Toiseen suuntaan

by Kerttu
Heippa!
Blogikuvien pohjalta on joskus vaikeaa hahmottaa kotia ja mittasuhteita. Yllä oleva kuvakulma on se tuttu, johon jämähdän helposti. Minulta on pyydetty kuvaa sohvalta keittiöönpäin ja tässä se nyt tulee: 

Huonekuuseni ilahduttaa minua päivittäin ressukalla olemuksellaan ja pärekori toimii oikein hyvänä suojaruukkuna. Jouluvalot on viriteltynä terasille ja kaapeissakin on kahden viikon kirppisprojektin jälkeen mukavasti tilaa. Tässähän alkaa olla jo ihan valmista naista ottamaan joulukuu vastaan. 
Paitsi: joulukalenteriasia on ihan hunningolla! Mistähän löytyisi jokin kiva persoonallinen kalenteri lapselle? Vieläköhän sitä ehtisi tekemään ihan itse? 

Saatat pitää myös

18 Kommentit

Melina / Minishow 28 marraskuun, 2013 - 10:58 pm

Kurkkaapa Oi Paketin sivuilta paperipusseista tehty kalenteri. Se on tosi kiva idea!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 9:57 am

Arvaapa mikä oli lopullinen ratkaisu: susiruma suklaakalenteri lähikaupasta. Äiti on ihmeissään ja tytär onnessaan 😀 Itse en saanut koskaan lapsena suklaakalenteria 😉

Reply
Viivi / Valkoinen Soihtu 28 marraskuun, 2013 - 11:04 pm

Kauniilta näyttää tästäkin suunnasta:)! Ja toi huonekuusi, se on kyllä supersöpö!

Meillä on kanssa kalenterijutut vielä mietinnän alla, kääääk, kohta tulee kiire! Alunperin ajattelin, että hankin yllätykset meillä jo valmiinaolevaan pussukkakalenteriin, mutta en tiedä, ehdinkö. Tyttö tosin toivoi Hello Kitty -suklaakalenteria ja poika Lego-kalenteria; saas nähdä toteutuuko äidin vai lasten toiveet kalenterien suhteen:D

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 9:57 am

Kiitos Viivi! Kävinkin kurkkaamassa sun kalenterin, hieno!

Reply
Saija /Tasapainoa tavoitellen 28 marraskuun, 2013 - 11:24 pm

Mä olen luovuttanut kalenterintekoyrityksissäni, kun en vain saa aikaiseksi. Ainakin edellisinä vuosina huuto netissä on ollut kivoja jonkun muun itse tekemiä kalentereita.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 9:58 am

Hih, lähikaupasta löytyi kalenteri ja lapsi on onnellinen 😉

Reply
Paula 28 marraskuun, 2013 - 11:30 pm

En itse pidä valmiskalentereista, on hauska seurata aamuisin lasten jännitystä. Olen ostanut Prismasta molemmille tytöille omat kangaskalenterit, joissa on numeroidut taskut. Tänä vuonna ostin ihan sievän punaruutuisen kalenterin pienemmälle. Ajatuksena postata tästä aiheesta lauantaina. Joka päivä tonttu tuo pienen yllätyksen (legon, pinnin, suklaan, piparin, tarran, rusinoita tms) taskuun. Ostin viime vuonna alesta tavarakalenterin, josta aion nyt laittaa taskuihin legofriendsejä. En tiedä, meneekö tuo Prisman kalenteri sisutukseen, mutta itse en jaksanut lähteä ompelemaan. Puttipajassa on myös tonttutyttötaskukalentereita, mutta ne olivat huomattavasti kalliimpia.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 9:59 am

Ihanalta kuulostaa. Tällä kertaa me menimme sieltä missä aita oli matalin eli valmiskalenteri lähikaupasta. Tytöllä ei ollut oikeastaan mitään toiveita asian suhteen ja näin asia ratkesi helposti. Joulun odotuksen ilo on taattu tälläkin!

Reply
SH - HOUSEkoti 29 marraskuun, 2013 - 1:07 am

Hauska tuo huone joulukuusi. Voisi uskaltautua kokeilemaan :). Joulukalenterit ovat aina oma mietintänsä, mutta taitaa lapset olla ihan tyytyväisiä simppelimpäänkin juttuun kalentereiden osalta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 10:00 am

Hyvin simppeliin ratkaisuun päädyttiin ja hyvä näin 🙂 Huonekuusi on kyllä söpö (ja helppohoitoinen).

Reply
Anonymous 29 marraskuun, 2013 - 12:57 pm

Kaunista! Ajattelin itsekin hankkia tänään joko pienen pöytäkuusen tai pari joulukukkaa näin joulua odotellessa! Kysymys sinulle; olemme ajatelleet hankkia tuon Hay trayn sohvapöydäksi tuossa isossa koossa, onko se hyvä käytössä? Mahtuuko kaksi lautasta hyvin pöydälle? Me välillä miehen kanssa ruokaillaan illalla olkkarissa 🙂 Entä naarmuuntuuko teräs helposti? Kiitos jo etukäteen 🙂
-Pauliina

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 10:01 am

Kiitos Pauliina! Tray-pöytä on tosi mieleinen meillä. Mutta kovin suuri se ei ole ja reunat hankaloittavat vähän ruokaulua. Naarmuja en ole huomannut.

Reply
Jonsku - Valoisaa vaaleaa 29 marraskuun, 2013 - 1:07 pm

Tuo keinu on niin ihana! 🙂 Tuo aiempi postaus kodista oli tosi mukava. Itse asiassa vasta ajattelin, että pitäisi tehdä sellainen haaste, että joka huoneesta yksi kuva, mutta sinähän sen olitkin jo tehnyt 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 10:02 am

Kiitos, kiva kuulla Jonsku! Nappaahan haaste vastaan, olisi kiva päästä teille virtuaalikierrokselle 🙂

Reply
Anonymous 29 marraskuun, 2013 - 3:12 pm

Partiolaisten perinteinen adventtikalenteri. Niin perinteinen, että ei voi olla arvaamatta, mitä paljastuu luukusta joulukuun 6. päivä..;) Mä olen lapsille ostanut sen aina, ja nyt kun lapset ovat jo isoja ja partionsa käyneet, niin äiti vuorostaan availee niitä luukkuja! Yhtäkään suklaakalenteria en ole ikinä ostanut, sen puolen hoitelivat kummit aikanaan. Ja ihan kannatuksen vuoksi tuota partion kalenteria ostan joka vuosi, pieni on lippukunta täällä meidän pienellä paikkakunnalla, osa hinnasta menee omalle sille.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 10:03 am

Partiolaisten kalenteri on kyllä ihan klassikko ja rahat menevät hyvään tarkoitukseen 🙂

Reply
Ruut 30 marraskuun, 2013 - 7:44 pm

mistä tuollaisen huonekuusen olet hankkinut? itse kaipailen jotain samanlaista tänne kotiin mutta en tiedä olisiko tuo liian iso..

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 1 joulukuun, 2013 - 10:04 am

Moi! Plantagenista ostin, mutta kuulema niitä on myös esim. Minimanissa.

Reply

Jätä kommentti