Rakkaudesta kotiin – tervetuloa terassikahveille

by Kerttu
Rakkaudesta kotiin – tervetuloa terassikahveille

kaupallinen yhteistyö Veke


Rakkaudesta kotiin – tervetuloa terassikahveille

Tervetuloa terassille,  maistuisiko kuppi kahvia? Sisällä on paikat hyrskyn myrskyn remontin alla, mutta takapihalta löytyy paikka, jossa sisätilojen hässäkän voi hetkeksi unohtaa.

Kesä alkaa siitä, kun terassikalusteet saa nostaa esille ja nauttia ensimmäisen kupposen kuumaa ulkona. Meidän talossamme on kaksi terassia: katettu etupihalla ja kattamaton takapihalla. Nämä terassikalusteet viihtyvät molemmilla puolilla, mutta näissä kuvissa olemme takapihalla, jossa tuomet kukkivat ja linnut pitävät väsymätöntä konserttiaan.

Muistatteko vielä sisustusbrändi Veken? Se on kotimainen, Lappiin juurensa kasvattanut ja nykyään ympäri Suomen palveleva sisustuskauppa kivijalkamyymölöissä ja verkossa. Tänä vuonna jatkamme yhteistyötä uudistuneen Veken kanssa ja on ollut ilo huomata, että sisustusfilosofiamme ovat vain lähentyneet toisiamme.

Veken missio  on saada kodit elämään ja se haluaa olla  jokaisessa elämänvaiheessa apuna, jotta kodin puuttuvat palaset loksahtavat paikoilleen. Sekä Veke että minä olemme aina tehneet asiat rohkeasti omalla tavallamme ja meitä yhdistää rakkaus kotiin, mutta myös levollinen ajatus siitä, että kodin ei tarvitse olla täydellinen, kunhan siellä on asukkaidensa hyvä olla.

Olen myös erityisen iloinen, että Veke nostaa esille suomalaisia suunnittelijoita ja antaa heille tilaa designtaivaalla julkaisemalla mallistoja yhteistyössä heidän kanssaan. Kannattaa kurkata esim. Linda Bakin minimalistinen ja ajaton terassikalusto tai Juho Pasilan selkeälinjainen Kalho-puutarhakalustesarja.

Kodin terassille ostin sohvaryhmän, joka pärjää taivasalla ja on huoltovapaa. Nyt taas kahden pihan loukussa (mökki + koti) haluan vaalia monessa asiassa helppoutta ja huolettomuutta. Niinpä esimerkiksi materiaalivalinnoilla on väliä. Kauniissa ja selkeälinjaisessa Aava-sohvaryhmäon musta, ruostumattoman alumiinirunko. Helppouden kaveriksi halusin tietenkin mukavuutta ja sitä tarjoaa  paksut ja puolipehmeät selkä-ja istuintyynyt. Näissä tyynyissä  kangas on vettä hylkivää 100% polyesteria, vaikka toki suoraan sateeseen niitä ei suositellakaan jätettäväksi. Siitepölyt voi pyyhkäistä pois kostealla liinalla.

Sohvapöydän kansi ja käsinojien päälliset näyttävät puulta, mutta ovat  helppohoitoista aintwoodia, joka on säänkestävä ja huoltovapaa. Tumman ruskea sävy tuo kauniisti lämpöä mustaan runkoon.

Aava 3-istuttava sohva 
Aava sohvapöytä
Aava nojatuoli
Annon juutti-matto. 

 

Mitä sinun kotisi kertoo sinusta?

Tämä on hyvä kysymys, jota jokainen sisustaja voi pysähtyä pohtimaan. Tunnustan, että minun on ollut vaikeaa jakaa kuvia kodistamme ennen remonttia. Olen halunnut tutustua nurkkiin, talon henkeen ja tunnelmaan. Olen halunnut pohtia valintoja rauhassa, vailla ”julkista painetta”, jota some saattaa joskus tuoda. Toisaalta myös omalla tavalla kunnioittaa talon entisiä asukkkaita, jotka ovat valintoja rakkaudella itselleen tehneet. Nyt on meidän aikamme antaa tälle talolle meidän kädenjälkemme: meidän näköinen henki ja sielu.

Olen oppinut rakastamaan tätä kotia pikkuhiljaa. Meidän kotimme on turvasatama sen asukkaille ja samalla myös minulle, vaikka tykkäänkin kuvia kotoa jakaa. Omassa kodissa rajat ovat tärkeitä, jokainen luo sellaisen ympäristön, jossa on hyvä olla. Meidän kotimme on skandinaavinen, seesteinen, ajaton ja positiivisella tavalla tavallinen.

Uudistetun Veke-brändin kunniaksi Instagramissa ja Facebookissa on upea kisa! Siinä pyydetään pohtimaan, mitä koti merkitsee sinulle ja jaa tarina #rakkaudestakotiin ja #vekefi -tunnisteilla Instagramissa tai Veken Facebookissa.  Palkintoina on kolme (3) 1000 € sisustuslahjakorttia.  Kilpailu-aika on 11.6.2023 saakka.

Kannattaa käydä osallistumassa!

Niin se kahvi, anteeksi unohtui melkein kaataa kuppiin! Olen juuri sellainen emäntä, jolta ei pullaa löydy pakkasesta, mutta jos virtuaalinen kuppi kuumaa maistuu tässä sohvalla leppoisassa seurassa, niin kiva <3 Voidaan vaikka jutella siitä, millaiset asiat sinulle tekevät kodin tunteen? Heitä ajatuksesi vaikka tuonne kommenttiboksiin.

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Saara L 24 toukokuun, 2023 - 7:47 am

Tosi kivat kalusteet! Kodin tuntu tulee tosi monesta asiasta, mutta tärkeimpinä ihmiset ja omat rakkaimmat sisustustavarat plus se, että ei ole ihan kaaos 😀

Reply

Jätä kommentti