Viininpunaista joulua

by Kerttu

Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Taitaa tämä viikonloppu  olla monessa perheessä se, kun jouluvalmistelut ovat päällä täydellä teholla. Niin meilläkin, sillä olemme siivoneet, suunnitelleet ruokia, tehneet lahjaostoksia ja koristelleet kotia. Joulumusiikki soi ja ihanan luminen maisema täydentää tunnelmaa. Kyllä lumi tekee vain ihmeitä fiilikselle!

 

 

Näissä kuvissa on ensimmäiset jouluiset jutut. Tämän joulun sävy on meillä viininpunainen, sillä täydensin koristetyynyvalikoimaa vielä muutamalla sävyn samettityynyllä sekä yhdellä vähän romanttisellakin kukkakuosilla. Tummanpuhuvat sävyt sopivat hyvin jouluun, ei tarvitse olla kirkasta punaista tai perinteistä vihreää.

Toki vihreää on havuissa ja tällä hetkellä, kuvista poiketen, olohuonetta koristaa aito ja kaunis joulukuusi. Lisäksi ostin herttaiselta rouvalta lähikauppamme edestä yksinkertaisen havukranssin. Suunnittelin sitä ensin Home Via Lauran inspiroimana pariovien koristeeksi, mutta aito kranssi liikuteltavissa ovissa ei liene se käytännöllisin vaihtoehto.

 

Asetin kranssin pöydälle ja laiton Iittalan lyhdyn sen sisälle. Asetelmasta tuli paitsi supersimppeli, myös ihanan jouluinen. Kaasa-lyhty on riittävän korkea ja paloturvallinen, vaikka toki elävää tulta saa ja pitää aina vahtia.

Tyynynpäälliset ovat kierrätystavaraa. Facebookin kirppispalstoilla saa halutessaan ilmoituksen kavereiden ilmoituksista ja eräänä kauniina päivänä huomasin, että Maru on myy jotakin. Onneksi olin kärppänä paikalla, sillä meillä oli jo kaksi näitä H&M:n viininpunaisia tyynynpäällisiä ja olin pohtinut, että voisin ostaa vielä pari lisää.

Nyt kirjoittamaan joulukortit ja saunaan lataamaan akkuja ensi viikkoon, josta näyttää tulevan aika kiireinen niin töiden kuin jouluvalmisteluiden kohdalta. Huomenna julkaisen kuvia joulukuusesta, meillä meni nimittäin koko olkkkarin järjestys ihan uuteen uskoon.

Jännitystä ja iloa jouluviikkoon!

Saatat pitää myös

5 Kommentit

karin 17 joulukuun, 2017 - 6:56 pm

Niin kaunista <3 Meilläkin on joulun värinä viininpunainen, jopa joulukuusen koristeet menivät pitkästä aikaa osittain uusiksi 😀 Jäin pohtimaan, että mistä olet tuon kukallisen tyynyn hankkinut? 🙂

Reply
Hanna H 17 joulukuun, 2017 - 8:35 pm

Kaunista! <3 Ihanaa joulun odotusta!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 joulukuun, 2017 - 8:37 am

Kiitos! Ja ihanaa joulua sinnekin! ❤️?

Reply
Leea 18 joulukuun, 2017 - 3:03 am

Kuinkahan kauan kranssi säilyy sisällä?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 20 joulukuun, 2017 - 8:37 am

Huvin säilyy, kun ei vain liikuttele 🙂

Reply

Jätä kommentti