Tytön huoneen keväinen petaus

by Kerttu
Tytön huoneen keväinen petaus

kaupallinen yhteistyö & alekoodi: Cellbes


Tytön huoneen keväinen petaus

Kuinka saada nuori petaamaan sänkynsä? No ei kyllä mitään hajua! Siksi kannattanee hankkia nätit petivaatteet ja toivoa, että ne edes oikaistaan suunnilleen ojennukseen aamusella.

Tytön huoneessa tehtiin pieni päivitys petaukseen ajatuksella, että se olisi mahdollisimman helppoa toteuttaa.

 

Raikasta, keväistä, värikästä! Näillä kriteereillä petivaatteiksi valikoitui Helen Darikin suunnittelema Night garden-pussilakanasetti.

Tytön sänky on 120 cm leveä ja siihen on usein hankala saada sopivan kokoista aluslakanaa, sillä perussängyn lakana on nafti ja parisängyn jättiläinen. Petasimme sänkyyn valkoisen muotoonommellun aluslakanan, joka on helppo pedata ja pysyy paikoillaan.

Sängynpäätyyn laitoimme kaksi koristetyynyä, ne on helppoa heittää paikoilleen ja toimittavat samalla sängynpäädyn virkaa. Samettinen tyynynpäällinen on sävyltään ihana utuinen roosa.  Tyynyjen koko on 50×50 ja tilasin myös uudet edulliset, mutta muhkeat sisätyynyt.

Puolipetaus on puolet helpompi kuin kokonainen, joten olisiko sen toteutuminen myös 50 % todennäköisempää? 😀 Petaako teillä (isot) lapset vuoteensa?

Sitten vielä se luvattu ALEKOODI:
Alekoodilla  KP15F saat 15% alennuksen koko normaalihintaisesta 7.3. Tästä Cellbesille ostoksille

Saatat pitää myös

3 Kommentit

keijo 5 maaliskuun, 2022 - 10:24 am

meillä aikuisetkaan ei petaa

Reply
Kerttu 5 maaliskuun, 2022 - 10:59 am

Se on ihan ookoo, Keijo 🙂 Ei onneksi ole pakollista.

Reply
Sateenkaari 6 maaliskuun, 2022 - 4:43 am

Oma lapseni on kymmenenvuotias, eikä hän – valitettavasti – petaa sänkyään kuin ani harvoin. Uskon ja toivon, että jossain vaiheessa kyllä, koska hän tasan tarkkaan tietää, että huone muuttuu niin paljon siistimmäksi, kun sängyllä on yksivärinen päiväpeitto. Tällä hetkellä en jaksa nipottaa kuitenkaan, koska en hänen huoneessaan yleensä käy kuin aamulla herättelemässä ja illalla iltasadun lukemassa. Päivät hän on koulussa ja harrastuksissa. Kesälomalla täytyy yrittää jotain ryhtiliikettä – ehkä?

PS. Kivannäköiset lakanat valitsitte, ihanasti väriä!

Reply

Jätä kommentti