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Riina 13 lokakuun, 2013 - 1:14 pm

Hugon peti sopii teidän sisustukseen todella mainiosti. Pitääkin tutustua tuohon sivustoon, kunhan pentuaika mennyt ohi, voisin harkita meidän Rudolfille myös omaa petiä tuolta. 🙂 Mukavaa sunnuntaita suloiselle Hugolle perheineen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:36 pm

Kannattaa käydä katsomassa ja nyt tosiaan lokakuun ajan saa koodilla pois 10 prosenttia hinnasta. Ainakin itse tykkään, että näkyvällä paikalla oleva peti saa sopia muuhun sisustukseen 🙂 Mukavaa sunnuntaita sinnekin!

Reply
Outi-Hyypiön elämää 13 lokakuun, 2013 - 1:36 pm

Upea peti onkin. Tässä on vähän Combonibilimäistä vibaa! Itse olen kelannut samaa, miksi kaikki lemmikkitarvikkeet on niin sysirumia! 13 koiran omistajana on ollut vuosien varrella vaikka kuinka rumia petejä käytössä. Tällähetkellä ratkaisin petipaikan että Ikean iso lattiatyyny on portaiden alla petipaikkana. Ja hyvin näyttää koiraa nukuttavan siellä(kin). Hänellä kun on tapana pysähtymään torkuille jokaiseen pehmeeseen paikkaan minkä löytää, esim. lattialle jääneen pyyhkeen päälle. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:38 pm

Niinpä, samaa muotokieltä Kartellin kanssa. Siis 13 koiraa! Monta niistä yhtä aikaa? Kyllähän koiralle kelpaa unipaikaksi mikä tahansa vaatemytty, mutta itse kun ei niistä lattialla oikein välitä 😀

Reply
Outi-Hyypiön elämää 13 lokakuun, 2013 - 9:07 pm

Siis herranenaika mitä mä oon täällä taas sönköttänyt? 13 koiraa? Tuossa pitäisi lukea että 13 VUOTTA KOIRAN OMISTAJANA! Voiko kaivautua kuoppaan häpeämään?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 9:17 pm

Hahaa, ihan mahtava! Mietinkin vähän, että missä sinulla ne kaikki koirat ovat 😀 Sitten ajattelin, että ehkä sulla on ollut elämäsi varrella 13 koiraa. Tule vaan pois kuopasta, tarjoisit illan piristyksen Hyypiö! 🙂

Reply
Erja / Ihmeidentekijät 13 lokakuun, 2013 - 2:11 pm

Hyvä Kerttu! Täyttä asiaa alusta loppuun.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:39 pm

Kiitos paljon Erja 🙂

Reply
Blondi 13 lokakuun, 2013 - 5:35 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
Blondi 13 lokakuun, 2013 - 5:39 pm

Pöh, sähelsin edellisen kommenttini kanssa jotain…! Olin siis kommentoimassa, että on kyllä tosiaankin kaunis peti hauvalla! Ja sopii sisustukseen, toisin kuin meillä. Meillä on just niitä törkeen rumia petejä 4 kpl ympäri huushollia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:39 pm

Eipä mitään hätää, täällä saa säheltää 🙂 Neljän pedin hankinta onkin huomattavasti kalliimpi juttu kun yhden, ymmärrän hyvin!

Reply
katja 13 lokakuun, 2013 - 5:55 pm

Ihanaa, että Hugo on saanut kauniin pedin, joka miellyttää myös emännän silmää.

Peti on siis kaunis ja toimivan näköinen, mutta purnausta tulee koosta. Itselläni on kaksi pystykorvan kokoista koiraa ja tuo L-koko on mitoitettu 80 cm pikälle koiralle. Se on vähän siinä ja siinä, mahtuuko omani noihin. Harmi, koska myös me ”isompien” koirien omistajat pidämme kauniista sisustuksessa. Ehkä näitä isompia voisi tehdä erikoistilauksena? Toivottavasti Neroko lukee tämän. 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:40 pm

Nerokon väki lukee tämän ihan varmasti, joten terveiset menevät perille. Kiitos Katja kehittämisehdotuksesta!

Reply
Satu 14 lokakuun, 2013 - 7:28 pm

Katja, kiitos kommentistasi – todellakin tulee perille näin! Ja aivan totta, me isompien koirien omistajat todellakin pidämme kauniista sisustuksesta myös : ) Tuo meidän pikkuruinen Nero-pentu vuonna 2002 kun venähti lopulta aika isoihin mittoihin… Uskoisin, että tuo L-kokoinen peti olisi sopiva sinun koirillesi. Kun koirasi seuraavan kerran nukkuvat lempiasennossaan, niin mittaa selän pituus korvista hännän tyveen (ei hännän päähän). Mikäli mitta on noin 80 cm (maks. 90 cm), niin peti on oikean kokoinen. Katso kuvaa alla olevasta linkistä, kyseessä on STAY L -peti. Ehkä saat siitä jotakin visuaalista suuntaa asiaan.

t. Satu / Neroko

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=653395361359715&set=a.252177811481474.67462.163459823686607&type=1&theater

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 lokakuun, 2013 - 9:23 pm

Kiitos Satu!

Reply
Sanna InspiredByLove 13 lokakuun, 2013 - 6:51 pm

Peti on ihana <3 Kelpaa niin Hugolle kuin emännällekin ja se on hyvä se 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:41 pm

Molemmille kelpaa 🙂 Ihanaa sunnuntaita sinnekin <3

Reply
Anonymous 13 lokakuun, 2013 - 7:50 pm

Pitäisi näköjään olla myös XS-koko:D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:41 pm

Siis näyttääkö tämä sinusta liian isolta Hugolle?

Reply
Anonymous 13 lokakuun, 2013 - 9:36 pm

Joo.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 9:44 pm

Ei sitä koiraa viitsi liian pieneen koppiin laittaa, vaikka onkin pieni yksilö kyseessä 🙂 Uskon, että Hugo tykkää siitä, että mahtuu vähän kääntämään kylkeäkin.

Reply
Anonymous 13 lokakuun, 2013 - 11:12 pm

Taidan ajatella liian kissamaisesti. Kissat tykkää käpertyä sellaiseen, minne juuri ja juuri mahtuu:)

Reply
Anonymous 13 lokakuun, 2013 - 8:16 pm

Voi kun se on söpö <3 Sopii sisustukseen upeasti 🙂
Arvokas on, mutta mitä sitä ei oman vauvan takia tekisi ;D
Niinkuin olen jo aiemmin sinua ylistänyt, teen sen myös nyt 🙂 Ihana, huomata kuinka joillekkin se koira on perheenjäsen, eikä vain ”heittopussi”, jos ja kun elämäntilanteet muuttuvat. Esim. Muutto uuteen asuntoon, eikä halutakaan koiraa sinne pilaamaan lattioita! Näitä on paljon!
Mur, sanon minä. Aikuiset ihmiset eivät ymmärrä, että ei se koira ole mikään hetken mielihalu, joka otetaan ja sitten pian halutaankin eroon siitä. Hugo on onnekas 🙂

Terv. Suvi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 13 lokakuun, 2013 - 8:43 pm

Kiitos Suvi! Kyllä sitä koira otettiin sillä 15 vuoden diilillä ja toivottavasti saamme Hugon mahdollisimman kauan pitää. Aina ole ei ole ollut koiran kanssa helppoa ja vauvan synnyttyä oli koiralla käytöshäiriöitäkin. Kaikesta on kärsivällisyydellä ja koulutuksella selvitty, vaikka ei tuo vieläkään mikään mallioppilas ole 😀 Rakas ja tärkeä kuitenkin!

Reply
Elwira 14 lokakuun, 2013 - 10:33 am

No tuossa on tyyliä! Tosin meidän setterien kokoluokan koppi taitaa jo käydä ”baaripöydstä”…;)
Muotokieli (ainakin kuvissa) näyttää sopivan Componibilien kanssa hyvin yhteen.
t Elina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 lokakuun, 2013 - 7:03 pm

Muotokieli on sellainen, että sopii sekä modernimpaan että perinteisempää sisustukseen. Kiva, että sinäkin tykkäät!

Reply
Retromoderni 14 lokakuun, 2013 - 10:40 am

Katoin ensiksi että koiruli makaa Kartellin boxissa, Mutta hieno ja tyylikäs peti. Jos meillä olisi lemmikki niin itsekkin panostaisin sen tarvikkeisiin niin että sopisi sisustukseen, tyyli se pitää säilyttää alsuta loppuun asti.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 14 lokakuun, 2013 - 7:04 pm

Hih, ei sentään Kartellin boksissa 😀 Samaan mieltä kanssasi, valitulla tyylillä loppuun asti!

Reply
Anonymous 12 toukokuun, 2014 - 6:05 pm

Heips! Olisi kiva kuulla, että onko peti vielä Hugon mielestä mieluisa? Olen nimittäin miettinyt samanlaisen hankkimista omalle kääpiöpinserilleni 🙂

Reply
Se, joka löysi Nerokon liian myöhään 17 elokuun, 2018 - 9:25 pm

Hei! Pidätkö yhä Neroko-pedistäsi? Olisitko kenties halukas myymään sitä hyvään hintaan? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 17 elokuun, 2018 - 10:00 pm

Hei! Minä pidän Neroko-pedistä, mutta Hugo valitettavasti on siellä kovin harvoin. Tosin en ole kyllä varma, raaskinko siltikään myydä. Voit toki laittaa tarjouksen modernistikodikas@gmail.com 🙂

Reply

Jätä kommentti