About a Chair / Siitä tuolista

by Kerttu
Kuka muistaa Kai täällä haaveilla saa? -postauksen viime helmikuulta? Siitä on puoli vuotta, kun aloin pyörittämään mielessäni Hayn About a Chair-tuoleja. Minua ei voi syyttää hätäilystä, sillä olen pohtinut lukuisia erilaisia tuolivaihtoehtoja keittiöömme. Mutta jotain juuri tässä Hayn mallissa on, jota on vaikeaa unohtaa.

Nykyiset mustat tuolit ovat oikein hyvät, niissä ei ole mitään vikaa. Hyvät istua, laadukasta muotoilua ja aitoa nahkaa. Silti vaan rakastan tätä näkyä keittiöstä, jossa keittiön tuolit ovat valkoiset. Puinen jalka sopii mainiosti Secto designin Octo-valaisimeen. Tiedän, About a Chairit eivät todellakaan ole persoonallisin valinta, sillä tuoli on Eamesin DSR:n kanssa varmasti yksi suosituimmista sisustuslehdissä ja blogeissa nähdyistä tuoleista. Tämän vuoden Loma-asuntomessuilta ja Asuntomessuilta bongasin näitä useammastakin kohteesta. Ohimenevä sisustustrendi vai uusi klassikko, siinäpä vasta kysymys? 

Ulkonäköä tärkeämpi asia on käytäntö. Ei ole mitään järkeä vaihtaa hyviä tuoleja nätteihin, mutta epäkäytännöllisiin.  Niinpä tilasin meille yhden tuolin, jota voimme testata. Ajatukseni on, että jos tästä ei ruokapöydän tuolia tule, niin kyllä kaunis designtuoli meiltä aina paikkansa löytää. Koekäytön jälkeen voimme todeta, että tuolin istuinmukavuus on erinomainen ja sen mittasuhteet toimivat hyvin pöytämme kanssa. Tytärkin tykkää tuolista, mutta se on viisivuotiaalle aika raskas siirretäväksi. 

Ajatukseni on, että kahdeksan tuolin sijaan näitä olisi vain neljä. Tila on suuri ja neliöpöydän sivun mitta on 140 cm, joten muhkea tuoli sopii paikoilleen. Lisäistuimina tarvittaessa toimisivat Artekin jakkarat, joita löytyy jo kaksi valmiina talosta. 
Näihin pohdintoihin, mukavaa torstaita! 

Saatat pitää myös

57 Kommentit

Anonymous 14 elokuun, 2014 - 7:48 pm

Oi, ihanat tuolit! Mun lempparit! Uuvutustaistelu miehen suunnalla käynnissä, jotta hänkin innostuisi niistä. Eikä yhtään haittaa vaikkei niin persoonallinen valinta olekaan – mageet joka tapauksessa 🙂 .

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:35 am

Kiitos! Kannattaa vielä mies koeistumaan, meillä ainakin siinä vaiheessa oli helppoa innostua aiheesta 🙂

Reply
Anonymous 14 elokuun, 2014 - 7:55 pm

Noi on niin ihananat tuolit ja mukavat istua. Ootteko miettineet mustia? Sopis tosi hyvin tohon teidän tasoon ja toisi vähän ryhtiä muuteniinvaaleaan sisustukseen…:)

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:37 am

Kiitos! Nykyiset tuolit ovat mustat, joten siksi haluaisin valkoiset. Ja samassa tilassa olevassa olohuoneessa on tumman harmaat sohvat, joten kokonaisuus ei jää valkoisillakaan pliisuksi 🙂

Reply
Lisa 14 elokuun, 2014 - 7:57 pm

Sopii täydellisesti! Mustat tuolit ovat myös todella tyylikkäät mutta tämä tuoli sopii niin hyvin Secto valaisimen kanssa. Kokonaisuus ja tunnelma keventyy ja raikastuu jotenkin!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:37 am

Samaa mieltä, Lisa!

Reply
HouseBird 14 elokuun, 2014 - 7:59 pm

Täältä myös ehdotus mustasta vaihtoehdosta! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:38 am

Musta on kaunis vaihtoehto, mutta koska nykyiset tuolit ovat mustat, haluaisin nyt valkoiset 🙂

Reply
Anonymous 14 elokuun, 2014 - 8:00 pm

Meiltäkin löytyy yksi ja todellakin se istumamukavuus on huippuluokkaa! Ruokapöydän tuoleina meillä on valkoiset DSR:t, ja viihdyn kyllä niissäkin pidempään! Molemmissa on helppohoitoisuus pelkkää plussaa, ja puhdistus pienen kynäilijä/taiteilijan jäljiltä on helppoa ja tuloksellista!

-Jutta

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:38 am

Kiva kuulla, kiitos Jutta! Tuolissa on kyllä tosi hyvä istua ja se on tärkeää 🙂

Reply
Hempura 14 elokuun, 2014 - 8:01 pm

Meille kotiutui kuukausi sitten 6 kpl noita tuoleja harmaana. Mä vaan ra-kas-tan niitä tuoleja! Joka kerta kun katson niitä tuoleja tuossa ruokapöydän ympärillä, tulee iloinen mieli ☺ Lämmin suositus niille siis tästä osoitteesta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:39 am

Harmaa on varmasti myös tosi kaunis! Silloin tietää, että on tehnyt onnistuneen ostoksen, kun hymyilyttää 🙂

Reply
Siimeksessä Minttu 14 elokuun, 2014 - 8:24 pm

Ihanat! Sopis täydellisesti teille 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:39 am

Kiitos Minttu!

Reply
Saija /Tasapainoa tavoitellen 14 elokuun, 2014 - 8:42 pm

Vaikka mustan ystävä olen minäkin, on tuo valkoinen kyllä raikas. Kahdeksalla menisi aika tukkoiseksi ja varmasti tuolit pääsevät paremmin esille neljänä kappaleena.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:40 am

Kahdeksan olisi ihan liikaa, mutta neljä juuri sopivasti 🙂 Kiitos Saija!

Reply
S - Beauty of Life 14 elokuun, 2014 - 8:48 pm

Sopisivat kyllä teille täydellisesti!!! :))

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:40 am

Kiitos S!

Reply
Suvi 14 elokuun, 2014 - 8:57 pm

Kauniit ovat, voisin itsekin hankkia niitä jo kuuden olemassa olevan DSW:n kaveriksi. Jos olisi isompi keittiö. Ja isompi pöytä. 🙂

Mistä teidän ruokapöytä on? Erittäin bueno!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:40 am

Kiitos Suvi! Meidän pöytä on ostettu Iskusta 2,5 vuotta sitten.

Reply
Minna, Meidän Harmoniaa 14 elokuun, 2014 - 9:00 pm

Sopisi todellakin valaisimen kanssa. Nuo tuolit on niin ihana istua, täälläkin niistä haaveillaan 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:41 am

Haaveilun arvoiset istuimet! Minäkin olen jo pitkään tätä ajatusta muhinut 🙂

Reply
Anonymous 14 elokuun, 2014 - 9:55 pm

Hei! Anteeksi, minun on nyt pakko vähän kritisoida blogiasi. Olen lukenut blogiasi kauan ja pitänyt siitä, mutta nyt minulla meni kuppi nurin niin sanotusti. Tuntuu, että sinulla on valtava vauhti päällä hankkia koko ajan kotiin jotain uutta. Juuri valmistunut kaunis terassi, heti perään olisi saatava uudet tuolit. Touhuistasi välittyy materialisti ja myös sellainen kiittämättömyys ja tyytymättömyys. Monissa blogeissa kuin myös sinäkin kerrotaan ihanasti läheisistä, ystävistä, puolisosta ym. mutta nyt on alkanut tympäistä kova halu hankkia uutta ja tavallaan touhu on hyvin pinnallista. Okei voit varmasti sanoa, että minunkaan anonyymin ei ole pakko lukea blogiasi, jos ärsyttää. Niin on, mutta monesti sitä etsii blogeista itse tehtyjä, tavallaan aika maksuttomialin vinkkejä sisustukseen ja oloon. Joillakin saattaa tulla paineita, jos pitäisi pysyä sinunkaltaisen blogistani hankintojen mukana. Olen pettynyt nyt tällä hetkellä blogiisi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:55 am

Heippa! Kurja kuulla, että olosi on pettynyt. Avaan vähän asiaa näin bloggaajan näkökulmasta jos sopii. Aloitan vertauksella:

Tykkään lenkkeillä ja käyn lenkillä muutaman kertaa viikossa. Naapurissa asuu himourheilija, joka tähtää maratonille. Hän lähtee lenkille viisi-kuusi kertaa viikossa, askel nousee kevyesti ja hän hymyilee joka kerran mennessään. Haluaisin itsekin juosta enemmän ja kovempaa, mutta elämäntilanteeni, kuntoni ja motivaatini ei kuitenkaan mahdollista juuri nyt enempää. Miten suhtaudun naapuriin? 1) Ajattelen, että mahtavaa. Hänellä on tavoite, jota kohti hän etenee. Kunto nousee ja hän varmasti tekee oman ennätyksensä juoksukisassa. Inspiroidun itsekin ja saan itsekin välillä helpommin lenkille, 2.) Ajattelen, että onpas ärsyttävän ylipirteää touhua, sillä ei varmaan ole elämässä muuta sisältöä kuin juokseminen. Tulispa vaikka joku pieni urheiluvamma, niin rauhoittuisi tuokin ja tajuaisi, että elämässä on muutakin kuin urheilu.

Okein, kärjistin ja vahvasti, mutta samasta tematiikasta on kysymys. Sisustusbloggaminen on aika pinnallista touhua. Alkuun kärsin tästä kovasti ja kieriskelin hömppäsyndroomassa. Pelkäsin juuri tuota jota kirjoitit kommenttiisi: ihmiset ajattelevat, että tässä on koko elämäni, tuoleissa, huonekaluissa ja sohvatyynyjen väreissä. Sitten ymmärsin, että voin kirjoittaa tätä niin kuin hyvältä tuntuu. Välillä avaamalla ajatuksiani enemmänkin, mutta enimmäkseeen kevyissä ja pinnallisissa aiheissa. Saan blogista pientä tuloa, jonka käytän hyvillä mielin sisustusharrastukseeni. Se mahdollistaa minulle hankintoja ja toki saa myös blogin kautta tavaroita, saisin paljon enemmänkin kuin mitä vastaanotan.

Moni talonrakentaja olisi tehnyt terassilaatoituksen ja lasituksen heti valmiiksi, me olemme asuneet 2,5, vuotta asiaa odottaen. Välillä on eteen kiilanneet pihatyöt tai muut asiat. Näitä tuoleja olen harkinnut yli puoli vuotta ja neljän sijaan meillä on niitä vasta yksi. En siis omasta mielestäni hätäile tai tuhlaa holtittomasti, vaan käytän paljonkin harkintaa.

En toivo, että lopetat ensimmäiseen ärsytykseen blogini lukemista, mutta toki jos pidemmän päälle alkaa nyppiä, niin se on hyvä ratkaisu 🙂 Ystävällisin terveisin, Kerttu

Reply
Anonymous 14 elokuun, 2014 - 9:57 pm

Pahoittelen kirjoitusvirheitä. Apple oikoo sanoja ; )

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:56 am

Ei haittaa, niitä löytyy varmasti omastakin vastauksestani 🙂

Reply
Anonymous 14 elokuun, 2014 - 10:05 pm

Kaunista! Ja pidän blogistasi juuri tällaisena 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:57 am

Lämmin kiitos 🙂

Reply
Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE 14 elokuun, 2014 - 10:10 pm

Arvaat ehkä, että mun on vaikea antaa puolueetonta kommenttia: tosi kauniilta näyttää! Minusta parhaimmillaan ilmavasti sijoitettuna (kas kummaa?!), ovat kuitenkin kupin osalta massiivisemmat. Voihan niitä ostaa myöhemmin lisää, ja lisätä vaikka pari harmaata joukkoon; meillä on mietitty sellaista.

Karla
http://kaikkimitahalusin.indiedays.com/

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 8:58 am

Kiitos Karla! Hyvä idea tuokin kartuttaa kokoelmaa jatkossa pikkuhiljaa. Harmaat ovat kyllä myös erittäin kauniit 🙂

Reply
Anonymous 14 elokuun, 2014 - 10:27 pm

Hei! Keventää kivasti ilmettä, valkoinen ja puu näyttää tosi hyvältä keittiössäsi. Minusta melkein kivoin tuo kuva, jossa on DSR:n kanssa, epäsymmetria aina viehättää. Jos ei jatkuvasti järjestä päivälliskutsuja, ei kai 8:aa samanlaista tuolia tarvitse pitää pöydän ympärillä, kerää sitten muualta lisätuolit kun ne kutsut järjestää.

Ihana terassi teille tuli, odotan mielenkiinnolla lasitusta – aina vähän mietinnässä oleva aihe.

– Tuuli –

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:00 am

Tykkään myös epäsymmetriasta ja välillä sisustusta voisikin piristää muiden huoneiden tuoleilla. Täälläkin innolla odotellaan lasitusta 🙂 Kiitos Tuuli!

Reply
Jenni/Talosanomat 14 elokuun, 2014 - 10:37 pm

Komppaan tätä ostosta kyllä!Itse vaihtelen tuoleja keittiön pöydän ympärillä mieleni mukaan, joten hyvinkin voit hankkia ensin neljä ja vaikka jotain kevyempiä kaveriksi! 🙂 Itse tykkään tästä, Eameseista ja noista perinteisistä artekeista iloisena sekamelskana! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:00 am

Kiitos Jenni! Hyviä ideoita 🙂

Reply
Anonymous 14 elokuun, 2014 - 10:48 pm

Miksi ei hankkisi omilla tienaamillaan rahoillaan ihan juuri sitä mitä itse ikinä haluaa ja kykenee? Kun vielä saat yhteistyökuvioina mukavasti tehtyä näitä hankintoja! Pienempiä ilmeisesti ihan ilmaiseksi ja suurempia mukavalla alennuksella? Kukapa ei käyttäisi hyväkseen tällaista mahdollisuutta? Ja kaikki, jotka tuntevat pienen kateuden siemenen alkavan itää sisällään, niin ei kun blogia perustamaan ja yhteistyötä erilaisten firmojen kanssa tekemään. Aikaa ja työtä blogin kirjoittaminenkin vaatii. Palkkana sitten saa näitä etuisuuksia. Kivat tuolit, sopivat keittiön kokonaisuuteen ja valkoisena raikkaat. Mustat versiot ehkä muistuttaisivat aiemmasta fiiliksestä, vaikka muotokieleltään ko. tuoli on erilainen ja moderni verrattuna vanhoihin.

– Sirpa

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:01 am

Näinhän se menee 🙂 Kirjoittelin alkuperäisen kommentin jättäneelle ajatuksistani, käyhän kurkkaamassa. Mustat tuolit ovat kyllä kauniit, mutta juuri niin kuten sanoit, nyt kaipaan vaihtelua mustaan 🙂

Reply
Anonymous 15 elokuun, 2014 - 12:19 pm

Hienosti vastattu Kerttu 🙂 Vertauksesi on oikein osuva! Sisustusblogit ja blogit yleensä ovat varmasti jokaisen kirjoittajan elämästä vain pintaraapaisua. Eihän täällä ole tarkoitus kirjoittaa omaelämänkertaa.

– Sirpa

Reply
Casa 23 15 elokuun, 2014 - 12:24 am

Ihanat tuolit, valkoinen ja puu näyttävät hyvältä yhdessä. Tuo kyllä keveyttä ilmeeseen.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:01 am

Kiitos, samaa mieltä!

Reply
Mimosan kotona 15 elokuun, 2014 - 12:36 am

Itse pidän kyseisestä tuolista enemmän yksittäin katseenvangitsijana. Keittiön tuoleina voivat olla epäkäytännölliset, koska niissä on nuo käsinojat ja ovat muutenkin aika raskaat. Oletko koskaan ajatellut, että hankkisit keittiön pöydän ympärille sekalaisen kokoelman erivärisiä ”Vintage”-tuoleja esim. pinnatuoleja? Ne voisivat tuoda kodikkaan lisäyksen kotisi sisustukseen. Itse suosin sisustuksessa uuden ja vanhan yhdistämistä, koska silloin vaikutelma ei ole niin steriili. Tuoli on kyllä ihana!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:02 am

Tein viime keväänä kokeilun erilaisista tuoleista ja tässä puolen vuoden aikana olen harkinnut jos jonkinmoista kokonaisuutta 😀 Mutta jotain tässä mallissa vain on, jota on ollut muiden tuolien vaikea päihittää 🙂

Reply
Ulriikka / Ideas, items, issues 15 elokuun, 2014 - 12:40 am

Meillä on AAC:t ruokapöydän tuoleina, ovat parin vuoden käytön jälkeen edelleen mieluisat! Itse mietin juuri istumismukavuutta ja jämäkkyyttä muovituoleja tilatessa, mutta ongelmia näiden kahden asian suhteen ei ole ollut 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:03 am

Kiva kuulla! Nämä käyttökokemukset ovat parhaita referenssejä 🙂

Reply
-emma 15 elokuun, 2014 - 7:34 am

Ihana tuoli! Mulla tämä meikkauspöydän kaverina <3
Syksyllä iskee sisustusinspis. Mulla meni juliste tilaukseen Ruotsista asti ja Tablo-pöytä on tulossa FDS:ltä, mutta posti se on vaan niiiiiin hidas :/

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:04 am

Syksy on kyllä sisustuksen kulta-aikaa! Ihania ostoksia sinullekin on tulossa kotiisi. Odottavan aika vaan on niin pitkä 🙂

Reply
Jessica 15 elokuun, 2014 - 8:37 am

Näissä tuoleissa silmä vaan lepää! 🙂 Olen pähkäillyt samojen tuolien hankkimista vähintäänkin saman aikaa kuin sinäkin ja oikeastaan suurin jarru on ollut tuolin koko, joka askarruttaa kovin. Laillasi olisin päätymässä myös neljään tuoliin, joka riittää kompaktille perheellemme arkikäytössä hyvin. Mutta silti vaan tuo muhkea koko mietityttää ja erityisesti se miten paljon tuolin selkänoja jää pöydänreunasta ns. ”yli”. Ehkä tämä loputon pähkäily loppuu tosiaan vain kokeilemalla. 🙂 Ja tuoli siis sopisi aivan täydellisesti teille! Ihanan raikkaat, skandinaaviset ja kotoisat yhtä aikaa.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:05 am

Tuoli on kyllä muhkea ja vaatii tilaa ympärilleen. Siksi minustakin oli kiva päästä yhdessä tuolilla testaamaan mittasuhteita ja toimivuutta. Ainakaan meillä ei selkänoja nouse liikaa pöydän yli, vanhoissa tuoleissa (tai siis nykyisissä) on vielä korkeampi selkänoja. Kiitos Jessica!

Reply
Anonymous 15 elokuun, 2014 - 9:04 am

Minä en ole lämmennyt näille tuoleille. Monta kertaa olen kokeillut tuoleja kaupassa pöydän ääressä ja ne ovat minusta tuntuneet epäkäytännöllisiltä. Jotenkin käsinojat ja tuolin raskaus häiritsee minua. Valkoinen väri ja puujalat ovat kyllä todella kaunis yhdistelmä. Katseenvangitseva, minkä takia olenkin monta kertaa tuoliin istahtanut ja aina tulee sama epäkäytännöllinen fiilis. Tuo yhden tuolin ostaminen ja kunnolla kokeileminen kuulostaa todella hyvältä. Jakkarat lisätuoleina ovat varmasti tilaa säästävä ratkaisu, mutta itse en tykkää yhtään istua jakkaralla. Kaunis tuoli 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 15 elokuun, 2014 - 9:10 am

Tuoli on kieltämättä massiivinen ja tämä oli yksi minuakin pohdituttanut asia. Meillä on niin paljon tilaa pöydän ympärillä, että massiivisuus on melkein plussa. Jakkaroilla ei ole kiva istua pitkiä aikoja, mutta väliaikaisina istuimina toimivat. Sitä voi itse istua jakkaralle ja antaa vieraille kunnon tuolit 🙂 Ja aina voi siirtää pöydän ääreen myös tuon Eamesin ja wieniläistuolin, niissä on parempi istua pitkään kuin jakkaralla.

Reply
Jaana - At home 15 elokuun, 2014 - 3:25 pm

No nämä tuolit nyt vaan ovat niin kauniit ja niissä on hyvä istua. Hyvä valinta! Vaikka tuolit ovat massiivisia, minusta nyt näin ajatuksena tuntuu silti liian väljältä jos on vain yksi tuoli sivullaan. Tosin voi olla että luonnossa se on juuri hyvä. Entä jos kahdella sivulla olisi kaksi näitä tuoleja ja kahdella sivulla yhdet? Vai olisikohan se vain outo yhdistelmä? Kahdeksalla tuolilla olisi kyllä jokatapauksessa liian täyttä. Tai sitten ostat myös uuden pöydän 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 elokuun, 2014 - 12:34 pm

Kaksi per sivu olisi kyllä liikaa, pöydän pitäisi olla parikymmentä senttiä / kantti isompi, että järkevästi mahtuisi. Pitää vähän miettiä ja sovitella 🙂 Tosin kolmihenkinen perheemme pärjää vähemmälläkin määrällä tuoleja 🙂

Reply
Ruut 15 elokuun, 2014 - 9:03 pm

Kaunista taas kerran 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 elokuun, 2014 - 12:34 pm

Kiitos Ruut!

Reply
Maaret Vuorio 15 elokuun, 2014 - 11:15 pm

Kaunis on sopii teille hyvin! Meillä on saman sarjan baarijakkarat ks on kyllä erittäin lapsiystävällinen – pois lähtee niin tomaattikastikkeet kuin mustekynätkin 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 elokuun, 2014 - 12:35 pm

Tuo on kyllä tosi hyvä puoli! Kangaspäällysteiset tuolit olisivat helposti kauhistus 🙂

Reply
Anonymous 17 elokuun, 2014 - 1:24 pm

Palasin näihin kuviin vielä kotikoneelta käsin, kun normaalisti lueskelen blogit läpi tabletilla. Täytyy sanoa, että kuvien laadun huomaa koneelta aivan eri tavalla, kun kuvat näkee suurempina. Haaveilen myös samasta tuolista ja näiden kuvien jälkeen tuolihimo ei ainakaan laantunut 😉

Mahtuvatko tuolit teillä siten, että yhdellä pöydän sivustalla olisi kaksi tuolia? Mitenkähän toimisi, jos tuoleja olisi vastakkaisilla sivuilla kahdet ja toisilla vastakkaisilla sivuilla jakkarat? Jos tuoleihin päädyt, olisi hauska nähdä erilaisia variaatioita niiden asettelusta 🙂

heini

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 19 elokuun, 2014 - 12:36 pm

Kiitos Heini! Täytyy vähän suunnitella ja kokeilla erilaisia variaatioita. Tykkään myös erilaisten tuolien yhdistelmistä, joten kaikki on mahdollista 🙂

Reply

Jätä kommentti