Papu-arvonnan voittaja

by Kerttu
Hei ja mukavaa perjantaita!
Papu-arvonta on pidetty  ja random. org -sivun puolueeton numerogeneraattori pääsi taas toimiin. Arvontakommentteihin en poikkeuksellisesti vastaa, mutta jokainen on luettu ja terveiset vastaanotettu, kiitokset kaikille osallistuneille! Minulla on ilo julistaa tyylikkään uutuuslakin voittaja, joka on seuraavan kommentin jättänyt henkilö: 

Mukana yhdellä arvalla. Täytyy tunnustaa, että Papu-tuotemerkistä en ollut kuullutkaan ennen blogiasi, täytyy käydä tutustumassa sivuilla! Kiitokset muuten kivasta blogista, täällä olen kaikessa hiljaisuudessa sitä alkanut päivittäin seurata=).

Lämpimät onnittelut AnnaH! Lähettäisitkö minulle pikaisesti sähköpostia osoitteeseeen modernistikodikas@gmail.com. Papulla on suuri kysyntä Combai-lakkeihin ja he ovat innokkaita tietämään, mikä koko varataan arvonnan voittajalle. 
Papun Facebook-sivuilla voi seurata tämän kotimaisen laatumerkin uutuuksia ja jälleenmyyntikanavia, käykäähän tykkäämässä täällä. Lämmin kiitos ihanalle Papulle yhteistyöstä. 
Minulla on spesiaali vieras tänään kylässä ja vastaan kommentteihin huomenna.  Illan tunnelmapaloja on Instagramin puolella 😉 Ja jos nyt ei onni kohdannut, niin kannattaa osallistua Babiators-arvontaan
Huomiseen, moikka!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

AnnaH 3 toukokuun, 2013 - 9:37 pm

KERRANKIN=) Kiitos Kerttu ja Papu! Laitoin sähköpostia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 4 toukokuun, 2013 - 1:06 pm

Onnea AnnaH vielä kerran, mahtava juttu!

Reply

Jätä kommentti