Kotoisan tyylikäs toimisto

by Kerttu

On toimistoja ja on toimistoja. Minulle oli ilo käydä stailaamassa ja valokuvaamassa oikea toimistojen mersu; tyylikäs, tunnelmallinen ja toimiva 133 neliön kokonaisuus aivan Jyväskylän ytimessä. Tilat ovat jäämässä pieneksi nykyiselle toimijalla ja nyt  6 huonetta, keittiö, wc ja eteisaulan käsittävä toimistokokonaisuus etsii vuokralaista.

kauppakatu18-6

On ilo nähdä, että yritys on satsannut sisustukseen. Sillä on iso merkitys työntekijöille ja asiakkaille, panostaminen näkyy parempana viihtyvyytenä ja sitä kautta jopa parempana työtehona. On aika vanhanaikainen ajatus, että kaikki tietotyö syntyisi yksin omassa ”kopissa” ruudun äärellä, tarvitaan tiloja kohtaamisiin ja ajatteluun. Suomen Great Place to Work-instituutin mukaan yksi parhaiden työpaikkojen piirre on huomion kiinnittäminen toimitiloihin. ”Kun välitetään tiloista, välitetään todennäköisesti myös muista työoloihin liittyvistä asioista”.

kauppakatu18-9

Kauppakadun vuokralaisia etsivä toimistohuoneisto on luonyt viihtyisyyttä mm. kodinomaisilla verhoilla, matoilla ja muilla tekstiileillä. Jokaisesta huoneesta löytyy pehmeä torkkupeitto, jonka voi kääräistä viileänä päivänä harteille.

kauppakatu18-10

Seinissä on pehmeitä ja lämpimiä sävyjä kovan valkoisen sijaan, se luo turvallista tunnelmaa ympäristöön. Kahvit voi juoda pehmeässä nojatuolissa tai säkkituolissa. Sisustuksen ystävänä kiinnitin huomiota myös designtuoleihin, jolla on piristetty kokonaisuutta.

kauppakatu18-14

Tilat sijaitsevat Jyväskylän kävelykadun varrella, osoitteessa Kauppakatu 18. Kolmannessa kerroksessa on katutasoa enemmän omaa rauhaa, mutta hissillisessä talossa on myös helppo kulku asiakkaille. Jos siis tiedät jonkun, joka etsii siistiä ja toimivaa työskentelypaikkaa keskustasta, niin vinkkaathan eteenpäin!  Vuokrausilmoitus ja tarkemmat tiedot löytyvät TÄÄLTÄ.

kauppakatu18-16

Talosanomien Jennin kanssa perustamamme VALO on keskittynyt tähän mennessä vain asuntojen myytistailauksiin ja -kuvauksiin, mutta toki voimme tarjota palvelua jatkossa myös yrityksille. Perusidea on siis se, että stailaamme esiin tilojen parhaat puolet, ikuistamme ne tyylikkäisiin valokuviin ja tarjoamme ilmoitukselle lisänäkyvyyttä. Mikäli myynti tai vuokraus on ajankohtaista, laita viesti modernistikodikas @ gmail.com.

kauppakatu18

Ensivaikutelman kun voi tehdä vain kerran ja tänä päivänä se tapahtuu jo verkossa!

Onko sinun työpaikallasi panostettu sisustukseen tai tilojen viihtyvyyteen? 

Saatat pitää myös

4 Kommentit

Merja 27 lokakuun, 2016 - 9:11 pm

Tiedätkö, mitä on tuo lattia? 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 lokakuun, 2016 - 8:57 am

Hei, en tiedä, mutta selvitän!

Reply
Mari 28 lokakuun, 2016 - 8:53 am

Kaunis toimisto! Meilläkin on officella mietitty sisustusta, tosin miehet olivat hoitaneet sen ennen minun taloon saapumista Ikean kalusteilla, mutta mielestäni meillä on kiva toimisto. Ja tykkään että meillä on paljon viherkasveja, tuovat lämpöä toimistolle. Oman huoneeni olen sitten sisustanut omanlaiseksi.

Näinköhän Kerttu sinut Kasvu Open finaalissa keskiviikkona päivällä? Ainakin hyvin sinunnäköinen ihanasti hymyilevä nainen oli aulassa jättämässä samaan aikaan vaatteita kanssani säilöön.

Mukavaa viikonloppua!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 31 lokakuun, 2016 - 8:58 am

Kiitos Mari! Viherkasvit tuovat tosi paljon viihtyisyyttä ja onhan niillä ilmaa puhdistavia hyvä vaikutuksiakin. Pitäisikin käydä ostamassa pari uutta kasvia kotiinkin!

Ja kyllä, olin Kasvu Openissa työasioissa, harmi vaan kun en ehtinyt olla kauempaa. Upea tapahtuma!

Reply

Jätä kommentti