Tavallista erityisempi kimppu

by Kerttu

Tällä viikolla olen saanut nauttia ihan erityisestä kukkakimpusta, nimittäin morsiuskimpusta. Morsian itse nauttii parhaillaan ansaitusta häämatkastaan, joten sain ilokseni kotiin tämän Ruusupuun sitoman kimpun. Häiden teemaväri oli viininpunainen, sattumalta sama kuin meidän olohuoneemme talvisävy.

Tällä hetkellä kukkakimppujen trendi on boheemi ja jopa barokkimaisen rönsyilevä. Vaikka kimppu näyttää huolettomalta, se on huolellisen asettelun tulos. Tämä morsiuskimppu näyttää yhä kauniilta, vaikka onkin kokenut kovia. Ensin hääpäivän, sitten taksimatkan kotiin ilman suojusta ja sen jälkeen vielä muutaman päivän maljakossa.

Koti tuntuu riisutulta joulun jälkeen. Alkuvuosi on vähän välitilaa, joulu on mennyt ja kevät vasta edessä. Sydäntalveen sopivat hyvin vähän tummemmat sävyt ja luulen, että sävymaailma kevenee kun aurinko alkaa näyttäytyä. Tänään on taas niin pimeä päivä, että kaikkien valojen lisäksi tarvitaan kynttilöitä ja takkatulta. Hyggeillään sitten oikein kunnolla, kun luontoäiti sellaisia olosuhteita meille tarjoilee.

 

 

Meidän Eamesin keinutuoli on ollut ystävälläni Melinalla lainassa. Nyt kun he saivat uuden nojatuolin kotiinsa taidan hakea tuolin takaisin, saa taas pientä vaihtelua ihan omilla huonekaluilla.

Mielestäni esimerkiksi valaisimia ja tuoleja, siis sisustusesineitä, jotka eivät mene käytössä miksikään, voisi kierrättää ystävysten kesken paljon enemmänkin! Pientä vaihtelua saa muutamien kuukausien lainoilla puolin ja toisin, sillä tunnustetaan nyt pois, usein sisustusmuutokset eivät perustu tarpeeseen vaan vaihtelunhaluun.

Oletko sinä tehnyt sisustusvaihtoja?

Kimppu on ihana muisto häistä ja tällä hetkellä kuivatan sitä, jos vaikka morsian sattuisi palatessaan haluamaan sen vielä muistoksi. Sain luvan jakaa kuvia häistäkin, joten mielelläni vilautan teille lähiaikoina myös juhlahumua! Aikuiseen makuun sopivien polttareiden jälkeen saimme nauttia niin ikään aikuiseen makuun sopivista tyylikkäistä uudenvuodenaaton häistä.

Iloa viikonloppuun!

Saatat pitää myös

1 Kommentti

Chandelierhome 6 tammikuun, 2018 - 4:55 pm

On kaunis kimppu! Minullakin on häiden suhteen tullut pari kimppua, nimittäin morsiammen heittokimppu 😉 en ole koskaan kokeillut huonekalujen vaihtoa, mutta todella harkittava vinkki!

Reply

Jätä kommentti