Kuuntele Designtarinoita: Valkoinen Harmaja ja Lisbet e

by Kerttu

Kun pohdin lähes viisi vuotta sitten oman blogin perustamista, minulla oli esikuvia. Nyt sain kaksi heistä kanssani samaan studioon keskustelemaan sisustamisesta, bloggaamisesta ja luovasta työstä.

Suvi Melender-Låglandin Valkoinen Harmaja on yksi suomalaisen sisustusblogimaailman edelläkävijöistä ja ihailen sitä luovuttaa,  laadukkuutta ja intohimoa, jolla Suvi blogiaan aktiivisesti päivittää.  Jos mietitään suomalaista sisustusbloggaajaporukkaa, Suvi on taatusti ammattimaisin ”ei-sisustusammattilainen” (siis päivätyö ei liity sisustamiseen) tässä maassa.

Liisa Rintaniemen Lisbet e on ihanaa arjen fantasiaa, jossa on kuitenkin tarjolla paljon tarttumapintaa elämään. Jokainen kuva on hiottu, suunniteltu ja tyylikkäästi toteutettu, tekstit soljuvat antaen kurkistaa paitsi sisustukseen, myös tyyliin, äitiyteen ja nyt lääkisopiskeluihin. Iltaisin nukkumaan mennessä katson Liisan sääennusteen telkkariuutisista ja mietin, joka kerta, että miten hän ehtii.

He ovat upeita ja taitavia naisia, joiden kanssa on ollut ilo ystävystyä blogivuosien aikana. Tämän päivän Designtarinoita-podcastin jakso on myös siitä syystä erilainen, että itsekin osallistun keskusteluun paljon aikaisempia jaksoja enemmän! Ja olisihan meillä kaikilla ollut sanottavaa paljon puolta tuntia pidempäänkin.

Kuuntele jakso tästä:

Valkoinen Harmaja ja Lisbet E: Arjen kauniimpi puoli

Loppuun vielä muutama sana siitä, miten seurata:

Designtarinoita podcast-päivittyy joka torstai ja vieraana on erilaisia, mielenkiintoisia sisustusalan vaikuttajia. Jaksot löytyvät Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista, josta voit tilata jaksot ja saat aina ilmoituksen, kun uutta kuultavaa on saatavilla. Lisätietoja täällä.

Podcastit ovat uusi media, joka on täydellinen kaikille multitaskausta harrastaville, sillä voit kuunnellessani lenkkeillä, matkustaa töihin, siivota tai tehdä muuta rutiinihommaa. Designtarinoita tuottaa Wecast, joka tarjoaa monia laadukkaita podcasteja eri teemoista, tutustu tarjontaan täällä. 

Nyt toivotan kuunteluiloa ja mukavaa torstaita!

Saatat pitää myös

13 Kommentit

Jossu 28 syyskuun, 2017 - 11:43 am

Hyvä Suvi!?:) Tykkään, kun postauksissa ei ole liian pitkää taukoa ja että ne on SOPIVAN rennolla otteella tehty. Kuvista todellakin välittyy tunnelma ja kodikkuus.. Ihailen jatkuvasti Suvin taitoa ja tyyliä sisustaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 syyskuun, 2017 - 9:19 pm

Kannustukset menevät perille, kiitos Jossu!

Reply
Annika/Kakkukupu 28 syyskuun, 2017 - 2:59 pm

Tämä oli kiva kuunneltava 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 syyskuun, 2017 - 9:19 pm

Mukava kuulla, kiitos! <3

Reply
suvi m / Valkoinen Harmaja 28 syyskuun, 2017 - 6:21 pm

Voi kiitos Kerttu kauniista sanoistasi! <3

Oli kunnia päästä mukaan, vaikka tämä jännittikin etukäteen melkoisesti. 😀 Vaatetustakin olisin voinut miettiä tarkemmin kuvaushetkeä ajatellen – tuo kaapu on aika hirveä, mutta ei voi mitään. 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 28 syyskuun, 2017 - 9:21 pm

Voi Suvi, minusta näytät kauniilta! Itse taas mietin, että mikä idea tuo minun nude-huulipunani on, näytän ihan siltä kun olisin noussut suoraan sängystä 😀 Mutta ehkä se Lofoottien matka on se syy, että ei oikein päästy kuvissa hehkumaan ;D

Reply
Heli 28 syyskuun, 2017 - 10:33 pm

Ihana podcast! Oli todella mukava kuulla teitä kaikkia! Liisan blogi oli minulle ihan uusi ja seuraan häntäkin varmasti jatkossa säännöllisesti.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 lokakuun, 2017 - 10:04 am

Kiitos Heli ja ihana juttu, että löysit Liisan blogin podcastin kautta. Lisbet e on huikean kaunis, suosittelen!

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 29 syyskuun, 2017 - 9:36 am

Olipas kyllä tosi kiva podcast! Luen teidän kaikkien blogejanne aktiivisesti, ja oli kiva kuulla kolmen suosikkibloggaajan keskustelua yhdessä. Juuri tuo mitä Liisa sanoi, että halusi keskustella asioista bloggaajana, eikä vain kommenttibokseissa, on sitä mitä itsekin haluaisin, mutta en vaan jotenkin tunnu millään saavan kiinni bloggaamisesta. Silloin kun inspis iskee, voisin julkaista kolme postausta päivässä, mutta se hiipuu yhtä nopeasti kuin tulikin, ja helposti menee pari viikkoa ennen kuin into taas herää. Aiheita ja asiaa mulla olis aivan valtavasti, mutta kuvat on se mihin homma tyssää. En ole tyytyväinen kuvieni laatuun (mahdoton olla vertaamatta vaikkapa teidän kolmen kuviin), ja pelkän tekstin julkaiseminen tuntuisi tyhmältä. Niinpä koko homma vaan sitten jää, ja se harmittaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 lokakuun, 2017 - 10:03 am

Kiitokset Noora! Toivottavasti löydät ajan ja inspiraation bloggaamiseen! Olisiko sinun mahdollista inspiksen iskiessä jättää tekstejä luonnoksiin, näin pääset julkaisemaan myös silloin, kun ei ole aikaa tai ideaa kirjoittaa? Kuvien kanssa ei kannata olla liian kriittinen, sillä sen oppii kyllä tekemällä ja toki myös hyvä kamera motivoi.

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 4 lokakuun, 2017 - 2:37 pm

Niin se varmaan täytyy tehdä, aiheitakin kuitenkin riittää. Parempi kamerakin kieltämättä motivoisi ehkä kuvaamaan, nykyinen on tasoltaan aika lähellä puhelimeni kameraa…

Reply
Kolmen äiti 29 syyskuun, 2017 - 4:01 pm

En ole ennen kommentoinut podcastejasi (olen kuunnellut niistä kaksi, muutkin toki aion kuunnella), mutta nyt pitää kehua haastattelutaitojasi ja erittäin miellyttävää ääntäsi! Artikuloit ihanan selkeästi ja puhut asiallisesti mutta rennosti. Voi miten tykkään! Sinua on ilo kuunnella!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 lokakuun, 2017 - 10:02 am

Kiitokset Kolmen äiti, on tosi mukavaa saada kannustavaa palautetta. Podcastin tekeminen tuntui alusta alkaen omalta jutulta ja hienoa, että se myös kuuluu. Vieraat ovat olleet tosi hyviä ja hehän ovat aina jakson tähtiä.

Reply

Jätä kommentti