Kodinhoitohuoneemme Maja-inspiraatio

by Kerttu
Yksi suosituimmista hakusanoista blogiini on ”kodinhoitohuone”. Se on vähän hassua, sillä olen kirjoittanut tästä pyykin ja urheiluvaatteiden valtakunnasta vasta kerran esitellessäni sen Kodinhoitohuone ja arkieteinen-postauksessa. Sain uutta inspiraation tämän tilan laittamiseen nähdessäni Asuntomessujen Maja-talon upean kodinhoitohuoneen, joka oli todella kaunis kokonaisuus. Palataan tähän postauksen lopussa, kurkistetaan ensin meille. Kodinhoitohuone on hyvin pelkistetty ja kaappitila maksimoitu: 

Ja sitten siihen inspiraatiooni! Majassa Asuntomessuilla käyneet muistavat varmasti kauniit vaatetangot, käsintehdyt matot ja virkatut korit, jotka tuovat tilaan kaunista tunnelmaa. Muutama pärekori voisi olla meilläkin kodinhoitohuoneen tasolla, sinne voisi sitten viikata valmiiksi kunkin perheenjäsenen puhtaat pyykit ja kuljettaa kaappiin.

Näitä tankoja myy Annaleenas hem. Majassa niille on suunniteltu täydellinen paikka, enkä valitettavasti ole varma löytyykö sellaista meiltä. Kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä vaatetangot ovat todella kauniita ja tyylikkäitä. Miten voikin olla, että joskus se yksinkertaisin ratkaisu on kaikkein näyttävin? Hinnat ovat Annaleenan nettisivuilla kruunuina, mutta euroiksi käännetynä tuotteita saa  parinkympin toimituskuluilla myös Suomeen. Itse tankojen hinnat ovat noin 300 euroa tai vähän alle, riippuen mallista. 

Palataanpa hetkeksi tämän postauksen ensimmäiseen kuvaan. Voisitko kuvitella sielusi silmin valkoisen tai mustan vaatetangon roikkumaan tänne harmaalle peräseinälle jakkaran päälle?

Mitä mieltä? Voisiko toimia? Kumpi väri? 

Ja jos ei, mitä muuta kodinhoitohuoneemme sinusta voisi kaivata? Ja tähän ei kannata vastata, että ikkunaa, sillä sitä ei paloturvallisuussyistä rakennettu. Kodinhoitohuoneestamme on käynti autokatokseen. 

Saatat pitää myös

0 Kommentti

lisbet e. 26 elokuun, 2013 - 8:00 am

Minä ihastuin myös noihin tankoihin ja haaveilen sellaisesta khh:een, vaikka onhan tangolle laitettu hintaa! Mistä se johtuukin, että yksinkertainen on kallista? 😀 Mahtuvatko kaappien ovet aukeamaan, jos tuohon laittaa tangon? Jos mahtuvat, niin laita ihmessä, sopisi hyvin!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:35 pm

Sanopa muuta, design-leima varmasti nostaa hintaa. Näin maallikkona tulee mieleen, saisiko tuon tyyppistä tehtyä itsekin? Pitää ottaa mitat ja suunnitella, tuo kapein sen pitäisi olla kuitenkin. Leveämpi malli ei mahdu varmasti.

Reply
Tiia 26 elokuun, 2013 - 8:03 am

Hei!
Olen jo jonkin aika lueskellut blogiasi, mutta en ole tainnut aiemmin kommentoida.
Miksipä ei sopisi musta vaatetanko tuolle seinälle noin niin kuin visuaalisesti 🙂 Insinööri sisälläni ei voi olla kysymättä, että osuuko se sitten päähän tai kaapinoviin tuolla huoneen perällä touhutessa? Riippunee varmaankin tangon mallista, koosta ja ripustuskorkeudesta.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:36 pm

Kiitos Tiia, mukavaa kun jätit kommenttia! Pitää kyllä tarkkaan mitata ja harkita, sen verran arvokas juttu on kyseessä 🙂

Reply
Anonymous 26 elokuun, 2013 - 8:20 am

Hei!

Mistä tuo teidän ”hattuhylly” on ostettu? Olisi täydellinen meidänkin kodariin 🙂

Piia

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:36 pm

Moi Piia! Se on ihan Ikeasta. Kätevä, sillä sen leveyden voi säätää sopivaksi.

Reply
Suvi / Omppula 26 elokuun, 2013 - 8:51 am

Eka ajatus: hienoja! Toka ajatus: kolhivatko ne ovet?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:46 pm

Eka ajatus: hienoja! Toka ajatus: kalliita!

Joo, pitää vähän mittailla ja mallailla ennen mitään päätöksiä 😉

Reply
Anonymous 26 elokuun, 2013 - 8:53 am

Kyllä sopisi, ja mustan valitsisin, tulee vähän särmää.
Missä teillä muuten kuivatellaan pyykkiä? Itse taloa suunnittelevana olen näitä kodinhoitohuoneita katsellut, ja aika harvassa on tilaa pyykinkuivatustelineelle, ainakaan varattu erikseen. Ehkä tuohon käytävälle mahtuu sellaisen levittämään?

Kaunista teidän kodinhoitohuoneessa on jo tällaisenaan, pidän erityisesti valaistuksesta ja siisteydestä! 🙂
Wiltau

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:41 pm

Heippa! Musta olisi kyllä ehkäpä minunkin valintani. Meillä kuivatetaan aika paljon peruspyykkiä rummussa. Sitten esim. t-paidat, työvaatteet jne laitan tuohon tangolle kuivumaan hengarissa. Lisäksi on avattava pyykinkuivatusteline, joka mahtuu kyllä hyvin huoneeseen. Kiitos kauniista sanoista 🙂

Reply
oravakorpi 26 elokuun, 2013 - 8:53 am

Sanoisin, että musta menisi tuohon ihan hyvin, toisi vähän terävyyttä pehmeään seinään.
Jos muuten Ikea möisi noita, hinta olisi varmaan jossain kympin ja kahden välissä. Siinähän on vain pari metriä teräslankaa…

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:42 pm

Niinpä, nyt Ikealle äkkiä vinkkiä: tässä uusi trendikäs ratkaisu!

Reply
Retromoderni 26 elokuun, 2013 - 9:40 am

Musta, jos mahtuu vain ovet aukeamaan. meillä on tuo pyöreä malli Annaleenan vaatetangoista, mutta ei olla vielä saatu kiinni sitä kattoon. Hassua on että Annaleena on meidän kavereitten serkku, että tää maailma on pieni.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:42 pm

Maailma tosiaan on pieni! Vinkkaapa kun saat tangon seinään, tulen mielelläni blogiisi lopputulosta kurkkimaan 🙂

Reply
Annika 26 elokuun, 2013 - 9:41 am

Majan kodinhoitohuone oli tosi kaunis. Samoin on teidän vastaava tilanne.
Annalenan vaatetanko voisi sopia tuohon teidän seinälle. Itse valitsisin mustan, sillä se toisi seinälle enemmän särmää kuin valkoinen. Mutta voi olla että kaapinovet kolhiintuisivat lyödessään telineeseen aina kun ne avataan (ja toisinpäin)..?

Missä kuivatatte pyykit? Kuivurin lisäksi siis. Meillä on kodinhoitohuoneen pintaremppa tulossa, joten siksi olen kiinnostunut toimivista pyykinkuivatusratkaisuista. Meidän ratkaisu tällä hetkellä on kuivausrumpu (jota käytetään toooosi harvoin, sillä eihän se vaatteille hyvää tee) ja iso irtonainen teline, joka on levitettynä khh:ssa (käytännössä aina, sillä pyykkiä pestään koko ajan), joten vinkkejä kaivataan. 😉

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:44 pm

Musta on kyllä kaunis ja toisi vähän konkrastia tilaan. Mutta pitää kyllä tarkkaan mitata, että miten se mahtuisi. Ainakin sen pitäisi olla tuo pienempi malli.

Vastailen samaan tapaan kun edelliselle saman asian kysyjälle 🙂 Meillä kuivatetaan aika paljon peruspyykkiä rummussa. Sitten esim. t-paidat, työvaatteet jne laitan tuohon tangolle kuivumaan hengarissa. Lisäksi on avattava pyykinkuivatusteline, joka mahtuu kyllä hyvin huoneeseen.

Reply
Heidi 26 elokuun, 2013 - 10:03 am

Haaveilen samasta tangosta meidänkin kodariin, harmi että hinta niin suolainen! tosi kiva kyllä.. 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:45 pm

Sanopa muuta! Mistäs me keksittäisiin oma budjettiversio aiheesta? 😉

Reply
riituli - vaalean kodin äiti 26 elokuun, 2013 - 10:18 am

oi minäkin olen kuolannut nuita tankoja moneen kertaan meidän kodinhoitohuoneeseen :p ovat vain aika hintavia tuollaisiksi. Mielestäni musta tanko kävisi teille 🙂

http://vaaleankodinaiti.blogspot.fi/

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:45 pm

Samaa mieltä. Kaunis, mutta kallis.

Reply
Saija 26 elokuun, 2013 - 10:45 am

Kauniita nuo ovat. Musta mielestäni ja tarpeeksi iso ilman toiminnallisia ongelmia, niin sujahtaa muuhun sisustukseen hyvin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:46 pm

Kiitos Saija 🙂

Reply
Rouva Jii 26 elokuun, 2013 - 11:11 am

Tuosta paikasta tuli mieleen, että olisikohan tanko siinä ovien tai ihmisten tiellä. Ja minua vähän ihmetyttää tuo hinta, melko kallista 😀 Kodinhoitohuoneenne on mielestäni kaunis juuri tuollaisenaan!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:47 pm

Kiitos Rouva Jii! Jotenkin se Maja vain niin lumosi minut 😉

Reply
LadyBlue 26 elokuun, 2013 - 1:59 pm

En olekaan tuollaista tankoa ennen nähnyt, kivalta näyttää! Teidän kodinhoitohuone on ihanan siisti ja rauhallinen, joten en välttämättä näkisi että se kaipaa mitään. Onko vaatetangolle oikeasti tarvetta? Jos on, niin kyllä se minusta sinne hyvin sopisi.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:47 pm

Kiitos Ladyblue! No en nyt tiedä tarpeesta, mutta olisihan se nätti… 😀

Reply
Anonymous 26 elokuun, 2013 - 3:00 pm

Pyykinkuivatus-/tilaongelmaan yhtenä ratkaisuna voin vinkata: naruilla kattoon hinattava alumiinpyykkiteline. Jkl:ssä Palokan K-rauta myy ja varmaan valmistajaltakin voi suoraan ostaa. Kotilo.net taisi olla valmistajan www-osoite… Meillä on sellainen ulkokuistilla ja toimii muuten, mutta koska asennus on tehty vinoon kattoon niin osa ”hissinaruista” putoaa herkästi pois rissoiltaan. Siskatossa toimii varmasti hyvin. Outi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:48 pm

Kiitos Outi vinkistä!

Reply
Sara 26 elokuun, 2013 - 3:17 pm

En tiedä, sopisiko se sinne. Toisaalta jos sellaisen tarvitsette, voisi esteettisyys ehkä väistyä käytännöllisyyden tieltä. 🙂

Puhuit pärekoreista. Minä ostin ihan kunnon pyykkikorin . Siinä voin kuljettaa pyykkejä ympäri taloa. Lajittelen sen mukaan, mihin huoneeseen ne ovat menossa. Pohjimmäiseksi vihoviimeisen vaatekomeron/-huoneen vaatteet. Lisäksi siinä voi viedä juuri pestyjä pyykkejä ulos ja ripustaa ne siellä kuivumaan. En pärjäisi enää ilman. Meillä on suunnilleen tämän kokoinen:
http://www.etola.net/Tuote/kylpyhuone/kylpyhuonetarvikkeet/puhtaan_pyykin_kori_45l

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:49 pm

Minä taas näkisin, että käytönnöllisyys voisi väistyä esteettisyyden tieltä 😀

Ja totta sekin, että oikea pyykkikori olisi varmasti se käytönnöllisin valinta. Visualisti kun aina kurottelee kuita taivaalta 😉

Reply
Cinnabaria 26 elokuun, 2013 - 3:35 pm

Samaa minäkin jäin miettimään kuin moni muukin, että mahtuuko ovet aukeamaan jos tangon tuohon asettaa? Varmasti se olisi kyllä erittäin kaunis tuossa paikkaa. 🙂

Meillä on kodinhoitohuoneen järjestelyt vielä vähän keskeneräiset ja vielä puuttuisi esimerkiksi sopiva paikka mihin ripustaa pyykkejä henkareissa kuivumaan. Muutenkin koko huone kaipaisi uutta järjestelyä kaappien sisälle, jotta homma toimisi vähän jouhevammin.

Niin, ja kiitos muuten Sara vinkistä. Miten minä olenkin unohtanut pyykkikorin. 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:52 pm

Kiitos Cinnabaria, kyllä tuo käytännöllisyyspuoli pitää miettiä tarkkaan. Säilytystiloissa onkin monesti iso pähkäileminen, ennen kuin palaset loksahtavat kohdalleen.

Reply
Kiki 26 elokuun, 2013 - 4:13 pm

Ihana kodinhoitohuone teillä! Tuolla kyllä mahtuu tekemään ja säilyttämään! Olen ihan kateellinen! 🙂

Ja nuo ideat asuntomessuilta ovat hyviä! Itse varmaan kallistuisin mustiin vaihtoehtoihin.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:53 pm

Kiitos paljon Kiki! <3

Reply
Lennu 26 elokuun, 2013 - 5:30 pm

Jäävätköhän ne ovien tielle…? Olisivat ne pyykin kuivatusta varten vai minkä ajattelit olevan fokuksen tangoille? Minusta tila tai siis seinä ei välttämättä tarvitse mitään.
Ehkä kellon , vaikka Vitran Ball kello?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:54 pm

Pitääkin ottaa tarkat mitat ja lähinnä tuota kaposempaa mallia suunnittelin. Kello tai peili voisi olla hyvä vaihtoehto!

Reply
Tiia 26 elokuun, 2013 - 5:31 pm

Rakastan noita harmaan sävyjä, joita löytyy seinistä ja lattiasta :)!!
Oma mielipiteeni on, että musta vaatetanko sopisi peräseinälle parhaiten; se toisi sopivaa kontrastia tilaan :).

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:54 pm

Kiitos Tiia! 🙂

Reply
piipadoo 26 elokuun, 2013 - 8:05 pm

Kivan valoisa kodinhoitotila teillä! Ja laskutasoa ihana paljon! Minä en kyllä raaskisi noin kaunista (ja kallista) tankoa kodinhuoneeseen sijoittaa vaan koettaisin löytää paikan jostain näkyvämmältä paikalta! 🙂

-piia

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:55 pm

No totta sekin! Mutta ei meillä taida olla sille paikkaa missään muuallakaan… 🙂 Kiitos Piipadoo!

Reply
Möly Koppa 26 elokuun, 2013 - 8:06 pm

Kauniita ovat. Kalliita ovat. Turhiakin taitavat olla.

Kuinka paljon sinulla on käytössä tuon ”pesupisteen” päällä olevat telineet? Jos ei niin siinä tapauksessa en edes harkitsisi. Yksin kertaisesti liian kalliit koristeet. Jos vastaus on Ovat, niin miettisin, että haluanko noin näkyvälle paikalle tavaraa roikkumaan.

Meillä tuppaa aina tuommosille luvallisille tavaran ripustuspaikoille kerääntymään ihan liian paljon sitä ripustettavaa. Eli meidän tapauksessa en ottais kumpaakaan väriä. Pesupisteen roikottimet saisivat riittää. 🙂 Siksipä haluaisinkin vastauksen tuohon ensimmäiseen kysymykseen ja lisäisin vielä toisen: Onko tuohon hattuhyllyyn helppo ripustaa vaatteita kuivumaan?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:57 pm

Nuo telineet on tosi aktiivisessa käytössä. Niissä on kuravaatteet ja urheiluvaatteet kuivumassa ja ylemmäs ripustan hengareihin puhdasta pyykkiä. Hattuhylly on tosi kätevä juuri hengareille, siinä kuivatan työvaatteet ja miehen t-paidat aina. Kiitos ajatuksistasi 🙂

Reply
Anonymous 26 elokuun, 2013 - 8:17 pm

Ihastuin myös Majan kodinhoitohuoneeseen. Ihania noi tangot, aina ne sopii, kun laittaa sopimaan 🙂

Mikä on muuten harmaan sävy kodinhoitohuoneessanne? Mihin väriin se taittaa? Täydellistä harmaan sävyä etsimässä…

T. Hay

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:58 pm

Kiitos Hay! Seinissä käytetty maali on Tikkurilan NCS S 4000-N. Mielestäni se on ihan harmaa, eikä taita mihinkään. Meillä oli sisustussuunnittelija varmistamassa näitä sävyjä, kun pelkäsin että valitsen vahingossa sinisen tms.

Reply
SanMa 26 elokuun, 2013 - 10:27 pm

Lisään tähän vielä, että nuo -N loppuiset tarkoittavat neutral eli ei pitäisi taittaa mihinkään, tietty maalisävyihin vaikutaa kotioloissa jonkun verran mm.valaistus ja muu ympäristö. Täydellistä harmaata etsin minäkin vessan seinään ja nappasin vaaleanharmaan sävykoodin Kertun kodista ja ihanan puhdas harmaa se onkin, Kiitokset Kertulle ja Kertun blogille 🙂

Reply
Anonymous 27 elokuun, 2013 - 9:29 pm

Kiitos väristä!. T. Hay

Reply
Anonymous 28 elokuun, 2013 - 3:45 pm

Noi NCS värit on muuten Teknoksen värejä 🙂 Kaunis se teidän sävy. Hyvä vinkki, että N-sarja on puhtaita värejä. T. Hay

Reply
modernitalo 26 elokuun, 2013 - 8:57 pm

Onko teillä KHH:n kaapit korkeakiiltoisia vai mattaisia, ei ihan saa kuvasta selvää ja kumpaa suosittelet käyttökokemuksesi perusteella?

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 10:00 pm

Keittiössä meillä on korkeakiiltoiset, joten halusin kodinhoitohuoneeseen mattaa. Pidän molemmista kovasti. Kodinhoitohuoneessa uskoisin, että matta on helpompi, mutta toisaalta ei kiiltäväkään ole vaikeaa pitää puhtaana mikrokuituliinalla.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 10:00 pm

Lisäisin siis vielä, että täysin makuasioita 🙂

Reply
Jen 26 elokuun, 2013 - 8:57 pm

Ihana kodinhoitohuone teillä. 🙂 Minäkin tykästyin kovasti tuohon Majan kodinhoitohuoneeseen ja sain siitä valtavasti inspiraatiota omaan tulevaan taloon (joka rakentuu sitten joskus). Korit puhtaille pyykeille ovat hyvä idea, mutta itse mietin toiminnallisuuden kautta, toimisiko vaatetanko tuossa esittämässäi kohdassa? Olisivatko ne enemmänkin tiellä, esim. kaapinovia avatessa? Epäilen, jotta olisivat.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 10:01 pm

Kiitos Jen! Joo, ei se tanko saa tiellä olla. Pitää tosi tarkkaan mitata, ennen kuin alkaa mitään tilaamaan. Sitä 45 cm leveää tankoa tuohon suunnittelinkin, isompi on auttamatta liian iso tuohon.

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 9:38 pm

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Reply
A 26 elokuun, 2013 - 9:50 pm

Minä ajattelin, että sopisiko tuollainen naulakoksi tuulikaappiin? Meillä on virallinen henkarikaappi vasta eteisessä ja moni jättää takkinsa tuulikaapin ritiläpenkin päälle. Tuulikaappi siis selvästi kaipaisi jotain ’pikanaulakkoa’.

Omassa kodinhoitohuoneessa on tason alle jätetty tyhjää tilaa, sinne mahtuu juuri pyykinkuivausteline. Sen aika kuluu siellä vaikka viikon, eikä se ole kenenkään tiellä 🙂 Tätä suosittelen niille, jotka asian kanssa pohdiskelivat!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 elokuun, 2013 - 10:03 pm

Miksipä ei sopisi? Siihen vaan hengarit roukkumaan. Ferm Livingillä oli vähän samaa ideaa uudessa mallistossaan, siinä tanko roikkuin muistaakseni ”nahkavöiden” varassa. Meillä pyykinkuivauteline on tuossa kurarallin ja kaapin välissä olevassa kolossa, sinne se sujahtaa just eikä melkein 🙂 Mutta se onkin vain säilytyspaikka. Tuo tason alla pyykinkuivatus on aika nerokas juttu!

Reply
Erja / Ihmeidentekijät 27 elokuun, 2013 - 8:54 am

En itse käynyt messuilla ja luulempa, että tuo voisi ratkaista tyylikkäästi itselläni olevan kuivaustilanne ongelman.
Tykästyin kovasti ensimmäiseen ja värinä musta on niin ihanan särmikäs.
Kiitos Kerttu ideasta!!

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2013 - 12:11 pm

Kiva kuulla Erja, että sinäkin sain inspiraatiota! Harvoin pyykkitelineet ovat näin tyylikkäitä 🙂

Reply
Titta 27 elokuun, 2013 - 10:23 am

Jos tuo ihana kodinhoitohuone olisi minun, niin laittaisin seinälle kaunista katseltavaa; grafiikkaa, kehystetty juliste tai merkityksellinen valokuvasuurennos/valokuvakollaasi 🙂

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2013 - 12:11 pm

Kiitos Titta hyvistä ideoista! Jotain sellaistakin olen mielessäni pyöritellyt… pitää vielä miettiä 🙂

Reply
Anonymous 27 elokuun, 2013 - 10:27 am

Minä löysin blogisi joskus kuuklatessani kodareita 🙂

Mutta olen samaa mieltä kuin Möly Koppa. Eli en laittaisi tuohon ko. tankoa. syyt: ahdasta/mahtuu vain pieni tanko, koska pitäähän tuossa mahtua liikkumaan ja kaapit aukomaan. Pieneen tankoon taasen mahtuu vain muutama rätti kerrallaan. Ja koska on noin keskeisellä paikalla, niin esteettisesti siinä voisi roikuttaa vain paria tyylikkäintä vaatetta silitettyinä 😉 Eli ei sillä ole käyttöarvoa lähellekään myyntihintaa vastaavasti. Lisäksi mun mielestä tuo kurapisteenne tanko ja oskarinoksat ovat paljon käytännöllisemmät. Omassa kodarissani on vastaava (suihkuton) nurkka valjastettu kokonaan kuivaustilaksi. Lähinnä märkiä ulkovaatteita tulee siinä kuivattua, kun kuivausrummutan enimmän osan pyykeistä.

Mutta JOS tuohon tilaan ko. tangon ostaisin, niin tänhetkinen tyylisilmäni ostaisi mustan tangon. Sitten kun musta poistuu muodista ja alkaa värinä häiritä, saa tangon toki maalattua vaikka pinkiksi 😀

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 27 elokuun, 2013 - 12:13 pm

Minähän se olen varsinainen kodinhoitohuoneasiantuntija Googlen perusteella 😀 Kiva, että löysit tiesi tänne. Olet kyllä ihan oikeassa, välttämättä tuolla peräseinällä roikkuvat rätit eivät olisi kovin visuaalisesti viehättäviä. Täytyy tätä vielä vähän pohtia, onneksi en harrasta kalliita heräteostoksia 😉

Reply
Anonymous 26 marraskuun, 2013 - 9:37 pm

Heippa, mistähän mallistosta ja sävyinen on kodinhoitohuoneen taso? Näyttää kivalta, sellaiselta mitä etsimme!t.Päivi

Reply
Kerttu / Modernisti Kodikas 26 marraskuun, 2013 - 9:41 pm

Voi kurjuus, en varmaan osaa antaa vastausta. Kyseessä on siis laminaattitaso, kannattaa tarkistaa ensimmäisenä Keittiömaailman valikoimasta. Toivottavasti löytyy!

Reply

Jätä kommentti