Sisustuksen pitkä ja lyhyt peli – meillä on Hetki

by Kerttu
Sisustuksen pitkä ja lyhyt peli – meillä on Hetki

kaupallinen yhteistyö: Lundia 


Kodin sisustus rakentuu pala palalta ja hetki hetkeltä. Juuri nyt maalitelat viuhuvat ja remontti etenee ja tuntuu, että palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Kun takana on monia muutoksia ja tietenkin myös luopumisia, tuntuu erityisen tärkeältä juurtua paikoilleen ja tehdä ympäristöstä oman näköinen. Puoli vuotta on hujahtanut tässä talossa ja kyllä, kodilta tuntuu.

Sisustuksen pitkä ja lyhyt peli – meillä on Hetki

Niin, omannäköinen koti. Se lienee onnellisessa asumisessa se kaikkein tärkein asia. Sisustuksessa ei ole oikeita ja vääriä vastauksia ja itse näen kodin rakentumisen kahdella tavalla, lyhyellä ja pitkällä pelillä:

♥ Lyhyt peli: se on ihana leikki, jossa saa etsiä omaa juttuaan, testata kaikenlaista, toteuttaa itseään, helliä aistejaan ja rakentaa ratkaisuja, jotka juuri nyt palvelevat arkea parhaiten.

♥ Pitkä peli: laadukkaita, ajattomia, aikaa ja käyttöä kestäviä valintoja, jotka kestävät äidiltä tyttärelle.

Kalustehankinnoissa pyrin pelaamaan pitkää peliä. Keittiö remontoidaan kestämään vuosikymmeniä ja kalusteillekin toivon erittäin pitkää ikää.

Työhuone on yksi tämä kodin suurista ilonaiheista. Teen töitä keskimäärin 50/50 töistä ja toimistolta ja siksi oma työhuone on enemmän kuin sata jänistä.

Oi hitsi mikä sanonta tuo on! Mutta ehkä hoksasitte, että työhuone on niin tärkeä minulle.  Meillä on yhteensä 4 makuuhuonetta eli perhekoollamme työhuone saa toimittaa myös vierashuoneen virkaa.

Aloin etsimään työhuoneeseen sohvaa, joka olisi riittävän kevyt muotoilultaan, palvelisi varavuoteena. Joku sellainen huonekalu, jonne olisi ihana istahtaa kesken pitkän etäpalaverin tai jossa saisi nautiskella iltapäivän kahvihetkestä.

Kotimaisen Lundian Hetki-sohva täytti toiveeni  niin, että aivoissani vain raksutti check, check ja check! Kaunis kuin mikä, toimii daybedinä ja taipuu 120 cm varavuoteeksi, kyllä!

Meillä on Hetki-sohva koivuisella rungolla ja kangasvaihtoehtoja koivurungolla löytyy huikeasti 13 erilaista. Itse päädyin klassiseen valkoiseen Muru-kankaaseen. Sohvatyynyjen materiaali on vaahtomuovi ja polyesterivanu.

Lundia on yksi niistä suomalaisista klassikkobrändeistä, joiden tietää kestävän ja jopa rakastavan aikaa. Ajatelkaapa vaikka mäntyisiä Lundia-kirjahyllyjä, jollainen vaikkapa lapsuudenkodissani on ollut vuosikymmenet. Se kestää aikaa, toimii, muuntuu ja elää ajassa. Se on juuri sellainen äidiltä tyttärelle-huonekalu.

Vinkki!

Lundialla on huomenna sunnuntaina äitienpäivänä 14.5. aivan erikoislaatuinen ale, jossa kaikki tuotteet ovat -24 %.

Tuotteet ovat siis valmiiksi alennetulla hinnalla Lundian verkkokaupassa.

Meillä täällä jatkuu sisustuspelin pelaaminen sekä lyhyellä että pitkällä pelillä. Tähän lasten elämänvaiheeseen tarvitaan tietynlaisia ratkaisuja, mutta samaan aikaan saa luoda kotia, jossa viihdymme kauan. Hetki-sohvan elinkaari on meillä pitkä ja odotan innolla työhuoneen seinien uutta sävyä. Sellainen tietenkin, joka sopii sohvaan.

Saatat pitää myös

Jätä kommentti