Valkeaa ja hempeää eli Hemtex-tilaukseni

by Kerttu
Yhteistyössä Hemtex

Kodin sisustukseen keskittyvä Hemtex avasi nettikauppansa Suomeen ja pääsin tutkimaan yhteistyön merkeissä valikoimaa ja tekemään tilauksen. Ensimmäiseksi, niin kuin usein kivijalkasisustuskaupoissakin, suuntasin sisustustyynyosastolle. Tällä kertaa teki mieli jotain kesäistä ja hempeää, joten katseeni kiinnittyi Signe-tyynyyn
 
Tyynyssä on vähän akvarellimainen kuosi ja kukkakuviossa toistuvat meidän sohvalta jo valmiiksi löytyvien tyynyjen vaalean roosan sekä siniseen taittuvan harmaan sävyt. Koko on 40 x 60 cm ja hintaan kuuluu myös sisätyyny. 

Kevät- ja kesäsisustuksessa saa vaikka vähän perhoset lennellä, mukavaa tuoda  värejä kotiin pitkän musta-valko-harmaan kauden jälkeen. Tänään meillä on aloitettu ensimmäiset leikkimökkileikit ja terassipöytäkin on jo koottu, joten kevään voi virallisesti julistaa alkaneeksi!

Tyynyn toisella puolella on kaunokirjoitusteksti, mutta pidän ehdottomasti enemmän tästä kukkaispuolesta. Jos olohuoneessa hempeillään väreillä, mennään WC-tilassa taas hotellimaisen valkoisella linjalla…
Meillä on ollut tarvetta uusille pyyhkeille ja Hemtexin valikoimasta valitsin ylellisen pehmeitä Hotel selectionin tuotteita. Värivaihtoehtoja olisi ollut kymmenen, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen. Syynä paitsi hotellitunnelman maksimointi, myös konepesun helppous. Nämä ovat näppärä heittää 60 asteeseen pyörimään, eikä värien haalistumista tarvitse pelätä. Pyyhkeiden koko on 50 x 60 cm. 
Samasta Hotel Selection -valikoimasta meille tuli myös kylpyhuonematto, jonka koko on muhkea 70 x 120 cm. Matto on näppärästi käännettävä, joten pesuväliä saa vain pidennettyä heittämällä puhtaan puolen esille. 
Mattoja olisi saanut myös harmaana, mutta koska lähdin pyyhkeissä valkoiselle linjalle, päätin jatkaa sitä myös maton kanssa. Vessamme on sen verran pieni, että valkoiset tekstiilit avartavat ja tuovat valoa tilaan. 
Hemtex tarjoaa tutustumistarjouksena 20 prosentin alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta. Valikoimasta löytyy runsaasti tekstiilejä ja kaikenlaisia piensisustuksen tuotteita. Runsaan valikoiman selailua helpottaa tuoteryhmittäinen valikko, jonka kautta voi hakea skandinaavisia, perinteisiä tai merihenkisiä tuotteita. 
Ja voihan valikoimasta tehdä yllätyksiäkin! Kun lahjakorttini summa oli jo lähes käytetty, löysin vielä kesäjuhlia varten iloisen koristeviirinauhan todella edulliseen hintaan. Metrin mittainen viirinauha maksaa 2,95 e ja tilasin niitä kolme odottelemaan tyttären syntymäpäiviä. 
Mitäs pidät kukkaistyynystä ja hotellimaisista kylpyhuonetekstiileistä? 


Saatat pitää myös

14 Kommentit

Kristiina / Deko 133 -blogi 9 huhtikuun, 2014 - 7:45 pm

Nam, ihanan keväisiä ja raikkaita valintoja! <3 Jostain syystä rupesi mieli tekemään jätskiä. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2014 - 7:26 am

Kiitos Kristiina! Tuo tyyny on kyllä aikamoinen herkku 🙂

Reply
Tiia / Black + White = Grey 9 huhtikuun, 2014 - 7:54 pm

Nukkaavatko nuo pyyhkeet? Olen hieman kriittinen ostamaan uusia pyyhkeitä, ellen ole kuullut niistä käyttökokemuksia, sillä irtoava nukka on ehkä maailman ärsyttävintä mitä tiedän! Meillä olisi tarvetta uusille käsi- ja kylpypyyhkeille, ja olen myös pitänyt Hemtexiä vaihtoehtona, mutten ole uskaltanut vielä ostaa mitään.. :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2014 - 7:28 am

Minulla ei ole vielä pitkää käyttökokemusta, kerron vähän myöhemmin tarkemmin. Mutta ensivaikutelma on todella laadukas. Hemtexin nettikaupassa kerrotaan tämän pyyheen olevan heidän parasta froteelaatua. http://www.hemtex.fi/article/kasipyyhe_134995?attr1_id=1

Reply
Lisa 9 huhtikuun, 2014 - 9:32 pm

Tyynyt sopivat täydellisesti samoja sävyjä olohuoneessa! Valkoiset pyyhkeet ovat raikkaita ja ylellisiä mutta lapsiperheessä eivät ehkä kaikista käytännöllisimmät.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2014 - 7:29 am

Kiitos Lisa! Meillä käytetään paljon valkoisia pyyhkeitä, joten uskalsin taas samaa väriä ostaa. Valkoiset ovat niin helppo pestä yhdessä ja haalistumista ei tarvitse pelätä. Plus tietää heti, millloin kannattaa vaihtaa pyyhkeet puhtaisiin 😉

Reply
kotiporstua 9 huhtikuun, 2014 - 10:14 pm

Hei 🙂 Kaunista kaunista. Näyttää hyvältä tuo wc matto – kiitos ideasta, sopisi mainiosti meidänkin valkoiseen sisustukseen :). Onhan se puhtaanvalkoinen? Entä pysyykö hyvin ryhdissään? Hyvää kevättä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2014 - 7:30 am

Kiitos! Nämä ovat ihan puhtaanvalkoisia ja matto vaikuttaa ryhdikkäältä. Kerron vielä lisää kun käyttökokemusta kertyy. Ihanaa kevättä sinnekin!

Reply
Anonymous 9 huhtikuun, 2014 - 10:19 pm

Aika paljon näitä mainospostauksia viime aikoina…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 10 huhtikuun, 2014 - 7:32 am

Eivät kai yhteistyöpostaukset ole kategorisesti huono asia, kun aihe osuu blogin aihepiiriin, tyyliin ja arvomaailmaan? Eikö lukijanakin ole mukava kuulla uutuuksista ja nähdä uutta bloggaajan kotona? Ostopäätöksen kuitenkin jokainen tekee ihan itse 🙂

Reply
Anonymous 10 huhtikuun, 2014 - 7:46 am

Ihanan puhtaan, raikkaan näköistä. Valkoiset pyyhkeet ovat luxusta. 😀 – Anna-Mari

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 huhtikuun, 2014 - 12:16 pm

Kiitos Anna-Mari 🙂

Reply
Salli 10 huhtikuun, 2014 - 11:34 am

Hei!
Kivoja löytöjä olet tehnyt, ihanan hempeä tuo kukkaistyyny. Olisi kiva nähdä se toinenkin puoli… 😉
WC:n matto näyttää pehmeältä ja on riittävän iso. Kiitos vinkeistä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 16 huhtikuun, 2014 - 12:18 pm

Hei Salli! Toisen puolen näkee hyvin tuolta Hemtexin verkkokaupasta: http://www.hemtex.fi/article/koristetyyny_140533?attr1_id=187

Reply

Jätä kommentti