Siksakkia pukuhuoneessa

by Kerttu

Tällä viikolla kirjoittelin MissoniHomen kevään 2013 uutuuksista ja ihailin merkille ominaista siksak-kuosia. Meillä ei ole (vielä) Missonin tuotteita, mutta tuo silmäämiellyttävä sahalaitakuosi löytyy eräästä pyyhkeestä. Kyseessä on H&M Homen pyyhkeet ja samaa sarjaa meillä on myös pikkuinen lattiankuivausmatto. 

H&M:n pyyhkeiden laatu ei pääse samalle viivalle Gantin,  Finlaysonin  ja Marimekon kanssa, joten pyyhkeet ovat unohtuneet kaapinperälle. Tossut ovat tutut ja turvalliset Marimekot ja niillä on mukava tossutella menemään kiireettöminä viikonloppuaamuina. Perinteitä kunnioittaen tänään taitaa olla saunailta. Pukuhuone on näppärä pikkuinen tila ennen siirtymistä saunaan ja kylpyhuoneeseen, pomppulaatikoihin mahtuu käytössä olevia tekstiilejä ja varapurnukoita. 
Leppoisan mukavaa lauantaita!

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Anonymous toukokuu 4, 2013 - 10:25 am

Hei vaan, näyttääpäs tutulta tuo huone, meillä samat jutut ja värit;) Missonin pyyhkeet ovat aivan lyömättömän kauniita, olen niitä muutaman vuoden hamstrannut ja niitä on todella pidetty ja pesty. Edelleen värikkäät ja toimivat!

Leppoisaa lauantaita teillekin,

terkuin Sari

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 4, 2013 - 1:08 pm

Hei Sari! Hauska kuulla, että maut kohtaavat 🙂 Pitäisi päästä käymään Missonin liikkeessä, Jyväskylästä ei taida sitä merkkiä saada mistään. Kiva kun jätit kommentin!

Reply
lanttuleikkuri toukokuu 4, 2013 - 10:36 am

Toi naulakko on tosi kiva. Olen sitä välillä ihaillut mutta odotelen varmaan että sen hinta nousee tai tulee tarjoukseen. Listahinnalla on aina mun tosi vaikea ostaa. Misson pyyhkeitä oli Stockan hulluilla päivillä tarjouksessa, mutta myyntipäivä oli ( muistaakseen ) lauantai ja sehän on se hulluin päivä lähteä liikkeelle kun valtaosalla asiakkaista on silloin vapaapäivä.
Oltiin vajaa 2 kesää sitten automatkalla mm Italiassa ja vahingossa ajettiin Missonin tehtaanmyymälän ohi. Poika oli just nukahtanut autoon ja siinä äiti päässään mietti kumpi on parempi vaihtoehto ja pojat unet voitti. Kauppa on onneksi siellä tulevaisuudessakin ja Helsingistäkin saa pyyhkeitä ostettua tosta vaan. Jälkikäteen tietty harmittaa, kun olis ollut paikan päältä ostettu. Onneksi maailmaan pyyhkeitä mahtuu.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 4, 2013 - 1:10 pm

Naulakko on kyllä kiva, meillä on niitä kaksi ja toimii hyvin. Minäkin tykkään ostaa designia erilaisia tarjouksia hyödyntäen, kun ei ole kiire niin voi odottaa hyvää diiliä. Niitä Missonin pyyhkeitä ei saanut Hullareiden nettikaupasta ja kun siskoni pääsi la aamuna Stockmannille klo 10 aikaan, kaikki oli jo myyty loppuun. Voi tuo tehtaanmyymälä olisi varmasti aika ihana paikka, ensi kerralla sitten 🙂

Reply
Suvi Tuuli toukokuu 4, 2013 - 11:37 am

Onpas kiva seinä teillä ja muutenkin koko kaappi/valo idea on tosi hieno! Tyylikästä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 4, 2013 - 1:10 pm

Iso kiitos Suvi Tuuli! Itsekin tykkään, kun on epäsuoraa valoa ja struktuuripintaa yhdistettynä.

Reply
nieinda toukokuu 4, 2013 - 12:41 pm

Pyyhkeet näyttävät kauniilta! Saman olen huomannut H&M:n pyyhkeissä kun sinäkin, laatu ei tosiaan ole kovin pitkäikäistä, jo muutaman käytön jälkeen pyyhkeet menettävät muotonsa ja värinsä. Mutta kyllähän sen hinnastakin jo saattoi päätellä. Hienoja ne silti ovat, sen ajan kun kestävät!:)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 4, 2013 - 1:11 pm

Heippa! Kyllä se vaan aika usein menee niin, että hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä. Tuossa oli niin kiva kuosi, että lähti matkaan. Mielummin kyllä yritän panostaa siihen laatuun 🙂 Mukavaa päivää sinne!

Reply
Jonanna toukokuu 4, 2013 - 4:48 pm

Upea tuo seinä!
Mulla on myös ollut Marimekon tossut, mutta ne on lentäneet aikoja sitten roskiin kun kävelin ne puhki. Ihanat ne on kyllä jalassa, niin pehmoiset 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 4, 2013 - 8:52 pm

Kiitos Jonanna! Nämä ovat minun toiset tossuni -ekat keitin pesukoneeseen ja ei olisi kannattanut 😉

Reply
IMAGE black and white toukokuu 4, 2013 - 8:04 pm

Mua ketuttaa, kun en tilannut silloin noita mustavalkoisia siksakkeja Hemarilta, kun niitä siellä oli…
Noh, ehkä mä pärjään ilmankin. 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 4, 2013 - 8:53 pm

Onneksi sulla on mustavalkoista siksaksia muissa tekstiileissä 🙂

Reply
K toukokuu 4, 2013 - 9:51 pm

Aloin tekemään tuosta antamastasi I love your blog -tunnustuksesta postausta (Kiitos vielä siitä <3), niin samalla jäin selailemaan vanhoja postauksiasi.
Totesin, että kirjoittelet Jyväskylästä/lähialueelta. (Miten en ole tätä aiemmin tajunnut?)
Itse olen Jyväskylästä kotoisin ja jotenkin tulee hassu tunne siitä, kun joku kirjoittelee omalta kotipaikkakunnaltani.
Käyn siellä aikamoisen usein (oma perheeni asuu siellä vieläkin) ja leikittelen ajatuksella, että törmään sinuun/muihin paikallisiin blogin kirjoittajiin joskus kaupungilla tai ruokakaupassa.
Moikkaisinko tuttavallisesti, kun tunnistaisin kasvot oletuskuvasta? Ihmettelisikö vastapuoli kuka ihme olen, koska en ole paljastanut kasvojani blogissani? 😀
Kaikkia ajatuksia sitä tuleekin mieleen. Mutta jos joskus joku pieni nainen tervehtii sinua hymyssä suin, niin älä ihmettele. Kyseessä voin olla minä ;D

-Koo
http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 5, 2013 - 9:52 am

Heippa Koo! Jossain vaiheessa minulla oli tuossa blogin etusivulla sijainti, mutta jonkin uudistuksen yhteydessä se jäi pois. Minusta olisi vaan hauskaa, jos joku blogini lukija moikkaisi. Tämä on vielä niin pienimuotoista, että todennäköisyys on sille aika pieni 🙂 Mutta lupaan moikata takaisin tästä lähtien kaikille pienille hymyileville naisille 😉

Reply
SaltPepper - Grafiitinharmaa toukokuu 6, 2013 - 8:18 pm

Kävin juuri pari päivää sitten Missonilla ja ihastuin mustavalkoisiin siksak-käsipyyhkeisiin. Niissä ei ole roikutuslenksua, joten pitäisi löytää hyvän näköiset roikuttimet. Et sattuisi tietämään sellaisia? Missonin pyyhkeet olivat muuten ihan yllättävän halpoja, muistaakseni 16 euroa. Ei paha raha luksuksesta 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas toukokuu 6, 2013 - 10:04 pm

Heippa! Nyt en osaa suoralta kädeltä vinkata mistä saisi tyylikkäitä lenksuja, pitääpä pitää silmät auki. Onpa hassua, että pyyhkeissä ei ole niitä valmiina. 16 e laatupyyhkeestä ei ole paha. Onko tuo hinta se ihan pikkuinen koko?

Reply
SaltPepper - Grafiitinharmaa toukokuu 6, 2013 - 10:38 pm

Moi 🙂 Missonin myyjä sanoi, että italialaisissa kylppäreissä roikutetaan pyyhkeet tangoissa.

Oikein ymmärsit, 16 e oli käsipyyhkeen (ei minimipieni) koko.

Reply

Jätä kommentti