Päivä, jolloin kesä alkoi

by Kerttu
Päivä, jolloin kesä alkoi

Kaupallinen yhteistyö: Gato Negro Rosé


Päivä, jolloin kesä alkoi

Mitä toivon tältä kesältä?

Aurinkoa, iloa, kohtaamisia, ystäviä, seikkailuja lähellä, extempore-suunnitelmia, uimista, rentoutta, urheilua, yöttömän yön tunnelmaa, tanssia ja musiikkia.

Tuntui, että koko kesän tunneskaala kiteytyi iltana, jolloin voin sanoa kesäni alkaneen. Pitkä (korona)kevät eristi ystävistä ja siksi tämä toukukuun lopun päivä, jolloin sai vihdoin kutsua ystäviä kotiin, tuntui aivan erityisen ihanalta.

Kutsuin Marun, Katjan, Piian ja Melinan terassikauden avajaisiin.

Puissa ei ollut vielä lehtiä, kun katoimme kesäisen kattauksen ulos. Minulla oli visio pastellisen värikkäästä tarjoilupöydästä, mutta Suomen kesällä oli sananen sanottavana. Tuuli oli niin napakka, että kukkaseni uhkasivat lentää naapuriin. Aurinko onneksi paistoi pilvettömältä taivaalta tarjoillen kesätunnelmaa.

Siinä vaiheessa, kun rosé-lasi uhkaa kaatua tuulessa, siirrämme kattauksen sisätiloihin.

Onneksi pullon osalta ei tarvitse olla huolissaan sirpaleista, sillä kesäjuomana maistelemme raikasta ja hedelmäistä Gato Negro Rosé-viiniä, jota saa kätevässä litran kartonkipakkauksessa.

Tämä viini on loistava kaveri hyvin viilennettynä kesäisille salaateille, pikkusuolaisille ja myös makeille herkuille. Suosittelen lämpimästi testaamaan vaikka kesäpiknillä juustojen ja keksien kanssa. Meillä oli pehmeän täyteläistä maasdamia, Välimeren goudaa  ja parmesania. Simppeli menu syntyy kun kylkeen laittaa vaikkapa viinirypäleitä ja jotain makeaa herkkua.

Kippis kesälle ja ystäville!

Kesäjuhlien kattausvinkki!

Laita useita pieniä kukkakimppuja eri kokoisiin laseihin. Ne voi laittaa pöydän keskelle riviin tai ripotella epäsymmetrisesti sinne tänne. Luonnonkukkia ja kukkakaupan kukkia kannattaa yhdistää; saa edullisen ja luonnollisen, mutta myös pysyvän kimpun.

Juomavinkki kokosi kunnon inspiraatiopankin kesäisille piknikeille, mökeille ja terasseille, jossa halutaan kohottaa ihana roséinen malja. Kannattaa siis käydä kurkkaamassa 15 vaikuttajan vinkit, mitä juoman kaverina kannattaa tarjoilla.

Kesäisin en malta mennä nukkumaan, kun katselen auringon järjestämään valoshowta ikkunasta. Tänä iltana ei onneksi ollut muutenkaan aikomus painaa päätä aikaisin tyynyyn. Illan tullen tuuli tyyntyy ja vaihdamme uikkareihin ja uppoudumme paitsi lämpimiin poreisiin, myös kiireettömiin keskusteluihin.

Siitä illasta alkoi kesä. Paras aika vuodesta, jolloin askel on keveämpi ja hymy leveämpi. Auringon laskettua testasimme uuden terassin toimivuuden tanssilattiana.  Taivas ja lasissa oleva Gato Negro Rosé kisasivat siitä, kummalla on upeammat värit.

Vaikka viini oli siini hetkessä täydellinen, ei taida olla luontoäidin voittanutta.

Kiitos tytöille ihanasta illasta, joka aloitti hehkuvan kesän. Mikään mahti maailmassa ei vie iloa yöttömästä yöstä, ystävistä ja hetkistä, jolloin kaikki on kepeää kuin kuplat lasissa.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti