Koti kuin koru -vierailinko juuri Pinterestissä?

by Kerttu
Koti kuin koru -vierailinko juuri Pinterestissä?

Vierailin eilen Pinterestissä uskomattoman kauniissa kodissa ja pääsen jakamaan muutaman tunnelmapalan sieltä teillekin.

Osalle tämä upouusi talo saattaakin olla tuttu, sillä se asukas on Lainahöyhenissä-blogin Tiiu. Hänen uusi kotinsa on kuin koru; harmooninen, mielenkiintoinen, ajaton ja trendikäs yhtä aikaa. Jokainen yksityiskohta on hiottu ja mietitty, eikä topakka lady of the house ole tehnyt kompromisseja visuaalisuuden kanssa. Yksinkertaisesti mykistävän hieno koti, olematta kuitenkaan pätkääkään pröystäilevä.

Koti kuin koru -vierailinko juuri Pinterestissä?

Kun pääsimme talolle, oli pimeä jo laskeutunut ja yksi talon parhaista puolista eli  valoisuus ja upeat maisemat jäivät näkemättä. Mutta tehkää kuten minä ja kuvitelkaa ikkunoista avautuvan kalliota, kangasmetsää ja puiden lomaan pilkottamaan järven.

Talon punainen lanka on valkoöljylakattu saarniparketti, olohuoneessa ja keittiössä ladottuna klassiseen kalanruotoon. Kaunis lattia luo lämpöä ja tyylikkyyttä valkoisiin seiniin ja avariin ikkunapintoihin.

 

Tiiu on vasta muutaman viikon asunut talossaan ja sisustus näyttää hämmästyttävän valmiita. Laadukkaat luonnonmateriaalit ja murretut vaaleat sävyt toistuvat sisustuksessa huoneesta toiseen luoden rauhallisen ja ehjän kokonaisuuden.

Yksi kodin helmistä on päämakuuhuoneen ja vaatehuoneen yhdistävä spa-osasto. Putket ja tekniikka on täysin integroitu ja erityisen kaunis yksityiskohta on peilistä tuleva hana, yksi esimerkki visioista, joista ei joustettu työmiesten ilmeistä huolimatta.

Suihku ja amme ovat kuin sisustuselementtejä nekin. Tämä huone on sitä kuuluisaa arjen luksusta parhaimmillaan, sillä varsinaiset pesutilat ovat saunan yhteydessä.

Yksi makuuhuoneista kantaa nimeä shala, sporttisen Tiiun jooga- ja jumppahuone. Objektiivini ei riittänyt huoneen kuvaamiseen laajemmin, mutta kyllä tuollaisessa huoneessa kelpaa urheilla. Puolapuut ja renkaat ovat tottakai sisustukseen täydellisesti istuvia.

Hmm… tuli äkillinen tarve alkaa joogaamaan…!

 

Vierashuoneessa on kaunis puusänky, joka on tehty omalta tontilta kaadetusta kuusista. Sänky on näyttävä, mutta kuulema simppeli tehdä, täältä löytyvät ohjeet.

Kodissa on nerokkaasti yhdistetty designhelmiä, edullisempaa sisustamista kuten Ikeaa ja itse tehtyjä tai tuunattuja ratkaisuja.

Koivuvaneriset kaapinovet toistuvat eri puolilla kotia ja keittiön korkea kaapisto aamiaiskaappeineen on todella kaunis. Koivu tuo valkoisen rinnalle lämpöä ja sitoo huoneita yhteen. Tiiu on myös hankkinut kotimaisen Nikarin tuotteita, kuten ruokapöydän, nojatuolin ja baarijakkaran.

Meidän illanvietto koostui bloggaamisen kautta löytyneistä ystävistä; Projektilan Katja, Minishow´n Melina, Lucksury lifen Heidi, Marulla-blogin Maru ja Pilkkeitä-blogin Piia ovat kaikki upeita naisia, joiden kanssa on ollut ilo ystävystyä aikuisiällä. Heidän kanssaan jaamme intohimon kotiin ja sisustamiseen, mutta kun pintaa raaputtaa, niin yhteisiä asioita löytyy muitakin.

Ilta meni aivan liian nopeasti ja valvoin aivan liian myöhään, mutta silti heräsin hymy huulilla. Teen pienen paljastuksen; Tiiu on luonnossa harmonisen eteeristä blogipersoonaansa räväkämpi tapaus, enkä ihan hetkeen muista nauraneeni niin paljon kuin eilen. Teki niin hyvää tanssia aamuun näiden tyttöjen kanssa!

 

Onnea uuteen kauniiseen kotiin, kiitos kaikille seurasta ja tästä järisyttävästä hyvänmielen sisustusinspiraatiosta, joka tarttui vierailulta matkaan. Parasta.

Saatat pitää myös

11 Kommentit

Melina 7 tammikuun, 2018 - 9:50 pm

Oli niin ihana ilta, ja Tiiun koti – se on yksinkertaisesti käsittämätön!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 tammikuun, 2018 - 9:01 am

Samaa mieltä! <3

Reply
Minnea 7 tammikuun, 2018 - 9:58 pm

Minäkin olen ihastellut Tiiun kotia hänen oman bloginsa puolelta, ja tuo spa-huone on niin upea kaikessa yksinkertaisuudessaan!

Teillä näyttää olleen mukava ilta 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 tammikuun, 2018 - 9:01 am

Spa on niin hurmaava! Ja koko koti, kuvat eivät tee oikeutta 🙂 Ilta oli todella ihana, näitä tarvitaan aina silloin tällöin <3

Reply
Heli 8 tammikuun, 2018 - 9:01 am

Se on jännä, miten itse en löydä kyseisestä sisutuksesta ollenkaan kodikkuutta eli en ITSE osaisi yhtään asua siinä. Tämän vuoksi inspiraatiotakin on hankala ottaa. Jäin miettimään johtuuko se värittömyydestä vai mistä. Enkä edes osaa täysin määritellä sitä.

Tärkeintähän on, että koti on asukkaansa näköinen 🙂 Ja Tiiulla on niin omalle itselleen sopiva koti. Ja aivan mahtavaa, miten tyyli jatkuu läpi kodin samanlaisena heti muutosta. Itselläni omassa kodissa näin ei vielä ole 😀 johtunee saamattomuudesta 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 8 tammikuun, 2018 - 9:13 am

Keinovalossa otetut kuvat eivät tee oikeutta kodille ja onhan siellä vasta asuttu pari viikkoa. Kodikkuus tulee mielestäni laadukkaista materiaaleista, lämpimistä sävyistä ja runsaista viherkasveista. Osaisipa itsekin olla yhtä linjakas sisustaja 🙂

Reply
Muuttuva kotini Päivi S 8 tammikuun, 2018 - 11:10 pm

Ihanan näköinen koti <3 ja persoonallinen <3

Tuo musta seinälamppu täällä haavelistalla. Pitää vain nähdä ekana ihan livenä. Se on vain jotenki jäänyt itelle mieleen, että pakko se saaha johonki 🙂 Lamppujahan ei ole koskaan liikaa. Jalkalamppunakin olis kiva .)

Reply
Eeva 9 tammikuun, 2018 - 1:24 pm

Ihana koti,raikas ja moderni.Olisin kuitenkin kysynyt sinulta,mikä kangas on teidän como sohvassa?Meillä on myös sama sohva,mutta kangas on pellavaa tummanharmaana.Oletko ollut tyytyväinen sohvaasi ja onko jalat sohvamallin omat?Kiitos

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 9 tammikuun, 2018 - 8:40 pm

Moikka, täältä löytyy sohvan tiedot: https://www.idealista.fi/modernistikodikas/2016/12/30/meidan-uusi-sohva-ht-collection-como/#all-comments

Jalat ovat sohvan omat ja olen ollut oikein tyytyväinen 🙂

Reply
MiraP 14 tammikuun, 2018 - 8:20 am

Kaunista, kevyttä ja jotenkin eteeristä. Täytyypä tutustua hänen blogiinsa.

Reply
Aili Heinänen 20 tammikuun, 2018 - 10:06 am

Mikä on kaunis seinälamppu olohuoneessa?

Reply

Jätä kommentti