Sininen hetki

by Kerttu

Ensimmäinen kokonainen arkiviikko on takana ja onnekseni saan myöntää, että tällä äidillä meni hyvät itkut hukkaan. Poika on pärjännyt viikon kolme hoitopäiväänsä mainiosti ja saanut kehuja reippaudestaan. Hassua sanoa, mutta töiden aloittaminen on tuonut uudenlaista rauhaa. Ihana tunne, kun on voinut tehdä asioita keskeytyksettä alusta loppuun. Tämä on ollut ehkä yksi stressaavin asia tänä syksynä, kun työrauhaa ei ole juuri ollut. Vaikka arjessa on sykettä, yritetään illat rauhoittaa mukavalle yhdessäololle. Arki tuntuu hyvältä.

sininenhetki

Pimeys on päässyt jälleen vähän yllättämään. Harvoin kotiin ehtii edes siniselle hetkelle, mutta tänään etäpäivänä onnistuin sellaisen muistikortille nappaamaan. Kynttilöiden kulutus on huipussaan ja innokkaimmat ovat jo maininneet J-sanan. Jos tiedätte mitä juhlaa tarkoitan 😉 Mutta itse en ole ihan valmis siihen vielä. Marraskuinen hämäränhyssy saa kuitenkin haaveilemaan kausivaloista, joko teillä on otettu järeät keinot käyttöön pimeydestä selviämiseen?

Nyt juoksukengät jalkaan, onneksi on lasten harrastuskuskauksia, joiden aikana ei auta kun pistää reilun tunnin verran tossua toisen eteen. Sillä rehellisyyden nimissä villasukat, takkatuli ja suklaa houkuttelisi muuten aika paljon enemmän! Mukavaa viikonlopun alkua <3

Saatat pitää myös

Jätä kommentti