Hyggehommissa koko viikonloppu

by Kerttu

Ihanaa, viikonloppu alkaa!

Oletko muuten huomannut, että syksy on kauneimmillaan? Olen viilettänyt sellaista haipakkaa, että asia pääsi minut eilen lenkillä yllättämään. Aurinko laski värjäten taivaan täydellisen pastelliseksi ja puissa loistavat ruskan upeat sävyt. Oli pakko hidastaa, katsella ja ottaa pari kuvaa, laittaa sitä fiilistä talteen sydämeen ja tiedostoihin. Ettei vain käy niin, että kohta on vain loskaa ja pimeää ja pohdin, missä ajatukseni olivat silloin kun luonto tarjosi parastaan.

Viileän kesän jälkeen syksy on ollut lempeä, aika lämmin ja kaunis. Mieli alkaa laskeutumaan jo pimeisiin iltoihin ja hyggeilyyn, siihen ihanaa kotoiluun johon kolmas vuodenaika meidät hellästi ohjaa. Meillä on Jyväskylässä tänä viikonloppuna ihan uudenlainen suuri lifestyle-tapahtuma Hygge2017, joka tuo muodin, kodin, sisustuksen, saunan, viinin, ruuan ja hyvänolon teemat yhden katon alle. Odotan innolla konseptia ja toivon, että kaikki ovat mukana aidolla hygge-meiningillä tarjoten kävijöille elämyksiä.

Meillä on tyttären kanssa luvassa hauska viikonloppu. Hän esiintyy lauantaina ja sunnuntaina muotinäytöksissä Suomen pisimmällä catwalkilla, katselin Instagramista lavan rakennuspuuhia ja onhan komeaa! Miltähän se pieni tyttö näyttää niin suurella lavalla? <3 Itse olen vähän pienemmällä areenalla ja hyvä niin, pidän molempina päivinä pienen puheenvuoron teemalla ”näin sisustat hyggeä kotiisi”.

Arvatkaa vaan kuinka paljon riemua on tällä viikolla siitä, että saamme olla yhdessä työkeikalla koko viikonlopun! Luulen, että tulee ikimuistoinen kokemus. Kumpaahan jännittää enemmän?

Odotan tosi paljon tanskalaisen onnellisuustutkija Meik Wikingin puheenvuoroa. Hänet tunnetaan varmasti paremmin Hygge-kirjasta, josta kirjoittelin jo alkuvuonna Elämän hyvä hygge-postauksessa. Ihana ajatus, että hyvälle ololle, kiireettömyydelle ja elämän nautinnoille on oikein oma tapahtuma ja vielä kotikaupungissani!

Meillä on illan ohjelmassa kenraaliharjoituksia ja esityksen viimeistelyä. Tässä vaiheessa meinaa aina itsekritiikki nousta taivaisiin, kuulunee varmasti asiaan. Hyggehommissa siis tämä viikonloppu ja tule moikkaamaan, jos Jyväskylän Paviljonkiin viikonloppuna tulet!

Miten sinä sisustat hyggeä kotiisi? 

Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa hygge2017.fi. 

 

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Nita 30 syyskuun, 2017 - 5:03 pm

Voi Kerttu, kuuntelin juuri ekaa kertaa sun podcastin ja lueskelin blogin, niin kuin usein teen. Oli ihana kuulla sua livenä, samoin juuri samoja bloggaajia, joita olen vuosia seurannut. Kiitos Kerttu, Suvi ja Liisa! Vaikka en oikeasti teitä tunnekaan, tunnuitte hämmästyttävän tutuilta todellisilla äänillänne. Tulen kuuntelemaan muutkin podcastit, mahtavaa!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 lokakuun, 2017 - 10:00 am

Hei Nita, lämmin kiitos <3 Suvin ja Liisan kanssa oli helppoa ja mukavaa jutella, terveiset heille menee perille <3

Reply
Elina 30 syyskuun, 2017 - 10:36 pm

Kiitos hienosta puheenvuorosta Hygge2017 tapahtumassa. Kuulijana arvostin kovin aitoa, välitöntä ja elämänmakuista puheenvuoroasi. Hygge on meissä suomalaisissa aikalailla sisäsyntyistä. Vielä kun opittaisiin elämään hetkessä!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 lokakuun, 2017 - 9:59 am

Suurkiitos Elina! Oli hassua pitää sama puheenvuoro neljä kertaa peräkkäin ja varmasti oli eroa esiintymisten välillä johtuen spontaanista tyylistäni. Ihanaa hygge-syksyä sinullekin <3

Reply
Johanna L. 1 lokakuun, 2017 - 6:10 pm

Hei Kerttu! Päädyin juuri blogiisi siskoni suosituksesta. Kuuntelin tänään lenkillä saman tien kolme podcastiasi ja pidin niistä todella paljon. Erityisesti Balmuirin toimitusjohtaja oli vieraana todella inspiroiva. Alan nyt innolla selailemaan blogisi sisältöä tarkemmin läpi. Mukavaa syksyä sinulle! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 2 lokakuun, 2017 - 9:39 am

Voi kiitos Johanna, ilo kuulla että pidät podcasteista! Uusia jaksoja luvassa joka torstai marraskuun puoleen väliin saakka 🙂 Aurinkoista syksyä sinnekin!

Reply

Jätä kommentti