Ripaus rentoutta x 3

by Kerttu
Ripaus rentoutta

Uusi asenne marraskuuhun on näin kahdeksan päivän kokemuksella toiminut oikein hyvin. Tällä viikolla olen toteuttanut paria lupaustani. Ensinnäkin otin aikaa itseni hemmotteluun ja kävin jalkahoidossa. 75 minuuttia silkkaa taivasta! Menin ensin väärään paikkaan ja kun kysyin, kauanko kauneushoitola on ollut tässä uudessa osoitteessa, kuulin että lähes kaksi vuotta. Käyn siis aivan liian harvoin. Toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitse odottaa näin pitkään.

Toiseksi olen testannut ruutuaikaa, jossa puhelin menee illalla lukkoon klo 20.30 ja aukeaa aamulla klo 7. Pikkuisen piti moderoida aikoja alkuperäisestä 20-08 suunnitelmastani, sillä sen verran työhommia kuitenkin on illalla ja aamulla hoidettava. Mutta jo tämä on tuonut ihanaa rauhaa. Aplikaation / netin saa toki auki, jos tarvitsee, mutta kaikki selailut ja someilu vaan huvikseen on jäänyt pois. Suosittelen kokeilemaan!

Kolmanneksi meillä on aloitettu hellästi jo fiilistellä joulua. Ikkunaan pääsi ensimmäinen paperitähti ja tänään kuuntelimme tyttären toiveesta jo joululauluja. Illan ohjelmassa on lasten kanssa ensimmäisten piparien leipominen. Ei kai sillä ole väliä, miten hyvää oloa ja iloa saa, kunhan saa. Esikoisesta kuoriutuu vielä kunnon jouluihminen!

Rennosta meiningistä kertoo myös nämä kännykkäkuvat blogissa. Talviaika ei siis todellakaan suosi valokuvaajaa ja kun päivät menevät töissä, ei enää luonnonvaloa heru. Ei se mitään, nyt on näin ja eiköhän tästäkin kuvasta saa vähän meidän olohuoneen marrastunnelmaa aistittua. Viikonloppua koittaa ja odotan jo innolla, että saan kaivaa kamerankin esille.

Vaikka niin paljon vannoin siihen, että marrasblues johtuu valonpuutteesta ja hormoneista, tämä pieniotantainen ihmiskokeeni kertoo, että asennoitumisella on kyllä valtava merkitys. Ihanaa viikonloppua just sulle!

 


 

Saatat pitää myös

Jätä kommentti