Paluu edellisvuosien joulutunnelmiin

by Kerttu
Paluu edellisvuosien joulutunnelmiin

Tänä jouluna koristellaan uusi koti, joka tuntuu innostavalta ja jännittävältä. Miten koristeet löytävät paikkansa ja minne kuusi laitetaan? Olen vannonut aidon kuusen nimeen, vaikka joskus mielessä häivähtää, että laadukkaalla kestokuusella pääsisi helpommalla (ja sen voisi laittaa aikaisemmin). Oikean kuusen tunnelma vielä voittaa ja uskon, että olen tästä syystä tänäkin jouluna valmis ottamaan neulasshown vastaan.

Sanna haastoi meidät sisustusbloggaajat sukeltamaan arkistojen aarteisiin ja näyttämään eri vuosien joulukodin. Näissä kuvissa huomaa aivan erityisesti joulukuusikehitykseni. Toki edelleen sydän sykähtää noille mökkimetsän luonnonkuusille, vaikka visualisti kallistuukin nykyään kasvatetun tuuhean kuusen puoleen.

2018

Meillä taisi olla tällöin ekan kerran kasvatettu kuusi ja rakastin tämän tuuheutta ja ryhdikkyyttä!

2017

Hurahdin havuihin, joita oli kransseina, maljakoissa ja kattauksessa.

2016

Joulukuusi oli edellisessä kodissa parissakin eri paikassa. Koristeiden määrä näyttää nykypäivän trendiin verrattuna hyvin maltilliselta.

2015
En löytänyt kuusikuvaa, mutta tästä suloisesta vauvasta sitäkin enemmän kuvia. Aika rientää.

2014

Vanha sohvaryhmä sai huoneen tunnelman näyttämään hyvin erilaiselta. Tuolin päällä rakas Hugo, joka rakasti tarkkailla tuosta naapureita. Eka joulu ilman karvaformulaa, ikävä on hirmuinen.

2013

Tuo kuusityyny on edelleen osa joulusisustustamme.

Hauska aikamatka myös sisustukseen nämä joulukuvat. Vaikka monia asia on muuttunut, on onneksi moni myös säilynyt. Uskon, että siitä on joulussakin lopulta kyse. Pidetään huolta rakkaimmista traditioista, mutta uudistetaan juhlaa sopimaan elämäntilanteeseen ja omaan makuun. Ehkäpä suosikki ”joulutrendeistä” on se, että juhlasta saa omannäköisensä.

Ilman stressiä ja valtavaa tavaramäärää syntyy mielestäni kaunein joulu.

Lue myös:  Miksi minä rakastan joulua?

Saatat pitää myös

Jätä kommentti