Kuuntele Designtarinoita: Susanna Vento ja Riikka Kantinkoski

by Kerttu

Tänään julkaistavassa Designtarinoita-podcastin jaksossa vieraana on kaksikko, jolla on aika iso vaikutus siihen, millaisia sisustustrendejä Suomessa näemme ja koemme. Valokuvaaja Riikka Kantinkoski (keskellä) ja sisustusstailisti Susanna Vento (oik.) ovat ystävyksiä ja työpari, jotka ovat työskennelleet vuosikausia sisustuslehtien parissa, suunnitelleet huonekaluja, tekstiilejä ja printtejä,  lanseeranneet blogihittejä, hurmanneet Asuntomessuilla ja loihtineet vangitsevia sisustuskuvia yrityksille.

Jaksossa keskustelemme mm. siitä, millaista heidän työnsä oikeasti on, mistä blogit Varpunen ja Weekday carnival ovat saaneet alkunsa ja millaisia ovat heidän omat henkilökohtaiset sisustusfilosofiansa. Toki tiedustelin kaverin puolesta, miten kannattaisi tänä syksynä sisustaa, jos haluaisi olla trendien huipulla 😉

Mutta hei, kuunnelkaa itse! Sen verran spoilaan jaksoa, että paljastan, että nämä tyypit ovat kyllä ihan mahtavia!

KUUNTELE TÄSTÄ TAI KLIKKAA LOGOA:

Riikka Kantinkoski ja Susanna Vento – Ajattomasti sisustustrendien aallonharjalla

Designtarinoita podcast-sarja sinulle, joka rakastat kotia, sisustamista ja kauniita valokuvia. Hyväntuulisessa keskusteluhetkessä vieraana on mielenkiintoisia ihmisiä, jotka kertovat ajatuksiaan sisustamisesta ja luovasta työstä. Tavoitteena on ottaa selvää, millaisia persoonia on kauniiden tuotteiden, hurmaavien kotien ja lumoavien sisustuskuvien takana.

Uusi jakso ilmestyy joka torstai ja löydät ne esimerkiksi Acast-palvelusta (kaikki jaksot täällä) ja iTunesista, josta voit tilata jaksot ja saat aina ilmoituksen, kun uutta kuultavaa on saatavilla. Lisätietoja täällä.

Saatat pitää myös

3 Kommentit

Marja 12 lokakuun, 2017 - 9:22 pm

Tämä(kin) oli tosi kiva jakso! Kuuntelin taas äsken juoksulenkillä ja matka jatkui kuin huomaamatta kun hihittelin naisten jutuille! Niin inspiroivaa kuunneltavaa. Kiitos <3

Reply
Milla - Sukhimatot 14 lokakuun, 2017 - 10:15 pm

Mahtavaa, tämähän on suorastaan pakollista kuunneltavaa! Upeita haastateltavia!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 lokakuun, 2017 - 3:10 pm

Kiitos, mahtava kuulla, että tykkäsit! <3

Reply

Jätä kommentti