Helmalakana viimeistelee petauksen

by Kerttu
Helmalakana viimeistelee petauksen

kaupallinen yhteistyö: Cellbes


Kevättä ja raikkautta myös petaukseen!

Helmalakana viimeistelee petauksen

Viimeksi pohdin, kuinka ihmeessä saada nuori petaamaan oman sänkynsä? Ei se tietenkään ole mikään maailman tärkein hoidettava asia, mutta pieni ja helppo tapa edistää oman huoneensa siisteyttä. Pedattu sänky paitsi näyttää kauniilta, se myös suojaa päivän pölyiltä ja meidän tapauksessa myös koirankarvoilta.

Nyt päivitimme petausta entistäkin yksinkertaisemmaksi. Hankimme helmalakanan,  tekee sängystä kauniin ja viimeistellyn näköisen. Uusimme myös pari tyynyä, jotka sopivat hyvin nukkumisen lisäksi lukutyynyiksi (hieman korkeampia) ja myös viimeistelevät petauksen kauniisti.

Valitsimme klassisen raikkaat valkoiset tyynyliinat, joissa hotellimaisena yksityiskohtana reunakanttaukset.  Materiaalina on  ihana pehmeä puuvillasatiini, jossa lankatiheys on 200.  Kun kurkistaa sisäpuolelle, löytyy sieltä Joutsenmerkki.

Roosat samettityynynpäälliset ovatkin tutut jo edellisestä petauksesta, joka on nähtävillä täällä.

Helmalakanan ansiosta sänky näyttää kauniisti pedatulta, vaikka kuvissa on vain peitto oikaistu ja tyynyt nakattu seinää vasten. Kokeillaan, onnistuisiko tämä noin kahden tiktok-videon kestävä petausmalli myös kiireisissä arkiaamuissa.

ALEKOODI

Sain teille alekoodin Cellbesille, jos on vaikka tarvetta edulliselle helmalakanalle tai muille päivityksille.  Klikkaa tänne ja näppäile koodi mars15, sillä saat 15% alennuksen koko normaalihintaisista tuotteista. Ale on voimassa 5.4. saakka.

Mukavaa loppuviikkoa!

Saatat pitää myös

Jätä kommentti