Talo täynnä ihania bloggaajanaisia

by Kerttu

Meillä on täällä Keski-Suomessa ihan huikea bloggaajaporukka, suunnilleen samaa ikäluokkaa, samassa elämänvaiheessa ja samanlaiset kiinnostuksen kohteet jakavia naisia. Noin vuosi sitten aloimme tiivistämään verkostoamme ja olemmekin tavanneet useamman kerran. Eilen saimme mukaamme vierailevan tähden, kun Luumutar-blogin Sanna Oulusta liittyi seuraamme. Pienimuotoinen illanvietto paisui kolmentoista bloggaajan kohtaamiseksi kotonamme. Illalla olin ihan poikki, en näistä naisista vaan ihan tästä ihanan täydestä elämästä. Mutta myös kiitollinen siitä, millaisen upouuden ystäväjoukon tämä harrastus on mukanaan tuonut. Ja mikä määrä osaamista tällä porukalla onkaan!
Bloggaajat koolla

En ehtinyt paljon ottaa kuvia ja ne vähäisetkin olin onnistunut täräyttämään! Vaikka nauroimmekin, että bloggaajaporukalla on täysin ookoo rämpätä kameraa tai Instagramia kesken keskusteluiden, en itse malttanyt säätää tekniikan parissa. Uskoisin, että muiden blogeissa saattaa olla luvassa vähän laadukkaampaa kuvamateriaalia. Jännittävää nähdä, millaisin silmin bloggajakollegat ovat kotiamme katselleet. Lämmin kiitos inspiroivasta vierailustanne seuraavien blogien emännnille: Villa Ilona, Iisan elämää, Projektila, Little big things, Way of passing time, Talo Luck, Piipadoo, Hetkiä, Minishow, Mini, Luumutar ja Kotvasia.

Kiitos myös tässä vaiheessa teille lukijoille, jotka olette jättäneet kommenttia tai sähköpostia viime aikoina. Joulutarinani on herättänyt ajatuksia. Aina kun julkaisen vähänkään henkilökohtaisempia juttuja, hirvittää vähän. Koen kuitenkin, että blogi on tila ajatuksilleni. Joskus on mukavaa kirjoittaa hieman syvemmälle menevästä aiheesta, kuitenkin elämää positiivisuuden ja kauneuden kautta katsellen. Ympärillä on paljon hyvää, kun sen haluaa nähdä.

Kaunista keskiviikkoa kaikille!

 

Saatat pitää myös

7 Kommentit

Katriina / Hetkiä 26 marraskuun, 2014 - 1:05 pm

Kiitos Kerttu, oli ihana taas tavata! Harmi kun kuvasaldo jäi mullakin pieneksi, vaikka kovasti kamera kaulassa koko illan könötin. Kaunis koti teillä, aivan kuten blogissa näkyy.

Ensi tapaamista odotellessa. Ihanaa viikkoa! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2014 - 6:56 pm

Ehkä sitä joskus on hyvä keskittyä hetkeen ja jättää kamera sivuun 🙂 Oli tosi kiva, kun olit mukana! Nähdään taas!

Reply
Heidi / TaloLuck 26 marraskuun, 2014 - 10:31 pm

Oli huippua tavata vanhoja ja uusia tuttavuuksia. Piristi kovasti tätä syksyn pimeyttä. Suurkiitos houstaamisesta Kerttu! Seuraavaksi meillä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2014 - 6:57 pm

Kiitos Heidi! Seuraavaa kertaa odotellen 🙂

Reply
Satu - Rauharentola 27 marraskuun, 2014 - 8:31 am

Oi miten kiva. Meillä on täällä Keski-Uudellamaalla alettu myös kokoamaan kivaa bloggaajaporukkaa ja vähän verkostoitumaan. Haaveissa olisi myös tuollaiset tapaamiset ja yhteistyö muutoinkin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 marraskuun, 2014 - 6:57 pm

Kiva kuulla, että tekin olette saamassa verkostoa kasaan! Kivoja tyyppejä kun ei ole elämässä koskaan liikaa 🙂

Reply
Katja 29 marraskuun, 2014 - 11:04 pm

Ihanaa että teillä siellä kotikylässä on tollainen poppoo! Tiian tiedänkin, mutta en muita teitä. 🙂

Reply

Jätä kommentti