Juhlalook

by Kerttu

Nyt niitä luvattuja tyylijuttuja!

Vuosi alkaa suurilla yrittäjäjuhlilla, jonne saa pistää parasta päälle. Kekkereitä kuvaillaan Keski-Suomen linnanjuhliksi, vaikka pukukoodi onkin presidentinvastaanotosta poiketen tumma puku eli naisten asuksi sopii pitkä tai lyhyt mekko tai vaikka juhlava moderni housuasu. Viime vuonna sain pukeutua kotimaiseen Muotikuun luomukseen. Tänä vuonna päätin kaivella kaappeja ja kierrättää jo kerran (eri juhlissa tosin) päälläni olleen asun.

Mustan hopeakirjaillun mekon ostin VILAsta odottaessani poikaamme. Sen periksiantava materiaali mahdollisti myös vauvamahan mahtumisen ja jotenkin olen mielessäni leimannut tämän mekon odotusajan pukeutumiseen. Kunnes ennen juhlia päätin sovittaa mekkoa jälleen ja sehän oli niin mukava päällä, että pääsi uudelle kierrokselle! Ja ihan hulluahan se olisi ostaa joka juhliin uusi mekko, miehetkin saavat edustaa vuosikausia samassa puvussa 😉

On ihanaa luksusta, kun ammattilaiset loihtivat hiukset ja meikin, ne pysyvät silloin koko illan ja poikkeavat arkilookista. Toivoin linjakkaan puvun seuraksi rentoa lettikampausta.

Mekko: VILA
Kengät: Clarks
Hiukset: Step In
Meikki: Lumicci

Tämä juhlatyyli tuntui omalta ja mielestäni se on yksi tärkeimmistä fiilisjutuista juhlissa. Kuvat ovat vähän karussa ympäristössä otettuja, sillä niiden nappaaminen meni pikkutunneille ja joka paikka oli täynnä ihmisiä.

Oli ihana nähdä niin paljon tuttuja hyvällä juhlafiiliksellä ja ilta meni todella nopeasti. Päällimmäiseksi tunteeksi jäi positiivisuus ja kiitollisuus, onhan meillä vaan tässä maassa ihan huikeita yrittäjiä, jotka pitävät talouden pyörät pyörimässä. Suuret onnittelut vielä kerran kaikille palkituille!

Ensi viikolla on tulossa paljon koti- ja sisustuspostauksia; mm. marmoripöydän uusi muoto, kattausvinkki ja siivousjuttuja. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Minnea/Minnean muruja 22 tammikuun, 2017 - 4:06 pm

Kiva, että nätti mekko pääsi uudelleen päälle 🙂 Tosi kauniina ja tyylikkänä olet ollut juhlimassa! Ja vitsi, miten upea kampaus! Tykkään tosi paljon rennoista lettikampauksista!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 tammikuun, 2017 - 4:15 pm

Kiitokset Minnea! Kyllä ammattilaiset osaavat loihtia meikin ja kampauksen ja kyllähän se lisää juhlafiilistä kummasti!

Reply
Taru 22 tammikuun, 2017 - 6:55 pm

Aivan ihanan näköinen mekko ja upea kampaus! 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 tammikuun, 2017 - 4:14 pm

Lämmin kiitos Taru 🙂

Reply
Nina 23 tammikuun, 2017 - 2:28 pm

Ompas upea mekko ja istuu sulle ihan täydellisesti! <3 Ja toi kampaus on kanssa ihan mieletön!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 23 tammikuun, 2017 - 4:13 pm

Kiitos kauniista sanoistasi Nina! Nyt taas on kiva porskuttaa arkea, kun on saanut nauttia juhlista.

Reply

Jätä kommentti