Ensimmäinen yö mökillä

by Kerttu
Ensimmäinen yö mökillä

Kaupallinen yhteistyö: Familon

Hyvää huomenta mökiltä!

Sovimme Familonin kanssa, että kirjoitan rehellisesti ensimmäisestä mökillä nukutusta yöstä uudessa sängyssämme.  Illalla  saunan jälkeen raukean onnellisena nukahtaessani pehmeään petiin ja puhtaisiin petivaatteisiin ajattelin, että annan postauksen otsikoksi “Vuoden paras aamu”. Niin paljon tätä oli odotettu! Mutta kaikki ei mene aina kuin elokuvissa ja koska lupasin tapojeni mukaan olla rehellinen, niin olen.

Nukkumaanmeno venyi myöhään lapsillakin. Mökille päästyämme oli aika paljon hommaa jääkaapin asennuksesta sohvan kantamiseen ja siivoamiseen. Vaikka fiilistelimme, että mökki on aikalailla valmis, on vielä monenlaista puuhaa ja perusrutiinien etsintää.

Ensimmäiseen mökkiyön valmisteluihin kuuluivat oleellisesti nukkumisjärjestelyt. Me olimme tilanneet Familonilta parisängyn, sillä päätimme, että mökille ei tuoda mitään sellaista vanhaa, jota ei käytettäisi enää kaupungissakaan. Mökin päätarkoitus on vapaa-aika ja rentoutuminen, joten oli selkeää, että panostamme sänkyihin.

Pohdimme  erilaisia sänkyjä ja päädyimme Familonin Ergo-älysänkyihin.  Valintaan vaikuttivat tukevuus, napakkuus ja mukavuus. Meillä on mieheni kanssa  pituus- ja painoeroa ja sängyn pitää tietenkin toimia molemmilla. Vartaloa hyvin tukevan ja myötäilevän Ergo-sängyn rakenteessa yhdistyvät pinnassa oleva kehon lämpöön reagoiva muotoutuva älypehmuste (7cm), jonka alla on kantava ja vartaloa hyvin tukeva erikoispehmuste (10cm). Älypehmuste antaa yksilöllisen tuen ja painottomuuden tunteen, sekä vähentää pintapaineesta aiheutuvaa puutumisen tunnetta ja kääntyilyä. Erikoispehmustekerrosten alla on hengittävä sälepohjainen puurunko, johon on helppo kiinnittää sängynjalat.

Mökin makuuhuone on pieni, joten sinne ei paljon muita kalusteita sängyn lisäksi ole tulossa. Meillä on kaksi 80 cm sänkyä yhteen kiinnitettynä ja niitä yhdistää muhkea Familon Ergo-sijauspatja. Se on käännettävä ja siinä on kaksikerrosrakenne: toisella puolella on lämmön ja painon mukaan muotoutuva hyvin tukeva älypehmuste ja toisella puolella on muotoiltu eli profiloitu, pehmeämmältä tuntuva erikoispehmuste.  Tämä oli meidän valintamme myös siksi, että se sopii tukee hyvin eripainoisia ja -muotoisia vartaloita ja lupaa  ennaltaehkäistä rasitusta ja kiputiloja. Olemme nimittäin molemmat vähän puuduksista tästä raksan loppusuorasta.

Värinä on klassinen tumma harmaa, joka sopii hyvin meidän mökin sävymaailmaan. Sängynpääty luo kokonaisuudesta viimeistellymmän. Se on myös helppo asentaa, sillä pääty seisoo omilla metallijaloillaan seinän ja sängyn välissä, eikä sitä kiinnitetä runkoon. Meillä nyt on vielä täällä näitä asennushommia vaiheessa, mutta pian saadaan jalat kiinni.

Kokonaisuuden viimeistelee todella kaunis tamminen sängynjalka, jossa on tyylikäs metallinen yksityiskohta. Näissä on kaksi vaihtoehtoa, joista valitsimme korkeamman, jotta imurointi sängyn alta helpottuu.

Mökille ei tuoda mitään sellaista vanhaa, jota ei käytettäisi enää kaupungissakaan. Mökin päätarkoitus on vapaa-aika ja rentoutuminen, joten oli selkeää, että panostamme sänkyihin.

Sänkyihin petasin kesäisen ihanaa pellavaa, suosikkimateriaaliani, joka toimii mainiosti rennon ryppyisenä. Princess-tuplapussilakanassa nukuimme viime kesänä makoisasti myös saunamökillä, joten valinta oli helppo. Valkoinen raikastaa ja sopii erityisen kauniisti hirsiseinien pariksi.

Makuuhuoneen valaisimet on saatu suomalaiselta Quu Designilta ja niiden ja sängyn  sävymaailmat ovat sovitettu yhteen. Saarni-roosa-valkoinen -valaisin sai herkän kaverin pellavaisesta puuterinpinkistä Familonin Princess-sisustustyynystä.

Tyynyissä luotimme myös älykkäisiin ratkaisuihin: Familon Ergo-niskatyynyihin, joista miehelläni on koko L ja minulla M. Ergo-niskatyyny lupaa täydellisen ergonomian ja rentoutumisen kaikille vartalotyypeille eri uniasennoissa. Ergonominen älypehmustetyyny muotoutuu yksilöllisesti pehmeän pinnan sekä profiloidun ja muotoutuvan älypehmusteen ansiosta.

Ja me nukuimme niin hyvin! Illalla kun lapset olivat nukahtaneet, kuuntelimme mökin hiljaisuutta. Hirsimökin sanotaan olevan erityisen hyvä sisäilmaltaan ja tuntui, että olisimme olleet osa luontoa rauhassa ja raikkaudessa. Sänky rentoutti väsyneitä vartaloita ja juttelimme pitkään, ennen kuin alkoi silmät väkisin painua kiinni…

Nukahdin syvään ja levolliseen uneen.

Aamulla kello 7, samaan aikaan kun lähes aina, kuuluu lastenhuoneesta kuopuksen ääni. Huudan, että nukutaan vielä hetki, koska menimme niin myöhään nukkumaan. (Miksi lapset eivät nuku aamulla pidempään, jos he valvovat illalla. En tajua.)

– Äiti, täällä on muurahaisia, kuuluu vastaus.
– Ei haittaa jos on muurahainen, mutisen unenpöpperössä.
– Mutta niitä on paljon!

Menen katsomaan. Lastenhuoneessa on tosiaan muuralaisten reitti, ovat keksineet tulla jostain maailman pienimmästä raosta sisään. Miksi juuri nyt, kun koko raksa-aikana täällä ei ole ollut ötökän otökkää! Mieleeni tulee otsikko, jonka olin tälle postaukselle mielessäni illalla antanut: “Vuoden paras aamu”. Ei todellakaan ole, meidän mökki on vallattu, mutisen dramaattisena mielessäni.

Eihän se auta. Onneksi keinot ja neuvot löytyvät pian ja nyt vaan tuhotaan muurahaisten reitti. Aamukahvin jälkeen jo hymyilytti, ei ole onneksi maailman isoimmasta asiasta kysymys, vaan tämä saadaan ratkaisua.

Mökkielämä ei ehkä alkanut niin ruusuisesti kun kuvittelin, mutta onneksi tämä on vasta ensimmäinen aamu, niitä saadaan nauttia vielä lukemattomia. Tänään laitetaan taas pikkuisen paikkoja kuntoon ja välillä pulahdetaan uimaan (rannnan uudistus muuten onnistui napakymppiin!). Meille on luvattu helteinen ja kaunis juhannusviikko.

Ensimmäisen yön uni osoitti, että sänky- ja petivaatevalinnat ovat onnistuneita. Unen laadusta ei kannata tinkiä mökilläkään. Familonilta vinkattiin, että Ergo älypehmustesängyt tulevat kesäaleen 24.-31.7. eli jos sängyn vaihtaminen on mielessä, kannattaa vielä malttaa hetki!

Sellainen oli meidän ensimmäinen aamu uudella mökillämme. Ei täydellinen, mutta elämänmakuinen.


Arvonta

Haluan ilahduttaa teitä arpomalla yhden vapaavalintaisen pussilakanasetin Familonin valikoimasta. Kerro siis kommenttiboksissa, mitkä petivaatteet valitset ja olet mukana arvonnassa! Aikaa on 23.6. saakka. Muista jättää sähköpostiosoitteesi siihen varattuun kenttään (ei näy julkisesti), niin saan voittajaan yhteyden.

Sivuilla on myös esillä valikoima pyyhkeitä, lakanoita, tyynyjä ja peittoja 20% alennuksella normaalihinnoista ja ostaja saa kaupan päälle Familon-kesäpeiton (arvo 24,90€) ja yli 90 euron tilaukseen kuuluu ilmainen postitoimituksen (ei kotiinkuljetus)  23.6. asti. Mainio vinkki vaikka mökkituliaisiksi tai kesäkodin päivittämiseen!


 

Saatat pitää myös

373 Kommentit

Liisa kesäkuu 16, 2019 - 11:05 am

Korsi Pellava olisi ihana 😍

Reply
Kaisa kesäkuu 16, 2019 - 12:55 pm

Valkoista pellavaa 😍

Reply
Nina kesäkuu 16, 2019 - 3:24 pm

Valkoinen Familon Ultra -pussilakanasetti percale olisi ehdoton suosikki! Percale on niin ylellisen tuntuista ja ihanan “viileää” iholla.

Reply
Sanna kesäkuu 16, 2019 - 7:33 pm

Korsi pellava olisi ihana😊

Reply
Riikka kesäkuu 17, 2019 - 4:16 am

Korsi pellava olisi niin ihana ❤
Onnea Kerttu uuteen mökkiin, näyttää hyvältä.

Heidi kesäkuu 17, 2019 - 5:23 pm

Tuplapussilakanasetti pellava olis niin mieleinen!

Teija kesäkuu 17, 2019 - 6:48 pm

Korsi pellava 💛

Tare kesäkuu 17, 2019 - 7:40 pm

Valkoinen pellava olisi mieleinen.

Mari kesäkuu 17, 2019 - 10:37 am

Puuteri pellava-setti.😍

Reply
Muuttuva kotini Päivi S kesäkuu 16, 2019 - 4:00 pm

Valkoinen pellavasetti parivuoteeseen 💕

Reply
Minna Heimonen kesäkuu 17, 2019 - 4:48 am

Valkoinen pellava tuplana olis just hyvä 🌼

Reply
Heidi kesäkuu 21, 2019 - 9:46 pm

Puuteri pellavasetti olisi ihana saada 😍

Tiina kesäkuu 23, 2019 - 1:08 pm

Puuteri pellava olisi mieluinen!

Johanna kesäkuu 16, 2019 - 4:30 pm

Valkoista pellavaa tuplana🤩

Reply
Riitta Sihvonen kesäkuu 16, 2019 - 5:19 pm

Familon Ultra Percale-pussilakanasetti valkoisena 🥰 Lisää hyvin nukuttuja öitä teille ja onnea uudesta mökistä!

Reply
Anne Puhtimäki kesäkuu 16, 2019 - 6:25 pm

Puuteri värinen pellava

Reply
Noora kesäkuu 17, 2019 - 4:33 am

Tummanharmaa pellavapussilakanasetti parivuoteeseen olisi ihana 😍 Mukavia hetkiä kauniissa mökissä 😍

Reply
Anna kesäkuu 20, 2019 - 6:11 pm

FAMILON PRINCESS -PUSSILAKANASETTI PELLAVA, vaalea beigen värinen olisi ihana 😊

Emilia kesäkuu 17, 2019 - 4:28 am

Valkoiset pellavalakanat tuplapeittoon.

Reply
Merja Ala-Uotila kesäkuu 17, 2019 - 12:23 pm

Valkoista pellavaa 🥰

Reply
Merja Ala-Uotila kesäkuu 17, 2019 - 12:23 pm

Valkoista pellavaa 🥰

Reply
Jaana Rönnqvist kesäkuu 19, 2019 - 8:30 am

Valkoinen pellava.

Reply
Kerttu Halonen kesäkuu 19, 2019 - 7:32 pm

Princess pellava, greigen sävyinen lakanasetti olisi minun makuuni. Voin kuvitella, millaista olisi nukkua kaiman kuvailemassa älysängyssä niiden lakanoiden alla!

Reply
Elina Laine kesäkuu 22, 2019 - 12:29 am

Katve lakanat olisi aivan ihanat. Vähän hempeät.

Reply
Josefiina kesäkuu 22, 2019 - 1:32 pm

Tuplapussilakanat pellavaa.

Reply
Anu Kinnunen kesäkuu 16, 2019 - 11:08 am

Pellavapussilakanat ja tuplaleveänä ❤️ mukavia mökkihetkiä, kiva lukea juttujasi, niistä saa kivoja ideoita 👌

Reply
Eija kesäkuu 16, 2019 - 11:13 am

Mun valinta ois tämä ihana 😍https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-princess-pussilakanasetti-pellava-306/

Reply
Elina.P kesäkuu 16, 2019 - 11:16 am

Percale-puuvillaiset olisi varmaan valintani.

Reply
Suski kesäkuu 16, 2019 - 5:47 pm

Pellava pussilakat olisi ihanat tai sitten Percale-lakanat, vaikeaa päättää ❣️🌸☀️

Reply
Jonna kesäkuu 17, 2019 - 5:12 am

Puuterin väriset pellavat 😍😍

Reply
Maija Peussa kesäkuu 17, 2019 - 6:39 am

Pellavapussilakanat, valkoiset

Reply
Rosa kesäkuu 16, 2019 - 11:16 am

Pellavalakanat ❤

Reply
Silja kesäkuu 16, 2019 - 11:17 am

Pellavaa olisi mukava saada kokeilla ❤️

Reply
Tarja kesäkuu 16, 2019 - 8:27 pm

Valkoiset pellavalakanat olisi hienot 😍

Reply
Mari Aula kesäkuu 16, 2019 - 11:19 am

Pellavapussilakanat tuplaleveänä ❤️ ihanaa mökkeilyä teille ❤️

Reply
Katariina kesäkuu 16, 2019 - 11:21 am

Ihana lukea teidän mökkihetkistä ❤ Pellavainen Korsi-pussilakanasetti olisi minun valintani 😊

Reply
Elina kesäkuu 16, 2019 - 5:18 pm

Pellavalakanat ovat haaveissa. Niitä voisi kokeilla mökillä👌🏼

Ihania mökkihetkiä❤️

Reply
Riikka L kesäkuu 16, 2019 - 11:22 am

Pellavapussilakanat, tuplaleveydellä.🌟

Reply
Hanne kesäkuu 16, 2019 - 5:35 pm

Pellavalakanat.
Olisi ihana päästä kokeilemaan, kun en ole koskaan sellaisia omistanut 🙂

Reply
Tähtimö kesäkuu 16, 2019 - 11:26 am

Princess-pellavapussilakanat tuplaleveänä olisivat just sopivat meidän makuuhuoneeseen.

Reply
Kirsi kesäkuu 16, 2019 - 1:42 pm

Valkoinen pellavapussilakanasetti.
Ihanan näköistä teidän mökillä 😍

Reply
Karoliina kesäkuu 16, 2019 - 8:30 pm

Pellavalakanat ovat vielä kokematta, joten Princess-pellavalakanat puuterin sävyisenä ilahduttaisi!
Jään mielenkiinnolla odottamaan mökin sisältä lisäkuvia 😊

Reply
Jassu kesäkuu 16, 2019 - 11:27 am

Olen unelmoinut puuterinvärisestä Princess pellavapussilakanasetistä! 🙂

Reply
Kaisa M. kesäkuu 16, 2019 - 11:29 am

Se on muurahaisten kosto.. olette rakentaneet mökin heidän kulkuväylälleen.
Toivottavasti kuitenkin vaihtavat reitin uuteen 😉 ja joku aamu lapsetkin toivottavasti nukkuvat aamu seitsemää pidempään!
Familon princess-tuplapussilakana setti on unelma jonka haluaisin uuteen kotiin 🥰

Reply
Kerttu kesäkuu 16, 2019 - 11:33 am

Mies sanoikin aamulla, että ei auta kun siirtää mökkiä 😂

Reply
Saana kesäkuu 16, 2019 - 4:13 pm

Puuterinsävyinen pellavapussilakanasetti 😍

Reply
Heidi Virtanen kesäkuu 16, 2019 - 5:27 pm

Hei Kerttu!

Sama on valintani kuin sinullakin – valkeat pellavalakanat tuplaleveänä.
Oon tykästynyt pellavaan, tähän mennessä meillä on ollut vain yksittäislakanoita, kesällä tupla vois olla vielä kätevämpi…

Onnea ja menestystä uuteen kotiin sekä mökillä että kaupungissa, kuten myös talokauppoihin! Kiva on tätä sun blogia lukea, mukavaa jatkoa sekä blogille että teidän ihanalle perheelle!

Terkuin Heidi

Reply
Sari Lehtonen kesäkuu 16, 2019 - 11:30 am

Ultra Korsi pellava pussilakanasetti olisi ihana. Ihana mökki teillä! 😄

Reply
Pirita kesäkuu 16, 2019 - 11:30 am

Pellavaiset! Ihanaa mökkikesää teille 💕

Reply
Marjo kesäkuu 16, 2019 - 11:35 am

Pellavaiset valkoisena ja tuplaleveänä ❤️😴

Reply
Nina kesäkuu 16, 2019 - 11:36 am

Valintani olisi Familon princess pellavapussilakanasetti vaaleanpunaisena omalle prinsessalleni <3

Reply
SuviV kesäkuu 16, 2019 - 11:36 am

Valinta olisi FAMILON PRINCESS -PUSSILAKANASETTI PELLAVA harmaa

Reply
Heini Lehtonen kesäkuu 17, 2019 - 6:41 pm

Pellavaista voisi testata 😊

Reply
Reetta Malin kesäkuu 16, 2019 - 11:38 am

Jos pellavaista korsi-settiä saisi tuplaleveönä, niin sellainen olisi haaveissa. Tai sitten Princess pellava tummanharmaa tuplana. Ihana mökin olette rakentaneet 💛

Reply
Jaana Janhonen kesäkuu 16, 2019 - 11:39 am

Valintani olisi puuterin sävyinen pellava pussilakanasetti

Reply
Leena kesäkuu 16, 2019 - 11:40 am

Pellavalakanat kokeiluun, värinä harmaa.
Mukavaa mökkikesää! 😎

Reply
Hanna kesäkuu 16, 2019 - 11:41 am

Pellavaa, koska en ole koskaan kokeillut sitä.

Reply
Antsku kesäkuu 16, 2019 - 11:42 am

Korsi- pellavapussilakanasetti olis ihana 😍

Reply
PäiviS kesäkuu 16, 2019 - 11:43 am

Puuterin värinen pellavapussilakanasetti!

Reply
Henna kesäkuu 16, 2019 - 11:44 am

Pellavalakanat tuplaleveänä olisivat aivan i-h-a-n-a-t myös meidän mökille ❤️

Reply
Tuire kesäkuu 16, 2019 - 11:46 am

Princess pellavalakanat tulisi meille ❤️

Reply
Heli kesäkuu 16, 2019 - 11:46 am

Valintana olisi greigen värinen familon princess pellavapussilakana normaalikoossa. Mieheni on kova pyörimään öisin, joten nauhat estävät tyynyä pakenemaan tyynyliinasta.

Reply
Henna Happonen kesäkuu 16, 2019 - 11:47 am

Korsi-lakanat valkopohjaisena.

Reply
Annika kesäkuu 16, 2019 - 11:48 am

Princess pellava pussilakanasetti

Reply
Jenna kesäkuu 16, 2019 - 12:10 pm

Pellavapussilakana tuplaleveänä. 😊

Reply
Sini kesäkuu 16, 2019 - 11:48 am

FAMILON ULTRA -PUSSILAKANASETTI PERCALE

Reply
Anni kesäkuu 16, 2019 - 10:17 pm

Valkoinen pellava tuplapussilakanasetti!

Reply
Irma H. kesäkuu 16, 2019 - 11:49 am

Hei! Valitsisin Familon Ultra Korsi-pellavapussilakanasetin, greige/valkoinen. Onnea uudelle mökille ja rentoa kesää 🌻🦋🐞🍓

Reply
Sonja kesäkuu 16, 2019 - 11:49 am

Pellapussilakanat puuterin värissä 😊

Reply
Sonja kesäkuu 16, 2019 - 11:50 am

Siis pellava 😄

Reply
Mari kesäkuu 16, 2019 - 11:51 am

Familon Princess Pellavapussilakanasetti tuplaleveänä/tummanharmaana 😍 Ihana mökki teillä! 😍 Meillekin valmistui juuri uusi saunamökki😊👌

Reply
Tuija kesäkuu 16, 2019 - 11:51 am

Korsi greigen värissä olisi minun valintani.

Reply
Henriikka kesäkuu 16, 2019 - 11:52 am

Pellavapussilakanat tuplaleveänä 😍

Reply
Katja kesäkuu 16, 2019 - 11:53 am

Pellava tuplapussilakanat olisi ihanat 😀

Reply
Susanna kesäkuu 16, 2019 - 11:58 am

Ihanat viileät pellavalakanat valitsisin!

Reply
Maria kesäkuu 16, 2019 - 11:59 am

Pellavapussilakanat harmaana olisi minun valintani! 😍

Reply
Satu kesäkuu 16, 2019 - 1:50 pm

Pellavapussilakanat olisivat ihanat 🙂

Reply
Tanja kesäkuu 16, 2019 - 3:39 pm

Korsi pellavapussilakana on kyllä kaunis.

Reply
Katja kesäkuu 16, 2019 - 11:59 am

Pellavapussilakanat harmaana 😍

Reply
Kati kesäkuu 16, 2019 - 12:00 pm

Familon Princess pussilakanasetti pellavaa olisi ihana😍

Reply
Sanna kesäkuu 16, 2019 - 3:31 pm

Familon Princess tuplana olisi meidän valintamme. 🙂 Uskomattoman kaunis ja seesteinen mökki teillä!

Reply
Minttu kesäkuu 16, 2019 - 12:01 pm

Pellavalakanat 👌🏻 Esim. Korsi mustavalkoisena.

Reply
Eeva kesäkuu 16, 2019 - 12:02 pm

Pellavapussilakanat ois ehdottomasti valintani. 🙂

Reply
Päivi kesäkuu 16, 2019 - 12:03 pm

Princess pellavapussilakanat, jotka ajattelin kesäksi hankkia

Reply
Heljä Vasaramäki kesäkuu 16, 2019 - 12:04 pm

Pellavainen tuplapussilakana, valkoisena olisi ihana💕

Reply
Sarianna Riikola kesäkuu 16, 2019 - 12:07 pm

Pellavaiset Princess tuplapussilakana olisi niin tervetullut. Vaaleanpunaisena tai valkoisena.

Reply
Heli kesäkuu 16, 2019 - 12:07 pm

Korsi pussilakanasetti olis minun valinta. Ihana olisi antaa esikoiselle mukaan kun ensi syksynä lähtee toisaalle opiskelemaan.

Reply
AnnaTee kesäkuu 16, 2019 - 12:09 pm

Ihanaa, että pääsitte valmiiseen mökkiin, nyt kun on hyvin kaunista kesää vielä edessä ja ihana ilma. Ötökät kuuluvat mökkielämään, mutta mielellään tietysti mökin ulkopuolella! Minulla ei ole ollut koskaan vielä pellavalakanoita, joten valkoinen pellavalakanasetti olisi valinta mikäli voitto osuisi kohdalle 🙂

Reply
Reetta kesäkuu 16, 2019 - 12:09 pm

Korsi pellavalakanat 🙂

Reply
Jonna kesäkuu 16, 2019 - 12:11 pm

Oma valinta olisi tuplapussilakanasetti pellavaisena ja puuterin värissä! Niin sievät! 😍

Reply
Minna kesäkuu 16, 2019 - 12:13 pm

Ihana tuo teidän makuuhuone ❤ pellavainen korsi olisi minun mieleen 😊

Reply
Tiina kesäkuu 16, 2019 - 12:15 pm

Valitsisin ehdottomasti greiget pellavalakanat. Kaksi vuotta sitten hankin ensimmäiset pellavalakanat ja ne on vaan niin mukavat ja miellyttää myös esteettisesti 🤩

Reply
Johanna kesäkuu 16, 2019 - 12:15 pm

Valkoiset pellavaiset tuplaleveänä. Me elimme tasan vuosi sitten samaa vaihetta uuden Kontiomme kanssa. Muista ensimmäisen aamun, mutta myös sitä edeltävän illan väsymyksen määrän samoista mainitsemistasi syistä johtuen.
Ihanaa ja rentouttavaa mökkikesää! ☀️

Reply
Johanna Juola kesäkuu 16, 2019 - 12:16 pm

Mustavalkoinen korsi pellava näyttää kauniilta!
T. Johanna

Reply
Lotta kesäkuu 16, 2019 - 12:17 pm

Pellavaiset, ehdottomasti.

Reply
Heidi kesäkuu 16, 2019 - 12:26 pm

Familon princess pellava pussilakana setti puuterin värisenä 😍🤩

Reply
Marika kesäkuu 16, 2019 - 12:29 pm

Pellavaa, pellavaa…. ❤

Reply
Eriika kesäkuu 16, 2019 - 12:29 pm

Teillä on ihana mökki! Pellavapussilakana setti!

Reply
Marita kesäkuu 16, 2019 - 4:00 pm

Pellavapussilakanat tuplana 😊 pellavaa ei ole ennen ollutkaan, en ole uskaltanut ostaa 😅 ois kyllä mukava testata!

Reply
Aino kesäkuu 16, 2019 - 12:30 pm

Pellavaa haluaisin kokeilla🥰

Reply
Jutta W kesäkuu 16, 2019 - 12:32 pm Reply
Nina kesäkuu 16, 2019 - 12:33 pm

Musta-valkoinen Korsi-pellava on ehdoton ykkönen.

Reply
Eveliina kesäkuu 16, 2019 - 12:33 pm

Pellavapussilakanat 🙂

Reply
Anniina Lievonen kesäkuu 16, 2019 - 12:34 pm

Korsi pellavalakanat mustavalkoisena 😍

Reply
leena kesäkuu 16, 2019 - 12:35 pm

Princess-pellavapussilakanat olisi kivat 🙂

Reply
Mari Koivukangas kesäkuu 16, 2019 - 12:39 pm

Kyllä minäkin valitsisin Princess-pellavalakanat! 😍

Reply
Leena V. kesäkuu 16, 2019 - 12:41 pm

Ihanaa ollut seurata teidän mökkiprojektin etenemistä! Jos arpaonni osuu kohdalle, valitsisin Familon ultra tuplapussilakanasetin harmaana.

Reply
Kielo kesäkuu 16, 2019 - 12:46 pm

Pellavalakanoita en vielä omista, joten valitsisin pellavalakanat 😊

Reply
-Sini- kesäkuu 16, 2019 - 12:48 pm

Harmaa pellavapussilakana sopisi mun harmaaseen sänkyyn 😍

Reply
Mari kesäkuu 16, 2019 - 12:49 pm

Puuvillasetti Loimi olisi mukava :). Hyvä sänky on kyllä elämän a ja o, mikä säätelee koko päivän hyvinvoinnin.

Reply
Viktoriina kesäkuu 16, 2019 - 12:57 pm

Valkoiset pellavapussilakanat

Reply
Minnea kesäkuu 16, 2019 - 12:58 pm

Korsi pellavalakanat olisivat ihanat <3
Kaunis mökki! Niin valoisa ja kotoisa!

Reply
Anu kesäkuu 16, 2019 - 12:59 pm

Pellava! Väri greige olisi ihana!

Reply
Anna kesäkuu 16, 2019 - 1:01 pm

Pellavainen tuplapussilakanasetti olisi ihana! 💛Meillä ei ole vielä yksiäkään pellavapussilakanoita, mutta haaveissa on ollut pitkään.

Reply
Maiju kesäkuu 16, 2019 - 1:05 pm

Valintani olisi sama kuin sinunkin, eli pellavainen Princess-tuplapussilakanasetti mutta tummanharmaana. 🙂
Kiitos Kerttu kivasta blogista! Täältä Keski-Euroopan sykkeestä on ollut kiva seurata niin mökkiprojektianne kuin kotinne sisustamistakin.

Reply
Kira H kesäkuu 16, 2019 - 1:06 pm

Teidän mökki näyttää kyllä ihanan raikkaalle ja rauhalliselle, ihan varmasti pääset vielä nauttimaan monestakin parhaasta aamusta siellä!
Valkoisista pellavalakanoista olen haaveillut jo pidempään, joten sellaiset olisi kyllä tervetulleet omaan kotiin jos arpaonni suosii 🙂

Reply
Jenni kesäkuu 16, 2019 - 1:06 pm

Pellavalakanat. En ole vielä kokeilut niitä.
Mukavia päiviä uudella mökillä!

Reply
Marita kesäkuu 16, 2019 - 1:09 pm

Mustavalkoinen Familon Ultra Korsi -pellavapussilakanasetti olisi kaunis mökillä vierassängyssä. Yhden hengen setti.

Reply
Sanna kesäkuu 16, 2019 - 1:17 pm

Pellavalakanat puuterin värisenä!

Reply
Katja Mäkinen kesäkuu 16, 2019 - 1:17 pm

Ehdottomasti tämä olis ihana 🥰https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-princess-pussilakanasetti-pellava-1887/
Ja onnea uudesta mökistä 😊

Reply
Iina kesäkuu 16, 2019 - 1:18 pm

Pellava

Reply
Tiia kesäkuu 16, 2019 - 1:22 pm

Ehdottomasti Korsi-pellava!

Reply
marjut kesäkuu 16, 2019 - 1:25 pm

valkoiset pellavalakanat.

Reply
Aili kesäkuu 16, 2019 - 1:25 pm

Tuolapussilakanasetti mökille

Reply
Heidi kesäkuu 16, 2019 - 1:26 pm

Pellavaa tuplaleveänä ❤. Ihania hetkiä mökillä!

Reply
Ada kesäkuu 16, 2019 - 1:26 pm

Puuterin tai harmaan värinen pellavapussilakanasetti 🙂

Reply
Jenna N kesäkuu 16, 2019 - 1:27 pm

Jokin pellavainen tuplatäkkisetti ehdottomasti! Mukavaa kesää. 😊🌸

Reply
Hanna kesäkuu 16, 2019 - 1:28 pm

Meille sopisi Familon prinsessa tuplapussilakana setti pellava harmaana!

Reply
Virpi kesäkuu 16, 2019 - 1:29 pm

Valkoinen pellava olis ihana ja luulisin että kesällä myös viileä ja kuivuu pyykäyessä nopeasti. Ihan makuuhuone teillä👌🏼

Reply
Mervi kesäkuu 16, 2019 - 1:33 pm

Tummanharmaa Familon princess pellava tuplapussilakanasetti.

Reply
Eve kesäkuu 16, 2019 - 1:39 pm

Familon princess pellavainen pussilakanasetti olisi ehdottomasti valintani 🙂

Reply
Miia Reinikainen kesäkuu 16, 2019 - 1:45 pm

Pellavalakanat harmaana olisi ihanat meidän mökille.

Reply
Saija Dimitrov kesäkuu 16, 2019 - 1:46 pm

Princess pellava lakanat, puuteri 🤩.

Reply
Janniina kesäkuu 16, 2019 - 1:46 pm

Harmaat pellavaiset, koska olisi se varmaan aika jo kokeilla lakanoihinkin pellavaa 🙂

Reply
Eveliina Hamkar kesäkuu 16, 2019 - 1:52 pm

Pellavaa olisi ihana päästä kokeilemaan! Myös keto-kuosi sykähdytti 💚

Reply
Jenni kesäkuu 16, 2019 - 1:56 pm

Olen haaveillut jo pitkään pellavapussilakanoista, joten valintani on familon princess— tuplapussilakana pellava (harmaana) 😊

Reply
Anna-Mari kesäkuu 16, 2019 - 1:58 pm

Valkoiset tuplaleveät pellavapussilakanat olisivat lämpimästi tervetulleet makuuhuoneeseemme. 😍 P.S. uudet sivusi näyttävät todella hyvältä ja lukijan on täällä helppo seikkailla!

Reply
Julia kesäkuu 16, 2019 - 2:06 pm

Princess-pellavalakanat ehdottomasti! 😍

Reply
Henni kesäkuu 16, 2019 - 2:10 pm

Pellavalakanoita olisi ihana kokeilla.

Reply
Liisa kesäkuu 16, 2019 - 2:19 pm

Pellavalakanat olisi minun valintani 🙂 Aurinkoa kesään!

Reply
Tuuli kesäkuu 16, 2019 - 2:19 pm

Ehdoton suosikki olisi Mustavalkoinen Familon Ultra Korsi molemmille. ❤️

Reply
Kukka kesäkuu 16, 2019 - 2:21 pm

Pellavaa olisi kiva kokeilla, joten valintani olisi “Familon Ultra -pussilakanasetti, Korsi pellava” (https://www.familon.fi/fi/tuote/familon-ultra-pussilakanasetti-korsi-pellava-1953/).

Ihanaa kesää!

Reply
Leena kesäkuu 16, 2019 - 2:27 pm

Valkoinen pellava 😍

Reply
Sanna Takkula kesäkuu 16, 2019 - 2:34 pm

Ehdottomasti valkoiset pellavaiset, normaali leveät. Ihanalta näyttää mökki, nauttikaa ❤

Reply
Majbritt kesäkuu 16, 2019 - 2:37 pm

Korsi pellavainen, greigen sävyssä, olisi mahtava kotiinvieminen Suomilomalta. Näkisi varmasti ihania Suomiunia koko pitkän talven ajan ennen jokavuotista kotimaan kuukautta.

Reply
Kaarina kesäkuu 16, 2019 - 2:38 pm

Ihana mökki teillä❤️Tuplana valkoiset pellavalakanat

Reply
Hanna kesäkuu 16, 2019 - 2:56 pm

Pellavalakanat tuplaleveänä. Uudet pitäisi saada, koska entiset palvelleet niin monta vuotta ja nyt alkaa yttö näkyä 🙂

Reply
Miia Mattila kesäkuu 16, 2019 - 2:41 pm

Pellava todettu hyväksi😴 valkoinen tai harmaa ovat lempivärit.

Reply
Emmi L kesäkuu 16, 2019 - 2:59 pm

Familonin ultra percale-pussilakanasetit ovat olleet jo pitkään toivelistalla ❤️ Kaunis harmaa tai hotelliyö-mielleyhtymän tuova raikas valkoinen ovat suosikkini!

Reply
Ulla kesäkuu 16, 2019 - 3:07 pm

Korsi pellava olisi ihana. Ja ihana mökki teillä, mutta mitä muuta olisi voinut odottaakaan. 😍

Reply
Annamari kesäkuu 16, 2019 - 3:20 pm

Korsi pellava ( valkoinen) Ihana mökki teillä! Valitettavasti ei auta yhtään oman mökkikuumeen hillitsemiseen näiden postausten lukeminen… 😂

Reply
Elina kesäkuu 16, 2019 - 3:25 pm

Mukavia mökkipäiviä teille!
Familon Princess -pellavalakanasetti (greige) olisi ihana!

Reply
Saara kesäkuu 16, 2019 - 3:26 pm

Harmaat pellava lakanat 🤗

Reply
Janessa kesäkuu 16, 2019 - 3:35 pm

Familon ultra- pussilakanasetti korsi pellava 🙂

Reply
Maria kesäkuu 16, 2019 - 3:37 pm

Valkoiset, joko pellavaiset tai perkaalia. Rentouttavia hetkiä mökillä!

Reply
Mirella kesäkuu 16, 2019 - 3:38 pm

Meillä mökillä on käytössä toisena vaihtoehtona myös tuplapeite, joten tummanharmaa tuplapellavasetti olisi ihanin vaihtoehto! <3

Reply
Elina kesäkuu 16, 2019 - 3:43 pm

Pellavaiset beigenä paripeitolle 👌🏻

Reply
Marjo Kaunisharju kesäkuu 16, 2019 - 3:58 pm

Tupla pellava 🧘‍♀️

Reply
Sarkku kesäkuu 16, 2019 - 4:02 pm

Pellavapussilakana tuplaleveänä 👌

Reply
Alina Perätalo kesäkuu 16, 2019 - 5:35 pm

Valkoiset pellavalakanat parisänkyyn ❤️

Reply
Aino Hökeberg kesäkuu 16, 2019 - 4:12 pm

Valkoinen pellava 😊

Reply
Anna kesäkuu 16, 2019 - 4:18 pm

Pellavalakanat 😍

Reply
Anniina kesäkuu 16, 2019 - 4:21 pm

Olen ihan rakastunut pellavaan materiaalina, joten toinen pellavapussilakanasetti olisi valintani. Sais sitten niitä kaksia vaihdeltua eikä tarvitse pyykkipäivän välissä käyttää muita enää ollenkaan 😀

Reply
MinnaN kesäkuu 16, 2019 - 4:23 pm

Jeesus pellava pussilakanat valkoisena tupla kokoisena 😀

Reply
Sanna Ruokola kesäkuu 16, 2019 - 4:37 pm

Pellava harmaana 😍

Reply
Heli kesäkuu 16, 2019 - 4:38 pm

Pellava olisi kiva saada testiin.

Reply
Anna Niemi kesäkuu 16, 2019 - 4:41 pm

Pellavalakanat ois ihanat uuteen kotiin, puuterin värisinä! ☺

Reply
Mirva kesäkuu 16, 2019 - 4:42 pm

Parivuoteen Familon Princess -pellavapussilakana

Reply
Ultsi kesäkuu 16, 2019 - 4:45 pm

Pellavalakanat beigen värisenä…

Reply
Heipsu kesäkuu 16, 2019 - 5:02 pm

Pellavalakanat olisivat ihanat ja olleet pitkään haaveissa 😍

Reply
Laura Kunnari kesäkuu 16, 2019 - 5:03 pm

Familon percale viivasto 🙂

Reply
Jonna kesäkuu 16, 2019 - 5:04 pm

Harmaata pellavaa 🙂

Reply
Ee kesäkuu 16, 2019 - 5:10 pm

Mahtavat hirsiseinät, niin kaunis pinta. Valintani olis pellavaa tai perkaalia vaaleana <3

Reply
Hannele kesäkuu 16, 2019 - 5:16 pm

Pellavalakanat ❤️

Reply
Hanna kesäkuu 16, 2019 - 5:21 pm

Pellavaa uuteen kotiin 💜

Reply
Sini kesäkuu 16, 2019 - 5:31 pm

Pellavalakanat tuplaleveänä 💛

Reply
Moona kesäkuu 16, 2019 - 5:40 pm

Pellavalakanat puuterin värisenä

Reply
Elli kesäkuu 16, 2019 - 5:43 pm

Pellavaiset lakanat olisi mieleeni.

Reply
Mai kesäkuu 16, 2019 - 7:19 pm

Greigeä pellavaa

Reply
Henriikka kesäkuu 16, 2019 - 5:45 pm

Pellavalakanat tuplapussilakana ❤️

Reply
Johanna kesäkuu 16, 2019 - 5:45 pm

Princess pellavalakanat, olen haaveillut niistä jo liian kauan..💛

Reply
AnnaH kesäkuu 16, 2019 - 5:47 pm

Minä ottaisin perkaalipuuvillaiset lakanat harmaana!

Reply
Anu kesäkuu 16, 2019 - 5:51 pm

Pellavalakanat, kuten moni muukin.

Reply
Kirsi kesäkuu 16, 2019 - 5:58 pm

Princess pellavalakanoista olen haaveillut. Väri voisi olla greige tai puuteri ❤

Reply
Tiina Laurila kesäkuu 16, 2019 - 6:01 pm

Valkoiset pellavapussilakanat tuplaleveänä

Reply
Marika kesäkuu 16, 2019 - 6:06 pm

Noihin Korsi pellava (pellavan värinen) pussilakanoiden alle olisi kiva pujahtaa.

Reply
Anu kesäkuu 16, 2019 - 6:08 pm

Valkoiset pellavalakanat olisivat aivan ihanat. Niistä olen jo pitkään haaveillut.

Reply
Mirva kesäkuu 16, 2019 - 6:13 pm

Valkoinen pellava olisi ihana 😍

Reply
Sanna kesäkuu 16, 2019 - 6:15 pm

Ultra percale

Reply
Ansku kesäkuu 16, 2019 - 6:21 pm

Valitsisin ensimmäiset pellavapusilakanat kun niitä niin kehutaan, tuskin turhaan!

Reply
Tu kesäkuu 16, 2019 - 6:23 pm

Pellavalakanat kuten moni muukin!

Reply
Heidi kesäkuu 16, 2019 - 6:28 pm

Ehdottomasti valkoista pellavaa ❤️

Reply
Emilia kesäkuu 16, 2019 - 6:34 pm

Puuterinvärinen pellavainen princess-setti tytölleni synttärilahjaksi 😍

Reply
Anu kesäkuu 16, 2019 - 6:37 pm

Ikimetsä percale-setti kuulosti hyvälle 😊🤗

Reply
Tanja kesäkuu 16, 2019 - 6:37 pm

Pellavapussilakanat tuplaleveänä houkuttelee.

Reply
Tiina kesäkuu 16, 2019 - 6:37 pm

Familon Ultra percale🤩

Reply
Emilia kesäkuu 16, 2019 - 6:37 pm

Princess pellavalakana tummanharmaana ja tuplaleveänä olis meille passeli.

Ihanaa mökkeilyä teille! Meillä lapset nukkuvat mökillä todella hyvin (viime yönäkin 12h). Johtunee juurikin hirsimökin raittiista ilmasta 😊

Tsemppiä myös muurahaisten karkotukseen!

Reply
Arja kesäkuu 16, 2019 - 6:39 pm

Onnittelut uudelle mökille!
Valkoinen pellava tuplana olis valinta!

Reply
Satu kesäkuu 16, 2019 - 6:40 pm

Pellava tuplana

Reply
Maaria kesäkuu 16, 2019 - 6:44 pm

Pellavaa, kuten lähes kaikki muutkin valitsisivat 🙂

Reply
Sanna P. kesäkuu 16, 2019 - 6:49 pm

Aivan hengästyttävän upeat maisemat teillä mökillä, kyllä tuolta kelpaa heräillä vaikka olisi vähän ötököitäkin 😀
Minä valitsisin tumman harmaan Princess pellavasetin jos voitto osuisi kohdalle!

Reply
Marika kesäkuu 16, 2019 - 7:03 pm

Minunkin valinta olisi valkoiset pellavapussilakanat 😊

Reply
Sanna kesäkuu 16, 2019 - 7:06 pm

pellavapussilakanat

Reply
Elma kesäkuu 16, 2019 - 7:08 pm

Kesäksi valkoinen pellava olisi ihana. Ja ihana on teidän mökkikin. Nauttikaa!

– Elma –

Reply
Elina H kesäkuu 16, 2019 - 7:10 pm

Pellavalakanat olis ihanat!

Reply
Heidi Katila kesäkuu 16, 2019 - 7:11 pm

Princess Keto

Reply
Sirpa kesäkuu 16, 2019 - 7:15 pm

Korsi pellava

Reply
Kati kesäkuu 16, 2019 - 7:16 pm

Princess pellava, valkoisena 😍 Se olisi minun valinta.

Reply
Anu Manninen kesäkuu 16, 2019 - 7:17 pm

Puuterin värisissä pellavalakanoissa olisi ihana nukkua kesäyöt 😍

Reply
Em kesäkuu 16, 2019 - 7:19 pm

Valkoiset pellava lakanat👌😍

Reply
Heli kesäkuu 16, 2019 - 7:23 pm

Valkoista pellavaa, kiitos😍

Reply
Sari hokkanen kesäkuu 16, 2019 - 7:25 pm

Princess pellava beige

Reply
Asta kesäkuu 16, 2019 - 7:27 pm

Familon princess tuplapussilakanasetti pellava omalle mökille 💜

Reply
Karoliina kesäkuu 16, 2019 - 7:28 pm

Pellavapussilakanasetti tuplana!

Reply
sanna kesäkuu 16, 2019 - 7:32 pm

Valkoinen percale on haaveissa.

Reply
Eve kesäkuu 16, 2019 - 7:33 pm

Valkoista pellavaa

Reply
Jenni-Hannele kesäkuu 17, 2019 - 5:26 am

Tuplaleveä pussilakanasetti. Minulla on ollut tuplapeittoja yli 15 vuotta ja nyt lasten myötä sen tarve on saanut uuden merkityksen, kun joka yö joku lapsista hipsii viereen.

Reply
Päivi kesäkuu 16, 2019 - 7:35 pm

Jos arpa osuu kohdalle niin valinta olisi Harmaa pellava tuplapussilakana-setti. 😊

Reply
Anna kesäkuu 16, 2019 - 7:35 pm

Pellavapussilakanat!

Reply
Anna-Mari kesäkuu 16, 2019 - 7:36 pm

Olen haaveillut jo vuosia vaaleista pellavalakanoista. Jos voittaisin, valitsisin siis pellavaa. 😍 Yhdet familonin lakanat meiltä löytyy, ja ne ovat oikeasti todella laadukkaat.

Reply
Minea kesäkuu 16, 2019 - 7:48 pm

Familon Princess Katve olisi nätti 🙂

Reply
Alina kesäkuu 16, 2019 - 7:37 pm

Ihanaa lukea kuulumisia, kun mökkiprojektinne on jo niin pitkällä ❤️ Itsellämme mökin uudistamisprojekti nyt suunnittelupöydällä ja kovasti houkuttelee samantyyppinen värimaailma kuin mökissänne – levollinen ja ajaton! Sängyn valintaa olemme pohtineet jo jonkun aikaa ja haluamme panostaa siihen mökilläkin. Familonin Princess greige olisi kyllä nappivalinta mökillä vietettyihin öihin.

Reply
TK kesäkuu 16, 2019 - 7:49 pm

Tuplaleveä pellavapussilakanasetti olisi kaikkein mieluisin!

Reply
Vuokko kesäkuu 16, 2019 - 7:57 pm

Pellava puuterin sävyssä 🙂

Reply
Virpi Järvenpää kesäkuu 16, 2019 - 8:01 pm

Puuterin sävyinen pellavasetti ois ihana 😍

Reply
Minna kesäkuu 16, 2019 - 8:02 pm

Pellavalakanat hankintalistalla, valkoisena 🙂

Reply
Sari kesäkuu 16, 2019 - 8:05 pm

Pellavapussilakana juuri armeijastasta pääsevälle kuopukselle 💚

Reply
Iina kesäkuu 16, 2019 - 8:15 pm

Pellavapussilakanat 😍

Reply
Heidi kesäkuu 16, 2019 - 8:24 pm

Pellavaisista unelmoin, olisi kiva kokeilla. En tiedä raaskinko koskaan ostaa.

Reply
Henna Huuki kesäkuu 16, 2019 - 8:25 pm

Pellava 🥰

Reply
Anu kesäkuu 16, 2019 - 8:31 pm

Valkoinen ultra percale setti ♡

Reply
Jenni kesäkuu 16, 2019 - 8:33 pm

Pellaviin olisi ihana nukahtaa!Valkoiset ovat ajattomat!😍

Reply
Sally kesäkuu 16, 2019 - 8:36 pm

Mun valinta olisi valkoinen pellava

Reply
Elina kesäkuu 16, 2019 - 8:36 pm

Pellavapussilakanat olisi ihana uusi tuttavuus 😍

Reply
Asta kesäkuu 16, 2019 - 8:46 pm

Minä valitsen Korsi pellava.

Reply
Satu kesäkuu 16, 2019 - 8:53 pm

Familon princess-pussilakanasetti 😊

Reply
Annika Helistö kesäkuu 16, 2019 - 9:08 pm

Ehdottomasti pellavaiset, puuterin sävyssä!

Reply
Chandelierhome | Meiju kesäkuu 16, 2019 - 9:13 pm

Pellavaa tahdon minäkin 😍

Reply
Susanna Lämsä kesäkuu 16, 2019 - 9:15 pm

Familon Princess-pussilakanasetti. Pellava on parasta 👌😍

Reply
Heljä kesäkuu 16, 2019 - 9:18 pm

Tuplalakana valkoisena ja pellavaisena! 👍🏻

Reply
Liisukka kesäkuu 16, 2019 - 9:18 pm

Pellavaa – valkoisena, harmaana …

Reply
Pauski kesäkuu 16, 2019 - 9:50 pm

Valkoiset pellavalakanat 😍

Reply
Pia Lampola kesäkuu 16, 2019 - 9:53 pm

Minun valintani FAMILON PRINCESS -TUPLAPUSSILAKANASETTI PELLAVA 😍

Reply
eeka kesäkuu 16, 2019 - 10:10 pm

Pellavainen tuplapussilakanasetti 😍 Olisipa mahtava voittaa, ei ole vielä tullut panostettua pellavaan, vaikka haaveissa on! Se vaan vois olla et joutus säästää, että sais vaihtaa kaikki petivaatteet pellavaan sen jälkeen ☺️

Reply
Minna kesäkuu 17, 2019 - 4:21 am

Pellavalakanat, ehkä puuterisena, kun valkoiset jo on.

Reply
Mervi Härkönen kesäkuu 16, 2019 - 10:56 pm

Pellava👌

Reply
Maijuuu kesäkuu 16, 2019 - 11:22 pm

“Familon Princess -pussilakanasetti pellava” ja vielä kun olisi väriltään puuteri. Olis kyllä ylellistä luksusta <3

Reply
Jonna kesäkuu 17, 2019 - 3:13 am

Ei helpota nää sun postaukset yhtään mökkikuumeeseen.. Ei, vaikka kuinka muurahaiset oli tehneet reitin mökkinne kautta. Jospa viikonloppuna eurojackpot tuo avun tähän mökkikuumeeseen! 😍 Mulla ei oo ikinä ollut pellavalakanoita, sillä oon aika kranttu siitä, miltä petivaatteet saa tuntua iholla.niin moni on kuitenkin suositellut niitä, joten jos arpaonni täällä suosisi, kokeilisin ehdottomasti pellavaisia omaan sänkyyn!

Reply
Mari kesäkuu 17, 2019 - 3:48 am

Valinta olisi Korsi-pellavalakanat. : ) Ihanalta näyttää teidän mökki, innolla odotan näitä mökin sisustuspostauksia. Tässähän tulee ihan mökkikuume, onneksi pääsee juhannuksena mökkeilemään useammaksi päiväksi äitini mökille perheen kanssa! : )

Reply
Maaria kesäkuu 17, 2019 - 3:58 am

Valkoiset tuplapellavapussilakanat olisi mun unelma 😍

Reply
Piia Kilpimaa kesäkuu 17, 2019 - 4:09 am

Harmaa ja puuteri pellavasetti sopisi kesään

Reply
PilviP kesäkuu 17, 2019 - 4:47 am

Pellavat harmaana☀️

Reply
Saila kesäkuu 17, 2019 - 5:27 am

Pellavaiset pussilakanat ja tyynyliinat ovat parhaat ja unenlaatu paranee ❤️

Reply
Maaka kesäkuu 17, 2019 - 5:50 am

Valkoista pellavaa!

Reply
Inna Hirvelä kesäkuu 17, 2019 - 5:51 am

Harmaat pellavapussilakanat olisivat meille unelmien täyttymys 😍

Reply
Elina Jylhä kesäkuu 17, 2019 - 6:05 am

Puuterin sävyisten pellavalakanat. Pellava on paras materiaali lakanoissa. ❤️

Reply
Sandy / La Dolce Vita kesäkuu 17, 2019 - 6:08 am

Ihana arvonta! Ottaisin Princess pellavalakanat greigen sävyssä. 🙏

Reply
Meri kesäkuu 17, 2019 - 6:16 am

Valkoiset pellavalakanat tuplapeittoon 👌

Reply
Kaisa Niskanen kesäkuu 17, 2019 - 6:19 am

Princess Pellava puuteri ois ihan täydelliset 😊

Reply
Marita Päivinen kesäkuu 17, 2019 - 11:21 am

Pellava tuplana valkoiset tai tummanharmaat 😍. Ihanat sivut, kaikki niin kaunista ❤️

Reply
Marjo kesäkuu 17, 2019 - 6:45 am

Tummanharmaa PELLAVA tuplaan sopii joko kotiin tai mökille 😍

Reply
OutiH kesäkuu 17, 2019 - 6:55 am

Valkoiset pellava tuplalakanat

Reply
Anni kesäkuu 17, 2019 - 7:26 am

Greige pellava. Olisi niin ihana! Espanjasta luonnonkuituja on niin hankala löytää. Jo pelkän 100% puuvillan löytäminen on haastavaa.

Reply
Miina12345 kesäkuu 17, 2019 - 8:03 am

Valitsisin pellavalakanat tuplakoossa. Ehkä vaaleanpunaiset 🙂

Reply
Ida kesäkuu 17, 2019 - 8:13 am

Greiget pellavalakanat olisivat täydelliset meille 🙂

Reply
Salla kesäkuu 17, 2019 - 8:25 am

Voi tuo puuterin sävyinen pellava- setti puhuttelee minua! 😍

Reply
Katja kesäkuu 17, 2019 - 8:44 am

Familon princess tuplapussilakanasetti pellava, tummanharmaa 😍

Reply
Teija Hendriksson kesäkuu 17, 2019 - 8:44 am

Harmaa pellava -pussilakanat

Reply
Essi kesäkuu 17, 2019 - 8:46 am

Princess joko puuteri tai greige😊☀️

Reply
Tuuli kesäkuu 17, 2019 - 9:24 am

Valkoiset pellavat😍

Reply
Joliel kesäkuu 17, 2019 - 9:46 am Reply
Sanna kesäkuu 17, 2019 - 9:48 am

Päiväpeitto Ontelo

Reply
Hanna kesäkuu 17, 2019 - 9:53 am

Pellavalakanat on parhaita. Eli Korsi-lakanat pellavalla valitsisin.

Reply
Saga kesäkuu 17, 2019 - 9:57 am

Onnea ensimmäisestä yöstä mökillä! Valitsisin percale-setin valkoisena tai puuterisena.

Reply
Elisa S kesäkuu 17, 2019 - 11:06 am

Pellava lakanat haluaisin ehdottomasti😍

Reply
Marja kesäkuu 17, 2019 - 11:08 am

Greigen värinen Familon Princess -pellavapussilakanasetti <3

Reply
Lilli kesäkuu 17, 2019 - 11:16 am

Pellavapussilakanat ❤

Reply
Satu kesäkuu 17, 2019 - 12:43 pm

Tummanharmaat pellavapussilakanat olisi oma valintani 🙂

Reply
Carita kesäkuu 17, 2019 - 2:01 pm

Pussilakanasetti Korsi, pellavaa ja värissä greige!

Reply
Lilas kesäkuu 17, 2019 - 3:15 pm

Tumman harmaa pellava. Pellavaa ei ole ennen ollutkaan.

Reply
Marjaana Bernström kesäkuu 17, 2019 - 3:45 pm

Princess pellavaa puuterin värisenä.

Reply
Rea kesäkuu 17, 2019 - 4:11 pm

Olisi kiva päästä kokeilemaan pellava pussilakanoita eli jos onni suosisi niin valintani olisi princess greige pussilakana.

Reply
Outi kesäkuu 17, 2019 - 4:17 pm

Valkoiset pellavapussilakanat valitsen ehdottamasti. Niissä nukkuisi makoisesti.

Reply
Anu kesäkuu 17, 2019 - 4:36 pm

Pellavapussilakana Greigevärinen

Reply
Kesäpäivä kesäkuu 17, 2019 - 4:59 pm

Valkoista pellavaa tuplana..

Reply
Milla Kytölä kesäkuu 17, 2019 - 5:00 pm

FAMILON PRINCESS -TUPLAPUSSILAKANASETTI PELLAVA Ja tietysti tummanharmaa

Reply
Piia kesäkuu 17, 2019 - 5:02 pm

Voi apua <3 Tuplapussilakana setti mökille olisi jo ehkä turhankin upeeta, mut hei, jokainen kai ansaitsee niitä prinsessa aamuja.

Reply
Sari kesäkuu 17, 2019 - 6:22 pm

Ottaisin Princess pellavapussilakanat, sävyssä Greige! Ihanat, en ole vielä raaskinut ostaa pellavalakanoita, josko nyt onni potkisi! 😍

On ollut mukava seurata teidän mökkiprojektia, pian se on valmis, huikeeta!

Reply
Kati V kesäkuu 17, 2019 - 7:03 pm

Valkoista pellavaa😍 tosin taitaisi mennä pojalle, kun herra 5 vee suostuu tällä hetkellä nukkumaan vain pellavatyynyliinoilla…

Reply
Jossu kesäkuu 17, 2019 - 7:33 pm

Olen suunnitellut pellavaisten lakanoiden ostoa jo liian kauan, joten ehdottomasti valinta olisi Princess pellavalakanat. Greigenä tai ehkä sittenkin puuterisena 🤩

Reply
Soile kesäkuu 17, 2019 - 7:46 pm

Tummanharmaa pellava! 😍

Reply
Ellu kesäkuu 17, 2019 - 7:47 pm

Pellavapussilakanat tuplaleveänä😍

Reply
Anaska kesäkuu 17, 2019 - 8:11 pm

Pellavapussilakanat..

Reply
Katri kesäkuu 17, 2019 - 8:26 pm

Korsi <3

Reply
Piia Koivisto kesäkuu 17, 2019 - 9:07 pm

Pellavalakanat puuterin värisenä olisivat niin upeat. Pitkään olen haaveillut pellavalakanoista, mutta en ole malttanut niitä ostaa.

Reply
Minna kesäkuu 17, 2019 - 10:14 pm

Olen pitkään haaveillut pellavapussilakanoista 🙂

Reply
Jonna kesäkuu 18, 2019 - 2:35 am

Korsi on kuosina ihana, mutta tuplaleveä pellavapyssilakana olisi valintani.

Reply
Minttu kesäkuu 18, 2019 - 4:07 am

Pellavainen Princess-setti vaikuttaa ihanalta!

Reply
Saara L. kesäkuu 18, 2019 - 4:23 am

Princess pellavapussilakanat olisi ihanat.

Reply
Maija kesäkuu 18, 2019 - 5:02 am

Valkoinen Korsi pellavaisena olisi kaunis. Ylipäätään pellavalakanat kiinnostavat.

Reply
Laura kesäkuu 18, 2019 - 6:18 am

Pellava-tuplapussilakanasetti! 👌🏼

Reply
Heli kesäkuu 18, 2019 - 6:38 am

Princes tuplapussilakana pellavaa, valkoisena.

Reply
Tiina kesäkuu 18, 2019 - 6:40 am

Tuo Princess valkoisena pellavaisena olisi aivan ihana ♥️

Reply
Klaudia kesäkuu 18, 2019 - 6:42 am

Ehdottomasti valkoiset pellavalakanat! <3

Reply
Anna Ahvenlampi kesäkuu 20, 2019 - 5:37 pm

FAMILON PRINCESS -PUSSILAKANASETTI PELLAVA tumman harmaana olis ihana ❤
On ollut ilo seurata teidän mökki projektia ja aivan ihana mökki teillä kyllä onkin ❤

Reply
Jenni Keljonkankaalta kesäkuu 18, 2019 - 8:27 am

Familon Princess Pellava tummanharmaana olisi ihana

Reply
Anne kesäkuu 18, 2019 - 8:46 am

TUPLAPUSSILAKANASETTI PELLAVA olis ihana

Reply
JennaO kesäkuu 18, 2019 - 9:11 am

Oi miten paljon kauniita pussilakanoita! Ja näissä voi vielä luottaa hyvään laatuun. Meidän mökille kävisi kauniisti Princess pellava setti.

Reply
Sirpa kesäkuu 18, 2019 - 9:22 am

Kaunis mökki ja miten ihanasti Kerttu kirjoitat aina asioista 🙂 juttuja on aina kiva lukea ja makustella mukana. Kivoja vinkkejä olen saanut sisustukseeni jutuistasi. Minusta puuterin sävyinen puuvillalakana setti olisi mieleinen.

Reply
Saaana kesäkuu 18, 2019 - 10:03 am

Voi miten ihanaa, että kaikkien vastoinkäymisten jälkeen teidän mökki on yöpymiskunnossa! ❤ Tummanharmaa pellavapussilakanasetti tulisi tarpeeseen.

Reply
Satuuuu kesäkuu 18, 2019 - 11:39 am

Pellava pussilakanat tummanharmaana 😍

Reply
Päivi kesäkuu 18, 2019 - 11:55 am

Valkoinen puuvilla Korsi

Reply
Pia kesäkuu 18, 2019 - 12:08 pm

Pellava pussilakanat mahdollisesti tummanharmaina!

Reply
Katja kesäkuu 18, 2019 - 12:28 pm

Ikimetsä setti olisi valintani

Reply
Eeva kesäkuu 18, 2019 - 12:33 pm

Pellavaa!

Reply
Päivi kesäkuu 18, 2019 - 12:34 pm

Tummanharmaa pellavapussilakanasetti olisi ihana.

Reply
Outi Mynttinen kesäkuu 18, 2019 - 1:41 pm

Greigen värisessä pellavapussilakanassa tulisi varmasti makoisat unet mökillä😴.

Reply
Terhi kesäkuu 18, 2019 - 3:38 pm

Pellavaa, princess-tuplapussilakanasetti 👌

Reply
HeidiS kesäkuu 18, 2019 - 5:10 pm

Familon Pricess- pussilakansetti pellavaa- kyllä niiden väliin olisi ihana kotisaarella kesäyönä uinahtaa,
upea uudenkarhea mökki Kerttu teillä- onnea! HeidiS

Reply
Elina Niemi-Silmonen kesäkuu 19, 2019 - 4:03 am

Pellavapussilakanasetti olisi kiva testata.

Reply
Heta kesäkuu 18, 2019 - 7:03 pm

Tummanharmaa Princess Pellava olisi ihana 😊

Reply
Johanna kesäkuu 19, 2019 - 6:10 am

Katve (mokka) sopisi meille (tai jos saa tuplan valita niin Raita)

Reply
Ansku kesäkuu 19, 2019 - 7:05 am

Tuplapussilakanasetti parivuoteeseen esim. Princess-sarjasta.

Reply
Jaana kesäkuu 19, 2019 - 7:06 am

Valkoiset pellavalakanat olisivat ihanat 🌿

Reply
Sari kesäkuu 19, 2019 - 7:31 am

Harmaat Princess-pellavalakanat

Reply
Mari kesäkuu 19, 2019 - 8:28 am

Pellavalakanat olisivat ihanat

Reply
Maija kesäkuu 19, 2019 - 9:58 am

Valkoiset pellavalakanat olisi unelmien täyttymys. 😊

Reply
Nina kesäkuu 19, 2019 - 3:45 pm

Korsi pellava olisi ihanat! Kerttu, älä huoli, muutama vuosi sillä sun esikoisella ja kuopuksella vähän enenmmän, niin kyllä he teini-iässä nukkuvat.. nimim. kokemusta on..

Reply
Tuula kesäkuu 19, 2019 - 5:03 pm

Korsi pellava olisi ihana! Olen kuullut, että pellavaisissa nukuttaa…

Reply
Tuija kesäkuu 19, 2019 - 5:43 pm

Princess pellavasetti ❤️ Kaikissa väreissä ihana!

Reply
Anna-Mari kesäkuu 19, 2019 - 5:45 pm

Princess-lakanat pinkkinä tyttärelleni 😍

Reply
Mirja Hihnala kesäkuu 20, 2019 - 6:16 pm

Korsi pellavaa ihana

Reply
Carita kesäkuu 20, 2019 - 6:24 am

Valkoinen pellava olisi varmasti ihana ja tuplapussilakanana 💕

Reply
Anni kesäkuu 20, 2019 - 7:05 am

Princess pellavapussilakanat sävyssä greige! Aivan ihanat! ☺️

Reply
Ulla-Maija kesäkuu 20, 2019 - 11:31 am

Pellava pussilakanat, tuplapeitto 😍
Kaikki värit ihania

Reply
Maiju kesäkuu 20, 2019 - 4:43 pm

Princess pellavapussilakanat värinä puuteri – kesän helteisiin ja kautta vuoden!

Reply
LauraK kesäkuu 20, 2019 - 4:56 pm

Pellavapussilakanat olisi niin 😍

Reply
Annika kesäkuu 20, 2019 - 6:24 pm

Percale viivasto lakanat.

Reply
Tuija kesäkuu 21, 2019 - 2:09 pm

Familon Ultra Korsi Pellava <3

Reply
Nina kesäkuu 22, 2019 - 11:17 am

Korsi pellava! 😍

Reply
MiraX kesäkuu 22, 2019 - 1:46 pm

Percale-pussilakanasetti harmaana😊

Reply
Ulla kesäkuu 22, 2019 - 3:44 pm

Greige pellava pussilakanasetti 😊

Reply
Martta kesäkuu 22, 2019 - 4:33 pm

Pellavaa puuterin värisenä olisi kiva testata! 😃

Reply
Hanna kesäkuu 22, 2019 - 5:09 pm

Harmaa pellavapussilakana

Reply
Noora / Villakoiria ja kissankarvaa kesäkuu 22, 2019 - 7:01 pm

Familon Princess -tuplapussilakana pellavaisena!

Reply
Eija Vestman kesäkuu 22, 2019 - 7:47 pm

Valkoinen pellavasetti😍

Reply
T kesäkuu 22, 2019 - 10:13 pm

Familon Princess -tuplapussilakanasetti tummanharmaana 😊

Reply
Tiia kesäkuu 23, 2019 - 10:59 am

Harmaat pellavalakanat 🙂

Reply
Marjo kesäkuu 23, 2019 - 12:14 pm

Keto olis kaunis 😉

Reply
Heli Malmi kesäkuu 23, 2019 - 12:33 pm

Princess pellava olisi aivan ihana 🥰

Reply
Eliisa kesäkuu 23, 2019 - 12:41 pm

Familon Princess Pellava tuplaleveä pussilakana 🥰

Reply
Merja Lehtola kesäkuu 23, 2019 - 12:50 pm

Percale olisi valintani 😀

Reply
Tanja kesäkuu 23, 2019 - 12:56 pm

Pellava ihastuttaa materiaalina, joten pellavapussilakanat olisivat oikein mieluisat 😊

Reply
Anna-Riikka kesäkuu 23, 2019 - 1:01 pm

Korsi pellavalakana olisi niin ihana juuri meille 🖤

Reply
Elina kesäkuu 23, 2019 - 1:25 pm

Pellava tuplapussilakanat😊

Reply
Marika kesäkuu 23, 2019 - 2:23 pm

Monta upeeta ♡ mutta vaitsin pellavan

Reply
Minna kesäkuu 23, 2019 - 2:26 pm

FAMILON ULTRA -TUPLAPUSSILAKANASETTI VIIVASTO PERCALE sopisi meille 💕!

Reply
Katja Ojala kesäkuu 23, 2019 - 3:27 pm

Suosikkini oli tummanharmaa pellava tuplapussilakana ❤️

Reply
Ulla kesäkuu 23, 2019 - 4:37 pm

Korsi pellava! 😊

Reply
Suvi kesäkuu 23, 2019 - 4:43 pm

Princess pellavat olis ihanat! Kaikki väritkin oli niin nättejä!

Reply
Taina kesäkuu 23, 2019 - 5:08 pm

Korsi pellava on ihana <3 <3

Reply
Ellu kesäkuu 23, 2019 - 5:31 pm

Pellavaisissa pussilakanoissa en ole koskaan nukkunuttiedä, kelpais.

Reply
Tiiu kesäkuu 23, 2019 - 5:44 pm

Korsi pellava valkoinen

Reply
Mira kesäkuu 23, 2019 - 6:10 pm

Puuteri pellava

Reply
Minna kesäkuu 23, 2019 - 6:58 pm

Puuterin väriset pellavalakanat olisivat ihanat! Onnea uuteen mökkiin ja talon myyntiin!

Reply
Terhi J. kesäkuu 23, 2019 - 7:18 pm

Valitsisin familon Princess-tuplapussilakanasetti Pellava!

Reply
Annamari kesäkuu 23, 2019 - 7:26 pm

Lino pellavapussilakana ja roosana on aivan ihana 😍

Reply
Noora kesäkuu 23, 2019 - 7:27 pm

Valkoiset pellavalakanat :)!

Reply
Maija Urpilainen kesäkuu 23, 2019 - 7:37 pm

Pellavaiset pussilakanasetin haluaisin. Ensin ajattelin että korsi-kuosia,mutta ehkä kuitenkin valkoiset.

Reply
Anu-Maria kesäkuu 23, 2019 - 8:17 pm

Valkoiset pellavalakanat ❤️

Reply
Sini kesäkuu 23, 2019 - 8:19 pm

Korsi pellava 🙂

Reply
Anu kesäkuu 24, 2019 - 5:06 pm

Valkoinen pellava-setti olisi mieluinen, tai sitten puuteri, vaikea valita!

Reply

Jätä kommentti