Paikka auringossa & EveryDay Design-alekoodi

by Kerttu
Matka kuplivaan Champagneen

Edellinen terassipöytäostokseni oli huti, joten palautin pöydän takaisin Hobby Halliin. Ja kyllä kannattikin, sillä sain epäonnisen ostoksen sijaan jotain paljon parempaa! Kaunotar on  kotimaisen Everyday Designin sarjapöytä, jonka sijoitin Panton-tuolin kaveriksi sisäänkäynnillemme. Tällä hetkellä odotamme laatoitushommien alkamista terassilla, joten siellä ei kannata nyt sisustaa. 

Päivän viimeiset auringonsäteet osuvat etupihalle ja välillä istustelen tuossa betoniportailla niistä nauttimassa. Vaikka varsinainen oleskelu onkin takapihalla, on nyt yhden hengen lounge saatavilla toisella puolen taloa 🙂 Terassilta häädön saanut turkoosi matto saa toimia jalanpehmikkeenä kaksinkerroin käännettynä. Jälleen muuten mieleeni palasi juuttimatto, josta olen höpöttänyt jo monta kuukautta! Sellainen näyttäisi kauniilta valkoisten kalusteiden alla. (Ja ennen kuin kukaan järkyttyy repsahtaneita harsokukista; ruukku saa pian uudet kesäkukkaset.)

Pöytä on todella kaunis, eikä varsinaisesti edes terassikaluste. Tuossa säänsuojaisessa paikassa se kuitenkin pärjää. Pienempi pöytä toimii käännettynä myös lehtitelineenä.  Tunnetteko muuten tätä kotimaista  Everday Designia? He tekevät ajattomia ja monikäyttöisiä designtuotteita ja kaikki metallituotteet valmistetaan Suomessa. Kaikki tuotteet suunnittelee Helena Mattila ja perheyritys on perustettu vuonna 1995. 
Everyday Design on mukana Jyväskylän Asuntomessuilla ja heidän myyntipisteensä löytyy  sisäänkäynnin yhteydessä olevasta sisustushallista. Pressipäivänä kävin katsomassa heidän tuotevalikoimaansa ja samalla nappasin valokuvat messutarjouksessa olevista tuotteista:

Monitoimiteline on nöyrä palvelija sekä kotona että toimistossa. Sitä voi käyttää lehtitelineenä, paperikassitelineenä tai puunkantotelineenä. Viidestä väristä löytyy jokaiseen sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Paperikassiteline takaa ryhdikästä säilytystilaa niin kierrätettäville lehdille kuin vaikkapa lastenhuoneen pehmoleluille. Tältä teline näyttää valkoisena ja tyylikkään juuttikassin kanssa. Kasseista on myös valittavissa useita erilaisia värisävyjä.

Peperikassitelineestä, monitoimitelineestä sekä juuttikassista saa nyt alennuskoodilla ASUNTOMESSUT 15 prosentin messualennuksen, joka on voimassa 10.8. saakka sekä messuilla että nettikaupassa.

Everyday Design lanseerasi uutuutena tarjoiluvaunun, johon ainakin itse ihastuin itse välittömästi! Ennustan, että tästä vaunusta tulee vielä hitti! Hintakaan ei ole paha täysin kotimaiselle designille. Aika suloinen kapistus vaikkapa olohuoneen aputasona; alahyllylle pino sisustuslehtiä ja ylähyllylle pieni asetelma kauneimmista esineistä. Jos Everydayn tuotteet kolahtivat yhtä paljon sinulle kuin minulle, käy tykkäämässä yrityksestä Facebookissa.

Minä taidan käydä vielä illan päätteeksi ottamassa paikkani auringossa etupihalla. Tänään on saatu vettä niin taivaan täydeltä, että laiska puutarhuri ei voi olla kuin vain onnellinen 🙂

Saatat pitää myös

14 Kommentit

Syhi / Syhinä-blogi 14 heinäkuun, 2014 - 7:32 pm

En tiedä miksi tarjoiluvaunusta tuli mieleeni Brion juna, ehkä puupyörät? Mutta ihana se on! Juurikin nuo pyörät tekevät vaunusta erikoisen. Kiitos vinkistä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 heinäkuun, 2014 - 9:48 pm

Hih, mielenkiintoinen mielikuva! Ihana se on jokatapauksessa 🙂

Reply
Siimeksessä Minttu 14 heinäkuun, 2014 - 8:50 pm

Oi että ihana tuo tarjoiluvaunu! Kivalta näyttää tuo sarjapöytä ja tuoli yhdessä 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 heinäkuun, 2014 - 9:48 pm

Kiitos Minttu! Ihania tuotteita on kyllä kaikki nämä esillä olevat 🙂

Reply
Anonymous 15 heinäkuun, 2014 - 11:46 am

Kun tuon pöydän kääntää toisin päin tulee siitä kaunis teline haloille. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 heinäkuun, 2014 - 9:49 pm

Niin tulee, käytännöllistä!

Reply
S - Beauty of Life 15 heinäkuun, 2014 - 12:45 pm

Yes, paljon parempi kuin he hobbarin! :))

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 heinäkuun, 2014 - 9:49 pm

Todellakin! Kiitos S!

Reply
Jenni/Kukkurakoti 15 heinäkuun, 2014 - 1:32 pm

Aina ihana tuo tarjoiluvaunu! Nuo puupyörät ovat hurmaava yksityiskohta 🙂 Ja kaunis tuo sarjapöytä myös!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 heinäkuun, 2014 - 9:50 pm

Samaa mieltä 🙂 Yksinkertainen on usein kauneinta!

Reply
lisbet e. 15 heinäkuun, 2014 - 3:18 pm

Aah, nerokkaasti toteutettu tarjoiluvaunu. Mitähän siitä tulee jos sen kääntää toisinpäin 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 heinäkuun, 2014 - 9:51 pm

Hah! Nyt tuotekehittelijät pohtivat, että ”kyllä tästä pitäisi jotain keksiä…” 😀

Reply
lanttuleikkuri 18 heinäkuun, 2014 - 8:54 am

Piti ihan katsoa 2 kertaa ennen kuin katsoin hintalappua tarjoiluvaunulle. On ehkä Ikean jälkeen halvin mahdollinen. Näitä paperikassitelineitä näkyy myynnissä hyvin usein messukeskuksessa messuilla ja niitä siellä myös menee hyvin kaupaksi.
Meillä tuntuu tulevan liikaa paperia postilaatikosta, meidän perheen käyttöön ei ole hyvä. Pitäisi aktivoida itsensä tyhjentämään lehtiroskis useammin, jotta voisi toimia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 heinäkuun, 2014 - 11:39 am

Totta, hinta on edullinen! ja mikä parasta, täysin kotimainen tuote 🙂

Reply

Jätä kommentti