Inspiraatio kesäasuun

by Kerttu

Tänään silmiini iski uutinen, että meneillään on viilein alkukesä 50 vuoteen! En usko olevani ainoa, joka odottaa jo malttamattomasti kuumia kesäkatuja ja hiekkarantoja. Sillä välin kun odottelemme elohopean hipuamista vähän miellyttävimpiin lukemiin, voi onneksi inspiroitua kesäasuista.
asu1-1-3

Kapp Ahlin raitahame oli päälläni jo nimijuhlissa, joissa viime hetkellä vaihdoin valkoisen kauluspaidan mustaan hihattomaan kauluspaitaan. Viime lauantaina oli tällä viileän kesän mittapuulla aika lämmin päivä. Niinpä kaappiini jäi odottamaan seuraavaa käyttökertaa niinikään Kapp Alhiista ostettu unelmankevyt paita.

asu1-1-4

Ostin Aleksi13:sta mustat loaferit, jotka sujahtavat täydellisesti tämän kesän vaatimustasooni “supermukava”. Kävi vielä sellainen tuuri, että kengät olivat puoleen hintaan eli ilmeisesti kyseessä on viime kesän mallistoa. 90 euron kengät irtosivat mukavasti 45 eurolla, jalat ja lompakko kiittävät!

asu1-1-5

Pikkuinen ja pitkähihnainen laukku on ihan ehdoton lisävaruste vauvan kanssa. Näin lompakko ja puhelin pysyvät lähellä, mutta kädet vapaana. Musta nahkalaukku kultaisella ketjulla toimii myös clutchina.  Kaunottaren ostin & Other Stories-liikkeestä Kööpenhamista. Sitten vain Raybanin Clubmasterit nenälle ja kohti aurinkoa. Kunhan se nyt vain alkaisi pian paistaa…!

Mitä tykkäät asusta?

Ps.  Voit seurata blogiani Bloglovinissa / Facebookissa / Instagramissa Twitterissä / Pinterestissä.

Saatat pitää myös

8 Kommentit

Viivi / Valkoinen Soihtu 10 kesäkuun, 2015 - 3:54 pm

Erittäin tyylikäs asukokonaisuus! Ihana tuo eka kuva, jossa aurinkolasit ja laukku muodostavat hymyilevän naaman <3 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 kesäkuun, 2015 - 12:46 pm

Positiiviset ihmiset löytävät hymyn mistä vain 🙂

Reply
Anna 10 kesäkuun, 2015 - 6:44 pm

Kun nyt kerran mielipidettä kysyit, niin en laisinkaan pidä tuosta hameesta. Ihmettelin jo viikonloppuna valintaasi. Itse kelpuuttaisin sen vaan ranta-asuksi.
Aurinkolasit, kengät ja laukku sen sijaan hienot.
Valkoinen kauluspaita peruskamaa.
Kysymyksesi oli: Mitä tykkäät asusta? Tykkään ja en tykkää.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 kesäkuun, 2015 - 12:45 pm

Moi Anna! Kiitokset ajatuksistasi 🙂 Raitahame sopi minusta oikein hyvin kotona pidettyihin vapaamuotoisiin perhejuhliin. Elän vähän haastavaa aikaa pukeutumisen suhteen, sillä en ole vielä raskauden jälkeen omissa mitoissani, enkä viitsi investoida nyt kalliisiin uusiin vaatteisiin ennen kuin olen taas “omankokoinen”. Siksi tämä raitahame on oikein passeli kesään, plus supermukava päällä. Minähän käyttäisin suunnilleen vain mekkoja, mutta nyt imetysaikana se ei ole mahdollista.

Reply
Elina 10 kesäkuun, 2015 - 9:31 pm

Ihana tuo hame! Raidalliset vaatteet on vaan niin kivoja 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 kesäkuun, 2015 - 12:43 pm

Niinpä, minäkin tykkään niin raitavaatteista 🙂

Reply
Tuulikki Himanka 10 kesäkuun, 2015 - 11:58 pm

Pakko yhtyä Annan mielipiteeseen. Vaakaraita sopii harvalle vartalolle. Jos on hyvin pitkä ja hyvin, hyvin hoikka, niin ehkä sitten. Muille se saa aikaan leventävän efektin. Sen sijaan pidin aikaisemmassa postauksessasi julkaisemastasi kuvasta, jossa sinulla oli mekko/tunika, jossa oli korotettu vyötärö. Se tummansininen. Tuon kaltainen asu hoikentaa ja keventää. Se näytti ylläsi tosi hyvältä. Näytit siinä kuvassa paljon nuoremmalta kuin raitahameessasi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 11 kesäkuun, 2015 - 12:42 pm

Hei Tuulikki! Minä rakastan raitavaatteita ja käytän niitä siitäkin huolimatta, että niistä saattaa syntyä leventävä efekti 🙂 Nyt on haastavaa pukeutua, sillä en ole vielä raskauden jälkeen omissa mitoissani ja vaatteiden pitää mahdollistaa imettäminen, siksi mekot ovat usein tosi hankalia. Lisäksi en halua ostaa kalliita vaatteita, jotka ovat pian (toivottavasti) liian isoja.

Reply

Jätä kommentti