Ensimmäisen blogivuoden tähtihetket

by Kerttu
Enpä olisi arvannut  vuosi sitten, millaisen hypyn otan perustaessani oman blogin. Uudenvuodenaattona 2012 tykitin eetteriin neljä postausta. Ajattelin, että jos joku nyt sattuu tekeleeni löytämään, ei meininki näyttäisi ihan vasta-alkajan puuhastelulta 😉 Mutta sitähän se oli. Kuvat olivat pieniä, vinoja ja salamalla otettuja. 471 postausta myöhemmin voin ujosti tunnustaa, että bloggaaminen vei mukanaan ja sai aikaan uteliaisuuden: mihin kaikkeen tämä voisikaan johtaa? Tässä postauksessa kokoan yhteen blogivuoden 2013:

Tammikuu meni oikeastaan ihan opetellessa ja esitellessä talomme eri huoneita. Muistan kun siskoni kommentoi, että ”kohta olet käynyt läpi kaikki huoneet, mistäs sitten kirjoitat?”. Mutta onhan niitä aiheita löytynyt senkin jälkeen 😉 Vuodessa kotimme on kokenut myös monta sisustuksellista muutosta ja kehitystä on hauskaa blogin kautta seurata.

Helmikuussa blogini liitty osaksi Indiedays Inspiration -yhteisöä. Esittelin keittiömme  ja toteutin yhden pitkäaikaisen valaisinunelman. Secto Designin Octo on ollut mieleinen valaisin ja onpahan se saanut kaverikseen pari hillittyä ripausta puunväriä muuallekin sisustuksen.

Maaliskuu toi tullessaan kevättunnelmat ja esittelin ensikertaa terassimme. Blogeissa kiersi paljastava haaste sisustusbloggaajille, jonka kautta raotin kotimme normaalia arkilookia. Pääsin myös hieman tutustumaan teihin lukijoihin, kun Kun bloggaaja putosi penkiltä -postauksen kommenttilaatikossa moni teistä esittäytyi. Esittelin myös mieheni innovatiivisia sisustusratkaisuja Naisen ja miehen ero sisustuksessa -postauksessa.  Tyttären huone sai uuden värikkään ilmeen ja kattoon päätyi raikkaan keltainen Myy-valaisin.

Huhtikuussa hyppäsin mukaan Instagram-palveluun (@ modernistikodikas_kerttu), jossa muuten tänä päivänä on jo yli 900 seuraajaa. Ostin lukijaltani Kartell Stone -jakkaran, joka hetken eri huoneissa seilattuaan päätyi minulle  yöpöydäksi.

Sain Minja Revonkorvelta vedoksen Tasapainoilua – taulusta ja olin niin iloinen, että yöunet meinasivat mennä. Koin ihmeellisen yllätyksen, kun Cision julkaisi Suomen sisustusblogien TOP10-listan ja löysin Modernisti Kodikkaan sijalta seitsemän. Päätin tehdä työhuoneeseen täysuudistuksen ja luopua meille täysin sopimattomasta vuodesohvasta. Raaputtelin pintaa ja kirjoitin Oivalluksia elämästä– postauksen, jossa avasin perusajatuksiani elämästä: on kahdenlaisia asioita; niitä joihin voi omalla toiminnalla ja tekemisellä vaikuttaa ja niitä, joihin ei voi.


Toukokuussa valmistui työhuoneen muutos ja olen edelleen sen raikkaaseen ilmeeseen tyytyväinen. Esittelin myös mustavalkoisen elokuvahuoneemme ja iloitsin Hay Loop-naulakosta makuuhuoneemme.     Olohuoneemme seinälle päätynyt Tasapainoilua-teos ansaitsi oman postauksensa, jossa kerroin tarinan taulun takaa.

Kesäkuussa vietimme aikaa mökillä ja tapasin ensi kerran Inspired by love-blogin Sannan. Fiilistelin kummin kunniatehtävää  ja hempeilin väreillä terassin sisustuksessa. Ostin alesta ihanat Minna Parikan ballerinat, joita ulkoilutin aktiivisesti erilaisissa kesäriennoissa.

Heinäkuu oli lomakuukausi ja Hugo sai oman tähtihetkensä koirahaasteen merkeissä. Sisustusblogit saivat kritiikkiä liian siloitellun kuvan antamisesta ja kirjoitin vastineen aiheelle Feikit sisustusblogit -postauksessa. Terassille ostettiin mukava löhösohva ja puuhailin ulkohommien parissa. Maalasimme taloa ja tein pieniä istutuksia pihaan. Vierailin Asuntomessuilla ja kirjoitin mm. pressipäivän tunnelmista, mykistävästä Majasta, yllättäjätalo Talvipalatsista, Modernista Hongasta sekä keittiöistä ja makuuhuoneista. Aloitin haaveilemaan ikiomasta Woodnotesin matosta ja  ideoin design-kummilahjoja lapselle.

Elokuussa nukuimme öitä pehmoisissa valkoisissa pellavalakanoissa ja esittelin tyttären sisustukseltaan keskeneräisen leikkimökin ja vietimme neljävuotissynttäreitä. Keittiö oli esillä Kertun keittiössä 1 ja 2 -postauksissa. Innostuin myös kuparin sävystä sisustuksessa.

Syyskuu toi tullessaan pimeät syysillat ja lattialle saapui paljon keskustelua herättänyt  Beni Ouarain-henkinen Ellos-matto. Kävin ammentamassa ideoita Habitare-messuilla ja avauduin rautakauppakokemuksistani Terassivalojen tarina-postauksessa. Ihastelin Marimekon Sääpäiväkirja-uutuusmallistoa  ja käväisin työmatkalla Brysselissä.  Iltalehden Ilonassa ilmeistyi sisustusnumero, jossa oli haastatteluni sekä kotikuviamme.

Lokakuussa tapahtui paljon. Sain kunnian olla mukana Arabian Kaunein kattaus – kampanjassa, jota varten kirjoitin tarinan ruuhkavuosien riepotuksessa olevien ystävysten yhteisestä illasta. Aleksis Kiven päivänä olin Radio Keski-Suomen haastattelussa ja pian sain myös jännittäviä ja mieluisia väliaikatietoja Gloria Blog Awardsien yleisöäänestyksestä. Hugo sai oman tyylikkään designpedin Nerokolta. Iso juttu oli, kun sain unelmien maton olohuoneen lattialle ja Woodnotesin Avenue lunasti paikkansa suosikkieni joukossa. Kokosin myös haasteen innoittamana blogiperiaatteeni ja valmistauduin Gloria Blog Awards-gaalaan.

Marraskuu alkoi gaalatunnelmilla, joiden muisteleminen vieläkin lämmittää sydäntä. Yleisöäänestyksen voitto meni upealle Suville (oik.), jonka Valkoinen Harmaja on suosikkiblogini. Tyhjin käsin ei tarvinnut Helsingin reissulta kotiutua, sillä mukanani oli Eamesin Rar-keinutuoli, joka oli kuin puuttuva palanen olohuoneemme ilmeestä. Tapahtumia riitti. Oman seudun sisustusbloggaajia tapasin Putiikkipäivässä, ammensin inspiraatiota jouluun Kodin1:n pikkujouluissa ja Vepsäläisen kanta-asiakasillassa kuuntelin korvat höröllä ammattilaisten vinkkejä tulevista trendeistä.

Joulukuussa olikin paljon yhteistyöjuttuja ja arvontoja, joista kiitokset menevät Footwaylle, Piristeelle, 1×2:lle, Poster Misterille, Zinotille ja Designboxille. Onnellinen nainen lomaili viikon verran etelän auringon alla ja esittelin Gran Canarian hotellimme sisustuksellisesta näkökulmasta. Kerroin jouluaattomme perinteet ja tein elämäni ensimmäisen videopostauksen. Päätin maalata työhuoneen seinän kalkkimaalilla ja ostin kylpyhuoneeseen uuden penkin.

Onhan ollut touhukas ja tapahtumarikas ensimmäinen blogivuosi! Ruudun takana on nykyään noin 25 000 yksilöityä lukijaa kuukausittain ja olen superiloinen teistä jokaisesta. Lämmin kiitos myös Indiedaysille ja kaikille yhteistyökumppaneille tästä vuodesta. Nöyrin ja onnellisin mielin kohti uutta vuotta. Kiitos <3

Saatat pitää myös

65 Kommentit

Jutta// Projekti Verkaranta 29 joulukuun, 2013 - 6:14 pm

Kiitos itsellesi! Suosiosi ja blogisi räjähdysmäinen (kyllä – sellaiseksi sitä voi kutsua) kasvu on ollut täysin oikeutettua. Olen onnellinen siitä, että kirjoitat blogia, ja jaksat tehdä sen vieläpä niin mielenkiintoisesti, etten todella usko sinulta juttujen loppuvan vaikka kaikki kotinne nurkat olisikin kuvattu 😉

Onnea ja iloa myös ensi vuoteen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:17 pm

Kiitoksia Jutta, ihania sanoja 🙂 Myös sinun blogiasi ja syvällisiäkin ajatuksiasi on ilo seurata!

Reply
Saga / Niittykulma 29 joulukuun, 2013 - 6:17 pm

Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten, mutta mukana on ollut kiva olla. Tsemppiä ensi vuoteen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:17 pm

Tervetuloa ja kiitos!

Reply
Sanna InspiredByLove 29 joulukuun, 2013 - 6:23 pm

On ollut kiva tutustua Kerttuseni! <3 Jatka vaan samaan malliin! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:17 pm

Ilo on minun puolellani <3

Reply
JohannaL 29 joulukuun, 2013 - 6:36 pm

Mukava vuosi on sinulla ollut. Innolla odottelen ensi vuotta blogisi parissa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:18 pm

Vauhdikas ja touhukas vuosi, tosiaankin. Saapa nähdä mitä ensi vuosi tuo tullessaan 🙂

Reply
Marja 29 joulukuun, 2013 - 7:13 pm

Löysin blogisi kesän kynnyksellä, kun esittelit ihanan työhuoneesi. Kotisi sisustus on harkittua harmoniaa ja ajatonta tyyliä – juuri sitä, mitä itsekin haluan työssäni sisustussuunnittelijana asiakkailleni tarjota. Kirjoitat hyvin, julkaiset hyviä valokuvia, on inspiroivaa seurata blogiasi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:19 pm

Kiitos Marja, ammattilaisen suusta on ilo kuulla tällaista palautetta!

Reply
Anonymous 29 joulukuun, 2013 - 8:14 pm

Hieno postaus! Minä muistan kun ensimmäistä kertaa blogiisi eksyin, muistaakseni jopa aika nopeaakin perustamisen jälkeen… Ja koukussa olen ollut siitä lähtien! 🙂 Toinen kuva on kyllä hieno kuva, tykkään teidän keittiöstä edelleen ihan hulluna! 🙂

Heli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:19 pm

Sinä se olet ollut mukana ilostuttamassa ihan alusta pitäen, kiitos <3

Reply
Viivi / Valkoinen Soihtu 29 joulukuun, 2013 - 8:16 pm

Paljon on blogivuoteesi mahtunut, ihan huippua! Ihanaa, että jaksat kirjoitella kaunista blogiasi! Jatka samaan malliin! Olet mahtava bloggaaja ja ihminen♥

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:21 pm

Kiitos ihana Viivi ja samat sanat!

Reply
Blondi / Checklist 29 joulukuun, 2013 - 8:35 pm

Olen puolisen vuotta seurannut blogiasi ja suosiosi on kyllä ihan käsittämätön, joskin mielestäni ansaittu! 🙂 Blogi on täynnä kauniita kuvia, hauskoja tekstejä ja sinusta huokuu sellainen lämminhenkisyys ja huumorintajuisuus, joita kumpaakin piirrettä arvostan itse muissa ihmisissä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:22 pm

Ei tässä ihan itsekään ole mukana pysynyt ja välillä mietin, että mikähän onnenkantamoinen tämä onkaan 🙂 Mutta kiitokset kauniista sanoista, tästä on hyvä jatkaa.

Reply
Retromoderni 29 joulukuun, 2013 - 8:47 pm

mahtavan suosion olet kyllä saanut ja aivan ansaitusti, hyvä. Itse mietin oman blogin jatkoa…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:22 pm

No, mikäs omassa blogissa? Toivottavasti jatkat 🙂

Reply
Retromoderni 31 joulukuun, 2013 - 9:30 am

Omaa blogia on tosi kiva tehdä mutta kommentointi jää ihan onnettomaksi. Tuntuu ettei mun jutut kiinnosta yhtään ketään vaikka siellä käy kyllä porukkaa lukemassa niitä päivittäin useita satoja. olisi kiva saada myös niitä kommentteja ettei se olisi vain minun höpinääni ;).

Reply
Hennis 29 joulukuun, 2013 - 8:47 pm

Olet kyllä tehnyt näyttävän sisääntulon blogimaailmaan, jos jaettaisiin joku Vuoden tulokas -blogipalkinto, niin vaihtoehtoja ei tarvitsisi kauaa miettiä! Kai joku portaali on sinut jo ensi vuodelle napannut? 😉
Oma sisustustyylini on moderni, mutta paljon pelkistetympi ja ehkä teollisvaikutteisempi, mutta persoonana olet niin helposti lähestyttävä, hyvällä tavalla tavallinen ja välittömän oloinen tyyppi, että blogiisi palaa ilolla. Tekstisi ovat myös mukavan hiottuja ja pitkiä, harva blogi pelkillä kivoilla kuvilla pitkälle pötkii.
Kiitos, onnea blogin menestykselle ja toivottavasti jaksat motivoitua tähän puuhaan vielä pitkään! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:23 pm

Heh, ei taida sellaisia palkintoja olla jaossa 😉 Kiitos kauniista sanoista Hennis!

Reply
Syhi / Syhinä-blogi 29 joulukuun, 2013 - 9:09 pm

Olen tainut olla matkassa ihan alusta asti ja blogisi on kyllä yksi blogitaivaan kirkkaimmista tähdistä! Kiitos ja ylistys <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:24 pm

Kiitos, olet mahtava kannustaja <3 Ylistys on vähän liikaa kuitenkin vaatimattomaan makuuni 😉

Reply
Suvi / zubis corner 29 joulukuun, 2013 - 9:32 pm

Onnea ensimmäisen vuoden täyttymisestä! Se on kyllä ollut tosi huikea ja tapahtumarikas. Onnea kaikista hienoista kuvioista ja upeasta lukijamäärästä, olet ne täysin ansainnut. Jatkan blogisi seuraamista, totta kai. 🙂 Iloa tulevaan vuoteen!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:25 pm

Iloa sinunkin vuoteen, blogimaailma on hauskalla tavalla yhdistänyt meitä. Siitä on jo jokunen vuosi, kun CT:llä työskenneltiin 😉

Reply
Katriina 29 joulukuun, 2013 - 9:36 pm

Kaunis koti. Oli kiva löytää blogiisi, kun olit liittynyt lukijaksi minulle. Ihanaa jatkoa, jään seurailemaan. <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:25 pm

Oli hauska löytää bloggaaja samoilta nurkilta 🙂 Kiva kuulla, että jäät seuraamaan!

Reply
suvi m 29 joulukuun, 2013 - 9:53 pm

Huikea ensimmäinen blogivuosi sinulla kyllä! Aivan mahtavaa! 🙂

P.s. Meitsi taas niin iloisena tuossa kuvassa, kuten niissä muissakin… 😀 Oli varmaan niin jännä ilta. :DDD

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:26 pm

No eivät menneet hyvät jännitykset hukkaan, sen verran voittoisa oli iltasi! Ja kiitos Suvi, on ollut ilo tutustua sinuun 🙂

Reply
Krisse 29 joulukuun, 2013 - 10:04 pm

Sinun postauksiasi odottaa aina, eivätkä ne petä, vaan ovat aina harkitun huolellisesti kirjoitettuja ka kuvattuja. Hyvää Uutta Blogivuotta sinulle Kerttu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:27 pm

Kiitoksia Krisse 🙂 Yritän olla jatkossakin odotusten arvoinen, kuitenkaan paineita ottamatta 😉

Reply
Anonymous 29 joulukuun, 2013 - 10:24 pm

Ei millään pahalla, mutta suurin osa vuoden tapahtumista on ostotapahtumia. Tykkään kovasti persoonastasi, olet miellyttävän tuntuinen ja kirjoitat hyvin. Mutta onko blogisi kohokohdat aina vain ostamista?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 29 joulukuun, 2013 - 11:31 pm

Kokosin tähän toteutuneita haaveita ja edistysaskelia kotimme sisustamisessa, siksi mukana on useampi hankintakin. Mutta on joukossa myös ajatuksiani ja kokemuksiani. Esim. Woodnotes-matto on niin pitkäaikainen haabe, että sen hankinta jää mieleen kohokohtana. Muuten kyllä suurinpia kohokohtia on vuorovaikutus lukijoiden ja toisten bloggaajien kesken. Koen olevani harkitseva ostaja ja sitä puolta myös itsessäni kehitän, esimerkiksi nämä alennusmyynnit jätän kokonaan välistä. En halua viljellä liikaa ostamisen iloa, sillä se on yksi lyhytaikaisimmista iloista 😉 Mutta koska puhutaan sisustamisesta, siihen liittyy myös hankintoja (milloin ostettuna, kierrätettynä, tuunattuna tai saatuna).

Reply
Anaska 29 joulukuun, 2013 - 11:59 pm

Onnittelut huikeasta vuodesta! Olet kiitokset ansainnut! Muistan kuinka alkuun ”hätäilin” nopeaa postaustahtiasi peläten määrän korvaavan laadun.. Onneksi näin ei ole käynyt! Ei ollenkaan; tekstisi on luontevan soljuvaa ja nautinnollista luettavaa! Ja vaikka kaikki aiheet eivät itseäni kolauta (en ole koiraihmisiä), ei se himmennä blogisi arvoa ja suosiota. Viikoittain/päivittäin täällä piipahdan hyvää mieltä saaden. Onnea tulevaan vuoteen ja uusiin haasteisiin!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:25 pm

Kiitoksia suuresti Anaska, kauniita sanoja <3 Ihanaa uutta vuotta sinnekin!

Reply
M. 30 joulukuun, 2013 - 1:04 am

Onnea Kerttu! Olen ollut mukana blogiasi seuraamassa ihan alusta asti, muistelisin, että ihan noista ensimmäisistä postauksista asti. 😉
On sinulla ollut melkoinen vuosi tämän blogin suhteen, hieno juttu. Olen hirmu laiska jättämään jälkiä itsestäni, mutta täällä sitä siis ollaan! Antoisaa ja mukavaa uutta vuotta sinulle ja koko perheellesi!
Terkuin, M. Villa Luhdasta

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:26 pm

Kiitoksia M! Mukavaa, että nyt jätit jäljen käynnistäsi 🙂

Reply
Irina - White & Fresh 30 joulukuun, 2013 - 1:30 am

Mielekäs vuosi sulla on todella ollut. 🙂 Hyvä, että aloitit blogin! Uskon, että tämä on tosiaan sun juttusi. 🙂

Oikein ihanaa ja tapahtumarikasta vuotta 2014!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:27 pm

Bloggaaminen on todellakin juttuni, niin kuin taitaa olla sinunkin 😉 Ihana harrastus ja mukava siivu elämää 🙂 Onnea uuteen vuoteen sinnekin!

Reply
Hanna/ Pastellimaja 30 joulukuun, 2013 - 1:43 am

Ilo on ollut mukana seuraamassa blogivuottasi, alussa satunnaisesti ja lopulta ihan vakituisesti! Sinusta jos kenestä huokuu valoisuus ja sellainen positiivinen tekemisen riemu, taitava olet myös kynästäsi :)! Onnea tulevaan vuoteen Kerttu!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:27 pm

Ihana Hanna, kiitos! Onnea uuteen vuoteen myös sinne Pastellimajaan!

Reply
Anonymous 30 joulukuun, 2013 - 2:09 am

Eksyin itse blogimaailmaan lukijan roolissa vain hieman ennen kuin perustit oman blogisi. Uutta kotia varten googlailin kaikenmoista ja muistan, että jollain haulla päädyin sinun blogiisi heti uudenvuoden jälkeen. Ehkä siksikin blogisi tuntuu jollain tavoin tutuimmalta; samalla kun sinä olet aloitellut blogiasi ja kehittynyt bloggaajana huimasti, olen itse löytänyt ihan uuden maailman sisustuksen parissa. Blogisi tyyli on mukavan raikas, tyylikäs ja tietyllä tavalla konstailematon. Kiitos aidosta ja inspiroivasta blogista, jonka pariin palaan aina mielelläni 🙂

heini

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:29 pm

Kiitos Heini, adjektiivit tuntuivat omilta ja kivoilta. Blogini todellakin on konstailematon, en osaa muuta. Vaikka joskus haluaisi olla salaperäisempi, taiteellisempi tai luovempi, niin tätä perusmeininkiä täältä pukkaa 😀

Reply
Päivi Peltotien päästä 30 joulukuun, 2013 - 2:52 am

Oi ihanaa, paljon onnea ensimmäisestä vuodesta Kerttu <3 Muistan aina sen aloituspostauksen: ”Minäkin haluan oman glögin!” : ) Se hymyilytti ja jäi mieleen. Ja jälkeenpäin olen muiden mukana ilahtunut ja hymyillyt monen monta kertaa. Vaikka meidän sisustustyylit ei olekaan ihan samanlaisia, niin tykkään sun blogista valtavasti! Jatka samaan tyyliin ja kovasti iloa ja säkenöintiä tulevaan vuoteen : )

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:30 pm

Niinpä, ja nyt tuo glögiä vaatinut tyttö tuntuu jo hurjan paljon isommalta kuin vuosi sitten <3 Iloa uuteen vuoteen sinne ja suurkiitos kannustuksesta!

Reply
Sirkku 30 joulukuun, 2013 - 10:41 am

Onnittelut 1-vuotialle! Minullekkin on jäänyt mieleen edellisen kommentoijan mainitsema ”minäkin haluan oman glögin” ja usein tänne tullessani se tulee mieleen:) Hyvää alkavaa vuotta 2014

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:30 pm

Hih, kuolematon lause 🙂 Ihanaa uutta vuotta myös sinulle Sirkka!

Reply
Anonymous 30 joulukuun, 2013 - 12:14 pm

Minäkin päädyin blogisi säännölliseksi lukijaksi loppukesästä. Olet tosi hyvä kirjoittaja, ja tekstejäsi on kivaa lukea. Vuodesta 2014 varmasti tulee sinulle mielenkiintoinen ja vauhdikas!

Tuuli

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:31 pm

Kiitos Tuuli, tosi mahtavaa kuulla, että viihdyt! Onnellista uutta vuotta sinulle!

Reply
Jemina 30 joulukuun, 2013 - 12:18 pm

Onnea upealle 1-vuotiaalle! 🙂 Mahtava blogivuosi sinulla takana ja vielä upeampia varmasti edessä. Hyvää uutta vuotta! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:31 pm

Kiitos ja samoin! Hurja vuosi se on ollut sinullakin 🙂

Reply
Anne 30 joulukuun, 2013 - 2:43 pm

Onnittelut sinulle ja kivalle blogillesi. Minua viehättää juuri tapasi kirjoittaa , pohtia ja miettiä asiota , vaikka blogisi kertookin kotisi historiaa ja hankintoja. Kuvasi ovat kauniita, mutta tekstisi on se joka minua miellyttää. Kiitos siitä ja iloa ja onnea vuoteen 2014 ja monta monta ihanaa postausta odotellen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:32 pm

Mukava kuulla, että tekstit miellyttävät. Yleensä kuulee juuri toisinpäin, sisustusblogeja luetaan kuvien vuoksi. Iloa ja onnea uuteen vuoteen myös sinulle Anne!

Reply
Marit 30 joulukuun, 2013 - 3:00 pm

Lämpimät Onnittelut 1-vuotis blogille. Huikea vuosi sinulla takana, jatka samaan mallin, upeaa blogia on aina ilo seurata <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:33 pm

Kiitos Marit! <3

Reply
Melina / Minishow 30 joulukuun, 2013 - 3:17 pm

Onnea mahtavalle 1-vuotiaalle!! Kylläpä me lukijat saadaan olla iloisia että päätit blogin vuosi sitten perustaa :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:33 pm

Kiitos Melina, sinutkin tämä bloggausharrastus on tuonyt elämääni tänä vuonna. On ollut kiva tutustua!

Reply
Jenni 30 joulukuun, 2013 - 3:29 pm

Ihana koti ja blogi sinulla! Täällä yksi lukija samoilta konnuilta :). Hyvää tulevaa vuotta 2014!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 30 joulukuun, 2013 - 6:34 pm

Kiitos Jenni! Samoilta nurkilta ollaan tosiaan ja saattaapa olla yhteisiä tuttujakin 😉 Hyvää uutta vuotta sinnekin!

Reply
Venkku 31 joulukuun, 2013 - 3:34 pm

Onnea huikealle 1-vee blogille ja ihanaa uutta vuotta täältä ”naapurista”!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2014 - 2:30 pm

Kiitos, kiitos!

Reply
Plateful of love 31 joulukuun, 2013 - 3:42 pm

Onnea upealle Kertulle upean blogin 1-vuotisesta taipaleesta. Upea vuosi sinulla ollut kertakaikkiaan. Olkoonpa tuleva vieläkin upeampi! Säkenöivää Uutta Vuotta 2014! <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 tammikuun, 2014 - 2:31 pm

Iso kiitos ja samoin sinne!

Reply
lanttuleikkuri 3 tammikuun, 2014 - 11:19 am

yes, yes, yes. Meillä on lokerikko seinällä ! Olen aina saanut pienen piston, kun näen kuvan työhuoneesta, jossa lokerikko on seinällä. Oma mieheni tässä asiassa oli tosi saamaton.
Lokerikon ostin helmikuussa, sain sen kotiini huhtikuussa ( = toimitusvaikeuksia, tässä kohtaa ei laiskuutta ollut vielä pelissä ) ja joulun pyhinä pääsi lokerikko seinälle. Eri kohtaan mihin olin itse kaavaillut, mutta siinä se nyt on.
Sain joululahjaksi Hang it all-naulakon. Saa nähdä milloin se pääsee seinälle. Esim. 2 v sitten ostettu taulu vieläkin nojaa kaapin päällä seinää.
Niin, voisinhan minä itsekin sen porata, mutta pora on miehen työpaikalta. Hän poraa, kun sen sieltä tuo.

Miehet… HIljaa hyvä tulee.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 3 tammikuun, 2014 - 9:02 pm

Mahtavaa ja katsos, hyvää kannattaa odottaa 🙂

Reply

Jätä kommentti