Kylpyhuoneen syyspäivitys

by Kerttu
Kuten jo eilen olohuonepostauksessa mainitsin, meillä jokainen huone kaipaa enemmän tai vähemmän freesausta kesän jäljiltä. Aloitin homman helpoimmasta eli olohuoneesta. Toisaalta se myös tila, joka on keittiön kanssa eniten esillä. Ja niinhän sitä sanotaan, että jos sotkuiseen kotiisi on tulossa yllätysvieraita ja siivoukseen on aikaa 15 minuuttia, kannattaa järjestellä olohuone, raivata ja pyyhkiä keittiönpöytä ja sitten pikapuunata vessa. Siksipä innoistuin miettimään, millaiset elementit raikastaisivat kylpyhuoneen (wc:n) vastaanottamaan syksyä. 

Yksinkertainen on kaunista ja luotan kylppärissäkin valkoiseen, harmaaseen ja mustaan. Jos kaipaan väriä, valintani on useimmiten merelllisen raikas turkoosi. Mistään suurista hankinnoista en edes haaveile (heh, tai no haaveilen tietysti, mutta en vakavasti ostomielessä), joten kokosin kollaasiin meiltä jo löytyviä elementtejä sekä muutaman uuden piristävän asian.

1. Kartellin Stone-jakkara on näyttävä kylpyhuoneessa. Suoraan veden kanssa kosketuksiin sitä ei kannata sijoittaa, sillä jakkaran sisälle pääsee koskeutta ja se höyrystyy.
2. Marimekon Kivet-mattoa olen ihaillut pitkään. Valintani olisi klassinen valkoinen tai hillitty harmaa.
3. Laadukkaimmat pyyhkeemme ovat Gantilta. En tiedä helpompaa tapaa saada ylellistä spa-tunnelmaa, kuin kietoutua saunan tai suihkun jälkeen suureen ja pehmeään pyyhkeeseen.
4. Puisessa Nomess -säilytyslaatikossa voi säilyttää kosmetiikkaa tai hygieniatarvikkeita. Puinen laatikko kätkee sisälleen peilin ja tilanjakajan.
5. Methodin puhdistusaineet ovat myrkyttömiä sekä miedon tuoksuisia. Laiska siivooja saa extrapuhtia pikafreesaukseen, kun nätti puteli on käden ulottuvilla.
6. La Compagnie de Provence-nestesaippua on vähän suolaisen hintainen, mutta edullisemmaksi tulee panostaa hyvään saippuaan kun lähteä käsihoitoon. Plussaa nätistä lasipullosta.
7. Ja taas Iittalan-tuikkuja, ne ovat vain niin yksinkertaisia muotokieleltään, että sopivat mihin vain. Saunailtana on kiva laittaa tuli muutamaan kynttilään. Siitä syntyy arjen edullista luksusta.

Mitä pidätte kylppärin syyspäivityksestä? Onko toiveita, minkä huoneen kimppuun hyökkään seuraavaksi syyspäivityksen merkeissä 🙂 

(Kuvat Stockmann, Marimekko, Gant) 

Saatat pitää myös

10 Kommentit

Hennis 26 elokuun, 2014 - 6:54 pm

Kommentoin tähän uusimpaan postaukseen, jotta varmasit huomaisit kysymykseni. Edellisestä postauksesta tuli mieleeni, että millaiset mitat teidän takassanne on, leveys ja korkeus? Meidän takka on juuri rakenteilla ja sen korkeus pitäisi päättää, mutta en osaa hahmottaa sitä…

Hih, oli muuten minun kommenttini se, jonka olit poiminut tuonne muutama postaus taakse päin siitä lukijakyselystä. 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 elokuun, 2014 - 10:49 pm

Heippa! Kiitos kysymyksestä! Nyt en enää iltamyöhällä jaksa alkaa mittaamaan, mutta yritän muistaa tehdä sen viikonlopun aikana. Jos ei kuulu, niin muistutathan! Ja hauskaa että kommentti oli juuri sinun 🙂 Siihen oli kiteynyt moni sellainen asia, joka nousi kyselyssä esiin.

Reply
Jannika // Villa Furulund 26 elokuun, 2014 - 7:01 pm

Onpas viihtyisä ja valoisa kylppäri! 🙂 Tuo kartellin jakkara on aivan ihana, ehkäpä joskus oman kukkaron nyörit antavat sille periksi.. 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 elokuun, 2014 - 10:50 pm

Kiitos! Oman jakkarani ostin käytettynä blogini lukijalta, kannattaa siis silmäillä välillä myyntipalstoja hyvän löydön toivossa 🙂

Reply
Anonymous 26 elokuun, 2014 - 8:18 pm

Kylppäri. Tai sitten keittiö.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 elokuun, 2014 - 10:51 pm

Oi voi, keittiön syyspäivitykseen kuuluu kaikkien kaappien läpikäyminen. Ei se lempparipuuhani 😀

Reply
Lisa 26 elokuun, 2014 - 9:54 pm

Mielettömän ihana! Olohuoneeseen luodaan syystunnelmaa tyynyillä ja kynttilöillä.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 elokuun, 2014 - 10:51 pm

Kiitos Lisa! Sinulla onkin hyvä syystunnelman resepti 🙂

Reply
Casa 23 27 elokuun, 2014 - 12:23 am

Ihanan raikas tunnelma!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 elokuun, 2014 - 10:51 pm

Kiitos Casa 23!

Reply

Jätä kommentti