Mökki pystyssä

by Kerttu
Mökki pystyssä

Eilen oli jännittävät tunnelmat ajella mökkitontille, sillä tiesimme maiseman muuttuneen melkoisesti. Tällä viikolla hirsiseinät ovat nousseet paikoilleen ja mökin muoto hahmottunut. Työmiehet ovat tehneet hyvää ja ripeää työtä rapsakassa pakkassäässä, arvostan!

Tämä kuva on mökin takaa, josta sisäänkäynti terassille ja sitä kautta eteiseen. Vasemmanpuoleinen ikkuna jää aikuisen makkariin, keskimmäinen kapea ikkuna lasten alkoviin ja oikeanpuolimmainen aukko on ovi tekniseen tilaan.  Ylhäällä oleva pieni ikkuna tuo valoa parvelle.  Mökki näyttää takaapäin kokoaan jyhkeämmältä, sillä terassi 28 neliön integroituu saman katon alle. Pohjapiirroksen löydät täältä.

Etupuolella on vielä iso aukko, joka peittyy kolmella suurella ikkunaruudulla. Ikkunatkin ovat jo saapuneet tontille ja ensi viikolla niitä päästään asentamaan.

Nyt jo näkee, että rakennus tulee maastoutumaan luontoon kauniisti. Mökistä tulee saunamökin tapaan tumma. Haaveilen lasituksista terassille, mutta katsotaan nyt miten niiden kanssa edetään. Enemmän kiire on keittiöllä, komeroilla ja liukuovilla sekä pintakäsittelyiden valinnoilla.

Nyt näyttää mökkiprojektimme olevan hyvässä vauhdissa ja myötätuulessa. Kontion toimitus meni nappiin, työmiehet ovat taitavia ja ripeitä ja suunnitelmat alkavat vaihe vaiheelta siirtymään käytäntöön.

LUE MÖKKIPÄIVÄKIRJAA:

Suunnitelmat
Arkkitehti mökkitontille
Mökki ulkoa
Mökki sisältä 
Mökkikeittiön suunnitelma

Osa 1: Lähtötilanne
Osa 2: Perustukset
Osa 3: NEW SAUNA SAAPUU
Osa 4: Saunamökin pintakäsittelyt valmiina
Osa 5: Suuri mökkipettymys – unelmat menivät uusiksi 
Osa 6: Onneksi on saunamökki – miten tästä eteenpäin?
Osa 7: Vihdoin mökkikuulumisia – meistä tulee talvirakentajia!
Osa 8: Saunamökin terassi ja verhot
Osa 9: Syyslomahommia mökkitontilla
Osa 10: Kaksi viikkoa H-Hetkeen
Osa 11: Mökki nousee 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Pia 27 tammikuun, 2019 - 11:24 am

Hei, postauksesi eivät näy enää bloggerissa!

Reply
Kerttu 27 tammikuun, 2019 - 6:24 pm

Moikka! Voi hitsi! Asia johtuu siitä, että jouduin poistamaan blogini bloggerista, sillä se oli kahdessa osoitteessa.

Reply

Jätä kommentti