Sisustukseen sopivia lemmikkituotteita: IKEAn uusi mallisto

by Kerttu

Ostin Hugo-chihuahualle uudet valjaat. Kaulapantaan tottunut kolmekiloinen Euroopan omistaja laittoi jarrut lenkin ensimetreillä ja viestitti koko kehonsa kielellä, että in-ho-aa jokaista hetkeä typerissä valjaissaan. Koska koirakoulussa aikanaan kerrottiin, että omistaja päättää lenkin pituuden ja reitin, jatkoin matkaani vastahakoinen hauva hihnanmitalla perässäni.

Illalla kotona, tunteja lenkin jälkeen, aloin ihmettelemään, missä koira on. Huutelin Hugoa, kiertelin taloa ja kävin läpi koiran tyypilliset unipaikat. Ei ketään missään. Otin varmat keinot käyttöön ja rapistelin nakkipakettia keittiössä. Edelleen täysi hiljaisuus.

Menin makuuhuoneeseen, jossa huomasin koiran makaavan pedissään selällään liikkumattomana. Jalat osoittivat kohti kattoa, vartalo oli vääntyneenä ja silmät tuijottivat lasittuneena kattoon. Menin ihan lähelle ja hätäännyin, alan huutamaan miestä paikalle: ”Hugo ei liiku!”.

Mies saapuu puolijuoksua paikalle ja näkee saman, jähmettyneen koiran korissaan. Sekunnin kuluttua draamakuningatar nousee hitaasti, vetää korvat luimuun ja astelee omanarvon tuntevana pois paikalta.

Katsomme mieheni kanssa hölmistyneinä toisiamme -mitä tässä just tapahtui?!

IKEA lanseeraa lemmikkimalliston, jossa on  koirille 41 ja kissoille 34 erilaista tuotetta.  Oman, aika suppean empiirisen tutkimukseni perusteella voin todeta, että kohderyhmä on haastava.

Samalla iloitsen, sillä sisustukseen sopivia kohtuuhintaisia lemmikkitarvikkeita on vaikeaa löytää.  Uutuusmallistostoon kuuluu mm.  lemmikkisängyt, jotka sopivat yhteen kodin muiden huonekalujen kanssa. Lisäksi luvassa on Hugon suosikkeja eli kantokoppia,  kaulapantoja ja leluja.

Tuotteet tulevat valikoimiin maaliskuussa 2018 ainakin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa ja Japanissa. Toivottavasti pian myös Suomessa. Malliston nimi on pörröistä tarkoittava ”Lurvig”. IKEA:n mukaan se on tarkoitettu ihmisille, joille lemmikki on perheenjäsen.

 

Katsokaa nyt tuota ilmettä. Arvatkaapa vain, kumpi meillä odottaa innokkaammin uutta mallistoa? Meillä on ainakin rehellinen koekäyttäjä -jos ei tykkää, niin aina voi leikkiä kuollutta.

Kuinka kolmeen kiloon voi mahtua noin paljon persoonaa?

Ps. Hänen ylhäisyytensä siirtyi takaisin kaulapannan käyttäjäksi.

tuotekuvat: IKEA

Saatat pitää myös

8 Kommentit

Sanna Inspired by love 11 lokakuun, 2017 - 6:39 pm

Voi Hugo <3

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 lokakuun, 2017 - 10:53 am

Vai voi Kerttu sittenkin 😀

Reply
Merja 11 lokakuun, 2017 - 8:04 pm

Kun koiraa nolottaa jokin asia, se osaa kyllä näyttää sen. Labbikseni oli loukkaantuvaa sorttia, herkkä ja lempeä luonne kun oli. Sen alaleuka putosi pari senttiä ja alahampaat näkyi, niin kuin itkuun purskahtavalta lapselta silloin kun pahoitti mielensä jostakin. Lepyttely saattoi kestää koko illan.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 lokakuun, 2017 - 10:53 am

Haha, nämä ovat kyllä niin huvittavia kaikkine tunteineen ja itseilmaisuineen <3

Reply
Anu 11 lokakuun, 2017 - 9:06 pm

Ihana Hugo, eläimet sit välillä osaa kaikenlaista?❤️. Meillä nuoremman koiran katseet on aina hyvin syyllistäviä kun aamulla lähdetään lenkille ja etenkin jos sataa, hän INHOAA sadetta (mutta kaikissa mutalammikoissa voi kyllä uida) ja RAKASTAA pitkiä aamu-unia?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 lokakuun, 2017 - 10:54 am

Sade on paha, meillä sama tilanne! Kävely on hidasta, tassuja nostellaan korkealle ja joka risteyksessä ollaan kääntymässä takaisin kotiin 😀

Reply
Nina 11 lokakuun, 2017 - 9:40 pm

Euroopan omistaja..?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 12 lokakuun, 2017 - 10:54 am

Vähintään Euroopan omistaja, siis omasta mielestään 😀

Reply

Jätä kommentti