Uusi lempijemma Muuto Restore

by Kerttu

Mukavaa maanantaita!

Kirppisprojektin jälkeen tuli tarve hankkia katseenkestävä säilytin, jonne voisin laittaa olohuoneessa ja keittiössä lainehtivat lastenkirjat. Eri vaihtoehdoista kirjoitin Sisustukseen sopivia säilyttimiä-postauksessa. Päädyin tilaamaan Sisustuksen koodista Muuton Restoren hiekan värisenä.

 

takka-3

 

Kun sain paketin käsiini, yllätyin kuinka ihanan iso kori on! Sen pituus on melkein puoli metriä ja korkeuttakin löytyy 23 cm eli sisään mahtuu jemmaamaan lehtiä, kirjoja, leluja, lankoja tai melkein mitä vain.

 

takka-5

 

Koin suuria valinnanvaikeuksia päättäessäni korin väriä lukuisista vaihtoehdoista, Annen suosituksesta päädyin sävyyn sand. Kuvissa sävy näkyy hyvin totuudenmukaisena: se on lämmin harmaan ja beigen sekoitus ja sopii olohuoneeseemme erinomaisesti.

 

takka-4

 

Totuuden nimessä kerron, että korissa majailee tällä hetkellä parikymmentä värikästä ja osin äänekästä taaperokirjaa, verkkokalvojannne säästääkseni heitin kuvien ajaksi päälle valkoisen torkkupeiton. Mutta kokonsa ansioista Muuton Restore toimisi loistavasti vaikka päiväpeiton säilytyspaikkana yöaikaan.

 

takka-6

Tällaiset monikäyttöiset ja aikaakestävät sisustusostokset tuovat hyvän mielen. Kun kirjoja tai leluja ei tarvitse enää säilyttää olohuoneessa, saan koriin vaikka sisustuslehtiä.

takka

Tämä maanantai ei ole ihan peruspäivä, sillä Norjan prinsessa on saapunut Suomeen! Pitää siis ottaa nokan suunta kohti mummolaa ja lähteä katsomaan pientä suloista kummityttöä <3 Onkin ollut jo ikävä.

Mitä tykkäät Muuton Restoresta? 

Saatat pitää myös

3 Kommentit

moonangel 24 lokakuun, 2016 - 8:41 pm

Meiltä löytyy tuollainen harmaana, koiranlelut on jostain syystä siihen eksynyt 🙂 Iso koko on plussaa ja ulkonäöltään miellyttävä. Hyvin on kori kestänyt pennun hampaatkin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 24 lokakuun, 2016 - 8:57 pm

Materiaali on todella jämäkkää, mahtavaa kuulla että se on kestänyt koiranpennun hampaatkin! Tuli mieleen, että jos korissa olisi matalammat laidat, siitä tulisi pehmustettuna ihana peti pikkukoiralle <3

Reply
Nina 26 lokakuun, 2016 - 2:32 pm

Hieno tuo säilytin! Hetken jo luulin, kun luien postausta, että Märtha Louise olisi tullut vierailulle, mutta sitten tajusin, että olikin kyse sisaresi tyttärestä ?

Reply

Jätä kommentti