Yksi sohva – kaksi ihan eri ilmettä

by Kerttu
Yksi sohva – kaksi ihan eri ilmettä

Sohvamme koki melkoisen muodonmuutoksen vaihtopäällisten* myötä. Jos ostaessani sohvaa pari vuotta sitten pohdin vaihtopäällisiä, mutta koska en heti osannut valita, jätin asian hautumaan. Ja hyvä niin, sillä nyt valikoimaan oli tullut helmallisia vaihtoehtoja ja tämä tuntui heti omalta jutulta. Pidän siitä, että yhdellä sohvalla voi olla kaksi niin erilaista ilmettä.

*saatu alennusta blogin kautta 

Sohvamme on siis kotimaisen HT Collectionin Como kulmadivaanilla. Tarkempi esittely sohvasta mittoineen löytyy postauksestani Meidän uusi sohva – HT Collectionin Como.

Kaikissa HT-collectionin sohvissa ja tuoleissa on irroitettava verhoilu ja se sekä pidentää huonekalun ikää että luo vaihtelunmahdollisuuksia.

Meille on tärkeää, että kankaat saa itse pestyä ja siksikin on kiva, että pesun ajaksi on laitettavissa sohvaan toiset päälliset.

Siinä missä alkuperäinen sohvalook on hyvin viilea, vaalea ja virtaviivainen, pehmeän beigeillä helmapäällisillä kokonaisuudesta tuli lämmin ja pehmoinen.  Nyt olohuoneen ilme muuttui myös siksi, että laitoin VM Carpetin Hattara-maton pesulaan ja levitin lattialle siksi aikaa Linie Designin White-villamaton.

Odotan kyllä, että saan Hattaran takaisin paikoilleen, se sopii kokonaisuuteen paremmin ja raikastaa huoneen ilmettä.  Toisaalta villamatto tuo lämpöä, nyt kun kuljetaan joulua kohti.

HT Collectionilla on monia kangasvaihtoehtoja, meille valitsin ECO-kankaan sävyn 002. Tässä on kolmenkympin vesipesu. Sohvanpäällisten vaihtaminen on helppoa ja kun siltä tuntuu, voi taas siirtyä harmaaseen päälliseen.

Yksi sohva ja kaksi ihan eri ilmettä.  Mitä pidät tästä beigestä vaihtoehdosta?

Saatat pitää myös

6 Kommentit

Sipi 2 joulukuun, 2018 - 12:11 pm

Näyttää kivalta, lämpimältä, kotoisalta juuri talveen ja joulunaikaan sopivalta?. Nämä uudet sivut ovat myös todella onnistuneet, miellyttävt lukea.
Ihanaa joulun odotusta!

Reply
Kerttu 6 joulukuun, 2018 - 1:15 pm

Kiitos Sipi, mukava kuulla molemmat palautteet! Kaunista joulunodotusta sinnekin!

Reply
Jenni 3 joulukuun, 2018 - 10:24 am

Nyt tykkään sohvasta värisävyltään enemmän, mutta tämä sävy saa seinät näyttämään vaaleansiniseltä, mikä ei iske minun makuuni. Sängyssä pidän ns. ”helmalakanasta”, mutta sohvassa en. Tämä vain minun mielipiteeni.

Reply
Kerttu 6 joulukuun, 2018 - 1:17 pm

Moikka Jenni! Olisikohan sävyefektissä osansa myös tällä kaamosajan auringolla, joka tarjoilee todella erilaisia värikokemuksia kotiin 😀 Sohvaan halusin helman juuri siksi, että kahdet päälliset luovat ihan erilaisen tunnelman. Kuvaan sohvan vielä Hattara-maton kanssa, kunhan se tulee pesulasta, mielestäni paljon raikkaampi kokonaisuus.

Reply
Jenniina 3 joulukuun, 2018 - 11:42 pm

Tämäkin sävy sopii hyvin muuhun sisustukseen. Kivs kun on mahdollisuus vaihtaa päällisiä 🙂 Onko teillä tuossa htc:n sohvassa millaiset täytteet tyynyissä? Ovatko pehmeät istua? Itsellä pisn edessä uuden sohvan etsintä ja tuo como yhtenä vahvana vaihtoehtona 🙂

Reply
Kerttu 6 joulukuun, 2018 - 1:23 pm

Moikka Jenniina! Täytteet ovat hyvin ryhdikkäät, mutta myös mukavat. Mikään superpehmeä löhösohva Como ei ole, mutta mielestäni ihana rentoutumis- tai seurustelupaikka kuitenkin. Kannattaa käydä koeistumassa, jos vain mahdollista!

Reply

Jätä kommentti