Paras kerrossänky: Lundia Lofty

by Kerttu
Paras kerrossänky: Lundia Lofty

Kaupallinen yhteistyö & alekoodi: Furmus & Lundia


Ajattelin laittaa mielipiteeni jo otsikkoon, niin kerrossängyn googlaajat löytävät perille ja välttävät saman virheen, jonka tein. Jos haluat ostaa halvan ja hyvän kerrossängyn, joudut todennäköisesti ostamaan kaksi. Tai ainakin näin kävi meille. Kannattaa siis ostaa mielummin yksi ja kerralla hyvä, ellei paras.

Paras kerrossänky: Lundia Lofty

Kun mökki valmistui, lasten pieneen makkariin ostettiin kiireellä kerrossänky.  Se oli mitoiltaan hyvä ja näytti kivalta, mutta lapset eivät nukkuneet siinä hyvin. Kylkeä kääntäessä sänky narisi. Tytär heräsi usein yllä ja joskus saattoi ola hankala saada unen päästä uudelleen kiinni. Vaihdoimme patjat, mutta siitä ei ollut apua. Itse nukuimme viereisessä huoneessa onnellista unta ja aamulla päivittelimme, miten ihanat unet hirsimökki tarjoaa. Kesti hetken hoksata, että vika todellakin oli sängyssä.

Päätimme,  että toista kertaa emme tee samaa virhettä. Lapset ansaitsevat parhaan mahdollisen sängyn mökille, jotta saavat nauttia yhtä ihanista unista kuin me aikuisetkin.

Lundia on yksi kotimaisista suosikkibrändeistäni. Heidän laatuun voi aina luottaa ja ajattomat tuotteet toimivat vuodesta toiseen.  Ekat blogikirjoitukseni Lundiasta ovat vuodelta 2014 ja jo silloin nostin esille Lofty-sängyn. Postaukseni nimi oli muuten ”Suomalaista designia suurella sydämellä”, kierrätyshengessä olisin voinut laittaa tänä päivänä saman otsikon.

Lundian Lofty-kerrossänky ihastuttaa edelleen selkeällä, tukevalla ja muunneltavalla muotoilulla. Tämä olivatkin kriteerit uudelle sänkyhankinnalle. Mökille olemme muutenkin panostaneet kalusteiden laatuun ja toivon, että valintamme ovat vuosikymmeniä kestäviä ja saavat ajanpatinaa pintaan samaan tahtiin kuin itse mökkikin.

Kerrossänky koostuu kahdesta matalasta Lofty-vuoteesta ja väliosasta, ja tarvittaessa sen voi myöhemmin muuntaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Vaaleasta, laminoidusta koivusta valmistettu sänky on patjakooltaan 90 x 200 cm ja se sopii niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön.

Kun lapset kasvavat, sängyt voi ottaa myös erilleen. Jos he haluavat mökkiin omat nukkumatilat, toinen voi siirtyä Lofty-sänkynsä kanssa parvelle.

Laadun huomaa kaikesta: materiaaleista ja niiden painosta, pohdituista ja funktionaalisista yksityiskohdista ja lisäosisista, joilla sängystä voi tehdä juuri omiin tarpeisiin täydellisen.

Parvisänkyyn tai kerrossänkyyn kuuluu neljä kappaletta suojalaitoja, näitä voi ostaa myös lisävarusteena. Laidat tuovat turvaa yläsängyssä nukkuvalle ja tekee myös alasängystä mukavasti pesämäisen. Kivoja ja käytänöllisiä lisävarusteita ovat myös lehtitasku tai sivupöytä.

Ensimmäinen nukuttu työ osoitti, että laatu todella ratkaisee. Lapset nukkuivat hyvin ja rauhallisesti läpi yön ja aamulla antoivat palautetta, että uudessa sängyssä oli tosi hyvä nukkua. Teiniä kun houkutellaan mökille, voidaan nostaa esille nykyään myös kortti: ”muista, sulla on siellä uusi sänky”. Toimii.

Sängyn tilasin yhteistyökumppanini Furmus-verkkokaupan kautta. Kyseessä on laadukkaisiin ja isolta osalta myös kotimaisiin huonekaluihin, sisustustuotteisiin ja sisutuspalveluihin erikoistunut verkkokauppa.  Koska en jaksa säätää yhtään verkkokauppaostosten kanssa, tykkään tehdä tilauksen Furmukselta. Siellä jokainen verkkokaupassa esitetty hinta sisältää kuljetuksen kotiin (ulko-ovelle) ja lupaukset toimitusajoista ja -tavoista pitää ja viesteihin vastataan nopeasti.

Alekoodi

Sain 15 % alekoodin, joka koskee koko Lundian laajaa valikoimaa Furmuksen verkkokaupassa. Näppäile tilaukseesi koodi Lundia15, niin saat alennuksen.  Verkkokauppaan pääset tästä

Paras kerrossänky: Lundia Lofty

Lastenhuoneen nurkassa on muuten Tapio Anttila Collectionin Aski-säilytyskaluste. Sen olen saanut kiitoksena jo vuosia sitten Tapio Anttilan vaimolta, joka oli kiinnittänyt huomioni lievään fanitukseen hänen miehensä suunnittelemiin kalusteisiin. Arvatkaapas kuka on suunnitellut Lundian Lofty-sängyn. Jep, Tapio Anttila! Eikös tämä ole merkki siitä, että näin tämän sisustusdilemman pitikin ratketa.

Olemme nyt todella tyytyväisiä mökin kerrossänkyyn. Toki olisi kannattanut alusta pitäen satsata laatuun, mutta erehtyminen on inhimillistä. Nyt lapsilla on laadukas ja mieleinen sänky, jossa on tilaa ja mukavuutta nukkua.

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Pia 21 lokakuun, 2021 - 7:55 pm

Harmi ,ettei tuolta valikoimista löytynyt muuramen kalustetta, mitä olen ajattellut meille. Iso-MakroMup-tasoa olemme miettineet.

Reply

Jätä kommentti