Tulossa keittiöremonttia

by Kerttu
Tulossa keittiöremonttia

Tekevälle sattuu, sanotaan. Ei olisi kyllä uskonut, että keittiössämme tehdään ensimmäinen remontti jo vuoden asumisen jälkeen, mutta vahingon jäljet on korjattava.

Tulossa keittiöremonttia

Olimme laittaneet muutaman hiilihapollisen juomatölkin yläkaappiin. Ne olivat jääneet joltain vieraalta, eivätkä olleet sellaisia, joita itse olisi tullut juotua. Niitä ei halunnut pitää jääkaapissa tilaa viemässä, mutta myöskin poiskaataminen olisi tuntunut tuhlaukselta. Niinpä tölkit yläkaappiin -pois silmistä ja pois mielestä.

Kesällä olimme paljon mökillä. Erään reissun jälkeen kotiin palatessa ihmettelimme, miten keittiön kivitasolla on jotain keltaista nestettä. Sitä oli paljon ja se näytti ilmestyneen siihen kuin tyhjästä. Pienen tutkimusten jälkeen hoksasimme, että neste oli valunut aivan korkeimmasta kaapista ja mennyt kahden hyllytason sekä integroidun mikrotason läpi.  Helle oli nostanut lämpötilaa  ja toki se lämpö korostui yläkaapissa katon rajassa. Ja poks!

Voi itku!

Onneksi on vakuutus ja saamme keittiön korjattua. Kuvissa eivät vauriot näy, mutta neste on turvottanut ovia ja hyllyjä ikävästi. Kaikkea ei tietenkään vaihdeta, vaan vaurioituneet osat. Eka remontti tulossa siis kohtapuoleen. Samalla fiksataan eteisen kaappi, jossa mittavirhe eli sen verran myllerrystä uuteen kotiin luvassa.

Ensin viikonloppuna tuleekin tasan vuosi tässä kodissa! Aika on mennyt vauhdilla.

Saatat pitää myös

2 Kommentit

Kukka 25 elokuun, 2020 - 3:36 pm

Ai vuosi jo? olisin sanonut, että muutitte pari kuukautta sitten.

Reply
Kerttu 27 elokuun, 2020 - 5:46 am

Sanos muuta, aika mennyt valtavaa vauhtia!

Reply

Jätä kommentti