Ensimmäinen yö mökillä

by Kerttu
Ensimmäinen yö mökillä

Kaupallinen yhteistyö: Familon

Hyvää huomenta mökiltä!

Sovimme Familonin kanssa, että kirjoitan rehellisesti ensimmäisestä mökillä nukutusta yöstä uudessa sängyssämme.  Illalla  saunan jälkeen raukean onnellisena nukahtaessani pehmeään petiin ja puhtaisiin petivaatteisiin ajattelin, että annan postauksen otsikoksi ”Vuoden paras aamu”. Niin paljon tätä oli odotettu! Mutta kaikki ei mene aina kuin elokuvissa ja koska lupasin tapojeni mukaan olla rehellinen, niin olen.

Nukkumaanmeno venyi myöhään lapsillakin. Mökille päästyämme oli aika paljon hommaa jääkaapin asennuksesta sohvan kantamiseen ja siivoamiseen. Vaikka fiilistelimme, että mökki on aikalailla valmis, on vielä monenlaista puuhaa ja perusrutiinien etsintää.

Ensimmäiseen mökkiyön valmisteluihin kuuluivat oleellisesti nukkumisjärjestelyt. Me olimme tilanneet Familonilta parisängyn, sillä päätimme, että mökille ei tuoda mitään sellaista vanhaa, jota ei käytettäisi enää kaupungissakaan. Mökin päätarkoitus on vapaa-aika ja rentoutuminen, joten oli selkeää, että panostamme sänkyihin.

Pohdimme  erilaisia sänkyjä ja päädyimme Familonin Ergo-älysänkyihin.  Valintaan vaikuttivat tukevuus, napakkuus ja mukavuus. Meillä on mieheni kanssa  pituus- ja painoeroa ja sängyn pitää tietenkin toimia molemmilla. Vartaloa hyvin tukevan ja myötäilevän Ergo-sängyn rakenteessa yhdistyvät pinnassa oleva kehon lämpöön reagoiva muotoutuva älypehmuste (7cm), jonka alla on kantava ja vartaloa hyvin tukeva erikoispehmuste (10cm). Älypehmuste antaa yksilöllisen tuen ja painottomuuden tunteen, sekä vähentää pintapaineesta aiheutuvaa puutumisen tunnetta ja kääntyilyä. Erikoispehmustekerrosten alla on hengittävä sälepohjainen puurunko, johon on helppo kiinnittää sängynjalat.

Mökin makuuhuone on pieni, joten sinne ei paljon muita kalusteita sängyn lisäksi ole tulossa. Meillä on kaksi 80 cm sänkyä yhteen kiinnitettynä ja niitä yhdistää muhkea Familon Ergo-sijauspatja. Se on käännettävä ja siinä on kaksikerrosrakenne: toisella puolella on lämmön ja painon mukaan muotoutuva hyvin tukeva älypehmuste ja toisella puolella on muotoiltu eli profiloitu, pehmeämmältä tuntuva erikoispehmuste.  Tämä oli meidän valintamme myös siksi, että se sopii tukee hyvin eripainoisia ja -muotoisia vartaloita ja lupaa  ennaltaehkäistä rasitusta ja kiputiloja. Olemme nimittäin molemmat vähän puuduksista tästä raksan loppusuorasta.

Värinä on klassinen tumma harmaa, joka sopii hyvin meidän mökin sävymaailmaan. Sängynpääty luo kokonaisuudesta viimeistellymmän. Se on myös helppo asentaa, sillä pääty seisoo omilla metallijaloillaan seinän ja sängyn välissä, eikä sitä kiinnitetä runkoon. Meillä nyt on vielä täällä näitä asennushommia vaiheessa, mutta pian saadaan jalat kiinni.

Kokonaisuuden viimeistelee todella kaunis tamminen sängynjalka, jossa on tyylikäs metallinen yksityiskohta. Näissä on kaksi vaihtoehtoa, joista valitsimme korkeamman, jotta imurointi sängyn alta helpottuu.

Mökille ei tuoda mitään sellaista vanhaa, jota ei käytettäisi enää kaupungissakaan. Mökin päätarkoitus on vapaa-aika ja rentoutuminen, joten oli selkeää, että panostamme sänkyihin.

Sänkyihin petasin kesäisen ihanaa pellavaa, suosikkimateriaaliani, joka toimii mainiosti rennon ryppyisenä. Princess-tuplapussilakanassa nukuimme viime kesänä makoisasti myös saunamökillä, joten valinta oli helppo. Valkoinen raikastaa ja sopii erityisen kauniisti hirsiseinien pariksi.

Makuuhuoneen valaisimet on saatu suomalaiselta Quu Designilta ja niiden ja sängyn  sävymaailmat ovat sovitettu yhteen. Saarni-roosa-valkoinen -valaisin sai herkän kaverin pellavaisesta puuterinpinkistä Familonin Princess-sisustustyynystä.

Tyynyissä luotimme myös älykkäisiin ratkaisuihin: Familon Ergo-niskatyynyihin, joista miehelläni on koko L ja minulla M. Ergo-niskatyyny lupaa täydellisen ergonomian ja rentoutumisen kaikille vartalotyypeille eri uniasennoissa. Ergonominen älypehmustetyyny muotoutuu yksilöllisesti pehmeän pinnan sekä profiloidun ja muotoutuvan älypehmusteen ansiosta.

Ja me nukuimme niin hyvin! Illalla kun lapset olivat nukahtaneet, kuuntelimme mökin hiljaisuutta. Hirsimökin sanotaan olevan erityisen hyvä sisäilmaltaan ja tuntui, että olisimme olleet osa luontoa rauhassa ja raikkaudessa. Sänky rentoutti väsyneitä vartaloita ja juttelimme pitkään, ennen kuin alkoi silmät väkisin painua kiinni…

Nukahdin syvään ja levolliseen uneen.

Aamulla kello 7, samaan aikaan kun lähes aina, kuuluu lastenhuoneesta kuopuksen ääni. Huudan, että nukutaan vielä hetki, koska menimme niin myöhään nukkumaan. (Miksi lapset eivät nuku aamulla pidempään, jos he valvovat illalla. En tajua.)

– Äiti, täällä on muurahaisia, kuuluu vastaus.
– Ei haittaa jos on muurahainen, mutisen unenpöpperössä.
– Mutta niitä on paljon!

Menen katsomaan. Lastenhuoneessa on tosiaan muuralaisten reitti, ovat keksineet tulla jostain maailman pienimmästä raosta sisään. Miksi juuri nyt, kun koko raksa-aikana täällä ei ole ollut ötökän otökkää! Mieleeni tulee otsikko, jonka olin tälle postaukselle mielessäni illalla antanut: ”Vuoden paras aamu”. Ei todellakaan ole, meidän mökki on vallattu, mutisen dramaattisena mielessäni.

Eihän se auta. Onneksi keinot ja neuvot löytyvät pian ja nyt vaan tuhotaan muurahaisten reitti. Aamukahvin jälkeen jo hymyilytti, ei ole onneksi maailman isoimmasta asiasta kysymys, vaan tämä saadaan ratkaisua.

Mökkielämä ei ehkä alkanut niin ruusuisesti kun kuvittelin, mutta onneksi tämä on vasta ensimmäinen aamu, niitä saadaan nauttia vielä lukemattomia. Tänään laitetaan taas pikkuisen paikkoja kuntoon ja välillä pulahdetaan uimaan (rannnan uudistus muuten onnistui napakymppiin!). Meille on luvattu helteinen ja kaunis juhannusviikko.

Ensimmäisen yön uni osoitti, että sänky- ja petivaatevalinnat ovat onnistuneita. Unen laadusta ei kannata tinkiä mökilläkään. Familonilta vinkattiin, että Ergo älypehmustesängyt tulevat kesäaleen 24.-31.7. eli jos sängyn vaihtaminen on mielessä, kannattaa vielä malttaa hetki!

Sellainen oli meidän ensimmäinen aamu uudella mökillämme. Ei täydellinen, mutta elämänmakuinen.


Arvonta

Haluan ilahduttaa teitä arpomalla yhden vapaavalintaisen pussilakanasetin Familonin valikoimasta. Kerro siis kommenttiboksissa, mitkä petivaatteet valitset ja olet mukana arvonnassa! Aikaa on 23.6. saakka. Muista jättää sähköpostiosoitteesi siihen varattuun kenttään (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden.

Sivuilla on myös esillä valikoima pyyhkeitä, lakanoita, tyynyjä ja peittoja 20% alennuksella normaalihinnoista ja ostaja saa kaupan päälle Familon-kesäpeiton (arvo 24,90€) ja yli 90 euron tilaukseen kuuluu ilmainen postitoimituksen (ei kotiinkuljetus)  23.6. asti. Mainio vinkki vaikka mökkituliaisiksi tai kesäkodin päivittämiseen!


 

Saatat pitää myös

373 Kommentit

Liisa 16 kesäkuun, 2019 - 11:05 am

Korsi Pellava olisi ihana 😍

Reply
Kaisa 16 kesäkuun, 2019 - 12:55 pm

Valkoista pellavaa 😍

Reply
Nina 16 kesäkuun, 2019 - 3:24 pm

Valkoinen Familon Ultra -pussilakanasetti percale olisi ehdoton suosikki! Percale on niin ylellisen tuntuista ja ihanan ”viileää” iholla.

Reply
Sanna 16 kesäkuun, 2019 - 7:33 pm

Korsi pellava olisi ihana😊

Reply
Riikka 17 kesäkuun, 2019 - 4:16 am

Korsi pellava olisi niin ihana ❤
Onnea Kerttu uuteen mökkiin, näyttää hyvältä.

Heidi 17 kesäkuun, 2019 - 5:23 pm

Tuplapussilakanasetti pellava olis niin mieleinen!

Teija 17 kesäkuun, 2019 - 6:48 pm

Korsi pellava 💛

Tare 17 kesäkuun, 2019 - 7:40 pm

Valkoinen pellava olisi mieleinen.

Mari 17 kesäkuun, 2019 - 10:37 am

Puuteri pellava-setti.😍

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 16 kesäkuun, 2019 - 4:00 pm

Valkoinen pellavasetti parivuoteeseen 💕

Reply
Minna Heimonen 17 kesäkuun, 2019 - 4:48 am

Valkoinen pellava tuplana olis just hyvä 🌼

Reply
Heidi 21 kesäkuun, 2019 - 9:46 pm

Puuteri pellavasetti olisi ihana saada 😍

Tiina 23 kesäkuun, 2019 - 1:08 pm

Puuteri pellava olisi mieluinen!

Johanna 16 kesäkuun, 2019 - 4:30 pm

Valkoista pellavaa tuplana🤩

Reply
Riitta Sihvonen 16 kesäkuun, 2019 - 5:19 pm

Familon Ultra Percale-pussilakanasetti valkoisena 🥰 Lisää hyvin nukuttuja öitä teille ja onnea uudesta mökistä!

Reply
Anne Puhtimäki 16 kesäkuun, 2019 - 6:25 pm

Puuteri värinen pellava

Reply
Noora 17 kesäkuun, 2019 - 4:33 am

Tummanharmaa pellavapussilakanasetti parivuoteeseen olisi ihana 😍 Mukavia hetkiä kauniissa mökissä 😍

Reply
Anna 20 kesäkuun, 2019 - 6:11 pm

FAMILON PRINCESS -PUSSILAKANASETTI PELLAVA, vaalea beigen värinen olisi ihana 😊

Emilia 17 kesäkuun, 2019 - 4:28 am

Valkoiset pellavalakanat tuplapeittoon.

Reply
Merja Ala-Uotila 17 kesäkuun, 2019 - 12:23 pm

Valkoista pellavaa 🥰

Reply
Merja Ala-Uotila 17 kesäkuun, 2019 - 12:23 pm

Valkoista pellavaa 🥰

Reply
Jaana Rönnqvist 19 kesäkuun, 2019 - 8:30 am

Valkoinen pellava.

Reply
Kerttu Halonen 19 kesäkuun, 2019 - 7:32 pm

Princess pellava, greigen sävyinen lakanasetti olisi minun makuuni. Voin kuvitella, millaista olisi nukkua kaiman kuvailemassa älysängyssä niiden lakanoiden alla!

Reply
Elina Laine 22 kesäkuun, 2019 - 12:29 am

Katve lakanat olisi aivan ihanat. Vähän hempeät.

Reply
Josefiina 22 kesäkuun, 2019 - 1:32 pm

Tuplapussilakanat pellavaa.

Reply
Anu Kinnunen 16 kesäkuun, 2019 - 11:08 am

Pellavapussilakanat ja tuplaleveänä ❤️ mukavia mökkihetkiä, kiva lukea juttujasi, niistä saa kivoja ideoita 👌

Reply
Eija 16 kesäkuun, 2019 - 11:13 am

Mun valinta ois tämä ihana 😍https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-princess-pussilakanasetti-pellava-306/

Reply
Elina.P 16 kesäkuun, 2019 - 11:16 am

Percale-puuvillaiset olisi varmaan valintani.

Reply
Suski 16 kesäkuun, 2019 - 5:47 pm

Pellava pussilakat olisi ihanat tai sitten Percale-lakanat, vaikeaa päättää ❣️🌸☀️

Reply
Jonna 17 kesäkuun, 2019 - 5:12 am

Puuterin väriset pellavat 😍😍

Reply
Maija Peussa 17 kesäkuun, 2019 - 6:39 am

Pellavapussilakanat, valkoiset

Reply
Rosa 16 kesäkuun, 2019 - 11:16 am

Pellavalakanat ❤

Reply
Silja 16 kesäkuun, 2019 - 11:17 am

Pellavaa olisi mukava saada kokeilla ❤️

Reply
Tarja 16 kesäkuun, 2019 - 8:27 pm

Valkoiset pellavalakanat olisi hienot 😍

Reply
Mari Aula 16 kesäkuun, 2019 - 11:19 am

Pellavapussilakanat tuplaleveänä ❤️ ihanaa mökkeilyä teille ❤️

Reply
Katariina 16 kesäkuun, 2019 - 11:21 am

Ihana lukea teidän mökkihetkistä ❤ Pellavainen Korsi-pussilakanasetti olisi minun valintani 😊

Reply
Elina 16 kesäkuun, 2019 - 5:18 pm

Pellavalakanat ovat haaveissa. Niitä voisi kokeilla mökillä👌🏼

Ihania mökkihetkiä❤️

Reply
Riikka L 16 kesäkuun, 2019 - 11:22 am

Pellavapussilakanat, tuplaleveydellä.🌟

Reply
Hanne 16 kesäkuun, 2019 - 5:35 pm

Pellavalakanat.
Olisi ihana päästä kokeilemaan, kun en ole koskaan sellaisia omistanut 🙂

Reply
Tähtimö 16 kesäkuun, 2019 - 11:26 am

Princess-pellavapussilakanat tuplaleveänä olisivat just sopivat meidän makuuhuoneeseen.

Reply
Kirsi 16 kesäkuun, 2019 - 1:42 pm

Valkoinen pellavapussilakanasetti.
Ihanan näköistä teidän mökillä 😍

Reply
Karoliina 16 kesäkuun, 2019 - 8:30 pm

Pellavalakanat ovat vielä kokematta, joten Princess-pellavalakanat puuterin sävyisenä ilahduttaisi!
Jään mielenkiinnolla odottamaan mökin sisältä lisäkuvia 😊

Reply
Jassu 16 kesäkuun, 2019 - 11:27 am

Olen unelmoinut puuterinvärisestä Princess pellavapussilakanasetistä! 🙂

Reply
Kaisa M. 16 kesäkuun, 2019 - 11:29 am

Se on muurahaisten kosto.. olette rakentaneet mökin heidän kulkuväylälleen.
Toivottavasti kuitenkin vaihtavat reitin uuteen 😉 ja joku aamu lapsetkin toivottavasti nukkuvat aamu seitsemää pidempään!
Familon princess-tuplapussilakana setti on unelma jonka haluaisin uuteen kotiin 🥰

Reply
Kerttu 16 kesäkuun, 2019 - 11:33 am

Mies sanoikin aamulla, että ei auta kun siirtää mökkiä 😂

Reply
Saana 16 kesäkuun, 2019 - 4:13 pm

Puuterinsävyinen pellavapussilakanasetti 😍

Reply
Heidi Virtanen 16 kesäkuun, 2019 - 5:27 pm

Hei Kerttu!

Sama on valintani kuin sinullakin – valkeat pellavalakanat tuplaleveänä.
Oon tykästynyt pellavaan, tähän mennessä meillä on ollut vain yksittäislakanoita, kesällä tupla vois olla vielä kätevämpi…

Onnea ja menestystä uuteen kotiin sekä mökillä että kaupungissa, kuten myös talokauppoihin! Kiva on tätä sun blogia lukea, mukavaa jatkoa sekä blogille että teidän ihanalle perheelle!

Terkuin Heidi

Reply
Sari Lehtonen 16 kesäkuun, 2019 - 11:30 am

Ultra Korsi pellava pussilakanasetti olisi ihana. Ihana mökki teillä! 😄

Reply
Pirita 16 kesäkuun, 2019 - 11:30 am

Pellavaiset! Ihanaa mökkikesää teille 💕

Reply
Marjo 16 kesäkuun, 2019 - 11:35 am

Pellavaiset valkoisena ja tuplaleveänä ❤️😴

Reply
Nina 16 kesäkuun, 2019 - 11:36 am

Valintani olisi Familon princess pellavapussilakanasetti vaaleanpunaisena omalle prinsessalleni <3

Reply
SuviV 16 kesäkuun, 2019 - 11:36 am

Valinta olisi FAMILON PRINCESS -PUSSILAKANASETTI PELLAVA harmaa

Reply
Heini Lehtonen 17 kesäkuun, 2019 - 6:41 pm

Pellavaista voisi testata 😊

Reply
Reetta Malin 16 kesäkuun, 2019 - 11:38 am

Jos pellavaista korsi-settiä saisi tuplaleveönä, niin sellainen olisi haaveissa. Tai sitten Princess pellava tummanharmaa tuplana. Ihana mökin olette rakentaneet 💛

Reply
Jaana Janhonen 16 kesäkuun, 2019 - 11:39 am

Valintani olisi puuterin sävyinen pellava pussilakanasetti

Reply
Leena 16 kesäkuun, 2019 - 11:40 am

Pellavalakanat kokeiluun, värinä harmaa.
Mukavaa mökkikesää! 😎

Reply
Hanna 16 kesäkuun, 2019 - 11:41 am

Pellavaa, koska en ole koskaan kokeillut sitä.

Reply
Antsku 16 kesäkuun, 2019 - 11:42 am

Korsi- pellavapussilakanasetti olis ihana 😍

Reply
PäiviS 16 kesäkuun, 2019 - 11:43 am

Puuterin värinen pellavapussilakanasetti!

Reply
Henna 16 kesäkuun, 2019 - 11:44 am

Pellavalakanat tuplaleveänä olisivat aivan i-h-a-n-a-t myös meidän mökille ❤️

Reply
Tuire 16 kesäkuun, 2019 - 11:46 am

Princess pellavalakanat tulisi meille ❤️

Reply
Heli 16 kesäkuun, 2019 - 11:46 am

Valintana olisi greigen värinen familon princess pellavapussilakana normaalikoossa. Mieheni on kova pyörimään öisin, joten nauhat estävät tyynyä pakenemaan tyynyliinasta.

Reply
Henna Happonen 16 kesäkuun, 2019 - 11:47 am

Korsi-lakanat valkopohjaisena.

Reply
Annika 16 kesäkuun, 2019 - 11:48 am

Princess pellava pussilakanasetti

Reply
Jenna 16 kesäkuun, 2019 - 12:10 pm

Pellavapussilakana tuplaleveänä. 😊

Reply
Sini 16 kesäkuun, 2019 - 11:48 am

FAMILON ULTRA -PUSSILAKANASETTI PERCALE

Reply
Anni 16 kesäkuun, 2019 - 10:17 pm

Valkoinen pellava tuplapussilakanasetti!

Reply
Irma H. 16 kesäkuun, 2019 - 11:49 am

Hei! Valitsisin Familon Ultra Korsi-pellavapussilakanasetin, greige/valkoinen. Onnea uudelle mökille ja rentoa kesää 🌻🦋🐞🍓

Reply
Sonja 16 kesäkuun, 2019 - 11:49 am

Pellapussilakanat puuterin värissä 😊

Reply
Sonja 16 kesäkuun, 2019 - 11:50 am

Siis pellava 😄

Reply
Mari 16 kesäkuun, 2019 - 11:51 am

Familon Princess Pellavapussilakanasetti tuplaleveänä/tummanharmaana 😍 Ihana mökki teillä! 😍 Meillekin valmistui juuri uusi saunamökki😊👌

Reply
Tuija 16 kesäkuun, 2019 - 11:51 am

Korsi greigen värissä olisi minun valintani.

Reply
Henriikka 16 kesäkuun, 2019 - 11:52 am

Pellavapussilakanat tuplaleveänä 😍

Reply
Katja 16 kesäkuun, 2019 - 11:53 am

Pellava tuplapussilakanat olisi ihanat 😀

Reply
Susanna 16 kesäkuun, 2019 - 11:58 am

Ihanat viileät pellavalakanat valitsisin!

Reply
Maria 16 kesäkuun, 2019 - 11:59 am

Pellavapussilakanat harmaana olisi minun valintani! 😍

Reply
Satu 16 kesäkuun, 2019 - 1:50 pm

Pellavapussilakanat olisivat ihanat 🙂

Reply
Tanja 16 kesäkuun, 2019 - 3:39 pm

Korsi pellavapussilakana on kyllä kaunis.

Reply
Katja 16 kesäkuun, 2019 - 11:59 am

Pellavapussilakanat harmaana 😍

Reply
Kati 16 kesäkuun, 2019 - 12:00 pm

Familon Princess pussilakanasetti pellavaa olisi ihana😍

Reply
Sanna 16 kesäkuun, 2019 - 3:31 pm

Familon Princess tuplana olisi meidän valintamme. 🙂 Uskomattoman kaunis ja seesteinen mökki teillä!

Reply
Minttu 16 kesäkuun, 2019 - 12:01 pm

Pellavalakanat 👌🏻 Esim. Korsi mustavalkoisena.

Reply
Eeva 16 kesäkuun, 2019 - 12:02 pm

Pellavapussilakanat ois ehdottomasti valintani. 🙂

Reply
Päivi 16 kesäkuun, 2019 - 12:03 pm

Princess pellavapussilakanat, jotka ajattelin kesäksi hankkia

Reply
Heljä Vasaramäki 16 kesäkuun, 2019 - 12:04 pm

Pellavainen tuplapussilakana, valkoisena olisi ihana💕

Reply
Sarianna Riikola 16 kesäkuun, 2019 - 12:07 pm

Pellavaiset Princess tuplapussilakana olisi niin tervetullut. Vaaleanpunaisena tai valkoisena.

Reply
Heli 16 kesäkuun, 2019 - 12:07 pm

Korsi pussilakanasetti olis minun valinta. Ihana olisi antaa esikoiselle mukaan kun ensi syksynä lähtee toisaalle opiskelemaan.

Reply
AnnaTee 16 kesäkuun, 2019 - 12:09 pm

Ihanaa, että pääsitte valmiiseen mökkiin, nyt kun on hyvin kaunista kesää vielä edessä ja ihana ilma. Ötökät kuuluvat mökkielämään, mutta mielellään tietysti mökin ulkopuolella! Minulla ei ole ollut koskaan vielä pellavalakanoita, joten valkoinen pellavalakanasetti olisi valinta mikäli voitto osuisi kohdalle 🙂

Reply
Reetta 16 kesäkuun, 2019 - 12:09 pm

Korsi pellavalakanat 🙂

Reply
Jonna 16 kesäkuun, 2019 - 12:11 pm

Oma valinta olisi tuplapussilakanasetti pellavaisena ja puuterin värissä! Niin sievät! 😍

Reply
Minna 16 kesäkuun, 2019 - 12:13 pm

Ihana tuo teidän makuuhuone ❤ pellavainen korsi olisi minun mieleen 😊

Reply
Tiina 16 kesäkuun, 2019 - 12:15 pm

Valitsisin ehdottomasti greiget pellavalakanat. Kaksi vuotta sitten hankin ensimmäiset pellavalakanat ja ne on vaan niin mukavat ja miellyttää myös esteettisesti 🤩

Reply
Johanna 16 kesäkuun, 2019 - 12:15 pm

Valkoiset pellavaiset tuplaleveänä. Me elimme tasan vuosi sitten samaa vaihetta uuden Kontiomme kanssa. Muista ensimmäisen aamun, mutta myös sitä edeltävän illan väsymyksen määrän samoista mainitsemistasi syistä johtuen.
Ihanaa ja rentouttavaa mökkikesää! ☀️

Reply
Johanna Juola 16 kesäkuun, 2019 - 12:16 pm

Mustavalkoinen korsi pellava näyttää kauniilta!
T. Johanna

Reply
Lotta 16 kesäkuun, 2019 - 12:17 pm

Pellavaiset, ehdottomasti.

Reply
Heidi 16 kesäkuun, 2019 - 12:26 pm

Familon princess pellava pussilakana setti puuterin värisenä 😍🤩

Reply
Marika 16 kesäkuun, 2019 - 12:29 pm

Pellavaa, pellavaa…. ❤

Reply
Eriika 16 kesäkuun, 2019 - 12:29 pm

Teillä on ihana mökki! Pellavapussilakana setti!

Reply
Marita 16 kesäkuun, 2019 - 4:00 pm

Pellavapussilakanat tuplana 😊 pellavaa ei ole ennen ollutkaan, en ole uskaltanut ostaa 😅 ois kyllä mukava testata!

Reply
Aino 16 kesäkuun, 2019 - 12:30 pm

Pellavaa haluaisin kokeilla🥰

Reply
Jutta W 16 kesäkuun, 2019 - 12:32 pm Reply
Nina 16 kesäkuun, 2019 - 12:33 pm

Musta-valkoinen Korsi-pellava on ehdoton ykkönen.

Reply
Eveliina 16 kesäkuun, 2019 - 12:33 pm

Pellavapussilakanat 🙂

Reply
Anniina Lievonen 16 kesäkuun, 2019 - 12:34 pm

Korsi pellavalakanat mustavalkoisena 😍

Reply
leena 16 kesäkuun, 2019 - 12:35 pm

Princess-pellavapussilakanat olisi kivat 🙂

Reply
Mari Koivukangas 16 kesäkuun, 2019 - 12:39 pm

Kyllä minäkin valitsisin Princess-pellavalakanat! 😍

Reply
Leena V. 16 kesäkuun, 2019 - 12:41 pm

Ihanaa ollut seurata teidän mökkiprojektin etenemistä! Jos arpaonni osuu kohdalle, valitsisin Familon ultra tuplapussilakanasetin harmaana.

Reply
Kielo 16 kesäkuun, 2019 - 12:46 pm

Pellavalakanoita en vielä omista, joten valitsisin pellavalakanat 😊

Reply
-Sini- 16 kesäkuun, 2019 - 12:48 pm

Harmaa pellavapussilakana sopisi mun harmaaseen sänkyyn 😍

Reply
Mari 16 kesäkuun, 2019 - 12:49 pm

Puuvillasetti Loimi olisi mukava :). Hyvä sänky on kyllä elämän a ja o, mikä säätelee koko päivän hyvinvoinnin.

Reply
Viktoriina 16 kesäkuun, 2019 - 12:57 pm

Valkoiset pellavapussilakanat

Reply
Minnea 16 kesäkuun, 2019 - 12:58 pm

Korsi pellavalakanat olisivat ihanat <3
Kaunis mökki! Niin valoisa ja kotoisa!

Reply
Anu 16 kesäkuun, 2019 - 12:59 pm

Pellava! Väri greige olisi ihana!

Reply
Anna 16 kesäkuun, 2019 - 1:01 pm

Pellavainen tuplapussilakanasetti olisi ihana! 💛Meillä ei ole vielä yksiäkään pellavapussilakanoita, mutta haaveissa on ollut pitkään.

Reply
Maiju 16 kesäkuun, 2019 - 1:05 pm

Valintani olisi sama kuin sinunkin, eli pellavainen Princess-tuplapussilakanasetti mutta tummanharmaana. 🙂
Kiitos Kerttu kivasta blogista! Täältä Keski-Euroopan sykkeestä on ollut kiva seurata niin mökkiprojektianne kuin kotinne sisustamistakin.

Reply
Kira H 16 kesäkuun, 2019 - 1:06 pm

Teidän mökki näyttää kyllä ihanan raikkaalle ja rauhalliselle, ihan varmasti pääset vielä nauttimaan monestakin parhaasta aamusta siellä!
Valkoisista pellavalakanoista olen haaveillut jo pidempään, joten sellaiset olisi kyllä tervetulleet omaan kotiin jos arpaonni suosii 🙂

Reply
Jenni 16 kesäkuun, 2019 - 1:06 pm

Pellavalakanat. En ole vielä kokeilut niitä.
Mukavia päiviä uudella mökillä!

Reply
Marita 16 kesäkuun, 2019 - 1:09 pm

Mustavalkoinen Familon Ultra Korsi -pellavapussilakanasetti olisi kaunis mökillä vierassängyssä. Yhden hengen setti.

Reply
Sanna 16 kesäkuun, 2019 - 1:17 pm

Pellavalakanat puuterin värisenä!

Reply
Katja Mäkinen 16 kesäkuun, 2019 - 1:17 pm

Ehdottomasti tämä olis ihana 🥰https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-princess-pussilakanasetti-pellava-1887/
Ja onnea uudesta mökistä 😊

Reply
Iina 16 kesäkuun, 2019 - 1:18 pm

Pellava

Reply
Tiia 16 kesäkuun, 2019 - 1:22 pm

Ehdottomasti Korsi-pellava!

Reply
marjut 16 kesäkuun, 2019 - 1:25 pm

valkoiset pellavalakanat.

Reply
Aili 16 kesäkuun, 2019 - 1:25 pm

Tuolapussilakanasetti mökille

Reply
Heidi 16 kesäkuun, 2019 - 1:26 pm

Pellavaa tuplaleveänä ❤. Ihania hetkiä mökillä!

Reply
Ada 16 kesäkuun, 2019 - 1:26 pm

Puuterin tai harmaan värinen pellavapussilakanasetti 🙂

Reply
Jenna N 16 kesäkuun, 2019 - 1:27 pm

Jokin pellavainen tuplatäkkisetti ehdottomasti! Mukavaa kesää. 😊🌸

Reply
Hanna 16 kesäkuun, 2019 - 1:28 pm

Meille sopisi Familon prinsessa tuplapussilakana setti pellava harmaana!

Reply
Virpi 16 kesäkuun, 2019 - 1:29 pm

Valkoinen pellava olis ihana ja luulisin että kesällä myös viileä ja kuivuu pyykäyessä nopeasti. Ihan makuuhuone teillä👌🏼

Reply
Mervi 16 kesäkuun, 2019 - 1:33 pm

Tummanharmaa Familon princess pellava tuplapussilakanasetti.

Reply
Eve 16 kesäkuun, 2019 - 1:39 pm

Familon princess pellavainen pussilakanasetti olisi ehdottomasti valintani 🙂

Reply
Miia Reinikainen 16 kesäkuun, 2019 - 1:45 pm

Pellavalakanat harmaana olisi ihanat meidän mökille.

Reply
Saija Dimitrov 16 kesäkuun, 2019 - 1:46 pm

Princess pellava lakanat, puuteri 🤩.

Reply
Janniina 16 kesäkuun, 2019 - 1:46 pm

Harmaat pellavaiset, koska olisi se varmaan aika jo kokeilla lakanoihinkin pellavaa 🙂

Reply
Eveliina Hamkar 16 kesäkuun, 2019 - 1:52 pm

Pellavaa olisi ihana päästä kokeilemaan! Myös keto-kuosi sykähdytti 💚

Reply
Jenni 16 kesäkuun, 2019 - 1:56 pm

Olen haaveillut jo pitkään pellavapussilakanoista, joten valintani on familon princess— tuplapussilakana pellava (harmaana) 😊

Reply
Anna-Mari 16 kesäkuun, 2019 - 1:58 pm

Valkoiset tuplaleveät pellavapussilakanat olisivat lämpimästi tervetulleet makuuhuoneeseemme. 😍 P.S. uudet sivusi näyttävät todella hyvältä ja lukijan on täällä helppo seikkailla!

Reply
Julia 16 kesäkuun, 2019 - 2:06 pm

Princess-pellavalakanat ehdottomasti! 😍

Reply
Henni 16 kesäkuun, 2019 - 2:10 pm

Pellavalakanoita olisi ihana kokeilla.

Reply
Liisa 16 kesäkuun, 2019 - 2:19 pm

Pellavalakanat olisi minun valintani 🙂 Aurinkoa kesään!

Reply
Tuuli 16 kesäkuun, 2019 - 2:19 pm

Ehdoton suosikki olisi Mustavalkoinen Familon Ultra Korsi molemmille. ❤️

Reply
Kukka 16 kesäkuun, 2019 - 2:21 pm

Pellavaa olisi kiva kokeilla, joten valintani olisi ”Familon Ultra -pussilakanasetti, Korsi pellava” (https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-ultra-pussilakanasetti-korsi-pellava-1953/).

Ihanaa kesää!

Reply
Leena 16 kesäkuun, 2019 - 2:27 pm

Valkoinen pellava 😍

Reply
Sanna Takkula 16 kesäkuun, 2019 - 2:34 pm

Ehdottomasti valkoiset pellavaiset, normaali leveät. Ihanalta näyttää mökki, nauttikaa ❤

Reply
Majbritt 16 kesäkuun, 2019 - 2:37 pm

Korsi pellavainen, greigen sävyssä, olisi mahtava kotiinvieminen Suomilomalta. Näkisi varmasti ihania Suomiunia koko pitkän talven ajan ennen jokavuotista kotimaan kuukautta.

Reply
Kaarina 16 kesäkuun, 2019 - 2:38 pm

Ihana mökki teillä❤️Tuplana valkoiset pellavalakanat

Reply
Hanna 16 kesäkuun, 2019 - 2:56 pm

Pellavalakanat tuplaleveänä. Uudet pitäisi saada, koska entiset palvelleet niin monta vuotta ja nyt alkaa yttö näkyä 🙂

Reply
Miia Mattila 16 kesäkuun, 2019 - 2:41 pm

Pellava todettu hyväksi😴 valkoinen tai harmaa ovat lempivärit.

Reply
Emmi L 16 kesäkuun, 2019 - 2:59 pm

Familonin ultra percale-pussilakanasetit ovat olleet jo pitkään toivelistalla ❤️ Kaunis harmaa tai hotelliyö-mielleyhtymän tuova raikas valkoinen ovat suosikkini!

Reply
Ulla 16 kesäkuun, 2019 - 3:07 pm

Korsi pellava olisi ihana. Ja ihana mökki teillä, mutta mitä muuta olisi voinut odottaakaan. 😍

Reply
Annamari 16 kesäkuun, 2019 - 3:20 pm

Korsi pellava ( valkoinen) Ihana mökki teillä! Valitettavasti ei auta yhtään oman mökkikuumeen hillitsemiseen näiden postausten lukeminen… 😂

Reply
Elina 16 kesäkuun, 2019 - 3:25 pm

Mukavia mökkipäiviä teille!
Familon Princess -pellavalakanasetti (greige) olisi ihana!

Reply
Saara 16 kesäkuun, 2019 - 3:26 pm

Harmaat pellava lakanat 🤗

Reply
Janessa 16 kesäkuun, 2019 - 3:35 pm

Familon ultra- pussilakanasetti korsi pellava 🙂

Reply
Maria 16 kesäkuun, 2019 - 3:37 pm

Valkoiset, joko pellavaiset tai perkaalia. Rentouttavia hetkiä mökillä!

Reply
Mirella 16 kesäkuun, 2019 - 3:38 pm

Meillä mökillä on käytössä toisena vaihtoehtona myös tuplapeite, joten tummanharmaa tuplapellavasetti olisi ihanin vaihtoehto! <3

Reply
Elina 16 kesäkuun, 2019 - 3:43 pm

Pellavaiset beigenä paripeitolle 👌🏻

Reply
Marjo Kaunisharju 16 kesäkuun, 2019 - 3:58 pm

Tupla pellava 🧘‍♀️

Reply
Sarkku 16 kesäkuun, 2019 - 4:02 pm

Pellavapussilakana tuplaleveänä 👌

Reply
Alina Perätalo 16 kesäkuun, 2019 - 5:35 pm

Valkoiset pellavalakanat parisänkyyn ❤️

Reply
Aino Hökeberg 16 kesäkuun, 2019 - 4:12 pm

Valkoinen pellava 😊

Reply
Anna 16 kesäkuun, 2019 - 4:18 pm

Pellavalakanat 😍

Reply
Anniina 16 kesäkuun, 2019 - 4:21 pm

Olen ihan rakastunut pellavaan materiaalina, joten toinen pellavapussilakanasetti olisi valintani. Sais sitten niitä kaksia vaihdeltua eikä tarvitse pyykkipäivän välissä käyttää muita enää ollenkaan 😀

Reply
MinnaN 16 kesäkuun, 2019 - 4:23 pm

Jeesus pellava pussilakanat valkoisena tupla kokoisena 😀

Reply
Sanna Ruokola 16 kesäkuun, 2019 - 4:37 pm

Pellava harmaana 😍

Reply
Heli 16 kesäkuun, 2019 - 4:38 pm

Pellava olisi kiva saada testiin.

Reply
Anna Niemi 16 kesäkuun, 2019 - 4:41 pm

Pellavalakanat ois ihanat uuteen kotiin, puuterin värisinä! ☺

Reply
Mirva 16 kesäkuun, 2019 - 4:42 pm

Parivuoteen Familon Princess -pellavapussilakana

Reply
Ultsi 16 kesäkuun, 2019 - 4:45 pm

Pellavalakanat beigen värisenä…

Reply
Heipsu 16 kesäkuun, 2019 - 5:02 pm

Pellavalakanat olisivat ihanat ja olleet pitkään haaveissa 😍

Reply
Laura Kunnari 16 kesäkuun, 2019 - 5:03 pm

Familon percale viivasto 🙂

Reply
Jonna 16 kesäkuun, 2019 - 5:04 pm

Harmaata pellavaa 🙂

Reply
Ee 16 kesäkuun, 2019 - 5:10 pm

Mahtavat hirsiseinät, niin kaunis pinta. Valintani olis pellavaa tai perkaalia vaaleana <3

Reply
Hannele 16 kesäkuun, 2019 - 5:16 pm

Pellavalakanat ❤️

Reply
Hanna 16 kesäkuun, 2019 - 5:21 pm

Pellavaa uuteen kotiin 💜

Reply
Sini 16 kesäkuun, 2019 - 5:31 pm

Pellavalakanat tuplaleveänä 💛

Reply
Moona 16 kesäkuun, 2019 - 5:40 pm

Pellavalakanat puuterin värisenä

Reply
Elli 16 kesäkuun, 2019 - 5:43 pm

Pellavaiset lakanat olisi mieleeni.

Reply
Mai 16 kesäkuun, 2019 - 7:19 pm

Greigeä pellavaa

Reply
Henriikka 16 kesäkuun, 2019 - 5:45 pm

Pellavalakanat tuplapussilakana ❤️

Reply
Johanna 16 kesäkuun, 2019 - 5:45 pm

Princess pellavalakanat, olen haaveillut niistä jo liian kauan..💛

Reply
AnnaH 16 kesäkuun, 2019 - 5:47 pm

Minä ottaisin perkaalipuuvillaiset lakanat harmaana!

Reply
Anu 16 kesäkuun, 2019 - 5:51 pm

Pellavalakanat, kuten moni muukin.

Reply
Kirsi 16 kesäkuun, 2019 - 5:58 pm

Princess pellavalakanoista olen haaveillut. Väri voisi olla greige tai puuteri ❤

Reply
Tiina Laurila 16 kesäkuun, 2019 - 6:01 pm

Valkoiset pellavapussilakanat tuplaleveänä

Reply
Marika 16 kesäkuun, 2019 - 6:06 pm

Noihin Korsi pellava (pellavan värinen) pussilakanoiden alle olisi kiva pujahtaa.

Reply
Anu 16 kesäkuun, 2019 - 6:08 pm

Valkoiset pellavalakanat olisivat aivan ihanat. Niistä olen jo pitkään haaveillut.

Reply
Mirva 16 kesäkuun, 2019 - 6:13 pm

Valkoinen pellava olisi ihana 😍

Reply
Sanna 16 kesäkuun, 2019 - 6:15 pm

Ultra percale

Reply
Ansku 16 kesäkuun, 2019 - 6:21 pm

Valitsisin ensimmäiset pellavapusilakanat kun niitä niin kehutaan, tuskin turhaan!

Reply
Tu 16 kesäkuun, 2019 - 6:23 pm

Pellavalakanat kuten moni muukin!

Reply
Heidi 16 kesäkuun, 2019 - 6:28 pm

Ehdottomasti valkoista pellavaa ❤️

Reply
Emilia 16 kesäkuun, 2019 - 6:34 pm

Puuterinvärinen pellavainen princess-setti tytölleni synttärilahjaksi 😍

Reply
Anu 16 kesäkuun, 2019 - 6:37 pm

Ikimetsä percale-setti kuulosti hyvälle 😊🤗

Reply
Tanja 16 kesäkuun, 2019 - 6:37 pm

Pellavapussilakanat tuplaleveänä houkuttelee.

Reply
Tiina 16 kesäkuun, 2019 - 6:37 pm

Familon Ultra percale🤩

Reply
Emilia 16 kesäkuun, 2019 - 6:37 pm

Princess pellavalakana tummanharmaana ja tuplaleveänä olis meille passeli.

Ihanaa mökkeilyä teille! Meillä lapset nukkuvat mökillä todella hyvin (viime yönäkin 12h). Johtunee juurikin hirsimökin raittiista ilmasta 😊

Tsemppiä myös muurahaisten karkotukseen!

Reply
Arja 16 kesäkuun, 2019 - 6:39 pm

Onnittelut uudelle mökille!
Valkoinen pellava tuplana olis valinta!

Reply
Satu 16 kesäkuun, 2019 - 6:40 pm

Pellava tuplana

Reply
Maaria 16 kesäkuun, 2019 - 6:44 pm

Pellavaa, kuten lähes kaikki muutkin valitsisivat 🙂

Reply
Sanna P. 16 kesäkuun, 2019 - 6:49 pm

Aivan hengästyttävän upeat maisemat teillä mökillä, kyllä tuolta kelpaa heräillä vaikka olisi vähän ötököitäkin 😀
Minä valitsisin tumman harmaan Princess pellavasetin jos voitto osuisi kohdalle!

Reply
Marika 16 kesäkuun, 2019 - 7:03 pm

Minunkin valinta olisi valkoiset pellavapussilakanat 😊

Reply
Sanna 16 kesäkuun, 2019 - 7:06 pm

pellavapussilakanat

Reply
Elma 16 kesäkuun, 2019 - 7:08 pm

Kesäksi valkoinen pellava olisi ihana. Ja ihana on teidän mökkikin. Nauttikaa!

– Elma –

Reply
Elina H 16 kesäkuun, 2019 - 7:10 pm

Pellavalakanat olis ihanat!

Reply
Heidi Katila 16 kesäkuun, 2019 - 7:11 pm

Princess Keto

Reply
Sirpa 16 kesäkuun, 2019 - 7:15 pm

Korsi pellava

Reply
Kati 16 kesäkuun, 2019 - 7:16 pm

Princess pellava, valkoisena 😍 Se olisi minun valinta.

Reply
Anu Manninen 16 kesäkuun, 2019 - 7:17 pm

Puuterin värisissä pellavalakanoissa olisi ihana nukkua kesäyöt 😍

Reply
Em 16 kesäkuun, 2019 - 7:19 pm

Valkoiset pellava lakanat👌😍

Reply
Heli 16 kesäkuun, 2019 - 7:23 pm

Valkoista pellavaa, kiitos😍

Reply
Sari hokkanen 16 kesäkuun, 2019 - 7:25 pm

Princess pellava beige

Reply
Asta 16 kesäkuun, 2019 - 7:27 pm

Familon princess tuplapussilakanasetti pellava omalle mökille 💜

Reply
Karoliina 16 kesäkuun, 2019 - 7:28 pm

Pellavapussilakanasetti tuplana!

Reply
sanna 16 kesäkuun, 2019 - 7:32 pm

Valkoinen percale on haaveissa.

Reply
Eve 16 kesäkuun, 2019 - 7:33 pm

Valkoista pellavaa

Reply
Jenni-Hannele 17 kesäkuun, 2019 - 5:26 am

Tuplaleveä pussilakanasetti. Minulla on ollut tuplapeittoja yli 15 vuotta ja nyt lasten myötä sen tarve on saanut uuden merkityksen, kun joka yö joku lapsista hipsii viereen.

Reply
Päivi 16 kesäkuun, 2019 - 7:35 pm

Jos arpa osuu kohdalle niin valinta olisi Harmaa pellava tuplapussilakana-setti. 😊

Reply
Anna 16 kesäkuun, 2019 - 7:35 pm

Pellavapussilakanat!

Reply
Anna-Mari 16 kesäkuun, 2019 - 7:36 pm

Olen haaveillut jo vuosia vaaleista pellavalakanoista. Jos voittaisin, valitsisin siis pellavaa. 😍 Yhdet familonin lakanat meiltä löytyy, ja ne ovat oikeasti todella laadukkaat.

Reply
Minea 16 kesäkuun, 2019 - 7:48 pm

Familon Princess Katve olisi nätti 🙂

Reply
Alina 16 kesäkuun, 2019 - 7:37 pm

Ihanaa lukea kuulumisia, kun mökkiprojektinne on jo niin pitkällä ❤️ Itsellämme mökin uudistamisprojekti nyt suunnittelupöydällä ja kovasti houkuttelee samantyyppinen värimaailma kuin mökissänne – levollinen ja ajaton! Sängyn valintaa olemme pohtineet jo jonkun aikaa ja haluamme panostaa siihen mökilläkin. Familonin Princess greige olisi kyllä nappivalinta mökillä vietettyihin öihin.

Reply
TK 16 kesäkuun, 2019 - 7:49 pm

Tuplaleveä pellavapussilakanasetti olisi kaikkein mieluisin!

Reply
Vuokko 16 kesäkuun, 2019 - 7:57 pm

Pellava puuterin sävyssä 🙂

Reply
Virpi Järvenpää 16 kesäkuun, 2019 - 8:01 pm

Puuterin sävyinen pellavasetti ois ihana 😍

Reply
Minna 16 kesäkuun, 2019 - 8:02 pm

Pellavalakanat hankintalistalla, valkoisena 🙂

Reply
Sari 16 kesäkuun, 2019 - 8:05 pm

Pellavapussilakana juuri armeijastasta pääsevälle kuopukselle 💚

Reply
Iina 16 kesäkuun, 2019 - 8:15 pm

Pellavapussilakanat 😍

Reply
Heidi 16 kesäkuun, 2019 - 8:24 pm

Pellavaisista unelmoin, olisi kiva kokeilla. En tiedä raaskinko koskaan ostaa.

Reply
Henna Huuki 16 kesäkuun, 2019 - 8:25 pm

Pellava 🥰

Reply
Anu 16 kesäkuun, 2019 - 8:31 pm

Valkoinen ultra percale setti ♡

Reply
Jenni 16 kesäkuun, 2019 - 8:33 pm

Pellaviin olisi ihana nukahtaa!Valkoiset ovat ajattomat!😍

Reply
Sally 16 kesäkuun, 2019 - 8:36 pm

Mun valinta olisi valkoinen pellava

Reply
Elina 16 kesäkuun, 2019 - 8:36 pm

Pellavapussilakanat olisi ihana uusi tuttavuus 😍

Reply
Asta 16 kesäkuun, 2019 - 8:46 pm

Minä valitsen Korsi pellava.

Reply
Satu 16 kesäkuun, 2019 - 8:53 pm

Familon princess-pussilakanasetti 😊

Reply
Annika Helistö 16 kesäkuun, 2019 - 9:08 pm

Ehdottomasti pellavaiset, puuterin sävyssä!

Reply
Chandelierhome | Meiju 16 kesäkuun, 2019 - 9:13 pm

Pellavaa tahdon minäkin 😍

Reply
Susanna Lämsä 16 kesäkuun, 2019 - 9:15 pm

Familon Princess-pussilakanasetti. Pellava on parasta 👌😍

Reply
Heljä 16 kesäkuun, 2019 - 9:18 pm

Tuplalakana valkoisena ja pellavaisena! 👍🏻

Reply
Liisukka 16 kesäkuun, 2019 - 9:18 pm

Pellavaa – valkoisena, harmaana …

Reply
Pauski 16 kesäkuun, 2019 - 9:50 pm

Valkoiset pellavalakanat 😍

Reply
Pia Lampola 16 kesäkuun, 2019 - 9:53 pm

Minun valintani FAMILON PRINCESS -TUPLAPUSSILAKANASETTI PELLAVA 😍

Reply
eeka 16 kesäkuun, 2019 - 10:10 pm

Pellavainen tuplapussilakanasetti 😍 Olisipa mahtava voittaa, ei ole vielä tullut panostettua pellavaan, vaikka haaveissa on! Se vaan vois olla et joutus säästää, että sais vaihtaa kaikki petivaatteet pellavaan sen jälkeen ☺️

Reply
Minna 17 kesäkuun, 2019 - 4:21 am

Pellavalakanat, ehkä puuterisena, kun valkoiset jo on.

Reply
Mervi Härkönen 16 kesäkuun, 2019 - 10:56 pm

Pellava👌

Reply
Maijuuu 16 kesäkuun, 2019 - 11:22 pm

”Familon Princess -pussilakanasetti pellava” ja vielä kun olisi väriltään puuteri. Olis kyllä ylellistä luksusta <3

Reply
Jonna 17 kesäkuun, 2019 - 3:13 am

Ei helpota nää sun postaukset yhtään mökkikuumeeseen.. Ei, vaikka kuinka muurahaiset oli tehneet reitin mökkinne kautta. Jospa viikonloppuna eurojackpot tuo avun tähän mökkikuumeeseen! 😍 Mulla ei oo ikinä ollut pellavalakanoita, sillä oon aika kranttu siitä, miltä petivaatteet saa tuntua iholla.niin moni on kuitenkin suositellut niitä, joten jos arpaonni täällä suosisi, kokeilisin ehdottomasti pellavaisia omaan sänkyyn!

Reply
Mari 17 kesäkuun, 2019 - 3:48 am

Valinta olisi Korsi-pellavalakanat. : ) Ihanalta näyttää teidän mökki, innolla odotan näitä mökin sisustuspostauksia. Tässähän tulee ihan mökkikuume, onneksi pääsee juhannuksena mökkeilemään useammaksi päiväksi äitini mökille perheen kanssa! : )

Reply
Maaria 17 kesäkuun, 2019 - 3:58 am

Valkoiset tuplapellavapussilakanat olisi mun unelma 😍

Reply
Piia Kilpimaa 17 kesäkuun, 2019 - 4:09 am

Harmaa ja puuteri pellavasetti sopisi kesään

Reply
PilviP 17 kesäkuun, 2019 - 4:47 am

Pellavat harmaana☀️

Reply
Saila 17 kesäkuun, 2019 - 5:27 am

Pellavaiset pussilakanat ja tyynyliinat ovat parhaat ja unenlaatu paranee ❤️

Reply
Maaka 17 kesäkuun, 2019 - 5:50 am

Valkoista pellavaa!

Reply
Inna Hirvelä 17 kesäkuun, 2019 - 5:51 am

Harmaat pellavapussilakanat olisivat meille unelmien täyttymys 😍

Reply
Elina Jylhä 17 kesäkuun, 2019 - 6:05 am

Puuterin sävyisten pellavalakanat. Pellava on paras materiaali lakanoissa. ❤️

Reply
Sandy / La Dolce Vita 17 kesäkuun, 2019 - 6:08 am

Ihana arvonta! Ottaisin Princess pellavalakanat greigen sävyssä. 🙏

Reply
Meri 17 kesäkuun, 2019 - 6:16 am

Valkoiset pellavalakanat tuplapeittoon 👌

Reply
Kaisa Niskanen 17 kesäkuun, 2019 - 6:19 am

Princess Pellava puuteri ois ihan täydelliset 😊

Reply
Marita Päivinen 17 kesäkuun, 2019 - 11:21 am

Pellava tuplana valkoiset tai tummanharmaat 😍. Ihanat sivut, kaikki niin kaunista ❤️

Reply
Marjo 17 kesäkuun, 2019 - 6:45 am

Tummanharmaa PELLAVA tuplaan sopii joko kotiin tai mökille 😍

Reply
OutiH 17 kesäkuun, 2019 - 6:55 am

Valkoiset pellava tuplalakanat

Reply
Anni 17 kesäkuun, 2019 - 7:26 am

Greige pellava. Olisi niin ihana! Espanjasta luonnonkuituja on niin hankala löytää. Jo pelkän 100% puuvillan löytäminen on haastavaa.

Reply
Miina12345 17 kesäkuun, 2019 - 8:03 am

Valitsisin pellavalakanat tuplakoossa. Ehkä vaaleanpunaiset 🙂

Reply
Ida 17 kesäkuun, 2019 - 8:13 am

Greiget pellavalakanat olisivat täydelliset meille 🙂

Reply
Salla 17 kesäkuun, 2019 - 8:25 am

Voi tuo puuterin sävyinen pellava- setti puhuttelee minua! 😍

Reply
Katja 17 kesäkuun, 2019 - 8:44 am

Familon princess tuplapussilakanasetti pellava, tummanharmaa 😍

Reply
Teija Hendriksson 17 kesäkuun, 2019 - 8:44 am

Harmaa pellava -pussilakanat

Reply
Essi 17 kesäkuun, 2019 - 8:46 am

Princess joko puuteri tai greige😊☀️

Reply
Tuuli 17 kesäkuun, 2019 - 9:24 am

Valkoiset pellavat😍

Reply
Joliel 17 kesäkuun, 2019 - 9:46 am Reply
Sanna 17 kesäkuun, 2019 - 9:48 am

Päiväpeitto Ontelo

Reply
Hanna 17 kesäkuun, 2019 - 9:53 am

Pellavalakanat on parhaita. Eli Korsi-lakanat pellavalla valitsisin.

Reply
Saga 17 kesäkuun, 2019 - 9:57 am

Onnea ensimmäisestä yöstä mökillä! Valitsisin percale-setin valkoisena tai puuterisena.

Reply
Elisa S 17 kesäkuun, 2019 - 11:06 am

Pellava lakanat haluaisin ehdottomasti😍

Reply
Marja 17 kesäkuun, 2019 - 11:08 am

Greigen värinen Familon Princess -pellavapussilakanasetti <3

Reply
Lilli 17 kesäkuun, 2019 - 11:16 am

Pellavapussilakanat ❤

Reply
Satu 17 kesäkuun, 2019 - 12:43 pm

Tummanharmaat pellavapussilakanat olisi oma valintani 🙂

Reply
Carita 17 kesäkuun, 2019 - 2:01 pm

Pussilakanasetti Korsi, pellavaa ja värissä greige!

Reply
Lilas 17 kesäkuun, 2019 - 3:15 pm

Tumman harmaa pellava. Pellavaa ei ole ennen ollutkaan.

Reply
Marjaana Bernström 17 kesäkuun, 2019 - 3:45 pm

Princess pellavaa puuterin värisenä.

Reply
Rea 17 kesäkuun, 2019 - 4:11 pm

Olisi kiva päästä kokeilemaan pellava pussilakanoita eli jos onni suosisi niin valintani olisi princess greige pussilakana.

Reply
Outi 17 kesäkuun, 2019 - 4:17 pm

Valkoiset pellavapussilakanat valitsen ehdottamasti. Niissä nukkuisi makoisesti.

Reply
Anu 17 kesäkuun, 2019 - 4:36 pm

Pellavapussilakana Greigevärinen

Reply
Kesäpäivä 17 kesäkuun, 2019 - 4:59 pm

Valkoista pellavaa tuplana..

Reply
Milla Kytölä 17 kesäkuun, 2019 - 5:00 pm

FAMILON PRINCESS -TUPLAPUSSILAKANASETTI PELLAVA Ja tietysti tummanharmaa

Reply
Piia 17 kesäkuun, 2019 - 5:02 pm

Voi apua <3 Tuplapussilakana setti mökille olisi jo ehkä turhankin upeeta, mut hei, jokainen kai ansaitsee niitä prinsessa aamuja.

Reply
Sari 17 kesäkuun, 2019 - 6:22 pm

Ottaisin Princess pellavapussilakanat, sävyssä Greige! Ihanat, en ole vielä raaskinut ostaa pellavalakanoita, josko nyt onni potkisi! 😍

On ollut mukava seurata teidän mökkiprojektia, pian se on valmis, huikeeta!

Reply
Kati V 17 kesäkuun, 2019 - 7:03 pm

Valkoista pellavaa😍 tosin taitaisi mennä pojalle, kun herra 5 vee suostuu tällä hetkellä nukkumaan vain pellavatyynyliinoilla…

Reply
Jossu 17 kesäkuun, 2019 - 7:33 pm

Olen suunnitellut pellavaisten lakanoiden ostoa jo liian kauan, joten ehdottomasti valinta olisi Princess pellavalakanat. Greigenä tai ehkä sittenkin puuterisena 🤩

Reply
Soile 17 kesäkuun, 2019 - 7:46 pm

Tummanharmaa pellava! 😍

Reply
Ellu 17 kesäkuun, 2019 - 7:47 pm

Pellavapussilakanat tuplaleveänä😍

Reply
Anaska 17 kesäkuun, 2019 - 8:11 pm

Pellavapussilakanat..

Reply
Katri 17 kesäkuun, 2019 - 8:26 pm

Korsi <3

Reply
Piia Koivisto 17 kesäkuun, 2019 - 9:07 pm

Pellavalakanat puuterin värisenä olisivat niin upeat. Pitkään olen haaveillut pellavalakanoista, mutta en ole malttanut niitä ostaa.

Reply
Minna 17 kesäkuun, 2019 - 10:14 pm

Olen pitkään haaveillut pellavapussilakanoista 🙂

Reply
Jonna 18 kesäkuun, 2019 - 2:35 am

Korsi on kuosina ihana, mutta tuplaleveä pellavapyssilakana olisi valintani.

Reply
Minttu 18 kesäkuun, 2019 - 4:07 am

Pellavainen Princess-setti vaikuttaa ihanalta!

Reply
Saara L. 18 kesäkuun, 2019 - 4:23 am

Princess pellavapussilakanat olisi ihanat.

Reply
Maija 18 kesäkuun, 2019 - 5:02 am

Valkoinen Korsi pellavaisena olisi kaunis. Ylipäätään pellavalakanat kiinnostavat.

Reply
Laura 18 kesäkuun, 2019 - 6:18 am

Pellava-tuplapussilakanasetti! 👌🏼

Reply
Heli 18 kesäkuun, 2019 - 6:38 am

Princes tuplapussilakana pellavaa, valkoisena.

Reply
Tiina 18 kesäkuun, 2019 - 6:40 am

Tuo Princess valkoisena pellavaisena olisi aivan ihana ♥️

Reply
Klaudia 18 kesäkuun, 2019 - 6:42 am

Ehdottomasti valkoiset pellavalakanat! <3

Reply
Anna Ahvenlampi 20 kesäkuun, 2019 - 5:37 pm

FAMILON PRINCESS -PUSSILAKANASETTI PELLAVA tumman harmaana olis ihana ❤
On ollut ilo seurata teidän mökki projektia ja aivan ihana mökki teillä kyllä onkin ❤

Reply
Jenni Keljonkankaalta 18 kesäkuun, 2019 - 8:27 am

Familon Princess Pellava tummanharmaana olisi ihana

Reply
Anne 18 kesäkuun, 2019 - 8:46 am

TUPLAPUSSILAKANASETTI PELLAVA olis ihana

Reply
JennaO 18 kesäkuun, 2019 - 9:11 am

Oi miten paljon kauniita pussilakanoita! Ja näissä voi vielä luottaa hyvään laatuun. Meidän mökille kävisi kauniisti Princess pellava setti.

Reply
Sirpa 18 kesäkuun, 2019 - 9:22 am

Kaunis mökki ja miten ihanasti Kerttu kirjoitat aina asioista 🙂 juttuja on aina kiva lukea ja makustella mukana. Kivoja vinkkejä olen saanut sisustukseeni jutuistasi. Minusta puuterin sävyinen puuvillalakana setti olisi mieleinen.

Reply
Saaana 18 kesäkuun, 2019 - 10:03 am

Voi miten ihanaa, että kaikkien vastoinkäymisten jälkeen teidän mökki on yöpymiskunnossa! ❤ Tummanharmaa pellavapussilakanasetti tulisi tarpeeseen.

Reply
Satuuuu 18 kesäkuun, 2019 - 11:39 am

Pellava pussilakanat tummanharmaana 😍

Reply
Päivi 18 kesäkuun, 2019 - 11:55 am

Valkoinen puuvilla Korsi

Reply
Pia 18 kesäkuun, 2019 - 12:08 pm

Pellava pussilakanat mahdollisesti tummanharmaina!

Reply
Katja 18 kesäkuun, 2019 - 12:28 pm

Ikimetsä setti olisi valintani

Reply
Eeva 18 kesäkuun, 2019 - 12:33 pm

Pellavaa!

Reply
Päivi 18 kesäkuun, 2019 - 12:34 pm

Tummanharmaa pellavapussilakanasetti olisi ihana.

Reply
Outi Mynttinen 18 kesäkuun, 2019 - 1:41 pm

Greigen värisessä pellavapussilakanassa tulisi varmasti makoisat unet mökillä😴.

Reply
Terhi 18 kesäkuun, 2019 - 3:38 pm

Pellavaa, princess-tuplapussilakanasetti 👌

Reply
HeidiS 18 kesäkuun, 2019 - 5:10 pm

Familon Pricess- pussilakansetti pellavaa- kyllä niiden väliin olisi ihana kotisaarella kesäyönä uinahtaa,
upea uudenkarhea mökki Kerttu teillä- onnea! HeidiS

Reply
Elina Niemi-Silmonen 19 kesäkuun, 2019 - 4:03 am

Pellavapussilakanasetti olisi kiva testata.

Reply
Heta 18 kesäkuun, 2019 - 7:03 pm

Tummanharmaa Princess Pellava olisi ihana 😊

Reply
Johanna 19 kesäkuun, 2019 - 6:10 am

Katve (mokka) sopisi meille (tai jos saa tuplan valita niin Raita)

Reply
Ansku 19 kesäkuun, 2019 - 7:05 am

Tuplapussilakanasetti parivuoteeseen esim. Princess-sarjasta.

Reply
Jaana 19 kesäkuun, 2019 - 7:06 am

Valkoiset pellavalakanat olisivat ihanat 🌿

Reply
Sari 19 kesäkuun, 2019 - 7:31 am

Harmaat Princess-pellavalakanat

Reply
Mari 19 kesäkuun, 2019 - 8:28 am

Pellavalakanat olisivat ihanat

Reply
Maija 19 kesäkuun, 2019 - 9:58 am

Valkoiset pellavalakanat olisi unelmien täyttymys. 😊

Reply
Nina 19 kesäkuun, 2019 - 3:45 pm

Korsi pellava olisi ihanat! Kerttu, älä huoli, muutama vuosi sillä sun esikoisella ja kuopuksella vähän enenmmän, niin kyllä he teini-iässä nukkuvat.. nimim. kokemusta on..

Reply
Tuula 19 kesäkuun, 2019 - 5:03 pm

Korsi pellava olisi ihana! Olen kuullut, että pellavaisissa nukuttaa…

Reply
Tuija 19 kesäkuun, 2019 - 5:43 pm

Princess pellavasetti ❤️ Kaikissa väreissä ihana!

Reply
Anna-Mari 19 kesäkuun, 2019 - 5:45 pm

Princess-lakanat pinkkinä tyttärelleni 😍

Reply
Mirja Hihnala 20 kesäkuun, 2019 - 6:16 pm

Korsi pellavaa ihana

Reply
Carita 20 kesäkuun, 2019 - 6:24 am

Valkoinen pellava olisi varmasti ihana ja tuplapussilakanana 💕

Reply
Anni 20 kesäkuun, 2019 - 7:05 am

Princess pellavapussilakanat sävyssä greige! Aivan ihanat! ☺️

Reply
Ulla-Maija 20 kesäkuun, 2019 - 11:31 am

Pellava pussilakanat, tuplapeitto 😍
Kaikki värit ihania

Reply
Maiju 20 kesäkuun, 2019 - 4:43 pm

Princess pellavapussilakanat värinä puuteri – kesän helteisiin ja kautta vuoden!

Reply
LauraK 20 kesäkuun, 2019 - 4:56 pm

Pellavapussilakanat olisi niin 😍

Reply
Annika 20 kesäkuun, 2019 - 6:24 pm

Percale viivasto lakanat.

Reply
Tuija 21 kesäkuun, 2019 - 2:09 pm

Familon Ultra Korsi Pellava <3

Reply
Nina 22 kesäkuun, 2019 - 11:17 am

Korsi pellava! 😍

Reply
MiraX 22 kesäkuun, 2019 - 1:46 pm

Percale-pussilakanasetti harmaana😊

Reply
Ulla 22 kesäkuun, 2019 - 3:44 pm

Greige pellava pussilakanasetti 😊

Reply
Martta 22 kesäkuun, 2019 - 4:33 pm

Pellavaa puuterin värisenä olisi kiva testata! 😃

Reply
Hanna 22 kesäkuun, 2019 - 5:09 pm

Harmaa pellavapussilakana

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa 22 kesäkuun, 2019 - 7:01 pm

Familon Princess -tuplapussilakana pellavaisena!

Reply
Eija Vestman 22 kesäkuun, 2019 - 7:47 pm

Valkoinen pellavasetti😍

Reply
T 22 kesäkuun, 2019 - 10:13 pm

Familon Princess -tuplapussilakanasetti tummanharmaana 😊

Reply
Tiia 23 kesäkuun, 2019 - 10:59 am

Harmaat pellavalakanat 🙂

Reply
Marjo 23 kesäkuun, 2019 - 12:14 pm

Keto olis kaunis 😉

Reply
Heli Malmi 23 kesäkuun, 2019 - 12:33 pm

Princess pellava olisi aivan ihana 🥰

Reply
Eliisa 23 kesäkuun, 2019 - 12:41 pm

Familon Princess Pellava tuplaleveä pussilakana 🥰

Reply
Merja Lehtola 23 kesäkuun, 2019 - 12:50 pm

Percale olisi valintani 😀

Reply
Tanja 23 kesäkuun, 2019 - 12:56 pm

Pellava ihastuttaa materiaalina, joten pellavapussilakanat olisivat oikein mieluisat 😊

Reply
Anna-Riikka 23 kesäkuun, 2019 - 1:01 pm

Korsi pellavalakana olisi niin ihana juuri meille 🖤

Reply
Elina 23 kesäkuun, 2019 - 1:25 pm

Pellava tuplapussilakanat😊

Reply
Marika 23 kesäkuun, 2019 - 2:23 pm

Monta upeeta ♡ mutta vaitsin pellavan

Reply
Minna 23 kesäkuun, 2019 - 2:26 pm

FAMILON ULTRA -TUPLAPUSSILAKANASETTI VIIVASTO PERCALE sopisi meille 💕!

Reply
Katja Ojala 23 kesäkuun, 2019 - 3:27 pm

Suosikkini oli tummanharmaa pellava tuplapussilakana ❤️

Reply
Ulla 23 kesäkuun, 2019 - 4:37 pm

Korsi pellava! 😊

Reply
Suvi 23 kesäkuun, 2019 - 4:43 pm

Princess pellavat olis ihanat! Kaikki väritkin oli niin nättejä!

Reply
Taina 23 kesäkuun, 2019 - 5:08 pm

Korsi pellava on ihana <3 <3

Reply
Ellu 23 kesäkuun, 2019 - 5:31 pm

Pellavaisissa pussilakanoissa en ole koskaan nukkunuttiedä, kelpais.

Reply
Tiiu 23 kesäkuun, 2019 - 5:44 pm

Korsi pellava valkoinen

Reply
Mira 23 kesäkuun, 2019 - 6:10 pm

Puuteri pellava

Reply
Minna 23 kesäkuun, 2019 - 6:58 pm

Puuterin väriset pellavalakanat olisivat ihanat! Onnea uuteen mökkiin ja talon myyntiin!

Reply
Terhi J. 23 kesäkuun, 2019 - 7:18 pm

Valitsisin familon Princess-tuplapussilakanasetti Pellava!

Reply
Annamari 23 kesäkuun, 2019 - 7:26 pm

Lino pellavapussilakana ja roosana on aivan ihana 😍

Reply
Noora 23 kesäkuun, 2019 - 7:27 pm

Valkoiset pellavalakanat :)!

Reply
Maija Urpilainen 23 kesäkuun, 2019 - 7:37 pm

Pellavaiset pussilakanasetin haluaisin. Ensin ajattelin että korsi-kuosia,mutta ehkä kuitenkin valkoiset.

Reply
Anu-Maria 23 kesäkuun, 2019 - 8:17 pm

Valkoiset pellavalakanat ❤️

Reply
Sini 23 kesäkuun, 2019 - 8:19 pm

Korsi pellava 🙂

Reply
Anu 24 kesäkuun, 2019 - 5:06 pm

Valkoinen pellava-setti olisi mieluinen, tai sitten puuteri, vaikea valita!

Reply

Jätä kommentti