Hehkuvan kesän hemmottelut

by Kerttu
Mitä Hehkuva kesä opetti?

Kaupallinen yhteistyö Studio AK


Tämä kesä oli #hehkuvakesä. Sellainen, jossa täytin pyöreitä ja päätin, että on aika kiinnittää omaan itseensä ja hyvinvointiin entistä enemmän huomiota. Koko projektin filosofian löydät täältä.

Tärkeä osa projektia oli kauneudenhoitokokeilut ja hemmottelu Studio AK:lla. Miten ihanaa oli juhlia synttäreitä täydessä tällingissä, vaikka yhtä onnellinen olen meikittä mökkirannassa.  Vaikka tänä kesänä ulkonäköönkin kiinnitin normaalia enemmän huomiota, ei se ollut hehkuvan kesän pointti. Kukaan ei hehku aidosti ulospäin, jos sisin ei ole kunnossa.

Studio AK:n tuntee jyväskyläläiset Studio Aki Korpisena, mutta uudistuksen myötä se on kasvanut neljän toimipisteen (Kauppakatu, Kuokkala, Palokka ja Laajavuori) lifestyle-keskukseksi. Saman katon alta  saa palveluita kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Tehdään pieni niputus siitä, mitä kauneuspalveluita testasin ja millaisin fiiliksin.

Mitä Hehkuva kesä opetti?

OPI GelColor -kestolakkaus

Geelilakka on UV- tai Led-valossa kovetuttava lakkamainen geeli, joka on paksumpi ja kestävämpi kuin kynsilakka. Sillä ei voi pidentää kynttä eikä muuttaa kynnen muotoa, vaan se toimii kynsilakan tavoin, mutta on kuitenkin kestävämpi ja suojaa kynttä paremmin kuin tavallinen lakka. Kestolakkauksen kesto on 2-3 viikkoa.

Jatkoon vai ei? Kynnet olivat aivan ihanat ja todella luonnolliset. Huollon sijaan noin 2,5 viikon jälkeen kuitenkin poistin lakkauksen siksi, että minusta ei ole niiden säännölliseksi huoltajaksi. Juhliin tai vaikkapa lomamatkalle aivan erityisen kauniit  nämä kuitenkin ovat ja varmasti myös tulevaisuudessa haluan jotain H-hetkeä näillä kohottaa.

Kukaan ei hehku aidosti ulospäin, jos sisin ei ole kunnossa.

Ripsien kestotaivutus

Ah tämä on ehdottomasti suosikkini! Ripsien kestotaivutuksen tavoite on luonnollinen lopputulos. Idea on taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin antaen lisää volyymia, pituutta ja korkeutta. Tämän saa ripset myös näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.  Hoito kestää noin 1,5h, minkä aikana voit keskittyä rentoutumiseen (silmät pitää olla kiinni).

Jatkoon vai ei? Todellakin jatkoon. Tämä on kevyt tapa freesata ulkonököä ja on mukavaa,  kun ripset ovat jo herätessä kauniit. (kuva: Studio AK)

Ripsien kestotaivutus saa ripset näyttämään pidemmiltä ja vahvemmilta

Tämä oli aika extempore-kokeilu. En ollut koskaan edes haaveillut pidennyksistä, mutta spontaanina tyyppinä ideasta toteutukseen ei ollut pitkä matka. Pidennykset ovat helppo tapa saada hiuksiin tuuheutta ja volyymia ilman ylimääräisiä käsittelyjä. Teippipidennys on  ns. pysyväkiinnitteinen hiustenpidennys eli niitä ei voi itse ottaa pois. Pidennyksissä on uudelleenkiinnitysmahdollisuus, joten kertainvestoinnilla samoja jatkoja voi käyttää pitkään.   Otin hyvin maltillisen pituuden, en halunnut luonnotonta fiilistä. Olin yllättynyt, että teippipidennyksen kiinnittämiseen menee vain noin tunti.

Jatkoon vai ei: Tykkäsin pidennnyksistä todella paljon. Omat hiukset ovat ohuet ja sileät, pidennykset toivat paljon voluumia.  Kuitenkin hiukset vaativat normaalia enemmän laittamista eli pesun jälkeen föönaus sekä mielellään käsittely suoristusraudalla. Kun oma hius kasvaa, jatko luonnollisesti laskeutuu juuresta alaspäin. Tässä vaiheessa saa olla tarkka, että kiinnityskohta ei näy. 2,5 kuukauden käytön jälkeen päätin pitää pienen tauon, mutta palaan varmasti jossain vaiheessa pidennysten pariin.

Kasvohoito, Laajavuoren toimipiste

Olen aivan liian laiska varaamaan aikaa kasvohoitoon, vaikka tiedän sen tekevän iholle niin hyvää. Minulle tehtiin Four Layer Facial on neljäkerroksinen kasvohoito, puolitoista tuntia silkkaa hemmottelua. Tämä  hoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, syväpuhdistaa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä.

Olin jossain valveen ja unen rajamailla, joten ihan tarkkaa raporttia on vaikeaa kertoa, mutta lunttasin Studio AK:n sivulta, että hoito sisältää  merileväpohjaisen naamion, merileväpohjaisen C-seerumin (jossa 18 eri aminohappoa, 12 eri vitamiinia ja mineraaleja sekä 42 mikroelementtiä), ihanan hieronnan kosteuttavalla merilevävoiteella, mineraalinaamion, joka kovettuu, sekä kosteuttavan loppuvoiteen. Iho tuntui käsittelyn jälkeen hehkuvalta.

Jatkoon vai ei? Ehdottomasti jatkoon, nyt kun kelit viilenevät, olisi hyvä hetki käydä hoitamassa kasvojen ihoa.

 

Jalkahoito, Laajavuoren toimipiste

Yleensä herään jalkahoidon tarpeeseen keväällä, kun sandaalikelit lähestyvät. Kantapäiden iho kovettuu herkästi ja hyvällä hoidolla ongelmaa ei edes synny. Jalkahoito on ihanan rentouttava, saa vain olla paikoillaan ja nauttia. Jalkahoidossani ensin kylvetettiin jalat, sitten siistittiin kynnet. Hieronta tekee hyvää ja laittaa veren kiertämään ja oli ihana saada ammattilaisen käsittely jaloille, jotka ovat usein arjessa aika kovilla. Käsittelyn jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja pehmeältä ja pisteenä iin päälle on suloinen kynsilakka.

Jatkoon vai ei? Tämä olisi hyvä ottaa muutaman kerran vuodessa kalenteriin.

Pikakampaus & -meikki

Ehkä parempi nimi voisi olla pikaitsetuntoboosti. Tärkeään tilaisuuteen tai esiintymiseen mennessä en yleensä halua ottaa stressiä siitä, onnistuuko kampaus tai meikki. Ammattilaisen loihtimat kiharat, rento lettikampaus ja kaunis päivämeikki vapauttavat ajatukset siitä, miltä näyttää. Kun itsensä kantaa hyvin, se näkyy myös muille. Kesän aikana kävin muutaman kerran pikakampauksessa tai -meikissä ja olin aina tyytyväinen lopputulokseen. Kerro kampaajalle tai meikkaajalle, mitä toivot ja näytä vaikka muutama inspiraatiokuva. Näin pääsette nopeasti samalla aaltopituudelle.

Jatkoon vai ei? Voisiko joku tulla laittamaan minut joka aamu, heh.

Synttärikesän projekti oli oodi aikuiselle naiselle, elämänilolle, kepeydelle, kauneudelle ja hyvinvoinnille. Hetkiä itselle, uuden kokeiluille ja nauttimiselle siitä, mitä juuri nyt on. Hetket hemmottelulle kuuluvat jatkossakin elämään, vaikka kesä päättyikin.

Syksyn tullen projekti-ihminen kaipaa taas uuden projektin. Arki tuo taas toiveen balanssista ja hyvästä olosta, joka tuntuu sisimmässä hyvältä, mutta auttaa myös hehkumaan ulospäin. Siispä tervetuloa #hyvänolonsyksy!

Minulle se tarkoittaa taas uusia alkuja; olen aloittanut painonnostokurssin ja käyn juoksukoulussa. Yöpöydälläni odottaa pino inspiroivia kirjoja ja lipaston laatikossa synttärilahjaksi saatu lahjakortti joogaan odottaa käyttäjäänsä. Hemmottelen itseäni ainakin rentouttavalla kuumakivihieronnalla Studio AK:lla.

Jos sinusta tuntuu, että olisit ansainnut hemmottelua ja ulkoista hehkua, saat alekoodilla hyvänolon syksy -15 % kaikista Studio AK:n normaalihintaisista palveluista lokakuun loppuun saakka. Mainitse koodi puhelimessa tai lisää nettivarauksen ”lisätietoja”-kenttään.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti