Olohuoneen ilmeitä 2017

by Kerttu

Kyllähän se tiedetään, sisustusbloggaajat ovat osittain nurkkiensa vankeja.  Muodostuvat ne lempihuoneet, joissa tulee sisustettua ja myös valokuvattua eniten. Rakastetaan sohvannurkkaa, sommitellaan sohvapöydille pienesineitä ja vaihdetaan kukkia ja tekstiileitä. Kyllä, tervetuloa olohuoneeseen!

Kokosin tähän postaukseen tämän vuoden kuvia olohuoneesta, kaikki samasta kuvakulmasta otettuja. Ensivilkaisulla näyttää helposti, että mikään ei muutu, mutta pieniä muutoksia on kuitenkin paljon. Siinä on sisustamisen ydin ja ilo, pienet muutokset tuttuihin tiloihin!

Väliaikainen sohvapöytä…

Marimekko-stailaus…


Kevätsävyissä… 


Ilman mattoa…

 

Maton kanssa…

Kukkia ja tekstiileitä vähän vaihdellen… 

Syksytunnelmassa… 

Tuntuu, että uuden sohvan ja sohvapöydän myötä olohuoneen peruspalaset ovat löytäneet paikkansa. Haaveita, ideoita ja tottakai niitä pieniä muutoksia on mielessä ja luvassa edelleen!

Se, että huone on eniten kuvatuin blogiin kertoo siitä, että siellä myös vietetään eniten aikaa. Tällä hetkellä sohva on vähän eri  näköinen, sillä päälliset pyörivät pesukoneessa. Siitäpä tuli mieleen yksi uusi haaveilun aihe, nimittäin erivärisillä vaihtopäällisillä saisi luotua huoneeseen hyvinkin erilaisen ilmeen! Minkäväriset hankkisit, jos kyseessä olisi sinun olkkarisi?

Ps. Jos haluat nähdä ihan erilaista olkkari-ilmettä, ei tarvitse kun kurkistaa tänne parin vuoden takaiseen postaukseen 😉

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Merja 7 lokakuun, 2017 - 9:22 pm

Jostain syystä tummat värit tuntuvat hyviltä, kaiken vaaleuden ja vaaleuden jälkeen. Esim. havun vihreä, viininpunainen, terrakotta ja sinapinkeltainen. Tosin eipä noita kaiketi sohvanpäällisiksi uskaltaisi laittaa, ehkä pienemmiksi pinnoiksi, tyynyt, huovat, kasvit, taulut esimerkiksi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 lokakuun, 2017 - 1:28 pm

Ihania värejä! Toisaalta juuri irtopäällisillä voisi IRROITELLA, sillä aina voisi palata takaisin turvalliseen harmaaseen. Pitääpä miettiä!

Reply
Tuumummi 8 lokakuun, 2017 - 12:23 pm

Syvä tummanvihreä olisi minun valintani. Tai tummahko petrolinsininenkin olisi kaunis. Tumma väri joka tapauksessa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 lokakuun, 2017 - 1:32 pm

Hmm… tummavihreä voisi olla upea! Täytyy alkaa etsimään inspiskuvia 🙂 Kiitos!

Reply
Mariina Koski 8 lokakuun, 2017 - 3:57 pm

Kyllä on kaunis olohuone ja nuo syksyn tummemmat sävyt tyynyissä ja kukissa tuovat ihanasti erilaista tunnelmaa. Onko sohvanne Hakola ?

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 9 lokakuun, 2017 - 10:22 am

Kauniita kuvia ja muutoksia. Pienillä muutoksilla saa kyllä eri tunnelman aikaiseksi. Valkoinen päällinen varma valinta, mutta ehkä liian lähellä nykyistä. Oisko tumman harmaa tai ihan konjakin värinen, lähinnä nojatuolin sävyyn…saattaa mennä kyllä liian saman väriseksi kaikki. Entäs ihan vaalea pellavan sävy?

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 13 lokakuun, 2017 - 12:24 pm

Luulen, että päätyisin tuttuihin ja turvallisiin valkoisen, harmaan ja hiekan sävyihin. Villinä korttina kuitenkin voisin valita sellaisen kylmän tummanvihreän, hieman ehkä jopa hopeaan taittavan sametin (melkein petrooli, mutta ei ihan niin sininen)! Sen värisiä sohvia tulee välillä vastaan, ja ne ovat todella upeita! En kuitenkaan lapsi- ja lemmikkikotiin sellaista uskaltaisi hankkia. Varsinkin vaaleanharmaat kissankarvat tarttuisivat varmasti mukavan hanakasti sametin pintaan…

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 14 lokakuun, 2017 - 8:12 pm

Tämän värinen vihreä on niin upea sohvassa: http://pin.it/L-nfOZu

Reply
Julia 8 marraskuun, 2017 - 8:19 pm

Ihanan näköistä! <3 Pakko kysellä, että mistäköhän tuo ensimmäisen kuvan sohvapöytä mahtaa olla peräisin?

Reply
Shannon 28 maaliskuun, 2019 - 10:54 pm

Love it! Where is the second coffee table from?

Reply

Jätä kommentti