Iittalan alehoukutukset

by Kerttu

Lifestyle -osuuden j√§lkeen on mukava palata tuttuun ja turvalliseen sisustukseen ūüôā

Kodissamme on paljon Iittalan astioita; Teemaa, Kartiota, Kastehelmeä, Mariskooleja ja Kivi-tuikkuja. Nämä ovat ajattomia klassikoita, jotka toimivat vuodesta toiseen. Nyt Iittalalla on menossa alennusmyynti, jossa on monia kauniita ja käytännöllisiä tuotteita 30 tai 50 prosentin alennuksessa. Poimin aletuotteiden suosikkini:

Valkoisia Teema-lautasia meillä on kahdeksan, mutta pari lisää ei haittaisi. 26 cm halkaisijan lautanen nyt 11 euroa.

Essence-punaviinilaseja meiltä myös löytyy, mutta kokoelmaa kartoitamaan voisin hyvinkin ostaa tämän 4 kpl:n pakkauksen 35 eurolla.

Kuohuviinilasikokoelmamme on aika eriparinen, mutta toimii silloin kun tarvitsee paljon laseja kerralla. Juhlakattaukseen laittaisin mielläni Essencen kuoharilasit, jotka nyt 4 kappaletta yhteensä 30 euroa.

Ruokalautasina meillä on 8 kpl Kastehelmi-sarjan lautasia, joiden kaveriksi sopisi kattaukseen tämä 26 cm halkaisijaltaa oleva tarjoilulautanen. Hinta on 14,90 e

”Jotain s√∂p√∂√§”-osastoon menee my√∂s t√§m√§ p√§rekori, jota mustat kahvat hauskasti ryhdist√§√§. Koko on 13x30x21 ja alessa on my√∂s yksi isompi vaihtoehto. Hinnaksi j√§√§ 27,93 ja t√§ll√§ voisi tuoda pehmeytt√§ moderniin sisustukseen.

Tämä söpönen purnukka on 120 mm korkea ja hurmaa sekä topakalla turkoosilla sävyllä sekä 15 euron hinnalla. Sopisi aika kivasti vaikkapa tähän turkoosien kaunottarien tähdittämään asetelmaani:

Tämä ei kuitenkaan ollut varsinainen ostoslista, vaan enemmän mieleisiä poimintoja alessa. Mielestäni Iittalan tuotteet ovat myös aika varmoja lahjavalintoja, varsinkin jos valitsee neutraalin sävyisiä tuotteita.

Lisää aletuotteita ja kuvien lähde on täällä.

Löytyikö sinulle alehoukutuksia Iittalan valikoimasta?

Saatat pitää myös

0 Kommentti

Irina - White & Fresh 17 tammikuun, 2013 - 1:33 am

hei toi turkoosi purkki olisi teidäb String-hyllyyn just passeli! Itse saattaisin ehkä laittaa sen tuon kannun tilalle. Tosin mä en mikään sisustussilmäinen ole, mut heti vaan pompsahti idea mieleen. ūüôā

Reply
Kerttu 17 tammikuun, 2013 - 9:36 am

No niinpä, olisi tosi passeli. Ja olethan sinä sisustussilmäinen, senkin höpsö! <3

Reply
Irina - White & Fresh 17 tammikuun, 2013 - 12:23 pm

No joo, ehkä satunnaisesti. ūüėČ

Reply

Jätä kommentti