Mökkisisustuksen uusi tulokas

by Kerttu
Mökkisisustuksen uusi tulok
Mökkisisustuksen uusi tulok

Kesäiset mökkiterveiset!

Loma startattiin viikon mökkiputkella, se on ehdottomasti itselleni paras tapa irrottautua töistä. Aika on mennyt kuin siivillä ja lapsille varmasti kasvaa kohta evät, kun viihtyvät niin paljon järvessä. Tänä kesänä meillä on vesi tosi hyvällä korkeudella ja se on tuonut paljon iloa muutaman matalan vedenkorkeusvuoden jälkeen. Airtrack järvessä on tämän kesän ehdoton hitti!

Joskus sitä rakastuu ensisilmäyksellä ja minulla kävi näin tämän Marimekon ihanan Unikko-tyynynpäällisen kanssa. Mökille ostan sisustustuotteita hyvin suurella harkinnalla, sillä toivon tilojen säilyvän väljinä ja sisustuksen monikäyttöisenä. Influesserina toimi ystäväni Maru, joka sijoitti tämän tyynyn uuteen sisustussuunnittelemaansa hirsitalokohteeseensa saatesanoilla, ”sopis teillekin”. Todellakin!

Unikosta on muodostunut itsellenikin rakas klassikko ja täytyy ihailla Marimekkoa, kuinka taidokkaasti kuosia kehitetään. Väri, materiaali ja erilaiset kuosivariaatiot saavat Unikon näyttämään raikkaalta.

Mökin sisustuksessa luotan harmonisiin sävyihin ja huolettomiin materiaaleihin. Villamatto on eriomainen valinta, sen luontainen likaahylkivä ominaisuus sopii erinomaisesti mökille. Hakolan sohvassa on pestävät päälliset ja samettipintainen kangas on hyvin armollinen.

Etukäteen hieman stressasin sitä, millainen pieni tuholainen koiranpentu tuleekaan olemaan. Matoista olin valmis hetkeksi luopumaan, mutta en uhraamaan yhtään designhuonekalua pienille piikkihampaille.

Yllätys on ollut tosi positiivinen, sillä pentu osoittautui sisäsiistiksi ja jo parin päivän jälkeen saimme laittaa matot takaisin lattialle. Myöskään huonekalutuhoja emme ole (kop kop) kohdanneet, joten hyvin menee siltä osin ainakin tällä hetkellä.

Kesä näyttää tänä vuonna erityisen kauniilta.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti