Pian paluu arkeen

by Kerttu
Pian paluu arkeen
Pian paluu arkeen

kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Sokkari


On ollut aivan ihana kesä! Ja miten se heinäkuu meneekin aina niin nopeasti?  Lähes koko Suomen yli pyyhkivä saderintama saa varmasti monelle mielen sen saman ajatuksen: arkea kohti mennään ja ”missä mun kynttilät?”.

Siinä missä loman alussa ei halunnut arjelle suoda ajatustakaan, nyt säännölliset rytmit, uudet alut, skarpimmat vaatteet ja koulu- ja työelämän sosiaaliset suhteet ja vaihtelu tuntuvat ihan mukavilta. Voisi siis sanoa, että loma on tehnyt tehtävänsä, kun arki pikkuhiljaa alkaa houkuttaa.

Työasioihin palaaminen kävi mukavimmalla mahdollisella tavalla, kun sain olla  mukana järjestämässä jälleen Kauppakeskus Sokkarin kanssa hemmottelupäivää. Tämä oli jo järjestyksessään kolmas ja tällä kertaa päivän päätähtinä oli Sini ja hänen hurmaava 5-vuotias Ruska-tyttärensä.

Hemmottelupäivä tuo konkreettiseksi sen, mitä modernit kauppakeskukset tänä päivänä ovat. Ostoksia saa verkostakin, mutta palvelua, elämyksiä, kokemuksia, tunnetta ja makuja ei. Tätä kaikkea  tarjoilee myös hemmottelupäivä tähdilleen.  Modernit kauppakeskukset – Sokkari loistavana esimerkkinä – ovat kiinnittäneet erityistä huomiota palveluun, kokemuksellisuuteen ja vastuullisuuteen.

Sokkarin kulmalla, Nikolainpihalla ovat suloiset kukkapergolat, joissa voi käydä huilimassa, nappaamassa kuvan tai vaikka herkuttelemassa  Happy Times -rullajäätelöillä.  Nämä pienet, elämykselliset asiat ovat tärkeä osa keskustakokemusta.

Sinin ja Ruskan päivä piti sisällään niin leppoista yhdessäoloa, herkkuja,  etuja ja elämyksiä eri liikkeissä kuin valokuvamalllin hommia. Päivä alkoi meikillä Sokoksella ja kampauksella, jonka loihti Parturi-Kampaamo Hius.

Myös tyttönen sai toiveestaan lettikampauksen, hieman huulikiiltoa ja pinkit kynsilakat Sokos Hyvä Olo-kauneushoitolassa, oli niin ihana nähdä kuinka hän nautti tästä kaikesta. Hemmottelupäivässä päähenkilöt saavat myös valita muutamat vaatteet itselleen, Ruska teki löytöjä tulevaan päiväkotiakeen Polarn O Pyretiltä.

Kauppakeskus Sokkarilta löytyy monia kiinnostavia brändejä: Melli EcoDesign on jyväskyläläinen vastuullinen vaatevalmistaja, jolta löytyy tuotteita keskosvauvoista aikuisille naisille.

Uusin tulokas Sokkarilla on BlueTomato, joka on tervetullut erikoisliike kaupungin valikoimiin.Valikoimissa on yli 500 huippubrändiä kaikille, jotka rakastavat  lumilautailualasketteluaskeittausta tai katumuotia. Sporttinen Sini taisi ihastua valikoimaan.

Elokuussa pidetään vielä kesästä kiinni, vaikka arki alkaakin. Ennen koulun alkua pitää napata omat lapset matkaan ja suunnata Sokkarille päivittämään sopivat kouluvaatteet ja -tarvikkeet. Omaa ”back to work”-vaatekaappia toivoisin täydentävän etenkin Second handinä, joten oman rauhallisen hetken aion napata Rebel-liikkeessä.

Ruskan ja Sinin upeita mallikuvia hemmotelupäivästä tulemme näkemään tänä syksynä Kauppakeskus Sokkarin kanavissa. Kiitos, että sain olla mukana toteuttamassa tätä päivää!

Ja loppuun vielä tämä kuva, josta nauroimme, että voisi olla vaikka  kihlajaiskuva, on siis sen verran romanttinen paikka tämä Nikolainkulman kukkapergola. Käykää joku muu nappaamassa tuolla ihan oikeat rakkauskuvat, olisi ihana spotti sellaisillekin! Siniä voi muuten seurata Instagramissa tilillä @sinihar, siellä pääsee seuraamaan miten tämä supermimmi valmistautuu triatlonin MM-kisoihin elokuussa. Ja kauppakeskus Sokkarin tili on @kauppakeskussokkari, sekin kannattaa napata haltuun.

Ihanaa heinäkuun viimeistä viikonloppua ja tsemppiä meille kaikille, joilla ensi viikolla alkaa ARKI!

Ps. Minun päällä oleva sininen mekko on kotimaisen Kaikon, löytyy Sokokselta. 

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Elina 30 heinäkuun, 2023 - 6:17 am

ihana hyvin mielen postaus! niin kaunis tuo kaikon mekko. Oliko laukku-case saanut päätöksen,vilahtiko instassa uusi marimekon joutuisa laukku? värinä vaaleanpunainen? Mikä muuten on se musta t-paita missä on kohokuviointina mustia täpliä?

Reply
Kerttu 1 elokuun, 2023 - 1:47 pm

Moikka Elina! Kiva kuulla, että hyvä mieli välittyi postauksesta <3 Laukku-case päättyi niin, että puoliso osti -40 % Sokoksen alesta toiveestani tämän hennon vaaleanpunaisen Joutuisan. Se raadeltu laukku on toki tallessa, mutta jäänyt käyttämättä :/ Ja se oli mekko, kotimainen Aarre label.

Reply

Jätä kommentti